2424
  • Alexease
    Nincs semmmi, csak ez a hotlapozas es gyakorlas.
  • antgecc
    Online verseny van már? Úgy értem egymás ellen közvetlenül, nem idő ellen.
  • lac coo
    He-he... Cirkusz kinézetű pálya......!!!
  • Alexease
    Mar regebben vannak, de azok „csak” auto tesztet, igazi kihivas nincs. Bar amugy sem lenne, mert az elso 10-be ugy sem lehetne bekerulni:D

De legalabb van, ez valoban jo pont.

De szamomra meg mindig erdektelen a program. Kamu auto, kamu palya, nem jo erzes vezetni, csak gyakorlas nincs offline verseny. Igy meg hasznalni sincs kedvem, nem hogy vasarolni hozza;)

Ha majd lesz hozza offlien verseny, akkor esetleg megveszem azt a nehany ertelmes autot es palyat.

Bar nem artana az autokezelesen es az FFB-n is faragni valamit, mert ez a minden ugyanugy billeg, ugyanolyan sullyal, hasonlo tapadasokkal, nem az igazi.

Ez egyelore valoban RaceCenterekbe valo, ahol beulnek egy-egy gyors szaguldasra, a cirkusz kinezetu palyakon, a latvanyos kamu autokkal.
  • antgecc
    Nah, látom van get real-es competition. Ez jó pont.
  • Alexease
    RaceRoom Pagani, csodalatos strandkorlat-kek szinben:)

• Taibi
    Köszi!
    Hétvégén meglesem!
  • Alexease
    Nyomokban szimulatoros jelleget is tartalmaz:D
    Erezhetoen gamepad-re optimalizaltak, igy valszeg billel is mukodik rendesen.
    Alapbol ingyenes es Amateur a dolog, nyugodtan probald ki. Bar elegge erdektelen program, jelenleg nem sok ertelmet latom.
  • Taibi
    Ez a játék mennyire szimulátor?
    Billentyűzettel esélytelen? :D
  • Alexease
    Igen (~8.5GByte).
  • RYO21
    létezik hogy 10 giga a játék?
  • Alexease
    Szerintem vRP-t csak vasarolni lehet.
  • SimaSuna #332
    vRP pontokat hogy lehet szerezni?

Megcsináltam a francia alpok pályán az amatör meg az expert szintet...ez a master vagy mi nekem durva..vagyis az én tudásomnak.
    tetszeni tetszik a játék, a fizika, khm..nem a legjobb, de a hang nagyon bejön. Főleg a 635-s BMWnek.

Magyarból pedig már egyre több van...
  • lac coo
    Attól még ugyanolyan rossz vezetni, semmit nem ér a saját fejlesztésű fizikájuk .
  • Alexease
    Ezekkel az autokkal teljesen mas a helyzet, lehet hogy a hetvege miatt, de talan a SimBin is kiertekeli.

A Amateur hotlapon (kamu auto, kamu palya) 13-an (tizenharom) idultak.
    Az egyik GetReal-en (kamu auto, kamu palya) ~400-an, a masikon (McLaren, kamu palya) ~500-an. Ha normalis palya is lenne hozza, valszeg meg tobben lennenek.
  • Alexease
    Mar le csereltek a teszt autokat, ismet harom uj van, de most kettot inditottak GetReal-ben:P
    De ilyenkor lehetne teszt palya is hozza, mert ez a RR Raceway eleg uncsi...
  • lac coo
    Én lassan legyalulom, még várok egy frissítést vagy valamit, aztán annyi. CM F1-ben normálisabb "fizika" és ffb van mint ebben.
  • Alexease
    A kormany/ffb beallitasnal az Analog Sector valami teljes idiotizmus:)

Harom reszre osztja a kerek elfordulast, azt rendeli a aranyosan a kormanyelfordulashoz (persze kikapcsolt sebessegfuggo szarsag es linearis kormanyzas mellett).

Ehhez a harom reszhez 3 beallitas tartozik, Analog Sector 1., 2. es 3.

Egyeletes, folyamatos kormanyforgatas mellett pl. ha az elso kettot nullara allitom es a harmadikat 10-re, akkor a kormanyelfordulas 3/4-ig semmi nem tortenik, utana gyorsan a kerekelfordulas 3/4-hez ugrik, es utana linearisan lehet forgatni a vegeig:D
    Ha a masodikat allitom nullara, akkor a kozepen lesz egy nagy semmi, a ketto kozott (kerekelfordulas 1/3-tol 2/3-ig) ugrik egyet a kerek:)

Gondolom a gamepad/eger miatt talaltak ki.
  • Alexease
    Kiprobaltam az ingyenes tesztautot, de meg mindig billeg;)

Sajnos a helyzet meg mindig hasonlo, 2 Amateur Challenge es 1 GetReal. Az Amateur azert sem erdekel:) De a nepszerusege latszik, eppen keszer annyian vannak Amateur-ben (Amateur=~600 ember [10 Magyar], GetReal =~300 ember [5 Magyar]).
  • antgecc
    motion blur kikapcsolható
  • lac coo
    Mondjuk igen, CARS forumon is mindenki elolvad mindentől :)))
  • Alexease
    Probaltam olvasni a forumukat, de eleg szar, kicsit szetszort az egesz, ahhoz nincs kedvem.
    De nagy fikazasokat nem olvastam, hivatalos hozzaszolasbol is keves van.
    A vegleges megjelenesre azt irtak hivatalosan roviden, hogy biztos Steam hiba:)

A velemenyeknel csak azokba futottam bele, akiknek teszik (grafika, szaguldas), autokezelesnel/kontroller kerdesnel meg a billeseket es gamepadosokat lattam.
  • lac coo
    Gumi ffb tényleg vacak, simbin még életében nem csinált ilyen rossz fizikát, nem tudom mi a fene történt náluk ...

Az előbb ránéztem, frissítés után is élvezhetetlen, idétlenül viselkednek az autók .

Valami fórumot olvas itt valaki, gondolom megy a fikázás, de mit mondanak rá ? :)

Összességében a grafikai motor nekem bejön, szép és gyors is, hang szintén szuper, remélem csinálnak még valami értelmes játékot is ezekkel :)
  • Alexease
    Igen, ez sajnos valoban ennyi:)))
    Tartanak ingyenes teszt napokat, most is 3 autot lehet tesztelni, de csak hotlapon, es abbol ketto Amateur;D Vagyis semmi ertelme.

Ha megoldanak az FFB/kormany billegest, komolyodna a gumi, tobb normalis auto es palya lenne hozza, mukodne az offline verseny AI-val, hosszutavon el lennek ezzel is.
  • lac coo
    Szép ....őőőő..ennyi ! :D
  • Bekalolz

Nem nekem találták ezt ki.. Motion Blur miatt lófaszt nem látni a pályából. :D Nem igazán jön be nekem a fizikája.. Maradok LFS, Race07 meg rF :D
  • Alexease
    RUF, Suzuka.
  • lac coo
    Szerintem ez így minden felhasználó rétegnek kevés, sokan nem hiszem, hogy ezt így megveszik illetve pénzt ölnek bele .
  • Alexease
    Talan nem volt annyira sikeres, mint gondoltak, es most gyorsan „megjelet”, aztan fejlesztik persze tovabb.
    Ezt a megjelenest igazabol csak a Steam-en lattam, mint hir es reklam.
  • lac coo
    Akkor egy megjelenés megint kilőve ...:(((
  • Alexease
    Ki lehet probalni ingyen ket autot 1 napos (holnapig) hotlap challenge-en.
    Az Audi R8-at az erdektelen Amateur challenge-en, es az erdektelen Cougar nevu joszagot GetReal challenge-en;)

A Steam szerint megjelent a program, az open beta jelleget nem is emlitik. Ha ennyi volt az OB, akkor nem sokaig huztak;) De nem is csinaltak vele semmit:P Legalabbis se online se offline nem kerult bele.

GetReal-ben meg csak annyi kulonbseget erzek, hogy blokkol es kiporog a kerek, es lehet setup-olni az autot. De az FFB ugyanugy idegesitoen billeg, hintazik...

Ez egyelore nagyon nem jo, meg ingyen sem kell egyelore:)
  • Zsoltee_a_bator
    Azert az vicces, hogy 5 km/h -val ramegyek a razokore es ugy raz, mintha 200-al mennek. Kamu effekt.
  • Adam Jonas
    Hát jah, a picsába', hogy nem tudok kanyar vágni
  • Alexease
    A vicc az, hogy csak amateur-ben fut, es ott allitolag nagyon durvan lehet vagni a kanyarokat:)
    Amikor mi hataron megyunk, masok akkor kezdenek belejonni a szagulgasba;)
  • lac coo
    Hát mert bénák vagyunk ! :DDD
  • Adam Jonas
    Na, azok a competition-ök, mint pl. ez az Intel-es is, egy nagy vicc. Ismerősöm hívott, hogy menjek, meg minden...aztán még a múltkoriból kiindulva, amikor még zárt béta volt, s beléptem az egyik ilyen hotlapos versenybe, megdöbbenve tapasztaltam, hogy már annyira a határon mentem, hogy már majdnem vágásnak minősülne jobb esetbe a dolog, és még mindig 1,5-2 mp-cel vagyok lemaradva - persze úgy, hogy setupolni nem lehet...
  • lac coo
    Mármint 30-40 vásárló egy-egy autóra vagy pályára ? Hát az egyenlő a nullával !!!

Engem igazából nem zavar hogy kamu autó vagy pálya, de tény, hogy azokat lehetetlen eladni, főleg ilyen drágán .
  • Alexease
    Ja, nagy mellennyel kezdtek, de nem biztos hogy bejott;)
    Most lattam, hogy reklamozzak az Intel competitions-t. Gondolom kevesebben vannak, mint amire szamitottak. Pedig az Intel a legnepszerubb, majd 3000 ember, a masik ketto ennek a fele. Valszeg aki kiprobalta a programot, az legalabb egyszer tesztelte a hivatalos hotlapot is. Es ingyenes a program;)

De a vasarlokkal sem allnak olyan jol. Kivancsisagbol kilistaztam nehany fizetos autot es palyat. Feltetelezve, hogy aki megvett valamit, az ki is probalta, igy van ideje a tablazatban, igy az alapjan lehet pontosabb szamokat mondani. Foleg palyakat vettek es normalis autokat. De a legtobb meg igy csak 100 kornyeken van, de az atlag 30-40 lehet.
    De pozitiv (vagy inkabbb logikus), hogy a listakban 4-5-szor annyi a GetReal-os ido. Altalaban ok komolyabban gondoljak, vasarolnak is, az arkadosok szivesebben tesztelnek „csak egy” kovetkezo cuccot.

Ha nem fogjak engedni a GetReal-t es/vagy nem lesz kulon GetReal Competiton, es esetleg nem osztanak ajandek 2-3 normalis (nem kamu) palyat/autot, akkor ez a 3000 emberbol nem fognak megelni;)
  • lac coo
    Igazad van, bár szerintem getreal-ban sem valami híres ez a fizika. Grafika jó, szép és gyorsan fut, hangok megint csak nagyon jók, de fizika nekem nem igen tetszik. Talán készül még jobb szim is ezzel a grafikával, hanggal ...

Helyezésnek úgy lenne értelme, hogy mit tudom én a mezőny első 30%-a kapna mondjuk 50% kedvezményt egy autóból vagy pályából. Nem sok de mégis valami. Vagy az első 15% választhatna egy pályát ingyen. Csak valami lenne , mert ahol az első 3 embert díjazzák, az kb mindenkinek érdektelen , rövid idő alatt mindenki lelép .

De szerintem minden változni fog még itt, kicsit nagy mellénnyel kezdte ezt a Simbin ! :)
  • Alexease
    En csak azt nem ertem, ha mar nem akarnak ket Competitios-t futtatni, akkor miert nem lehet engedni hogy GetReal-lel is lehessen menni?!?! Nem vesztenenek vele semmit. Esetleg ne engedjek a setup-ot a setup-ufok miatt;)

Ha lehetne hasznalni, ugy igazsagtalan lenne, mert az arkadosokkal kellene versenyezni, de igy ahogy most van, egyszeruen hasznalhatatlan.

Igy erdektelen az egesz, de ha mukodne a GR, talan meg vasarolnek is hozza valamikor.

Es nem a helyezes szamit, mert ha full-extra-hight-tech-HC-sim lenne, mindenkinek kotelezoen ugyanolyan HW-rel, akkor is sokadik lennek:)
    Egyszeruen az autozas miatt, ugy mint az SRW-ben. Ott is sokadik vagyok, de legalabb vanm lehetoseg normalisan hasznalni.