6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#528 nekem se jön be ez a zene...
de ilyen kibaszottnagy-"okos" monológokat sem engednék meg magamnak, mint amit te művelsz egy sörcsi miatt.
Az ,h még utasítani próbálsz valakit ,h normális zenét hallgasson SZÁNI!
BF:P4F
Am már lassan végigpróbáltam a kasztokat :) -
#527 hogy rühellem amikor valaki a saját, általa halgatott zenét nevezi normálisnak és ami neki nem jön be azt leszarozza. Ne sértődj meg de téged kellene jól pofán baszni -
Bala10 #526 joebá! igényelheted a hg jogot -
tomonor #525 Amúgy te mit képzelsz magadról? Lupousban egy szál rossz szándék nincs, erre te nagyban jössz és leszólód úgy nagyegészben.
Ideje elgondolkodnod az életről. -
#524 Ez a verzió lóf.szt sem ér az albumon lévővel!
Előrendeltem tegnap jött meg a cédé az amazontól. -
#523 ha a fiam lennél már jól pofán basztalak volna,hogy hívd a sört a nevén,és hallgass normális zenét(egyáltalán csoda h.ilyen keveréssel meg dobbal ki merték adni és még rádióban is megy,a tankcsapda '90-ben kijött punk&roll lemeze is különbül szól ennél,a dobos meg néha úgy eltéved mint vasorrú bába a mágneses viharban). -
#522 6 E-mail cím... 0 kód! :) Fasza arány. -
#521 Nekem is ugyan ez a bajom :S:S -
#520 ja nekem is nagyon bejön a szám -
#519 De jó... enné ki a belüket a rézfaszú tükörképű aranyhal. -
#518 akinek van egy feles kulcsa az megdobhatna vele :D
#490: Az új HCSS album bitang jó lett :-) -
#517 na elkezdtek visszaírogatni a srácok facebook-on...nem küldik ki az összes keyt-t első nap, gondolom pont azért mert mindenki egyből rácuppanna, szal várakozás van.... -
#516 Kurva citromailre nem küldi ki? -
#515 Oké...akkor ez mi a fasz ...ugye már játszottam meg minden... kiléptem kicsit nézelődtem...belassult a net ezt egy újraindítással orvosolni szoktam...most is így tettem. Most indítanám a gémet és bazz elkezdte megint telepíteni. De minek?! -
#514 20/0 statomnál anyázott mindenki :D -
#513 Kabel, nekem se jött kód, sírjunk együtt. -
#512 Csináltam egy gmail címet. És arr akértem egy kódot. Arról jött levél hogy elkészült a fiók. De arról nem hogy kértem új jelszót. (arra is kértem másikat) -
#511 Hta nekem kurwara jol adta a talalatot.6/3-as statal elso voltam az oldalon kb. 2900pontot belottem... De hogy gecik a jatekosok.Kiszalok javitani elviszi vmi paraszt a tankomat... -
#510 Bazz mekkora istenkirály vagyok má Első mozzanatom : Heccsát, 1 lövés :P 111 pont :) aztán kidobott a játék :P
(Életemben most játszok talán először ilyen "rendes" Battlefield játékkal szal nem kő beszólni :) (Bf2 vel 1942 is toltam annó...de vaélahogy nem fogott meg talán mert picúr voltam még :P Hírózt imádom...és ez se rossz eddig :P Bár ...hmm azt nem tudtam kitalálni eddig h mialapján tett be a csapatokba (Orosszal voltam hála a tervezőnek :P) -
tomonor #509 valószínűleg azért, mert most az EA szerverek 99%-ig vannak terhelve. -
#508 Hát de baz'csi... -
#507 Nekem citromail re se jön meg freemail re sem. -
#506 :D
EA rendszerén ma igazoltam vissza a mail címemet, jött a mail egyből, szal gondolom h ennek is kéne jönnie... -
#505 biztos azé nézte el az üzcsiket mert ő ivott sörcsit, az ilyet énse lávcsizom, dehát meg kell szokcsizni :( -
#504 -
#503 Kapott valaki freemail re kódot? Mert nekem már a jelszó emlékeztető mail sem jön meg :S -
#502 Hát nem is.
Az iménti jókedvem hirtelen alábhagyott...mivel a játék eddig nem engedett akciózni :S (Nem engedett be a szerverre) +kiderült hogy az a 3 kód valójában marhára csak egy(Amit beváltottam) mert öcsém elnézte a mailcímein a bejövő üzcsiket és a reklámra aszonta hogy kaptunk még kettőt (Majh' megfolytottam szegényt ) -
tomonor #501 ez még pre-béta, semmi jót ne várjál :D -
#500 Lassan csoszog lefelé ez a jóság :S
Am ez a karakterkészítős csoda miképp működik? van limit, vagy egyáltalán menti valahol őket? vagy hogy van ez? (BFH ban először egy profilnevet kérdezett hogy mi legyen...utána meg mutatta hogy 4 hírót csinálhatok... ...) itt egybő karaktersminkelés aztán go? -
#499 ez am vótmá?
-
#498 Messze tőlem ez a stílus de 1-2 ser után pogóznék rá talán:-) -
#497 mi a sörcsi ?? ehhh.. -
#496 Jóaz (Sok más is jó...de most ez a new) -
#495 kapsz két sört az egyik kódért -
de csak trollkodni jött szvsz -
#493 Most néztem..mert most értem haza (Kissé be vagyok állva :P suli után valahogy betévedtünk egy helyre haverokkal...) -
#492 sörcsivel, ó hogy rothadjon ráda buzi fajtád, hogy lehet ilyet mondani, sörcsi, OMG, na meg még ebbe a zenébe is belehallgattam kérem kapcsolja ki magát... -
#491 most kaptad, vagy csak most nézted meg? -
#490 Vehh 3 kódom van :P
Abból egyet elnyomtam, és talán a többire is igényt tartok (csak megosztottam ezt az infót itt mert kurva nagy arc vagyok :p)
Ez a nap már csak akkor lehetne jobb ha tele lenne a hűtő sörcsivel (De nincs :S)
+Kijött a új Harcore Superstars album \m/
-
#489 na de én long-time player vagyok adjanak kulcsot :D