2424
-
#304 -
#303 Sokaknak jó ez, a látszat megvan , hogy valami köze van az autóhoz, és hogy picit komolyabb autós játék, grafika szép mi kell még ? :)sokaknak ez az ultimate autós játék .:) Nagyon nem lesz itt lázadás.
Mondjuk nincs ezzel bajom, nem lehet minden szimulátor, ilyen is kell, csak hát pont egy simbin-től :) -
#302 Ja, ez sajnos igy engem sem erdekel, meg ingyen sem.
A teaser-rel mentem nehany karikat, de nem tetszett.
Aztan a zart betaval kiprobaltam nehany autot GetReal-ben, eppen hatareset volt.
Ebben az open-ben rendes auto vagy palya nincs (auto talan 1-1), a Competitions ebben formaban ertelmetlen. A 3 versenyen mentem nehany kort (a hillclimb-en egyet), aztan ennyi. Nem toroltem, mert alapbol megiscsak ingyen van, es talan lazadnak majd annyian, hogy legyen valami valtozas.
De elnezve a hivatalos forumot, kicsit halott ugy... -
#301 Jó, szép teljesítmény a játékostól, így vagy úgy, de ez nekem még laza autós játéknak se jó , olyan laza ....:) -
#300 Elvileg csak ABS es TC, vagyis padlogaz/padlofek, de ebben az RR-ben meg nagyobb tapadas es oldaltartas van mint az elozo SB cuccokban, azert lehet vele igy sinautozni.
Persze ehhez kell az ilyen szintu hozzaallas, a turelem es a sok gyakorlas is. -
#299 Hát pont a kanyar ami leggázabb, sokszor mintha teleportálna :))) ez még F1 autóval is árkád vacaknak mondanám. Semmi autós érzés nincs benne, valami űrsikló, vagy podrace :)) -
#298 Ha kitakarod a fakat es a kornyezetet, hogy a nagy FOV miatt ne legyen csaloka, akkor nem olyan nagy a sebesseg – kiveve a gyorsitasokat, fekezeseket es a kanyarokat;D -
#297 Ááááá vazzeg.... Értem hogy segítségekkel megy, de attól a fizika nem lesz más, csak van abs meg még valami .Aztarohadt......
Legalább annyi esze lett volna Simbinnek, hogy valami új céget csinál papíron, és úgy adja ki, értem én, hogy más réteget céloztak meg, de ez így marha nagy égés nekik.Más is így sokta, háttérben elhintette volna, hogy ez Simbin alvállalkozás, káposzta is megmarad kecske is jól lakik . -
#296 Ennél még 50 mp-el gyorsabb ??? Hát az már milyen lehet ??? :D
Ezen is megdöbbentem, egy az egyben a régi kétgombos nfs -ek voltak ilyenek :) -
#295 Tessek, ez egy 2:50 koruli kor:) Sokat gyakorolt es tort, amire osszehozta.
-
#294 Nem, ez ilyen arkad szar:) Igaz hogy borult es az utolso kanyart beszivta, de ahhoz kepest hogy igy ment, meg igy is ~50 masodpercet kapott az elso helyezettol;)))) Kivancsi lennek egy olyan videora is;D
En ezen a palyan egyszer mentem vegig, de mar az elso harmadaban a veget vartam, annyira idetlen.
Ezt a programot nagyon elbaltaztak ezzel a talalassal:/ -
#293 Ez gyorsított felvétel, vagy ez ilyen ??? (WTF ?)
( Dirt3-ban normálisabb fizika van ...R.I.P. Simbin ....) -
#292 -
Timbu #291 Szóval ez egy rosszul sikerült szarkasztikus poén akart lenni a pCARS gumifizikáját illetően arra reflektálva, hogy "Kezdem elhinni, hogy tényleg rohadt nehéz jó gumifizikát összerakni .... " -
paj01 #290 elsore nekem is az csinálta. Aztán elinditottam ujra és ment. Bár akkor keyboard irányításra visszarakott. De utána belőttem a kormányt és ment. A vibrationt kapcsold ki FFB nél vagy játszogass a beállításokkal ha nem akar menni. -
#289 én windows Xp alól futtatnám , de nem támogatja, nem is lepődtem meg a game crash hibaüzeneteken. Tovább nem is próbáltam. A teaser még egy hete is, meg régebben is ment Xp-n, de a nyílt beta már nem - ezek szerint. Első körben ez a tippem a hibára -
Gerdai #288 Valaki sagítene nekem? Mert amikor elindítanám a játékot, akkor azt írja ki a steam, hogy game crashed. Ez mitől lehet? -
#287 ezt most nem értem ... -
Timbu #286 A pCARS gumi "motorja". -
#285 Amúgy mi a tököm ez a billegés mostanság, nem jön úgy ki autós játék, hogy ne lenne benne ????? Gondolom csak van valami oka,célja , Simbin sem felejtett el FFB-t csinálni .... -
Valahol itt tartok én is . -
#283 Sokkal jobb nem lesz, megmarad az a csak billegos, ide-oda hinbtazos erzese, de legalabb az allitasok utan, erezni valamit a gumikbol is.
De en ezt egyelore felreteszem (igaz, nem tudom mi valtozhat kesobb:P), a hotlapozas ertelmetlen mert csak arkad, amugy meg korozgethetnek egyedul vagy AI-val, verseny nincs.
Emiatt nem veszek hozza 2–3€-ert (3–4$) autokat, annyiert inkabb 2× annyit veszek az SRW-hez, amiben sokkal jobban elvezem a vezetest, es meg a korozgetesert is tudok vasarolni:D
-
#282 Hát én állítgatom az FFB-t, de azon kívül, hogy kicsit markánsabb lesz, jobb nem igen :( -
#281 A kamu RaceRoom autok valoban gazosabbak, kicsit sinautosra csinaltak oket.
De a valodi autok, Test Track-en, ahol a GetReal valoban mukodik, ugy-ahogy turhetoek, bar allitgatni kell az FFB-t (ent irtam), mert amugy csak ide-oda billeg-rugodzik. -
#280 Csak azokat tudod ingyen kiprobalni, ami eppen a Competitions-ben )esetleg a Apex Hunt-ban) fut. De ott (azokban) kizarolag Amateur-ben fut a dolog, hiaba allitod mashova, igy semmi ertelme a tesztnek.
GetReal-ben csak a sajat (ingyenes vagy mar megvasarolt) autok futnak, test Track-en vagy egyeb nem dijazott HotLap-on (es majd kesobb QuicRace-ben es talan online). -
#279 Ááááá...felidegel ez a langyosbuzi ffb és a vakmeleg gumi :))))
Kuka ! :D -
#278 Az összes autót ki tudom ott próbálni, vagy csak ami épp fut? -
Zsoltee_a_bator #277 Eleg kerdeses ez a jatek, nagy csalodas. Nem sokat fejlodott a race7 ota. A magas ar nem zavarna minosegi cuccert, de ez igy keves. Ma mar RF2/NKP kene legyen a szint.
Csak nehany auto van, aminek van valamennyi dinamikaja es erdekes vezetni. A tobbi olyan, mintha nem lehetne lekapcsolni az abst/tranction controlt (get real modeban). Nem vagyok szim-sznob, de ez igy eleg unalmas. A valasztekrol nem is beszelve. -
#276 Azmiaz ? :) -
Timbu #275 Majd a SETA megmutatja, milyen a jó gumifizika -
#274 Raceroom is lehetne pont olyan jó, egyedül megint a gumit hanyagolták el. Kezdem elhinni, hogy tényleg rohadt nehéz jó gumifizikát összerakni .... :DD -
#273 Nem egy RaceRoom, az biztos;) -
#272 Gyerekek, most kaptam kölcsönbe egy rF2 acc-ot. Nem akarok offolni, de muszáj kiadnom magamból: ez valami eszméletlen-hihetetlen. Nem gondoltam, hogy ilyen hibátlan ennek a fizikája. -
#271 Vagy elkurvul vagy éhen hal..... -
#270 Szerintem ilyen Race sorozat szerű a fizika. ami ugye nem rossz, de ma már azért (tetszik nem tetszik ...) csak középmezőny .no most erre nem igen költök el néhány 20 000-est, az tuti :)) -
#269 Igazabol ez az arany kozeput. A komolyabb nagykozonsegnek csinaltak, akik (jobbesetben) ket pedallal es pillangoval szeretnek szaguldozni, amikor a technika es minden egyeb masodlagos.
Ok vannak (sokkal) tobben, veluk el lehet adni egy-egy ilyen szponzoralt Competitions orultseget. Valszeg ezert van ezekhez ingyen eleres a tartalmakhoz.
Akik komolyabban gondoljak (GetReal, Quick Race, Online Race), azok meg vegyek meg a jatekot 1-3 program araert.
GetReal-ben kiprobaltam az autokat, nem lenne rossz, de igazabol meg (nagyon) jonak sem neveznem.
Nem mondom hogy uninstal, mert egyelore elfer, de nem erzek nagy indittatast hogy ezzel foglalkozzam. -
#268 Kiprobaltam a bogyo gyujtogetest (Apex Hunt) is:) Az is arkadban muxik, es eleg vad. Amikor azt hittem jo vagyok, es mar csak tizedeket javitgattam, akkor lattam csak, hogy meg 3 masodperc kellene a jo idohoz:DDDDD -
#267 Jaja... ez így, egyelőre nem jó. Sajnálom, hogy a Simbin is kezd elkurvulni. -
#266 Ja, megcsinaltam a 3-at is, az is olyan mint az elso, csak mas auto, hosszabb palya.
Ez igy csak arrol szol, ki tudja megszokni, hogy ez padlofek-padlogaz (nekem meg nem megy, mindig felgazzal oblogetek kanyarban:D), es ki tudja minnel jobban kitutizni hol mennyit lehet kiegyenesiteni a kanyarokbol. -
#265 Szerencsejáték az egész.