6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#688 2 lövés, meghalsz :) Ezen azért elmosolyodtam -
#687 reménykedtem. -
tomonor #686 miből gondolod hogy lehet? Csak venni lehet, törlöni nem. -
#685 Felraktam poénból a bf-heroest.Sokat változott a régi óta,fos lett.
ak47 meg m16 két lövés és halsz,nemá...pénzel alapuló szarság.remélem ez nem olyan lesz.
apropó : hogy lehet hőst törölni? -
#684 Battlefield Play4Free zárt béta tapasztalatok... Itt lehet kérdezni a játékkal kapcsolatban tesztelőinktől! -
#683 dr kotász holvan? -
#682 -
#681 van, de csak ps3ra :( -
#680 -
#679 Csosztuk.
Vanmár demó? -
#678 Összefogás a rinyálók ellen. Mint az oviban. -
#677 csatlakozom... -
#676 csak én unom ezt az állandó rinyálást? -
Bala10 #675 szólok nekik, csak nyugi már. -
#674 Akkor most tiltsa le egy hétre azokat akik kaptak kódot és osszon ki megint egy pár ezret Vagy legalábbis adjon nekem egyet -
tomonor #673 ohohoó nyugi, bug az akad bőven, elhihetitek. :D -
#672 Nem tudom mit nem lehet ezen kivárni.
Valószínűleg a zárt béta miatt kevés kulcs jött ki,több egy jó ideig nem lesz,ugyanis várják a visszajelzést.
Ki,mit,merre,hányszor ... stb hibákra kíváncsiak, bugok,akadások,script hibák ilyenek.
Meg majd ha végső stádiumban lesz, úgyis kitörlik az összes addig meglévő karaktert,hogy mindenki 0-ról induljon,mint anno heroesba.
Egyenlőre a játékmenet tesztelése a lényeg,nem a fejlődés,úgy olvastam. -
Bala10 #671 -
JagFater #670 Hát most épp nem vagyok olyan hangulatba, de este lehet, hogy leosztalak ha szépen kéred... -
#669 a jelenlegi verzió egy zárt béta, ami még tele van hibákkal, akadással, stb. amíg nem fejlődik, és nem optimalizálnak, javítanak rajta, ne nagyon számíts újabb kulcsokra. a zárt béta amúgy sem arról szól, hogy mindenki ki tudja próbálni, hanem a hibák felderítéséről, amire a túl nagy tömeg alkalmatlan. a tömeges tesztre, kipróbálásra ott lesz az open beta -
#668 Ma vajon lesz osztás? -
feke300 #667 még mindig nem jött hogy rohagyanak szét -
tomonor #666 maga a játékmenet nem olyan rossz, noha igaz hogy még csak egyetlen map van. Igazából nem nehéz ellenfeleket megölni. -
#665 :DD -
#664 Kis kölyökhöz kellet volna még egy INCOMING!!!! felirat :D "mé nem adtok" felirat alá -
#663 -
#662 -
#661 Ba...k meg a rohadt kulcsukat kocsogok!:-DD
-
#660 Még nekem se. Pedig azt hittem hogy az elmult 2 évet legalább honorálják valahogy. De semmi :S Remélem a kövi osztásban benne leszek. Amúgy meg sírtok hogy milyen rossz. Nem hogy örülnétek neki hogy van kulcsotok -
#659 Úgy szint! -
#658 Nekem sem jött meg!Hogy ro.....meg!
-
feke300 #657 van akinek már megjött a béta kulcs mert én nekem még nem és nagyon vártam -
#656 A 3-mas számot a végén valahogy firkáld át 2-re és máris baba lesz . -
tomonor #655 LOL -
#654 akkor add nekem a kulcsod had szídjam énis -
-
Bala10 #652 küld el neki, és köszönd meg:D -
#651 Nem a grafikára gondoltam hanem az egészre .Szégyen . -
#650 Ne is mond több mint fél éve előrendeltem, meg még pólót is csináltattam.
Szopjon le a DICE&EA
-
#649 azt azért ne felejtsd el h egy ingyenes játékról beszélünk, várható volt h nem crájzisz grafikával fog érkezni...