6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Bala10 #648 inkább a bf43at adták volna ki -
#647 Eléggé gagyi igaz a 13 éveseknek megfelel . -
#646 -
Gyuszopapa #645 Majd lesz egyszer egy játék ahol minden klappolni fog mert eddig csak a szívás van vagy jól néz ki de ez meg az szar vagy szarul néz ki de minden más jó benne. -
#644 szvsz ma nem fognak kulcsokat kiküldeni...
am első helyen a topik -
#643 Na megnéztem még mindig semmi. este 7 fele érek haza remélem addigra lesz valami. Mennék már kempelni sniperrel :D -
#642 jó ha lenne kulcsom akkor énis tolnám gondolom, de nem ugrom ki az ablakon h nincs...legalább bughegyek vannak :D -
#641 hát énnekem azért fáj a fogam a medálokért... -
#640 Micsoda lúzer, eddig minden NDA-t megszegtem és sosem bannoltak. :) -
#639 ezek után már annyira nem is zavar h nem jutottam még be, elég lesz ezzel a játékkal majd kiforrot állapotában játszani :) -
#638 Na tessek 1so bannolva is van video megosztasert. -
#637 az idiótája még a nevét is beírta xD -
#636 Annyira sok szellemi fogyatékos él a földön, hogy az már fáj.
closed béta van bazdmeg, és picsog mindegyik, hogy tele van buggal. :DDDDD
hát besírok komolyan, az ilyenektől az élethez való jogot venném el, nem a beta key-t :D -
Csokis #635 Tessék!
-
#634 Ne törődj vele, inkább készítsél már egy videót is -
Csokis #633 250 ezer jelentkező volt egyébként. -
Bala10 #632 ha esetleg érdekel valakit a játékról vélemény: itt talál. -
#631 De a hitbox jobb sokkal mint a bf2-ben meg a bc2-ben... -
Gyuszopapa #630 Hát ennél még a BF2-ő is szebben néz ki. -
#629 De ez csak closed béta nem? Ami azt jelenti, hogy nem indenki kap kulcsod. Amire te gondolsz az az NDA-s béta... de ez tudtommal nem az, szóval meg lehet osztani képeket stb. -
#628 egy kis beszámoló annak, akit érdekel -
#627 Jaaaj neee...
Ugyan hagyd mar, nem kell a rinyalas.
Mindjart ramjon a FBI!
Es ha most a szerzodessel jossz amire altalaban jatekok elott ra kell kattintani, akkor arrol beszeljunk hogy milyen szinten unfairek a cegek a vevokkel, foleg a PC-sekkel mostanaban.
Lehuznak minket penzzel a teljes aru szoftverekert es egy majdnem hasznalhatatlan/felkesz programot/jatekot kapunk.
Ennyit a "korrektsegrol".
Csak vakon tejeljunk nekik, az a lenyeg ugye?
Ugyhogy kb leszarom a rinyat.
Ja meg 2 dolog:
- bizonyitsd be a kepek alapjan hogy mi az accom
- nyugodtan kirughatnak ebbol a betaba, nem fogom magam felakasztani magam valoszinu -
#626 Szerintem nemvagy tisztaban azzal hogy mitortenik hogy kiraktad ezeket a kepeket ide. pl. tilos es kiraknak a betabol... -
#625 Grafika full "high"-on...
Utolso kepet ezert csinaltam:
"SNIPER COMBAT AWARENESS"
An alert will sound when an enemy sniper targetting you.
The snipers position will be revealed to you when you are fired upon.
...EROSEN "anti-sniper" talent/expertise...
Kezdesnek eleg gagyi az egesz, kb alfa-beta-osszedobott verzio szeruseg.
Mintha BF2/BFH/BC2 alfa verzoibol masolgattak volna ossze.
BF2 grafika lebutitva! es egy elmosodott "filmes" effektet raktak ra ami miatt elmosodott az egesz, a hud/chat elkezd villogni idonkent, a sebzes indikator rosszul jelez, kb 60-90 fokkal eltolodva, legnagyobb felbontas 1280*1024...stb, stb.
Nekem nem fontos a csucsgrafika es ha latok valamennyire fantaziat egy jatekban akkor adok ki penzt ra, de ebben nem latok sokat egyelore meg, ha a betanak betudhato hibakat javitjak is.
Ingyenes lesz, Combat Arms/War Rock es hasonlo gamerek biztosan szivesen jatszanak majd vele, de azert legalabb egy BF2 szintet vartam tole, de attol erosen elmarad sztem. -
#624 osszesen 4850kulcsot kuldtek ki. A jateknal sokszor van olyan hogy probalok bejutni a szerverre mire connection time out. Nincs se barat lista vagy vmi. ami alapjan haverral betudnek menni 1 szerverre szal a random esete. -
#623 Ha bfh-ra akarják a játék fejlesztést alapozni,akkor ha kijön egy nagyobb újabb patch,akkor minden karakter vagy törlődni,vagy lvl 1-re fog visszaesni.
Majd ha kész lesz,akkor mindenki lvl 1-ről fog indulni. -
#622 Hat ezek szerint tenyleg nem igaz. -
#621 Nem igaz. Azt mondtak nagyon kevessen kapnak nemfog mindenki kapni kulcsot. -
tomonor #620 jah, a tank egy várható nerfelésen fog átasni...
Nos valójában, szerintem nincs a játékban olyan elem, ami nem fog változtatáson átesni a közeljövőben. -
#619 Hehe, naja.
Amugy tenyleg csodalkozok hogy sokan nem kaptak kucsot, mert egy interjuban azt mondtak hogy mindenki kap kulcsot aki regelt az oldalon... -
#618 En feltoltam engivel eddig magam 6. szintre... Tankkal jo fellehet hozni a statot. -
Gyuszopapa #617 Te minden szarba benne vagy. -
#616 Bazzz felviszem lvl4re az assault karit, és mikor kilépek már vissza is ugrik lvl1re
-
Csokis #615 Megoldjuk!
-
#614 -
#613 Nincs kulcs! -
#612 Senki nem jatszik?
Vagy csak nincs kulcs vagy nem megy valamiert a beta game?
Mondjuk nem tul nagy elmeny elsore... -
#611 pl én! :D -
#610 lol 200 új üzenet... melyik nem bír várni? :D -
#609 Nálam hamarabb nem sokan regeltek be CB kulcsért az biztos!
Szerintem az első 100ban voltam.
És meg is kaptam :)