RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nekem az egész játék lehangoló egy Simbin-tõl, én egy GTR3-at vártam volna tõlük .....
Nagyon pénz szûkében lehetnek, és nekem az is valami bajra utal, hogy hirtelen sehol nincs a rengeteg hivatalos cuccuk ,ami folyamatosan megvolt évek óta ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

antgecc
Elég lehangoló, hogy competitionben néhány pályán olyan levágásokat engedhet meg magának az ember, amivel másodperceket lehet nyerni. Ezért inkább áttérek a GetReal-es leaderboardozásra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alexease
Semmi gond, azert van a portal, en is szoktam jelolgetni, ugy izgalmasabb, erdekesebb, ertelmesebb a dolog😉
antgecc
Jelöltelek, ha nem gond.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alexease
Elofordulhat, hogy mivel jovoheten nyilt beta, most mar valogatas nelkul kikuldik a kulcsokat, azert egy probat meger a jelentkezes😉
De ha open lesz, valszeg akkor is igy kell regisztralni, vagyis nem vesztel vele semmit.
Csak nyerhetsz most a zart betaval, mert ha az open-nel mar fizetosek lesznek a cuccok, akkor nem tudod kiprobalni oket, most meg minden ingyen van😊
lac coo
Hát vessetek meg, de ezek a 26 hengeres vackok engem nem érdekelnek. 😊

2-300 lóerõ, vagy még kisebb sokkal izgalmasabb .Nekem ...

Alexease
Eppen ezt akartam irni – csak kozben zaklattak😊 –, hogy ez a masik „hatranya”, hogy kicsit egyhangu a csak verseny/sport/GT/proto autok miatt. Bar az SRW elvileg messze van ettol technikailag, de ott sokat szamit a nagyon valtozatos liszensz paletta.

Talan majd ezt is bovitik, bar ha mar most megpakoltak ilyen kamu cuccokkal, akkor eleg gaz.
lac coo
Nem, nem jelentkeztem, a demo vagy mi után nem igen érdekelt a játék 😊))

Csak gondoltam, ha nyílt lesz a cucc, akkor valahol reggelni is lehet, de gondolom akkor arra csak késõbb lesz lehetõség .

Alexease
De a zart betara (#108) jelentkeztel, csak meg nem kaptal elerest?
Alexease
lac coo
Amúgy normális autó is lesz benne vagy csak ezek a vackok ? 😄DD
Ezek a hiper-tuning-gt tököm járgányok engem nem igen érdekelnek ....Ahogy néztem jelenleg egy autóért nem adnék pénzt 😊))

lac coo
Értem, akkor tárgytalan, majd megnézem ha nyílt lesz a beta ...

antgecc
De, amint bevesznek a bétába 😊

lac coo
Jah ezt a betára jelentkezést láttam, ez már nagyon nem érdekel, magára a rendszerbe nem lehet még reggelni ?

antgecc
Megkérdezhetem, hogy milyen néven versenyzel? Ránéznék az eredményeidre 😊

antgecc
Én a fizika miatt nem aggódok. Eddig is jókat csináltak, ezután is jókat fognak, sõt jobbat fognak. Ez egyelõre béta. Sok változás lesz még sztem.

antgecc

lac coo
Speciel én még arra se jöttem rá, hol és hogyan lehet itt regisztrálni 😊)

Alexease
Teszteltem masik normalis autot is, az is teljesen jo volt.

A Competitions valoban csak Amateur-ben fut, azert olyan gagyi:/
Single-ben es a tobbi Leaderboard-os cuccban van GetReal, az teljeen jo.

Igazabol jo lesz ez, egyedul a kamu autoktol es palyaktol van az embernek rossz szaj ize... Persze, azokat nem kell megvenni, de igy akkor is kicsit komolytalan.
lac coo
Hát engem soha nem zavartak az ilyen kamu nevek.... bár valóban, ennyi pénzért mindenhol igazi verdák járnak 😊
Árral nem is az a bajom ,hogy sok, hanem "ezért" szerintem kicsit sok ....Vagyis az ár a felsõbb kategória, ez nem is kérdés, akkor legyen a vezetési élmény is az !

Alexease
Az arral nem lenne bajom, ha jo lenne vezetesi elmenyre es korrekt tartalmak lennenek benne.

Ami kicsit piszkalja a csorom, a szamomra ismeretlen (talan fake?!😄DD) auto nevek/tipusok, mint a Aquila, Canhard, DMD, Mistral 😊

Az SRW-ben azert eleg jo es tuti liszenszes cuccokat adnak 0.25$ kornyeken😊
lac coo
Majd meglesem ha elérhetõ lesz mindenkinek ...

Alexease
Megneztem, van benne GetReal, csak a menu/kijelzes bugos.

Amateur: massziv ABS/TC/SC, nincs uzemanyag fogyas, nincs gumi kopas es auto setup.

GetReal: semmi ABS/TC/SC (es nem is kapcsolhato), ki-bekapcsolhato uzemagyag fogyas, gumi kopas es van auto setup.

A tores mindketonel kapcsolhato/allithato.

Ugy nez ki, az alap autok, amivel a mostani hotlap-ok vannak annyira szarok, hogy arkadnak tunnek (az ami a Teaser-ben volt).

Singe-ben az uj McLaren-t probaltam, es teljesen jo. OK, nem rF2 vagy iR szintu cucc, de nem rossz.
lac coo
Nem lenne bajom vele, ha lazább cuccot csinálnak (bár tõlük kicsit csalódás ...), de egy laza autós játékért rohadt drága azért. Sõt ez még egy közepes ( mittudomén ...rF1 pl. ...) szimulátorért is drága .

Alexease
Egyelore az rF2 fizika nagyon messze van, sot ehhez kepest meg a SRW is szimulator😉)))) Ugy nez ki megsem mukodik a GetReal mod (az RR forumon is panaszkodtak). Igaz, nem is irja hogy abban futna, csak a fomenuben lehet kivalasztani.

A tegnapi hotlap-kombo meg ugy ahogy turheto volt, de ma kiprobaltam a masik harmat is (kamu SimBin palyak, a Teaser-fele es egy hegyi), es ugyanaz mint a teaser:/

Lehet hogy csak a portalos hotlap miatt, a single reszben meg nem teszteltem masik autot vagy palyat.
lac coo
Én kb a mezõny felébe vagyok jó, legjobb esetben ,szóval engem ez sehogy sem fog érinteni 😊)))

Én drágállom.
Egy esélye van nálam, minimum egy rF2 szintû gumi és fizika! Ha azt nem éri el akkor nekem nem ér meg ennyit .De majd próba után meglátom mit tud ...

Alexease
Vagy dinamikusan kellene, az helyezesek elso 5–20%-at.
antgecc
Arról még nem olvastam, hogy milyen helyezésekért jár pont, de az elsõ 100-at illene pontozniuk, lévén, hogy nagyon sok játékos lesz és izzasztó lesz a 100-ba is bejutni.

Alexease
Arrol meg nem olvastam, de az engem nem erint😉 Kiveve, ha az elso 50–100. helyert vagy megtett korokert adnak vRP-t.
Az elso 3–10. dijazasa „ertelmetlen” (lasd SRW)...
antgecc
Azt azért ne felejtsük el, hogy vPR-t a versenyeken elért eredményeinkkel is lehet szerezni, nem csupán vásárlással.

lac coo
HSW-rõl :

Természetesen csak az alapcsomag lesz majd ingyenes, de ezen kívül mindenért fizetnünk kell majd. Bevezetésre kerül a VRP (Virtual Race Points), amely szorosan együttmûködik majd a Steam fizetõs szolgáltatásával. Egy autó ára 199-329 VRP (2-3.5 euro) között mozog majd, egy pályáért 349-549 VRP-t (3.5-5.5 euro) kell majd leszurkolnunk. A Get Real módért és az Apex Hunt játékmódért 99 VRP-t (1 euro) kell majd befizetnünk.

Alexease
Nah, ez lesz a tuti (bar ez sem, mert meg beta😛).

Alexease
39.99EUR, ketszer is elirtam😄DD
lac coo
Hát nem olcsó ...
Mondjuk nyilván nem lesz szükségem minden autóra...

Alexease
Kivancsisagbol osszeadogattam.
Jelenleg 12 auto es 5 palya van benne. Alapbol 5 autot es 3 palyat adnak ingyen.
A maradek megvetelehez 3073vRP kell. 5000vRP-s (49.99EUR) a legnagyobb, es aranyaban legolcsobb csomag (500vRP <9.99EUR> a legkissebb csomag). A maradekbol meg 3-3 auto es palya kijon.
Vagyis ha ezek a zart betas arak veglegesek, akkor a 49.99EUR arbol 15 auto es 8 palya kijon.
Adam Jonas
Király, köszi! 😊 <#eljen>

Alexease
Vasarolni kell oket (virtualis vRP-vel<#zavart1>), de ingyen vannak.
lac coo
Árakat lehet már tudni ?

Adam Jonas
Most még ingyenes mindegyik? (Még nem tudtam kipróbálni, majd holnap fogom tudni csak, azért kérdezem 😊 )

frango
Ezzel az "Amateur"-rel lehetett csak menni a demoban. Az nagyon visszafogja a kocsit. Tényleg kb. padlófék/padlógáz. Viszont a "Get Real" már jobb. Ott finoman kell bánni a pedálokkal.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Alexease
Valszeg az Open Beta miatt kuldozgettek ki a kulcsokat, ne jovoheten (ha akkor jelenik meg) legyen a nagy roham.
Ha az Open mar rendes fizetos lesz, akkor most erdemes vegig probalni az osszes autot😛
Alexease
Egyelore csak ezt az 1 auto 1 palyat probaltam (igazabol dolgoznom kellene, de kihuztam a telefont, hogy ki tudjam probalni a progit <#idiota>), de sokkal jobb vezetni mint a demot.
Bar eresztd-el-a-hajam stilusban elegge lehet taposni, szinte padlogaz-padlofek😊 Bar meg mindig csak Amateur-t ir mindenhol – Single-ben is – hiaba allitom be a GetReal-t a fomenuben.

Vagy en benazom vagy meg ninbcs benne GetReal, de remelem az Open-ben lesz (vagy addigra megvilagosodom😛).
Adam Jonas
Dettó 😄 XD

lac coo
Ha túl leszel a rizsán írd majd meg ugyanolyan gagyi vezetni mint demot ? 😄

Alexease
Ami egyelore piszkalja a csorom (bar valszeg nincs kesz es/vagy meg nem mukodik rendesen), hogy a programon belul van GetReal „uzemmod” (😛), de a Competitions-nel (csak egyet neztem eddig, BMW Judd 134 V8 @ Hockenheimring) a programban hiaba van GetReal-re allitva, elindulas utan Amateur es nem is lehet allitani. A tablazat listazasnal sincs hatasa.

Valszeg ez a resze meg alpha es nem beta, olvasgatni kellene a hivatalos forumot is😉
Alexease
A menu meg mindig tetszik, jol eltalaltak, bar a verseny kozbeni allitaskor, lehetne mindenhol egy Resume gom😉

Extra pozitiv, hogy a hotlap/verseny kozben ki lehet lepni a menube, allitgani ezt-azt, es a menubol kilepve onnan folytatja ahol kileptem (nem tesz garazsba, nem nullaz, nem allitja le az autot stb.)

Igy eleg jol be lehet allitani a kormanyt. Ugyanugy plusz pont a „realtime” kormanyszog, kormanyelfogdulas allitasert, az osszes tobbi allitas mellett.
Ami ismet korrekt, hogy betettek a programba a gumi-ffb allitasi lehetoseget, nem kell config file-ban piszkalni, igy mindenki mindenki be tudja allitani, hogy az FFB-n mennyit es milyen erosen szeretne erezni az elso kereket tapadasabol.
Alapbol foleg csak a felfuggesztest erezni (hatso kerekek 65%), ami a tapadasvesztes erzesehez nem nagyon jarul hoza;P

A tartalommal mar most sincs gond, es ugy nez ki meg lesz boven.

A hangok profik.

A portal is jo lesz (Dashboard, Leaderboards, Competitions), bar meg valoban eleg betas az egesz program, rendszeresen build-elik.
Alexease
Most hogy jon a nyilt beta, kaptam zart beta kulcsot;DDDDD
A videó végén írnak az ingyenes és a fizetõs tartalmakról.

Ami érdekes, hogy a Get Real Package fizetõs lesz.

(Innen.)

Adam Jonas
Azt hiszem már nem is fogunk kapni béta kulcsot 😊

Nyitott bétával jön a R3E