RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon pénz szûkében lehetnek, és nekem az is valami bajra utal, hogy hirtelen sehol nincs a rengeteg hivatalos cuccuk ,ami folyamatosan megvolt évek óta ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De ha open lesz, valszeg akkor is igy kell regisztralni, vagyis nem vesztel vele semmit.
Csak nyerhetsz most a zart betaval, mert ha az open-nel mar fizetosek lesznek a cuccok, akkor nem tudod kiprobalni oket, most meg minden ingyen van😊
2-300 lóerõ, vagy még kisebb sokkal izgalmasabb .Nekem ...
Talan majd ezt is bovitik, bar ha mar most megpakoltak ilyen kamu cuccokkal, akkor eleg gaz.
Csak gondoltam, ha nyílt lesz a cucc, akkor valahol reggelni is lehet, de gondolom akkor arra csak késõbb lesz lehetõség .
Ezek a hiper-tuning-gt tököm járgányok engem nem igen érdekelnek ....Ahogy néztem jelenleg egy autóért nem adnék pénzt 😊))
A Competitions valoban csak Amateur-ben fut, azert olyan gagyi:/
Single-ben es a tobbi Leaderboard-os cuccban van GetReal, az teljeen jo.
Igazabol jo lesz ez, egyedul a kamu autoktol es palyaktol van az embernek rossz szaj ize... Persze, azokat nem kell megvenni, de igy akkor is kicsit komolytalan.
Árral nem is az a bajom ,hogy sok, hanem "ezért" szerintem kicsit sok ....Vagyis az ár a felsõbb kategória, ez nem is kérdés, akkor legyen a vezetési élmény is az !
Ami kicsit piszkalja a csorom, a szamomra ismeretlen (talan fake?!😄DD) auto nevek/tipusok, mint a Aquila, Canhard, DMD, Mistral 😊
Az SRW-ben azert eleg jo es tuti liszenszes cuccokat adnak 0.25$ kornyeken😊
Amateur: massziv ABS/TC/SC, nincs uzemanyag fogyas, nincs gumi kopas es auto setup.
GetReal: semmi ABS/TC/SC (es nem is kapcsolhato), ki-bekapcsolhato uzemagyag fogyas, gumi kopas es van auto setup.
A tores mindketonel kapcsolhato/allithato.
Ugy nez ki, az alap autok, amivel a mostani hotlap-ok vannak annyira szarok, hogy arkadnak tunnek (az ami a Teaser-ben volt).
Singe-ben az uj McLaren-t probaltam, es teljesen jo. OK, nem rF2 vagy iR szintu cucc, de nem rossz.
A tegnapi hotlap-kombo meg ugy ahogy turheto volt, de ma kiprobaltam a masik harmat is (kamu SimBin palyak, a Teaser-fele es egy hegyi), es ugyanaz mint a teaser:/
Lehet hogy csak a portalos hotlap miatt, a single reszben meg nem teszteltem masik autot vagy palyat.
Én drágállom.
Egy esélye van nálam, minimum egy rF2 szintû gumi és fizika! Ha azt nem éri el akkor nekem nem ér meg ennyit .De majd próba után meglátom mit tud ...
Az elso 3–10. dijazasa „ertelmetlen” (lasd SRW)...
Természetesen csak az alapcsomag lesz majd ingyenes, de ezen kívül mindenért fizetnünk kell majd. Bevezetésre kerül a VRP (Virtual Race Points), amely szorosan együttmûködik majd a Steam fizetõs szolgáltatásával. Egy autó ára 199-329 VRP (2-3.5 euro) között mozog majd, egy pályáért 349-549 VRP-t (3.5-5.5 euro) kell majd leszurkolnunk. A Get Real módért és az Apex Hunt játékmódért 99 VRP-t (1 euro) kell majd befizetnünk.
Mondjuk nyilván nem lesz szükségem minden autóra...
Jelenleg 12 auto es 5 palya van benne. Alapbol 5 autot es 3 palyat adnak ingyen.
A maradek megvetelehez 3073vRP kell. 5000vRP-s (49.99EUR) a legnagyobb, es aranyaban legolcsobb csomag (500vRP <9.99EUR>9.99EUR> a legkissebb csomag). A maradekbol meg 3-3 auto es palya kijon.
Vagyis ha ezek a zart betas arak veglegesek, akkor a 49.99EUR arbol 15 auto es 8 palya kijon.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ha az Open mar rendes fizetos lesz, akkor most erdemes vegig probalni az osszes autot😛
Bar eresztd-el-a-hajam stilusban elegge lehet taposni, szinte padlogaz-padlofek😊 Bar meg mindig csak Amateur-t ir mindenhol – Single-ben is – hiaba allitom be a GetReal-t a fomenuben.
Vagy en benazom vagy meg ninbcs benne GetReal, de remelem az Open-ben lesz (vagy addigra megvilagosodom😛).
Valszeg ez a resze meg alpha es nem beta, olvasgatni kellene a hivatalos forumot is😉
Extra pozitiv, hogy a hotlap/verseny kozben ki lehet lepni a menube, allitgani ezt-azt, es a menubol kilepve onnan folytatja ahol kileptem (nem tesz garazsba, nem nullaz, nem allitja le az autot stb.)
Igy eleg jol be lehet allitani a kormanyt. Ugyanugy plusz pont a „realtime” kormanyszog, kormanyelfogdulas allitasert, az osszes tobbi allitas mellett.
Ami ismet korrekt, hogy betettek a programba a gumi-ffb allitasi lehetoseget, nem kell config file-ban piszkalni, igy mindenki mindenki be tudja allitani, hogy az FFB-n mennyit es milyen erosen szeretne erezni az elso kereket tapadasabol.
Alapbol foleg csak a felfuggesztest erezni (hatso kerekek 65%), ami a tapadasvesztes erzesehez nem nagyon jarul hoza;P
A tartalommal mar most sincs gond, es ugy nez ki meg lesz boven.
A hangok profik.
A portal is jo lesz (Dashboard, Leaderboards, Competitions), bar meg valoban eleg betas az egesz program, rendszeresen build-elik.