RaceRoom - The Game

← ElőzőOldal 49 / 49

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nekem el sem indult, azonnal fagyott, igy del😉 De gondolom, ugyanaz mint eddig, csak mas a menu, van 12- auto, 1 palya, aztan lehet online hotlapozni?
csige791
hát ez jó nagy trágya lett.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Norbi1990
Lehet tölteni!
Alexease
Arra ott a RaceOn, tele mindennel ami kellhet😉 Most azt kiadni megegyszer, hogy uj festesek legyenek a WTCC autokon, nem sok ertelme van😉
A multihoz, hogy jo moka legyen, eppen hogy nem kell ilyen uj jatek, arra ott az rFactor. Osszealltok 10-en, kiavalasztjatok az ingyenesen elerheto tobbszaz autobol es palyabol a megfelelot, aztan hajra😉
bakkerman
lehet,de ha hozzácsapnának egy 2010-es f3 szériát,egy WSR-t,egyéb kisebb sorozatokat,multiban jó móka lehetne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Alexease
De ha mar autos jatek, szimulator karrierrel, akkor igencsak csabito lehetne egy Amerikai tipusu tortenelmi sorozat, 1930-1980-ig, benne a tobb tucat Amcsi versenysorozat kremjeivel (Trans-Am kihagyhatatlan😛), es a legendas Amcsi palyakkal😉

Ehez az ISI jo is lenne, mert Amcsi szekhelyu ceg, valszeg a nepszeruseggel, eladasokkal sem lenne gond, es talan a liszenszekkel sem annyira, mert regi cuccok. Csak kellene hozza alaptoke, elszantsag, nyomulas, ismeretseg, kapcsolat... a szokasos😉
Alexease
WTCC jo volt... hogy olyan is legyen😊 De sajnos messze nem a legizgalmasabb, erdekesebb, valtozatosabb sorozat. Van 1 kategoria es 3-4 fele auto?! Egy igazi jatekhoz keves.

A GTL2 az igen! Harom fokategoria, azon belul is oszthato, kulonfele evjaratok, a csotroganytol a supercar-ig, rovid- es hosszutavu versenyek, jol kivitelezheto karrier mod. Most ez megtuzdelve az uj engine-nel (rF2), idojarassal, esovel, napszakokkal, animaciokkal, efektekel, hangokkal, es talan a jobb FFB-vel, gumifizikaval, toressel stb., abszolut toppos lehetne, kotelezo vetel.
Meg ha maradna is a tartalom szinte ugyanaz, mint a GTL-ben, max itt-ott egy kis bonusz, akkor is megvennem.

De egy WTCC onmagaban mar eladhatatlan, hiaba 2008 vagy 2012, egyforma mint a nyulszar...
bakkerman
inkább a WTCC 10-en járna az eszük,márha lesz ilyen...08-nál leragadtak eléggé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

csige791
egyetértek kb az egésszel. F1C után amikor kijött a GT2002 mod, offline toltam ejjel nappal. (nem volt akkoriban netem).
Aztán a GTR1 Demó Spa-ban. Ott leginkább a hang ütött oda, ott volt egy nagy ugrás a szimulátor hangkeltésben... Spa-ban millió kört letoltam.

Ha rF2 engine-t is csak annyira fejlesztik tovább mint rF1-et, akkor már örülhetünk.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Teny, hogy a RACE-sorozattol kezdodoen kicsit mar sajat magukat modoltak, de azert elotte volt egy-ket jo huzas.

A GTR azert merfoldko volt. Hiaba a "hatszel" (penz vagy anelkul semmi sem mukodik) azert az F1C korszakbol, a GTR2002 mod-bol indulva, eljutva egy dobozos verzioig, tele liszenszekkel, olyan sorozattal ami meg nem volt, eleg utos teljesitmeny.

A GTL mar az uj engine-re epult, de maig az egyik legjobban atgondolt, kivitelezett, osszerakott programjuk.

Az elozo ketto, messze tul mutat egy-egy modon, boven, megerdemelten jateknak szamitanak.

Utana valoban elszalltak egy kicsit, mondhatjuk kiszolgaltak a piacot, az eladasi igenyeket😉 De azert megis begyujtottek, ki tudtak adni a WTCC liszenszet, az STCC-t. Lehet hogy a RACE-bol eleg lett volna a masodik/harmadik, amikor mar kiforrt, atgondolt lett a dolog, vagy hogy az Evo mar nagyon rokabor jellegu, csak rahuztak az "uj engine-re" a regi tartalmat...

Es azt se felejtsuk el, foleg az aki rFactor-t hasznal, es a SimBin programjai ele helyezi, milyen mennyisegu, es foleg minosegu tartalmat (palyakat, autokat) koszonhetnek a konverteknek!
Bizonyos fokig, a SimBin tartalmai tartottak az rF-ben a lelket😉
Es eppen ebben van az ellentmondas is, mert sokan azert nezik le a SimBin munkait, mert a (sokszor warez) rF-jukhoz, ingyen omlenek az autok, palyak (sokszor a SimBin vagy mas termekekbol), minek vegyenek meg barmit is...
Az rF kicsit megnehezitette a SimBin dolgat, mert barmit csinaltak, csak modolasnak tunt, de ez megis hasznos volt, mert osztonozte oket, hogy minnel tobb ujdonsagot (eso, idojaras, animaciok, effektek stb.) toljanak bele a programjaikba, ne csak nyersen az uj liszenszekkel tomjek meg a szaraz, ismert enginet.
bardocz
Én rosszul vagyok a WTCC-s autókon kívül a többitõl, förtelmesek. Buta az FFB, van autó, amivel ugyan olyan kört mentem nord-on 0/100-as diffivel, mint 100/0-val. Ami azért elég érdekes. Az meg szintén vicc, hogy második körre a radicallal megfutottam a mostani pályacsúcsot.
kemszi2
én amúgy szeretem õket.nem igazán vagyunk mostanában eleresztve pályaautós játékokkal 😊
kemszi2
nem is kell mindet megvenni 😄
én egyet megvettem a race on-t benne az stcc és a race07
csige791
Más kérdés, hogy ezek a "játékok" tulajdonképpen csak mod szerûségek, az meg, hogy ezekért az emberek pénzt adnak... Ilyenkor látszik mennyit számít a marketing.

lac coo
A GRT2 iskolás-tanyítgatós része kifejezetten tetszik !
Vagy nem tudom mi az, hotlap ... mikor megjegyzi a leggyorsabb kört és kirakja az út fölé a pedálokat stb ... Na azt szívesen látnám más játékban is, jópofa ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Kis hatszel, nagy adag szerencse es valszeg ramenoseg😉 Es teny, abbol az alap engine-bol, ami tobb sebbol verzik, eleg jo dolgokat kihoztak mar a vegere😉 Hogy mennyivel lesz jobb az rF2 eso, idojaras, pilota- es egyeb animacio, nem tudom, de a SimBin mar evekkel ezelott beledrotozta az elozo engine-be😉 Ami tenyleg pozitiv.
lac coo
Hát kellemetlen, vagy nem, valahogy csak tudtak liszenszet szerezni, és azért elég élvezhetõre gyúrták az enginet!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A kellemetlen az, az ISI szempontjabol, hogy Ok legyartjak 3-4 ev alatt az engine-juket (rF1/rF2), kiadjak, fogy belole valami minimalis, a tobbi 80%-ot warezoljak es evekig hasznaljak az emberek.

Es a liszenszukbol (F1Ch/rF1), azzal az 1 engien-nel, a SimBin meg eveken keresztul (valoszinuleg) eleg jol el van, mint a befott (GTR, GTR2, GTL, RACE, RACE07, STCC, Volvo, RACE-On, GTR-Evo, RTR/iOpener, RR) 😊)))))))
csige791
Hát szerintem ez konkrétan egy f*s lesz. Pont mint a többi Simbin-es cucc.

Én is kipróbáltam azt a realos dolgot, de nagyon gagyi volt, egy "valódi" versenyzõ volt csak ellenem, ha jól emlékszem Zolder/WTCC témát nyomtunk.

Én az a RTR olyan lesz, hogy ott lesz az egész mezõny, meg ilyesmi...

Alexease
Eloszor csak hotlap versenyek lesznek, egyedul 1 auto, 1 palya. Talan kesobb tobben online is. De ez elsosorban "csak" egy jo nagy RaceRoom reklam, kampany, promo stb.😉
Vagyis ennel ne szamits arra, hogy kesobb tucatszam kapod az autokat, palyakat, offline(AI)/online versenyeket, karriert stb😉

Ez mondjuk olyan, mint a Ferrari Academy, csak szerenyebb fizikaval es ingyenes😉
Alexease
A SimBin folyamatosan probalkozik ezekkel az online-os, real-es, ingyenes cuccokkal, de eddig nem nagyon jott be - legalabbis amit lattam beloluk😉

Az RTR jo otletnek tunt (valodi versenyeken, valodi pilotakkal versenyezni, "GPS-alapu AIW rendszerrel"), sokaig beta-tesztelgettem (pontosabban, csak ranezegettem😛), de az a nehany auto, amit atvettek a GTR2/RACE-bol, meg az az 1 palya, nem volt meggyozo. Foleg, hogy az engine-t sem piszkaltak. Azert az a 5-6 eves rFactor engine, hiaba is tunningoltak fel grafikailag, mar igencsak kopottas;P Nem is tudom, letezik-e meg vagy mi van vele...

Valszeg ez sem sokkal jobb: uj szerzodes, uj liszenszek meg egy kis tunig, 1 auto az STCC-bol es egy fantasy (?!) formula, csak most Hockenheim-en...

Ez akkor lenne izgalmasabb, ha megvettek volna az rFactor2 engine-t hozza😉 De nem ugy nez ki. Bar nem sok latvanyos kulonbseg van az rF1 es rF2 kozott, igy szaraz palyan talan csak az onarnyekok es a tukrozodes. De ezekbol semmit nem latni, vagy valszeg maradt a regi, jo bevalt alap😉

Ettol meg lehet jo, majd kiderul, ingyenes, semmi sem tart vissza, hogy leteszteljuk😛
Norbi1990
Remélem élvezetes lesz a játék, és az ilyen törõ zúzó noobokat majd kifogják tiltani, mert biztos lesznek.
csige791
Ezt kihagytam:
Weboldal

csige791
A RaceRoom Online-on a regisztrált tagoknak lehetõsége lesz arra, hogy több különbözõ ismert szimulátorszoftverrel szálljanak harcba a gyõzelmekért, amelyek több esetben komoly pénzdíjazással lesznek honorálva. A közösség tagjai pedig megoszthatják újdonságaikat egymással, valamint screenshotokat, és videókat feltöltve, létrehoznak egy remek nemzetközi online közösséget.

Peter Banz: A weboldal elindult, egyelõre “public beta” státuszban üzemel, és a fejlesztõi csapat folyamatosan bõvíteni fogja az egyes szolgáltatásokat, hogy a végeredmény elnyerje minden felhasználó tetszését. A RaceRoom Online egy hosszútávú projekt így most még csak a legelsõ lépést tettük meg a végsõ cél felé vezetõ úton. Sok tervünk, és ötletünk van a jövõvel kapcsolatban, és várjuk a közösség visszajelzését is. Cél a folyamatos fejlõdés, és egy szoros együttmûködés a Simbin-el az elkövetkezendõ években.

RaceRoom The Game – tartalom:

* Ingyenes letöltés és free licensz
* Tartalmazza a hockenheimi versenypályát
* Az eddigi leggyorsabb formula autót a Simbin-tõl, a villámgyors Formula Raceroom-ot
* Chevrolet Camaro, amely vezetése nagy élményt jelent az erõcsúsztatásoknak köszönhetõen
* Vadiúj autók, környezet, és motorhangok, amelyek újabb szintre emelik a virtuális versenyzést
* Exkluzív hot lap verseny amely a RaceRoom Online-on fog üzemelni

A RaceRoom The Game információink szerint december 1-én lesz elérhetõ a nagyközönség számára, amely egy érdekes kezdeményezésnek tûnik ezért mindenképp érdemes lesz egy próbát tenni a legújabb versenyjátékkal!

← ElőzőOldal 49 / 49