RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ok vannak (sokkal) tobben, veluk el lehet adni egy-egy ilyen szponzoralt Competitions orultseget. Valszeg ezert van ezekhez ingyen eleres a tartalmakhoz.
Akik komolyabban gondoljak (GetReal, Quick Race, Online Race), azok meg vegyek meg a jatekot 1-3 program araert.
GetReal-ben kiprobaltam az autokat, nem lenne rossz, de igazabol meg (nagyon) jonak sem neveznem.
Nem mondom hogy uninstal, mert egyelore elfer, de nem erzek nagy indittatast hogy ezzel foglalkozzam.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ez igy csak arrol szol, ki tudja megszokni, hogy ez padlofek-padlogaz (nekem meg nem megy, mindig felgazzal oblogetek kanyarban😄), es ki tudja minnel jobban kitutizni hol mennyit lehet kiegyenesiteni a kanyarokbol.
Az SRW-ben annyival jobb a helyzet, hogy ott is eselytelen vagyok a fizetos poziciokra, de legalabb elvezem a vezetest, es amig korozgetek, meg pontokat is ad, amibol autokat lehet venni😉
De itt semmi. Nyomulhatsz arkadban eselytelenul (vagy ha toppos vagy, azert ott lehet felul) vagy fizethetsz mindenert, es autozgathatsz egyedul.
De ket parhuzamos tablazat/sorozat lazan bele kellene hogy ferjen (Amateur/GetReal).
Igy egyszeruen erdektelen a dolog, mert a jo helyezes eleve kizarva (bena vagyok), de attol meg autoznek vele, de igy arkadban meg annak sincs ertelme.
Es az offline vagy egyeb hotlaphoz megkellene venni az autot😉
Amúgy még mindig nem talál. Próbálj már meg te addolni engem, pls.
Igen kicsit piros pont, amire most jottem ra, hogy a Competitions-ben minden autot enged, nem kell megvenni, csak akkor, ha valaki Test Track-en vag majd QuickRace-en (esetleg online versenyen) akarja hasznalni GetReal-ben.
Most mentem egyet a BMW Z4-gyel, Competitions-ben, de ez igy nagyon szar es lehangolo:/ Nem mondom hogy ez igy arkad, mert nem az, de valoban Amator😄DD
GetReal-ben viszonylag jo ez az auto, legalabbis a zart beta-ban Zandvoort-on s Portimao-n jo volt.
Azt megertem, hogy csak 1 tablazatot futtatnak, es annak Amateur-nek kell lennie, de akkor en miert nem mehetek GetReal-ban, miert kell ram eroltetni ezt a szart?!?!?!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sokat nem allitgattam, majd este megnezem kicsit alaposabban.
Az FFB-t bellitottad (Grip Weight/Force Weight)? Alapbol eleg szar, alig erezni valamit a gumikbol. Alapbol – ha jol emlkeszem – 35%/35%-on (0.35/0.35) vannak, erdemesebb 70%/70%-ra (0.7/0.7) feltolni.
Es a Competitionst hanyagolni, mert bar az Opent meg nem probaltam, de a zart betaban – beallitastol fuggetlenu –, mindenkeppen csak Amateur-ben mukodott (padlofek, padlogaz)😊
GetReal-ben, nem gagyi stilusban, meg igy is ~15 masodperccel gyorsabb mint egy V8-as qual ido😊
Talan lesz valami online verseny inditasi lehetoseg, valami menu-kezdemenyezes mintha lenne ra. Nem mintha mostanaban nagyon online-oznek, de akkor van eselye osszeroffenni neha.
Esetleg az offline verseny is jo lehet, de meg az sem mukodik.
Ezeken kivul nem sok ertelmet latom, a Competitions teljesen ertelmetlennek tunik szamomra (csak Amateur, idetlen dijazas).
Nekem ebben az autók sem jönnek be, vezetési élmény sem, és még drága is .Plussz az online szolgaáltatásnak nulla értelme van, ahogy te is írtad .
De amúgy gyanítom itt nagyon hamar komoly árcsökkentések lesznek, mert ezt csodálnám ha értelmes létszámú user megvenné, picit szerintem beképzelt a Simbin 😄DDD
Az egyeb hotlap korozgetni jo lenne. Csak a Magyarokat szoktam listaztatni, ugy van ertelme. De ennyiert kicsit draga. Foleg most, hogy annak orulok hogy vissza tudtam kapcsoltatni a net-et es a telefont;DDD
Ha mar dijazas akkor SRW, es meg vezetesi elmenyre, auto valasztekra ius jobbb. Ok legalabb bevallaltak hogy 3 kategoriat inditanak, haromfele segitseg valasztassal, bar ott is elbaltaztak, mert az Advancedben is lehet minimalisat hasznalni, ami a legtobbszor mar sok:/.
Mindig megmagyarazzak, hogy azert, mert nehany igazi autoban is van ABS vagy TC. Az OK, azzal nincs gond, az iRacing-ben is vannak segitsegek, de CSAK abban az autoban, amiben igazabol is van.
De ezek a bekapcsolhatoak nevetsegesek.
Persze a dijazas sem szazas, mert igazabol mindegy hogy 5-30000 ember fizet es hasznalja a programot, altalaban csak 10-15 ember az, aki az osszes penzt lekaszalja😊 De ott legalabb lehet korozgetessel gyujtogetni.
De itt teljesen ertelmetlen, mert hiaba fizetnel ki 50-200EUR-ot a programert, teljesen ertelmetlen, eselytelen az egesz.
Free online versenyt én nem tudok másképp elképzelni mint iR .Ott is voltak gyökerek, de összességében egy szavam nincs , nagyon kevés volt a daráló ! 😊( az már más kérdés, hogy egy-egy ilyen gyökér sokszor több hetes fejlõdésemet tette tönkre, ami azért igazságtalan volt ...)
No mindegy, én ezzel egyelõre várok, meglátom mi lesz belõle, fejlõdik-e a fizika, a rendszer, mik lesznek a lehetõségek, színesedik-e az autó kínálat, hogy alakulnak az árak, lesznek-e pályák tömegével ( halálom mikor nem lehet mibõl válogatni 😊) stb ...
Talan az offline AI verseny erhetne valamit, de arra jo a Race is, max nem ennyire szep.
Nem lenne gond a hotlapozassal, de igy teljesen ertelmetlen. Hihetetlen gagyizas.
Szerintem rettenetesen túlárazták !!!!
Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy egyáltalán nem érezni semmi gumi-aszfalt kontaktot. Videókban pCars-nál is ugyan ezt láttam. Meg rohadtul nincs meg az érzés, hogy mekkora lóerõt is vezetsz. Sétakocsikázás...
Ahogy néztem még rFactor2 adhatja a legnagyobb fílinget. Ki kéne azt is próbálni már csak látatlanba nem szívesen fizetek érte.
Kipróbáltam...
Csak nekem tûnik kicsit taknyosnak a kormányzás? Más baj nincs vele, egy csicsás méregdrága Race07, nem igen több annál.Gumifizika elbújhat rF2 mögött, én ezért nem adok pénzt, fõleg ennyit nem .
Vezetésre nekem egy az egyben Race.Ehhez jön a mindenbõl pénzt csinálni stratégia,én nem igen értem mit várnak ettõl.
Laza játékosok nem adnak ennyi pénzt érte, profik meg megint csak nem, mert fényévekre van mondjuk iR-tõl, és árban ha már ezt vállalnám inkább egy picivel többet adok iR-re ....
"Amateur, GetReal - nincs kulon tablazat" - Gyönyörû. Biztos nem "Amateur"- módos fog nyerni! Végül is csak 1-2mp-es elõnyük van a kanyarlevágások miatt...
Ennél azért többet vártam volna.
Ebbõl négy darab is elég lenne, a többi már szinte csak copy ....
Az egeszrol mindent elmond, hogy mindenki reszt vesz rajta (Amateur, GetReal - nincs kulon tablazat), es az elso 3-at dijazzak😉 A KW-nal egyelore meg nincs bejelentve a dijazas, a RAD Tools az elso 8-at dijazza.
Ez engem ugy hiszem nem erint;D
5000vRP-t adnak 39.99EUR-ert. A 4 palya (Zandvoort, Hockenheim, Portimao, Bathurst) es a 7 „ertelmes” auto (Alpina, Audi, BMW 635, BMW Z4, Corvette, McLaren, RUF) osszesen 3919 vRP.
Igy ha nagyon szamolgatunk, akkor az ingyenes autokkal es palyakkal egyutt osszesen van 12 auto es 6 palya, ami ~31EUR.