2424
-
#704 Volt valami update, a file-ok alapjan ugy nez ki, mar tesztelik Nurburgring-et es Slovakia Ring-et;) -
rambustibi #703 Sziasztok!
Hogy tudok single és multiplayerben játszani? Kell hozzá a DTM? -
Czobi #702 Ezen a héten a Zakspeed Capri és a RaceRoom Hillclimb akciós, mindkettő 50%-kal olcsóbb. -
#701 régi hardver, nem tudom feltenni a windows 7-et, már próbáltam többször. Régi cuccok, gyengék is, a telefonom erősebb, mint a PC-m -
#700 megvan a levél, gmail spamnak vélte :( minden más raceroom email átjött, pont ez nem :(
de csak 300 - akciós verdákra éppcsak elég lett :(( -
#699 Miért használsz xp-t? -
#698 1100-at kaptam.
-
#697 én is 500-at kaptam, és a competitionben nem tudok menni, szerintem a win XP miatt, de a sima ingyen autós táblázatokon se vagyok elöl, mert a FFB-t nehéz beállítanom meg kedvem sincs annyit bohóckodni, ki-be lépni. Alig van időm a játékban, nemhogy a táblázatokon elöl lennék... Én magamnak nem adtam volna kreditet ilyen alapon. -
#696 500at kaptam. -
#695 Olvasom éppen a RaceDepartment fórumát, ott is elég vegyes...van, aki semmit sem kapott, van, aki 300-at, 500-at, 800-at vagy 1100 vRP-t kapott. -
#694 Gyanús nekem, úgy ment ez a kreditosztás, hogy ki mennyire van valamelyik leaderboard-on elöl. Én kb. 1 éve használtam utoljára, viszont Zolder-be ott vagyok eléggé a táblázat elejébe, és 500 vRP-t kaptam. -
#693 nekem 0 :(( -
#692 Én sokat nyomattam, de szintén csak 300. -
#691 En is "csak" 300-at kaptam, de en se sokat hasznalom;) Bar megvan hozza minden. -
#690 én talán ha 5kört mentem összesen a játékban, gondolom ezért kaptam kevés zsetont, ti gondolom valamivel többet mehettetek :D
megvettem a Volvo-t, aztán majd ha akciós lesz megveszem még a hegyi felfutást és akkor újra kipróbálom majd a játékot :) -
Czobi #689 Teljes áron én se vennék semmit, de ha már 70-75%-kal olcsóbb, akkor már szerintem megéri. Am a játékkal én se játszottam már több, mint egy éve, de ha ebből a kapott kreditből tudok majd még néhány akciós autót venni, akkor lehet, hogy újra ránézek majd. -
#688 Jaa... Játszani azt nem tudok win XP-n. :-) Régebben mintha pedig ment volna a competition mód XP-n is. Sebaj -
#687 Én 500-at kaptam, be is váltottam, és kértem emailt, amit eddig is kaptam, de pl az akciókról várnék értesítőt főleg. A jelenlegi akció nem érdekel, meg a teljes árú cuccok se -
Czobi #686 Érdekes, én egy 800 kredites ajándékkódot kaptam. :)
Azt hittem mindenki ugyanennyit kapott, kíváncsi vagyok, hogy ki, mi alapján kapott ilyen-olyan összeget.
Am van valami heti akció is, a koenigsegg és a régi volvo is nagyjából 80 kreditbe kerül csak. -
#685 Amatőrben kell baszatni, ott bever az ember egy 2-3ik helyet simán, aztán az 1500 vrp könnyedén. -
#684 Azert ok sem hulyek, gondolom "kiszamltak" a tutit;)
De mindig vannak felaras akciok, meg kell varni. En is akkor veszek mindent;)
Ha van turelmed a hotlaphoz, ott lehet nyerni kreditet, a 25-50 elerheto. Ha UFO vagy, akkor az 5000 is;) -
#683 jé, küldtek levélben egy 300kredites kulcsot :D
még szerencse hogy 349 kredit a Hungaroring -.- -
endy papp #682 Már üzemel az DTM Multi,akinek van kedve érdemes kipróbálni.
Igaz még alfa de szerintem jól használható. -
#681 -
#680 R3E June 19th Update Change-Log
Game
Added Multiplayer Alpha for DTM Experience 2014 Season Pass Holders. MP Alpha will be available to all DTM Experience 2013 owners with next patch in few weeks, and to all R3E users at a later date.
Added new content for upcoming competitions.
Added new content that will be available soon.
Added keybinding options to increase/decrease head movement in cockpit.
Fixed a memory leak in car setup screen.
Various updates and fixes to localization.
Fixed some issues that was occurring with the lap counter in Instant replay.
Fixed an issue with the resource clean up when exiting to menus.
Fixed an issue where the options menu would become broken in DTM, after playing a championship.
Fixed an issue where the replay metadata could get the wrong game mode tag. (Menu instead of Race etc.)
Fixed an issue where the raceline was under tarmac in RaceRoom Hillclimb reverse layout in Apex Hunt.
Fixed the lap distance for RaceRoom Hillclimb.
Fixed wrong layout/livery in R3E Menus after leaving DTM Experience.
Fixed an issue where player could drive while in garage menu in HillClimb track test.
Fixed a threading issue in screenshot sharing.
Fixed an issue where competitions that had required content wasn’t communicating properly with online protocol to get users content list.
Fixed a crash that could occur when clicking “yes” in “found device without profile” dialogue window.
Fixed an issue where the steering would look choppy in replays on high rotation usage.
Fixed a memory leak on startup of Leaderboard challenges. (Stats)
Fixed steering linearity/ratio issues.
Updated all the controller profiles for steering fix to take affect. (Analog sectors are now 0.0 by default on steering wheels).
Fixed an issue where Championship replays were saved as Track Test.
Fixed an issue with DTM Experience Q4 parameters.
Fixed sector times appearing when disabling all HUD via options.
Improved replay fidelity by improving wheel deflection calculation.
Fixed an issue where HUD overlays could show during post race results.
Fixed exhaust flames appearing while the car is stationary.
Fixed so the reverse lights go off with ignition and when engine is starting.
Fixed an issue where the AI names would appear for a frame at the lowest position on the position bar, whenever they completed a lap.
Fixed a bug in media hub with screenshots and vault files.
Added start lights to HUD.
Fixed a crash that was occurring when completing a hillclimb session.
Optimized HUD overlays for better performance.
Various memory optimizations.
Optimized Object physics (non-car objects).
Fixed a crash that could occur when repeatedly racing in a HillClimb Leaderboard Challenge.
Fixed a crash that was occurring when ending a race session through the pause menu in DTM Experience.
Fixed an issue in DTM Experience where the player could get wrong starting position after qualification.
Updated Shared Memory with more data. Documentation coming soon.
Rendering
Adjusted the mipmap filters to reduce artifacts in mipmaps. (distorted textures with thin lines such as text, numbers etc.)
Fixed an issue with the sun bloom blowing up at the edges of the screen.
Fixed slow-mo motion blur for num-pad controls.
Fixed an issue with shadow rendering.
Added 4K resolution support.
Fixed color issues on car windows.
Fixed an issue with the preset shader quality on medium settings.
Fixed LOD issues with rim types and trunk on cars.
Improved particle culling of systems.
Art
Fixed Hud rev not matching with the gear indicator on various cars.
Fixed a texture intensity issue on BMW M1 Procar.
Updated all DTM tracks for corner marker update.
Various minor art fixes to all DTM tracks.
Updated liveries on various cars.
Various art fixes to BMW Alpina B6
Audio
Fixed an issue where engine sound was louder from front on some cars.
AI & Physics & FFB
Tweaked gravel surface to be more sticky to encourage players not to drive off the track.
Tweaked grass surface to be more bouncy with lesser grip to encourage players not to drive off the track.
Tweaked secondary road surface to have less grip to encourage players not to drive off the track.
Refactored AI code.
Fixed an issue where loss of force feedback could occur when starting a new session.
Portal & Online Protocol
Added various improvements to the Leaderboard system in backend.
Added ability to display Leaderboard entries for ANY difficulty level.
Added “ALL” filter to Car/Class Selection in the global leaderboards.
Made minor changes to the transaction history.
Added Multiplayer Browser.
Added sorting by player numbers by default.
Added show friends on the server, in the MP browser.
Added additional information about the server, in the MP browser. -
#679 Nem gondolom. Race07-ben fél másodpercen belülre közelítettem meg a hazai ligák top kvalifikációs idejét, iRacingben pedig 1 másodpercre voltam. Persze az utolsó pár tized a legveszedelmesebb kűzdelem, de azért messze nem 6 másodperc a hátrányom. -
#678 Na látod ennyi előnye van, hogy ez nem a legjobb és elkerülik a profi versenyzők ! :))
Máskülönben néznél nagyot, hogy honnan kellene még 6 másodpercet előszedni körönként :DDD -
#677 Pedig pont, hogy egyáltalán nem olyan, mint fél éve. Eleve érkezett hozzá gt3, gt masters, dtm, audi 80, m1 procar, jó néhány pálya, és nagyon sok finomhangolás. Más úton halad, mint az AC, és szerintem lesz egy pont, ami nagyot lök majd rajta. Kiváncsi vagyok ez mikor következik be, nem zavar, ha csak egy év múlva, de szerintem előbb. Az AC sem lesz 1.0-ra kész az elkövetkezendő 365 napban az tuti.
Egyébként most a Hungaroringen a DTM-ben a top10-ben kűzdöttem a 2000+ nevezőből, és nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam feljebb jönni 5-ik helyig, pedig éreztem, hogy hol hagyok időt. Egyszerűen 2-3 órán keresztül folyamatosan köröztem, de nem tudtam összerakni azt a jó kört, csak 9. lettem. Bár van még technikában is hova fejlődni, de ez az 5. hely összejöhetett volna. -
#676 Nem is akarok a színfalak mögé látni - nem érdekel! Az annál inkább, hogy AC-hoz párhetente jelentős újítást látok, míg a RE pont olyan, mint fél éve - egy éve. Najó, pár pályán már nincsenek 10 négyzetméteres nyilak, wow!
Lenne-lenne... de nincs, semmise! Pont ezt mondom: az AC lassan köröket ver rá - ezt egyébként a beígért karrier mód miatt vettem meg, multi nem érdekel. Kicsit azért félek, milyen lesz az 1.0 :/
Az üres pályán, egyedül a ghostom elleni céltalan küzdelem se érdekel különösebben (pláne ezzel a fizikával vagy gumival, nevezzük aminek akarjuk). Valamennyit elvagyok (ellennék, ha lenne időm a többi, jobb játéktól...), de h ezzel órákon át körözgessek - nem az én világom. -
#675 Ez a kormány mizéria lassan általános dolog...
Carsban is érzek valami gamepados gyökérséget, itt is, CM rendszeresen tolja...
De érteni nem értem, egy kormányhoz minek kell bármiféle rafinéria? amennyit tekerek annyit fordul azt jóvan..nem ? -
#674 Azt nagyon remélem, hogy a gtr3 lesz olyan nyers és kemény, mint a gtr2. Emlékszem anno, amikor kis pöcsös voltam és megkaptam a logitech formula force kormányomat, akkor a gtr 2-vel kezdtem el játszani, másnapra pedig bedurrant mindkét alkarom, annyira kellett kapaszkodni. -
#673 Ha nem megy az ember normalis/modern masik programmal sokaig, akkor valoban emesztheto a dolog;)
De AC/iR/rF2 utan borzaszto;) Nem csak a 10 evnyi lemaradas gumiban es FFB-ben, hanem foleg a gamepad-ra optimalizalas. Ide-oda hintazo idiotizmus:) -
#672 Szarul talaltak, az biztos. De ez sajnos mindegyk cegre igaz.
Az AC-val felizgattak a nepet, utana 1 evet csuszott, aztan kiderult, meg most sincs kesz, es a NextGen-nek reklamozott cucc inkabb nezki egy jol osszedrotozott nKP2-nek, mint valami NextGen cuccnak.
Jo program, elvezetes vezetni, de sose lesz belole atgondolt, dobozos jateknak beillo, foleg nem NextGen cucc.
Az rF2-ot kinjukban kiadtak, fizetos online-nal, nulla tartalommal, aztan 1 evig nem tortent semmi. Most mar egy jo verseny szim, komoly tartalommal, de mar nem erdekel senkit...
Az R3E kicsit mas vilag. A SimBin sok-sok labon all, ez a program, amit hasznalhatunk (Experience), csak egy a sok kozul. Ez a platformjuk, amit sok helyen hasznalnak es folyamatosan fejlesztenek.
Ott a szimcenteruk, a kamion, a versenyekre kihelyezett szimek, rengeteg partner es licensz, ott vannak a versenyeken es benne vannak a TV-ben, lasd. DTM:)
Valszeg tobbet kaszalnak 1-1 DTM vagy akarmilyen versenyhetvegen a kihelyezett cuccokkal, mint a program tartalom eladsaval eddig osszesen:)
Ez mar amikor elindult, akkor lehetett latni, hog nem 1-2 ev lesz, hanem 3-4:D
Es talan egyszer, ha kesz lesz az engine, lesz GTR3 is:) -
#671 Hát nekem van, borzasztó ...! :) -
#670 Sok helyen olvastam ezt, de én nem igazán értem. Rendszeresen teljesítek a competition-ökben és semmi baja az irányításnak. -
#669 De amíg olyan rossz vezetni, hogy az ember menekül tőle, bármit berakhatnak, nem lesz sokkal nagyobb értelme .
Én egyébként máig nem látom hová is akarnak kilyukadni, mi is a céljuk ezzel a játékkal . -
#668 Én azért nem vonnám kétségbe a fejlesztésüket, mert nem látunk a színfalak mögé. Ha egy teljesen más ütemterv szerint haladnak, akkor hiába is várjuk, hogy tartsa a lépést az ac-vel. Ami megjegyzem szerintem elég visszamaradott ugyanúgy, ahogy az rre, csak mondjuk van több funkció. Ám, ha lenne mp, akkor kb ugyanott tartanának, csak az ai hiányozna, de ez két olyan mérföldkő a fejlesztésben, ami szerintem hatalmasat fog dobni az egészen. Állítólag az egész menürendszert is meg fogják változtatni, szerintem még csak nagyon a felszín, amit csinálnak. Persze ez elmondható mindegyikről, de én nem látnám ennyire borúsan a dolgot csak azért, mert mondjuk az ac sokkal játékosközelibb állapotban van már. Majd elválik, egy update jön majd a hetekben, utána nekik is nyári szünet lesz, aztán gondolom majd ősz közepén bedobnak valamit. Legalábbis remélem. -
#667 :)
Akkor látod, hogyan fejlődik.
És látod, h az RR hogyan NEM fejlődik. Ezzel a tempóval sose lesz kész vagy mire igen: már a kutyát se fogja érdekelni... -
#666 Mivel megvettem az ac-t ezért lehet, hogy láttam már hogy áll. Szép és jó, szeretem is, de eldőlve nem vagyok tőle. Én úgy tudom az ac-t sokkal régebb óta fejlesztik, az rre-re meg mindenből újat írnak és nem hoznak a korábbiakból semmit. Egyébként meg pont, hogy a tálalás a gond, mert lehetett volna ezt több fázisban és más áron kínálni, hogy a vásárló kiszolgálva és ne kiszolgáltatva érezze magát. -
#665 nézd már meg egyszer, hogy áll az AC ;)
nem a tálalás itt a gond, hanem hogy a simbinnek minden fontosabb, mint ez a nem-free-to-nem-play bénaság
vettem pár pályát és kocsit és tiszta hülyének érzem magam :((