2424
  • Alexease
    En is abban remenykedem (azert vettem meg hozza mindent:P) hogy elobb-utobb rendberakjak, es lesz belole egy SimBin minosegu, tartalmas cucc.
    Nekem spec raer, igy is tobb a program (iR, AC, rF2), mint az idom:)
  • lac coo
    Ezeket mindig mindenki bejelenti ! :))
  • maffioso
    Pont a napokban jelentették be, hogy teljesen új ffb lesz alá, új vezetési modell meg fiszem-faszom. Nem temetném, eleve jelenleg sem egy életveszély az ffb, de nem egy nagy szám. Nekem a csilivili rázós és a semmilyen, felkeményedős ffb ugyanolyan szar, eddig csak a már említett, rf2 tudott megfogni ezen a téren. Én kiváncsian várom, hogy online az új fizikai elemekkel és wtcc-vel milyen lesz.
  • Alexease
    En azert remelem, hogy elobb utobb lesz hozza normalis kezeles. Ha mas nem, legalabb egy regebbi stilusu RealFFB plugin-szeru.
    A SimBin profi, jatekos cuccokat tud osszerakni, ami benne van az eleg jol ki van talalva.
  • lac coo
    Én nagyon sajnálom a rossz kezelést, nagyon nagy kár érte ....
    Nekem amúgy tetszene , nem egy összehányt valami .
  • Alexease
    Ez lenyegeben az AC-val egyutt indult, egyutt jelentettek be, meg a kiallitason is egyutt voltak. De ez teljesen mas koncepcio, a SimBin folyamatosan hasznalja es hasznalta ezt az engine-t a hatterben, mindig volt bevetele.

Az elejen azzal baltaztak el nagyon, hogy kamu autot es palyat adtak a demo-hoz, es meg penzert is kamu dolgokat arultak.
    Aztan azzal, hogy a mai napig se AI se online nincs hozza, csak hotlap. OK, a DTM-hez van AI (ami teljesen jo), de az meg lehuzas szagu volt, foleg a DTM-onlinenal egyutt.

Es vegul, hiaba a most mar jonak szamito grafikai engine, hiaba a sok tartalom, es ha meg lesz is AI+online, az autokezeles, a gumnifizika es az FFB semmit nem valtozott, leragadtak az rF1 szintnel, kicsit gamepad-re butitva:/

El lehet vele bohockodi, foleg ha lesz AI es online, de ez az autokezeles, foleg ilyen tartalomarak melett egy vicc, az AC/rF2/iR arnyekaban.
  • maffioso
    Francokat, csak szerencsétlenebb módon tálalják mint az AC-t. Nem tudom egészen pontosan mióta készül ez, de én először tavaly nyáron töltöttem le és azt hiszem 2012 őszén adták áki. Azóta bétában áll ez tény, de kurva nagyot ugorhat a dolog egy életképes mp-vel. Pláne, ha akkor is lesz lehetőség a tartalom megvétele nélkül játszani.
  • arty
    még mennyit kell rá várni egészen pontosan? :D

én annyit látok, h ez már régen odaégett.....
  • maffioso
    Én amondó vagyok, hogy meg kell várni mi sül ki a játékból. Elvileg 1-2 héten belül kiadják a multi részét és nagyon remélem, hogy ezzel a wtcc packot is. Még jó is kisülhet belőle, csak mostanában sajnos nagy divat az early access különböző formái.
  • arty
    még féláron is majdnem csak drága, teljes áron venni őrültség :)
  • NicoKoko759
    Köszönöm a segítséget!
  • Alexease
    39.99EUR-ert adnak 5000vPR-t.
    Nyerni is lehet, folyamatosan vannak hotlapok, 25-5000vPR dijazas van az elso 100 helyezettnek.
    Rendszeresen vannak auto akciok, amikor felaron adjak, erdemes megvarni.
  • NicoKoko759
    Szervusztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy vRP csak valós pénzért van, vagy valahogy nyerni is lehet? Kellene nekem a BMW Z4 GT3. Illetve ha csak venni lehet, mennyibe fáj 1 vRP? Arra gondolok, hogy mindenhol egységes, vagy bizonyos országokban olcsóbb-drágább.
  • maffioso
    Kiegészítek és helyesbítek, mert az előbb mentem vele. Sok autó nem tetszik benne, az irányításuk valamiért idegen. A GT3-as Mclaren ellenben valami csodálatos. A hangok egyébként nagyon rendben vannak, és szép és optimalizált is a játék. A kormányfokot a játékban használt autóéhoz kell állítani, ahogy megfigyeltem és így elég príma. Tudom, ez nem AC topik, de kellemes csalódás volt most ez a kis menés.
  • maffioso
    Próbáltam, de az nem tetszik.
  • Szabi #649
    próbáld ki az AC-t is :)
  • maffioso
    Nekem marhára bejön a játék egyébként. A fizikával nincs különösebb gondom, a hangok szépek, a competitionökben megyek rendszeresen. Hiányolom a rendes versenyeket ellenben és egy tragédia az ffb. A napokban letöltöttem az rfactor 2 demót, és beszartam. Ott beléptem, feltekertem 1-ről 2-re az ffb-t, de semmit nem állíotttam és tökéletes, eszméletlen jó. Csak 80 dollárt nem tudom, hogy megér-e vagy sem. Illetve tudom, egyelőre nem.
  • Alexease
    Nem olyan veszes;) Az AC-ben neha durvabb anomaliak vannak kivulrol:P

Amugy kar ezert a programert, mert mostanra azert eleg tisztessegesen osszeraktak larvanyra, a hangokkal es rendszerrel nem lenne gond, a tartalom eleg jo, de a leglenyegesebb dologgal nem akarnak/tudnak foglalkozni:/
  • lac coo
    Idetlenul rugozik ez az auto, nem ? :)
  • Szabi #645
  • endy papp
    Ja értem köszi.
    Akkor majd kivárjuk mire publikus lesz.
    Már ha lesz értelme,ezzel az irányítással, fizikával FFb,ami benne van....
  • Alexease
    Egyelore zart BETA teszt. Azok erik el, akik a korabbi R3E WIP beta tesztben is benne voltak.
  • endy papp
    És akkor most hogy és honnan lehet kipróbálni vagy ez valami kiváltság....nem mindenki próbálhatja ki???
    Már mint az online részt.
    Mert nem igazán látom honnan is lehetne letölteni?
    Vagy ez még nem a hivatalos?
  • antiqueA
    Tehát megspóroltál nekem egy felesleges letöltést :) Köszi!
  • maffioso
    Az ilyen árkád usereken annyira fel tudom szívni a szart, hogy az ilyet legszívesebben meglátogatnám és szilánkosra törném a karjait.
  • Alexease
    Kiprobaltam az online-t:)

Leszedi a R3E-t, de csak a DTM tartalmakkal. Ujra kell regisztralni, de semmi extra.
    20-30 szerver van, szinte mind GetReal beallitasokkal.

Prac, Qual, Race, az eleso kettore lehet belepni, azok 10 perc kornyekiek, a versneyek palyatol fuggoen 10-15 percesek (nem korre megy).

Nagyon ragyurtak a grafikara, most mar van minden extra, de nalam mar elegg e durvan szaggat:D Sajnos regi engine, nem tudni mit irtak at benne, valszeg csak feldiszitettek mint a karacsonyfat...

Az online mukodik, de hat ISI:) Nem kellett nuullarol megirniuk. A pingek vegyesek, de valszeg az emberek is eleg ossze-vissza vannak.

Versenystilus (nyilt szerverek!) eleg vegyes. 20-bol 10 arkad, a tobbi hasznalhato.
    Hasznalhato: ismerik a tukrot, nagyreszt palyan tudjak tartani az autot, meg lehet probalni az elozest, tobb kort is lehet autozni egymas mogott.
    Arkad: lenyegeb kigyoban mennek, a kanyarokat otletszeruen veszik, ha nem vagyok belso iven, akor barmilyen tavolsagrol "kifekeznek" (az eredmenyesseg es stilus masodlagos:).

Lenyegeb jo lenne, de sajnos az iranyitast nagyon szokni kell, foleg normalisabb cuccok utan:/
    Meg a normalisan kezelt autokon is latszik hatulrol, ez az ide-oda billeges, hintazas.
  • Szabi #638
    299 vRP
  • Alexease
    Az SMS-nel is van licensz boven. Igazabol mindenkinel tobb van, mint amennyit meg tudnanak csinalni, vagy legabbis kiadni egy programhoz azonnal;) Az SMS a WoS-del operal, ahhoz lesznek mas autok, nem lesz teljes atfedes a ket program kozott (CARS vs. WoS), igy majd a ketto kozott tudnak nyereseget produkalni (CARS DLC, WoS tartalomvasarlas).
  • lac coo
    Garfikaval, hanggal nincs bajom, az teljesen jo.
  • Timbu
    Jól összeszedegetik maguknak a licenszeket. Mondjuk azt nem értem, hogy az SMS miért nem teszi ezt. A CARS-hoz simán illene a WEC.
  • Alexease
    Igen:) A legfontosabb marad a vegere:)
    De ha lesz mindenhol AI, es lesz online, es meg a kormanyzas/FFB is eleri legalabb az rF1 RealFFB plugin szintet, eleg utos cucc lesz. Lehet nem nextgen (), de legalabb mukodik;) Kinezetre mar most sokkal tobb, mint nekem kell, a blurt es real tukrozodeseket eleve kikapcsolom:)
  • lac coo
    FFB még a régi ?
  • Szabi #632

már csak az Aston, a Camaro és a Gallardo hiányzik a 2013-as évadhoz.. :DD
  • bmwcrash
    Porsche-k?:/
    Vagy az az NFS licensz miatt lehetetlen?
  • Alexease
    Azok az elso helyek felejtosek, oda teljesen mas dimenzioban kell autozni:) Pontosabban tologatni, mert neha olyan extrem idok vannak, hogy az autohoz mar nem sok koze lehet:D

De nekem mar az is jo, ha neha van valami hotlap, megyek nehany kort, es ha meg ad is 25-50vPR-t, mar boven jo a dolog;P
  • Alexease
  • balazsb1987
    Ingyenes. És nem csak VPR-t lehet szerezni hanem Padock jegyeket DTM Futamokra vagy ADAC GT futamokra. Sőt még Euronics nyermények is nyerhetőek.
  • Szabi #627
    a Win XP-t még a Microsoft se támogatja.. így nemcsoda hogy az új játékok se.. :)
  • Alexease
    Most minden heten van DTP hotlap, fizetos nyeremennyel, a 25-50vPR elerheto. Elvileg ingyenes, csak az r3E kell hozza, a tartalom nem.
  • tutuhawer #625
    Kösz az infót
    Akkor teszek egy próbát én is, habár WinXP-t nem támogatja a játék, azt írják.