2424
  • Alexease
    A Hillclimb teljesen ertelmetlen:/ Teljes idiotizmus, ez mar igy erosen arkad:P 3,5 perc alatt 42 masodpercet kaptam:DDDDD
  • Alexease
    Most a GetReal is ingyenes, azzal nincs gond. Az a gond, hogy a hotlap bajnoksag kizarolag csak amatorben fut.

Az SRW-ben annyival jobb a helyzet, hogy ott is eselytelen vagyok a fizetos poziciokra, de legalabb elvezem a vezetest, es amig korozgetek, meg pontokat is ad, amibol autokat lehet venni;)

De itt semmi. Nyomulhatsz arkadban eselytelenul (vagy ha toppos vagy, azert ott lehet felul) vagy fizethetsz mindenert, es autozgathatsz egyedul.
  • antgecc
    Hát én akkor fordítva csináltam volna. GetReal ingyenes, aki pedig bohóckodni akar (akik többen vannak), az vegye meg az amatőrt.
  • Alexease
    Kilistaztam a Magyarokat, megneztem a legjobb idot, es addig mentem (5-6 kor) amig jobb nem lett:) Es utana meguntam:D
  • Alexease
    Azt sajnos nem lehet, mert tobben vannak a jatekosabb emberek.
    De ket parhuzamos tablazat/sorozat lazan bele kellene hogy ferjen (Amateur/GetReal).

Igy egyszeruen erdektelen a dolog, mert a jo helyezes eleve kizarva (bena vagyok), de attol meg autoznek vele, de igy arkadban meg annak sincs ertelme.
    Es az offline vagy egyeb hotlaphoz megkellene venni az autot;)
  • antgecc
    Hogy pukkadj meg, hogy pont elém jössz be :D
  • Alexease
    Pedig benne vagyok, most mentem nehany gagyi kort:D

• antgecc
    Én azt mondom, ha már competition, akkor csak getreal!

Amúgy még mindig nem talál. Próbálj már meg te addolni engem, pls.
  • Alexease
    Megsem neztem be semmit:)

Igen kicsit piros pont, amire most jottem ra, hogy a Competitions-ben minden autot enged, nem kell megvenni, csak akkor, ha valaki Test Track-en vag majd QuickRace-en (esetleg online versenyen) akarja hasznalni GetReal-ben.
  • Alexease
    Majd talan most, eddig meg nem mentem vele egy centit sem, valoszinuleg azert nem talalt;)

Most mentem egyet a BMW Z4-gyel, Competitions-ben, de ez igy nagyon szar es lehangolo:/ Nem mondom hogy ez igy arkad, mert nem az, de valoban Amator:DDD

GetReal-ben viszonylag jo ez az auto, legalabbis a zart beta-ban Zandvoort-on s Portimao-n jo volt.

Azt megertem, hogy csak 1 tablazatot futtatnak, es annak Amateur-nek kell lennie, de akkor en miert nem mehetek GetReal-ban, miert kell ram eroltetni ezt a szart?!?!?!
  • antgecc
    Jah, tiédre emlékeztem, de nem talál a rendszer :S
  • Alexease
    Az enyemet tudjatok, egyszeru;)
  • antgecc
    privátban megadjátok a neveteket? válaszban megadom én is. jó volna látni egymás eredményeit. bár, akár ide is mehet.
  • Alexease
    Igen, most ez a bajom nekem is, azt hittem legalabb lesz Quick Race lehetoseg AI-val.
  • Alexease
    Eppen az a BMW ami nekem nem tetszett, bar csak hivatalos hotlapon probaltam, es ott csak Amateur volt. De a Z4 jo volt.
  • frango
    Na ez az open beta egy az egyben a cbt. Jó multi nincs, de egy sza.os single racet azt hittem betesznek. Jó lehet harcolni az órával, de egy hét után már rohadt unalmas:)
  • lac coo
    Nem nehez osszekeverni, sok az egy kaptafa..... De lehet a regi BMW-t ( 625...?) megveszem, meg a nemet palyat, bar arra kicsit draga , hogy ha semmire valo, akkor kidobjan az ablakon.
  • Alexease
    Akkor beneztem valamit es osszekevertem az autokat:D
  • lac coo
    Ruhazott a franc, csak ami ingyen volt azt probalgattam. :)
    Sokat nem allitgattam, majd este megnezem kicsit alaposabban.
  • Alexease
    Gondoltam felnezek, milen koridok vannak, latom csak beruhaztal 1-2 autora:)
    Az FFB-t bellitottad (Grip Weight/Force Weight)? Alapbol eleg szar, alig erezni valamit a gumikbol. Alapbol – ha jol emlkeszem – 35%/35%-on (0.35/0.35) vannak, erdemesebb 70%/70%-ra (0.7/0.7) feltolni.

Es a Competitionst hanyagolni, mert bar az Opent meg nem probaltam, de a zart betaban – beallitastol fuggetlenu –, mindenkeppen csak Amateur-ben mukodott (padlofek, padlogaz):)
  • Alexease
    BMW V8 Judd @ Bathurst
    GetReal-ben, nem gagyi stilusban, meg igy is ~15 masodperccel gyorsabb mint egy V8-as qual ido:)

• Alexease
    A vezetesi elmennyel (GetReal, normalisabb autok) mincs gondom, legalabbis ha beallitom rendesen az FFB-t.
    Talan lesz valami online verseny inditasi lehetoseg, valami menu-kezdemenyezes mintha lenne ra. Nem mintha mostanaban nagyon online-oznek, de akkor van eselye osszeroffenni neha.
    Esetleg az offline verseny is jo lehet, de meg az sem mukodik.

Ezeken kivul nem sok ertelmet latom, a Competitions teljesen ertelmetlennek tunik szamomra (csak Amateur, idetlen dijazas).
  • lac coo
    Kis haszna akkor lenne az egésznek, ha lehetne saját meghívásos versenyeket indítani, de ilyen szerintem nem lesz .Másképp meg daráló ...
  • lac coo
    Jah ,egyetértek. Amúgy sem vagyok eleresztve én sem, ez alapból sok, de így hogy a vége az lenne, hogy itt állna a gépemen azért nincs értelme .Ezt a pénzt inkább AC-ra szánom .
    Nekem ebben az autók sem jönnek be, vezetési élmény sem, és még drága is .Plussz az online szolgaáltatásnak nulla értelme van, ahogy te is írtad .

De amúgy gyanítom itt nagyon hamar komoly árcsökkentések lesznek, mert ezt csodálnám ha értelmes létszámú user megvenné, picit szerintem beképzelt a Simbin :DDDD
  • Alexease
    A Competition hotlap engem sem erdekel, foleg hogy kotelezoen arkadban fut. Nem eleg hogy a helyezes is ertelmetlen de meg vezetni is szar erzes.

Az egyeb hotlap korozgetni jo lenne. Csak a Magyarokat szoktam listaztatni, ugy van ertelme. De ennyiert kicsit draga. Foleg most, hogy annak orulok hogy vissza tudtam kapcsoltatni a net-et es a telefont;DDD

Ha mar dijazas akkor SRW, es meg vezetesi elmenyre, auto valasztekra ius jobbb. Ok legalabb bevallaltak hogy 3 kategoriat inditanak, haromfele segitseg valasztassal, bar ott is elbaltaztak, mert az Advancedben is lehet minimalisat hasznalni, ami a legtobbszor mar sok:/.

Mindig megmagyarazzak, hogy azert, mert nehany igazi autoban is van ABS vagy TC. Az OK, azzal nincs gond, az iRacing-ben is vannak segitsegek, de CSAK abban az autoban, amiben igazabol is van.

De ezek a bekapcsolhatoak nevetsegesek.

Persze a dijazas sem szazas, mert igazabol mindegy hogy 5-30000 ember fizet es hasznalja a programot, altalaban csak 10-15 ember az, aki az osszes penzt lekaszalja:) De ott legalabb lehet korozgetessel gyujtogetni.

De itt teljesen ertelmetlen, mert hiaba fizetnel ki 50-200EUR-ot a programert, teljesen ertelmetlen, eselytelen az egesz.
  • lac coo
    Hát ha 100. vagy 500. vagyok a hotlap versenyben, annak mi értelme, olyan mintha otthon offline körözgetnék :)
    Free online versenyt én nem tudok másképp elképzelni mint iR .Ott is voltak gyökerek, de összességében egy szavam nincs , nagyon kevés volt a daráló ! :)( az már más kérdés, hogy egy-egy ilyen gyökér sokszor több hetes fejlődésemet tette tönkre, ami azért igazságtalan volt ...)

No mindegy, én ezzel egyelőre várok, meglátom mi lesz belőle, fejlődik-e a fizika, a rendszer, mik lesznek a lehetőségek, színesedik-e az autó kínálat, hogy alakulnak az árak, lesznek-e pályák tömegével ( halálom mikor nem lehet miből válogatni :)) stb ...
  • Alexease
    A nyilt online versenyek valszeg felejtosek;)
    Talan az offline AI verseny erhetne valamit, de arra jo a Race is, max nem ennyire szep.

Nem lenne gond a hotlapozassal, de igy teljesen ertelmetlen. Hihetetlen gagyizas.
  • lac coo
    Nem akarok jósolni, fogalmam sincs hogy lesznek az online versenyek, de ha mindenki mindenkivel, akkor az megint használhatatlan lesz. Körözgetni, hotlapozni meg értelmetlen, mindegy, hogy 100. vagyok vagy 98. ! :)Ha olyan olcsó lenne mint simraceway ,akkor azt mondom, ok, elütni az időt jó, de ez nem az az árkategória szerintem ...
    Szerintem rettenetesen túlárazták !!!!
  • Alexease
    Korabban irtam, hogy alapbol eleg szar a kormanyzas, igazabol csak egy rugo ide-oda, de be lehet allitgatni;) Alapbol hatra toltak a gumierzest, igy a kormanyzott kerekek tapadasabol szinte semmit nem erezni, csak billeg. Gondolom az arkados driftelos embereknek igy jo;)
  • Alexease
    Igen, igy dobozos arnak tunik vagy talan meg olcsobb is, de egyelore nem mukodik az offline verseny AI-val es online verseny sincs. Csak palyateszteles van es hotlapok.
  • lac coo
    Hát azért nyugodtan fizethetsz látatlanban! :)Ha valahol ott van gumi-beton -ffb kapcsolat. kicsit kevés a tartalom, meg még beta, de élményre talán a legjobb jelenleg .Valami leírhatatlan mit össze lehet bűvészkedni a kormánnyal-fékkel-gázzal .Egy a baj vele, ha kipróbálod, utána már fanyalogni fogsz az ilyen ( Raceroom pl .), egyébként nem olyan rossz játékoknál :)))
  • frango
    Csak "Amateur"-ben enged nagyobb kanyarlevágásokat is...

Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy egyáltalán nem érezni semmi gumi-aszfalt kontaktot. Videókban pCars-nál is ugyan ezt láttam. Meg rohadtul nincs meg az érzés, hogy mekkora lóerőt is vezetsz. Sétakocsikázás...
    Ahogy néztem még rFactor2 adhatja a legnagyobb fílinget. Ki kéne azt is próbálni már csak látatlanba nem szívesen fizetek érte.
  • lac coo
    Aki nyer az megnyeri getreal-ban is, ez nem kérdés, egy hosszabb pályán egy percet vernek bárkire :))))

Kipróbáltam...

Csak nekem tűnik kicsit taknyosnak a kormányzás? Más baj nincs vele, egy csicsás méregdrága Race07, nem igen több annál.Gumifizika elbújhat rF2 mögött, én ezért nem adok pénzt, főleg ennyit nem .
    Vezetésre nekem egy az egyben Race.Ehhez jön a mindenből pénzt csinálni stratégia,én nem igen értem mit várnak ettől.
    Laza játékosok nem adnak ennyi pénzt érte, profik meg megint csak nem, mert fényévekre van mondjuk iR-től, és árban ha már ezt vállalnám inkább egy picivel többet adok iR-re ....
  • frango
    Pff nincs Nissan GT-R. Hockenheim sem ingyenes. Menjenek a pi..ába...
    "Amateur, GetReal - nincs kulon tablazat" - Gyönyörű. Biztos nem "Amateur"- módos fog nyerni! Végül is csak 1-2mp-es előnyük van a kanyarlevágások miatt...
    Ennél azért többet vártam volna.
  • lac coo
    Itthon vagyok, ráérek kipróbálni, már csak a regisztrációs emailt kell megvárni, nem nagyon akar jönni :)
  • lac coo
    Bocsánat nem szarok, még mielőtt mindenki megsértődik, de rohadt unalmas a kínálat .:)
    Ebből négy darab is elég lenne, a többi már szinte csak copy ....
  • lac coo
    Ez így egy dobozos játék áránál van. Bár azoknál talán többet adnak ...Bár ha megnézem rF2-őt talán még ennyi sincs benne .Csak szarok az autók ...
  • Alexease
    Mar mukodik a Competitions is. Az Intel eleg ertekes dijakat oszt, alaplap, proci, SDD.

Az egeszrol mindent elmond, hogy mindenki reszt vesz rajta (Amateur, GetReal - nincs kulon tablazat), es az elso 3-at dijazzak;) A KW-nal egyelore meg nincs bejelentve a dijazas, a RAD Tools az elso 8-at dijazza.

Ez engem ugy hiszem nem erint;D
  • Alexease
    A 12 auto ugy ahogy egy dobozos program tartalma, azzal nincs gond, a palya ami kicsit keves. De a maradek ~1100vRP-bol kijon majd nem 3 olcso palya:)
  • Alexease
    Hockenheim megsem ingyenes, azt beneztem;)

5000vRP-t adnak 39.99EUR-ert. A 4 palya (Zandvoort, Hockenheim, Portimao, Bathurst) es a 7 „ertelmes” auto (Alpina, Audi, BMW 635, BMW Z4, Corvette, McLaren, RUF) osszesen 3919 vRP.
    Igy ha nagyon szamolgatunk, akkor az ingyenes autokkal es palyakkal egyutt osszesen van 12 auto es 6 palya, ami ~31EUR.