2424
-
#504 Készítik elő a terepet a GTR3nak ! ;) -
#503 Nem melyedtem el a dologban, annyira nem erdekel, de ha jol lattam es ertelmeztem, a SimBin ahelyett, hogy csinalna egy ertelmes engine-t, a GTR3-at vagy csak rendberakna es ertelmet adna a RaceRoom-nak, azzal van hosszuideje elfoglalva, hogy ellehetetlenitse a modolast.
Most a regi RACE cuccokkal kavarnak valamit. Nem tudom mit, de kinezem beloluk, hog ne lehessen boviteni, modolni, betenni vagy kiszedni beloluk;D -
unrealnoise #502 Pénzkidobás. Ha mindenért fizetnék, amitől szeretném, hogy egyszer szép és jó legyen, már rég eláshattam volna magam. Az ő dolguk az, hogy meggyőzzenek, ők élnek belőle, az ő munkájuk az, hogy rávegyenek, hogy ez megéri nekem. Óriási hiba szvsz pénzzel pumpálni egy olyan gépezetet, amivel ráadásképp még enyhén szólva sem elégedett az ember. -
#501 Ha nem koltok ra, akkor nem tudom hasznalni, ha nem hasznalom akkor nem tudok velemyt mondani rola;D
Mivel fel evente jon ki nehany cucc hozza, igy nagyritkan kibirom azt a 2-3000Ft-ot. De ha egyszer, veletlenul, megis csinalnanak valamit a hatterben, es lecserelnek az engine-t valami komoly(abb)ra, vagy jonne offline race es/vagy online, X ido utan egyszerre, mar huzos lenne megvenni mindent (kiveve a kamu cuccokat, az nem kell:P), annyit valszeg mar nem erne. -
antiqueA #500 És azok után, amiket irkálsz a játékról, te költesz rá pénzt? -
#499 Nekem ez úgy látszik , mintha az oldalüveg aljával lenne egy szintben a szemmagasság :))))Ez ilyen törpestyle ? :) -
#498 Altalaban szidjuk a progit, en is (:P), de neha azert szoktam vele karikazni, foleg amikor uj cuccok vannak hozza.
Nah, ezt a ritka pillanatot ismet megorokittem:D
-
#497 Ez a beta jelleg semmit sem jelent. Divat lett, minden ceg mashogy ertelmezi, mas cellal kommunikalja az emberek fele.
Igazi beta a CARS, fel-beta az rF2, de ez es a SRW teljesen kamu beta;)
Ennyi erovel az iR is lehetne beta, mar 5 eve, mert 3 havonta rendszeresen build-elik, es neha meg kozben is jon ez meg az:D
Ma mar a beta inkabb egy pre-release, amivel felmerik az igenyek es penzt szednek be a tovabbi folytatashoz;D -
#496 Gagyi ez mindenhogy...Jo regota jatszogatok szamitogepen, nem ertem soha ezt mert ez meg beta, nincs kesz hozzaallast....Ezerszer tapasztaltam, ami elejen bena volt az mindig az is maradt :) Ezert sem varok sokat Cars- tol sem.... -
#495 Az a Competiton resz egy vicc.
Igazabol mas hasonlo szint (rF1, GTL, SRW) utan is kicsit gazos erzes vezetni, normalis programok utan meg eleg gagyinak tunik:/
Legalabb megvennenek vagy beepitenenek valami realFFB-t vagy hasonlot.
Az a baj, hogy mar az elejen elgagyiztak az egeszet, a szines kanyarjelzokkel, a kamu autokkal es palyakkal. -
#494 Az tény, hogy ez a hotlapozás eléggé vicces dolog, és hosszútávon elég unalmas is. :D Én emiatt a Novice-Amateur dolog miatt nem is nagyon veszek részt a kihirdetett competition-ökön, inkább adott pályán, adott kategórián belül próbálok meg minél gyorsabban autózgatni- Bár most perpill elértem 2 napnyi R3E után arra a szintre, hogy kicsit félre rakom, mert már unom, csak attól félek, hogy megint az lesz, mint a múltkor: egy kicsi rF, aztán utána 10 percnyi R3E után megint nyomok egy uninstall-t. :D -
#493 Azert a teljesen null-kilometeres beta rF2 nagysagrenddel jobb volt vezetesi elmenyre, fizika, gumira mint ez 1 ev utan:D
Nem tudom mit csinalnak a hatterben a tartalmakon kivul, de ez egyelore egy nem tul elvezetesre beallitott (sot, ez inkabb erosen gamepadre optimalizalt) cucc.
Remeltem hogy lesz belole valami komolyabb dolog, meg ha nem is kizarolag szim (uzletileg nem eri meg), de semmi nem tortenik. Ez nem allitgatas kerdese, ez alatt le kellene cserelni ezt a 10 eves technikat (gumi+ffb).
Ha legalabb bekapcsolnak a QuickRace-t az AI-val, lenne valami ertelme a dolognak. Az autok, palyak, hangok jok, lenyegeben rF1 vagyis nincs gond vele, neha lehetne tolni egy-egy rovidebb versenyt.
De hotlapozni kizarolag Novice es Amateur szekcioban egy vicc;D
A nagy SimBin es a GetRealŸ (es meg vagy 5db trademark jel a koncepcioban:DDDDDD), kozben bevezetik a Novice-t az Amateur melle:D
-
#492 Nem lenne rossz ez a progi szerintem, csak kb. az a baja, mint az rF2-nek anno: béta verzió.
Meg azért, vannak a SimBin-nél is a fejekben igencsak gondok. Tisztelem én őket, de amikor maga Jay Ekkel írja le a következőt szó szerint a VirtualR oldalán, idézem, "nem tudunk mást csinálni, csak azt, hogy megváltoztatjuk a gondolkodásmódotokat", nos...ez nem túl kifizetődő lesz így. -
#491 Szep csendben megejelent 5 auto (Koenigsegg CCGT, Chevy Daytona Prototype, Camaro GT3, Mustang GT3, es egy Merci SL 65 AMG-bol epitett super luxus GT cucc:D), es kiadtak 2 palyat (Laguna Seca, Indianapolis). -
antiqueA #490 Gyere át ide -
#489 :) csak nem akarok félreértést. :D Nem tudom, milyen a jó, nem tudom, mi is egyáltalán a jó, de azt olvasom , meg magam is láttam, hogy ez a játék annyira nem is jó. -
twinr #488 mi az hogy pálya váltás? úgy érted a mazda kupában?
pedig már kezdett alakulni a lime... mondjuk nem nehéz, sokat nem kell fékezni:)
viszont az furcsa, ha szabályosan megyek a pályán, és valami ökör felöklel oldalról, én is kapok büntit??? mert úgy tűnt. -
twinr #487 egy filozófus veszett el benned.:) -
#486 én azt tudom, hogy kicsit vicces, hogy tök amatőr módon megyek még, nincs sok tapasztalatom, nfs-ben mentem legutóbb, és óriási ökörséget kell csinálnom ahhoz, hogy tényleg baleset legyen. Mint amatőr, videós, azt szűröm le , hogy ez nem a valóság, hiába a neve get real. Elolvasom a hozzászólásokat itt és ott , megnézem, ki mondja, és azt mondom: "mégse vagyok annyira hülye, tényleg nem olyan jó ez a játék - még". Beletaláltam, ha azt mondtam, nem jó, persze azt megmondani nem tudnám, mi a jó és az miért jó, hisz te mondtad meg : viccesen amatőr vagyok. Ezért nem okoskodok ,csak köpködök, azt meg bárki tud. Ha meg jogosan köpködök, az már kritika, nem is hülyeség.
Hey -
antiqueA #485 Jól teszed :) Hetente, keddenként van pálya váltás. Holnaptól Laguna Seca, majd arra gyúrjál és vmikor ha időnk engedi megmérkőzünk :) Bár mostanában nagyon keveset Mazda Cup-ozok, de ráfekszek akkor én is kicsit. De majd inkább az iR topicban beszéljük meg ezeket.
Egyébként nem is nagyon értem, hogy nem vetted észre már az elején, mennyivel komolyabb az iR fizikája. A RR getrealje annyiból áll, hogy sokkal jobban csúsznak a kerekek. -
twinr #484 amúgy a mazda kupát gyűröm kezdésnek, gyűjtögetem az MPR-t. -
twinr #483 egen.
nem rossz valóban, de azért még mindig túlzásnak érzem tuthawer véleményét, ez se büntet semmivel se jobban mint a másik. -
antiqueA #482 Előfizettél rá? -
twinr #481 ok nagyszájúak!:)
melyik pályán gyakoroljak? -
antiqueA #480 Tudod mit?! Inkább te gyere iRacingbe egy versenyre. Lássuk mit pattintasz getrealkirály :) -
antiqueA #479 Csak ismételni tudnám, amit Alex elmondott a #475-ben. De annyival még ki tudom egészíteni, hogy én nem bohóckodok az idő ellen, főleg nem ezzel a viccszimmel, csak online versenyzek. -
unrealnoise #478 Eszméletlen égő mit cisnálnak ezek a Simbinnél. Pedig pár éve volt, hogy nem egy játékot megvettem tőlük, volt amire nem is volt olyan nagy szükségem, de gondoltam jó helyre megy, mert hát közben jött télen a GTR3-as website fellövése is.
Ehhez képest ma hol tartanak? Sehol nincsenek. És nem is lesznek. Ez egy rakás fos, ezer jobb alternatíva van. Szimulátorban és simcade játékban is. Semmiben nem kiemelkedő, sőőt, egyre lejebb és lejebb csúsznak csak.
Az SMS nem tudom mennyire zseniálisat fog alkotni a végére, de ő bennük becsülöm, hogy valami újat, valami egyedit akarnak létrehozni. Konzolokra és PC-re egyaránt. Meg a pCARS-on látszik azért a meló. Ha jó lesz az AI, és a fizika, és ha meglesz a 60 FPS/sec, vagy jön Playstation 4-re (ahol ugye ez nem lenne kérdéses), akkor a GT6-ot szinte kukáznám egyből. Szóval ott van valami. De itt ez a töketlen banda, akik szépen átbaszták az embereket, elhitették velük, hogy a háttérben ezerrel megy a meló, és valami nagy, valami szuper jön... nos, én ebből nem kérek. Ezerszer inkább a Simraceway, mint ez. Igazából tényleg nem is értem, ki akar ezzel játszani jelenleg... és azt sem, hogy miért... -
#477 nem sok versenyt mentem, nem vezettem sok autót, és biztosan idióta módon nyomom össze-vissza. Mégse szállok el a kanyarban, nem bünteti meg a játék eléggé a bénázásomat, ebből azonnal levágom, hogy nincs rendben. A röhej az, hogy a véleményem helytálló úgy is , hogy noob vagyok. Nem valós, de néha inkább vicces a R3E. Egy ideig egészen jól mulattam, de aztán ... már nem. -
#476 Nekem a billegos hajofizika nem tetszik, meg az idetlen ivrollecsuszas.Nagy altalaban kellemetlen erzes vezetni. Hang, grafika jo azzal nincs baj.Meg ugye tovabbra se jo semmire mint egyedul hotlapozni.... -
#475 A koridok alapjan teljesen felesleges hasonlitgatni.
Mindig vannak toppos emberek, ami sokszor nem azt jelenti, hogy nagyon tudnak vezetni, hanem azt, hogy van erzekuk hozza (elvonatkoztatni az autokezelestol) es megtalaljak a kiskapukat. Meg a sokkal komolyabb programokban is. Ebben es az SRW-ben, a komoly fizikai es gumi hianyossagok miatt, sokkal nagyobb kapukat lehet megtalalni;DDD
Ez a R3E GetReal-ben jo kis program lett volna 8 evvel ezelott. Bar nehany akkori modhoz kepest, foleg RealFeel-lel, mar nem annyira utos. De mar az akkori, akkor friss nKP es 5 eves LFS-hez kepest mar kicsit necces. -
Zsoltee_a_bator #474 Gondolom nagyon megtetszett a jatek, hogy igy megsertodtel az ellenvelemenyekre. De teny ami teny, ennek a jateknak a fizikaja elegge kuka. A Race07 is sokkal jobb, pedig az is eleg elavult mar.
Konnyedebb jateknak (ahol a rendes szimulacio kevesbe szempont) meg messze tul fapados. Szvsz sosem lesz nepszeru. -
twinr #473 Értem. Szal én vok a láma aki nem tud vezetni, és azt hiszi hogy ez igazi szimulátor.
akkor te is meg Antiquea kollega is elárulhatná, mennyi az ideje getrealben, ezek után igen kiváncsi lennék.
tutuhawer
Hasznos hozzászólás Nem hasznos hozzászólás | ma 00:10 | privát | galéria | válasz | #472
nekem nincs autóm meg nem is tudok vezetni, ilyen játékokban próbálkozok most már "komoly kezdő" kormánnyal, és még nekem is feltűnik, hogy elég röhej, hogy össze-vissza bénázok és egetrengető ökörséget kell csinálnom get realben is akár, hogy elszálljak érdemben
ezen igazán jót mulattam, életedben nem vezettél még igazi autót, fogalmad sincs róla milyen valódiban, és ezek után egy ilyen véleménnyel kirukkolsz..:)
szóval mennyi az az idő??? -
#472 nekem nincs autóm meg nem is tudok vezetni, ilyen játékokban próbálkozok most már "komoly kezdő" kormánnyal, és még nekem is feltűnik, hogy elég röhej, hogy össze-vissza bénázok és egetrengető ökörséget kell csinálnom get realben is akár, hogy elszálljak érdemben. Hááát... ha egy amatőr nyomja, mint a barom és nem száll el, akkor az nem valós, ezt még én is tudom. Olvasgatom a konkurencia fórumait és hamar levágtam, hogy ez messze van a valóságtól, messze van a kész játéktól. Messze van az ingyenestől, de a megfizethetőtől is. Tetszik, tetszik, szép , OK, de volt szerencsém menni LFS-t is a napokban, próbálgatok mindent, amit az oldskool spílerek megemlítenek, és próbálok viszonyítgatni a magam módján. Az biztos, hogy akik kipróbálták a jól bevált, ismert és elismert szimulátorokat, ligákban is mentek akár, azok könnyebben köpködnek erre a játékra. Én csak felületesen, sejtem, tippelem, hogy azért ez mégse az igazi, hozzáteszem a fórumozók okoskodását, és máris teljesebb a kép. Ez nem az igazi, még get realben se. -
#471 No igen, azt én sem értem továbbra sem, hogy mire jó ez a játék, :D -
#470 Nekem foleg ez a problemam vele.
Mert eltekergek vele, mert nem kenne rossz, de mi az ertelme?!
A hotlap kihivas felejtos, az egy vicc (es igazabol nem csak ebben).
Se AI, se online. AI-val meg jo lehetne, de az online valszeg hasznalhatatlan lesz. Dedikalt szerver nem lesz hozza, a nyilt szerver meg 95%-ban tuti ereszd-el-a-hajam arcade/novice orulet;)
Egyedul szinte semmi ertelme, amikor nagysagrenddel komolyabb cuccok vannak mellette (rF2, iR).
Azert cseppet mas vilag, amikor az rF2-ben teljesen dinamikus kornyezetben (napszak, idojaras, gumizodo/szarado/vizesedo aszfalt) autozgatok es autot allitok. Mindenkor mas es mas, egyszeruen elvezetes.
Es a legnagyobb gagyizasuk, ami mar az elejetol alaasta az egeszet, a kamu/fantasy autok es palyak. Ezt miert kellett, nem ertem?! Ez teljeles legagyizza az egeszet.
-
#469 Szerintem azokat akarjak ezzel megfogni (hasonloan az SRW-hez), akik azt hiszik, hogy ez aztan mennyire tuti. Amugy nincs ezzel gond, jo lett volna ez, 6-7 evvel ezelott;DDD -
#468 Nem az a lenyeg.....Arcad cuccal sincs bajom, de ez idetlen mindennek. -
antiqueA #467 Ohh, egy tipikus arcade-es, aki azt hiszi szimulátorozik a Raceroommal :) -
#466 -
#465 Arra, ahol a program az utobbi 1 evben tart (sehol), amire az egeszet alapoztak (10 eves natur pMotor1.5 ujra shade-ererezett gMotor2.0-val), es amennyi szimulacios ujdonsagot tartalmaz (semmit):D
Eleg ha megnezed a tobbieket, az utobbi evekben mit csinaltak:
- az ISI az alap cuccbol (amit ez hasznal), eleg komoly, es szimes ujdonsagot tartalmazo szimes alapot barkacsolt;
- Bell az SMS-sel – ami a SB-bol szakadt ki – kisebb/nagyobb EA bevetel utan, eleg osszetett dolgot hegeszt a CARS-szal, tartalmaban (barmilyen is lesz a vegen), mar messze tul mutat az R3E-en. Ok is ujrairtak az egeszet, mig a SB semmit (legalabbis egyelore ebben semmi nincs), default TDF es kamu FFB file-ok.
- vagy ott vannak Kunosek, persze ok mas vilag, de akkoris 3-5 ev alatt ujra irta (egyedul!) az egesz cuccat.
De lenyegeben, ha ezt rendesen tolod, es van osszehasonlitasi alapod (iR, rF2, CARS, nKP/AC), akkor te is latnad, hogy ez egyelore elegge izzadsagszagu higfoss:)
Es termeszetesen CSAK GetReal-ben probaltam, a tobbi nem erdekel, es megvettem hozza mindent, nem warez vagy 1-1 tartalom alapjan akarom lehuzni SimBin-eket.