6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#608 Na én most döbbentem rá arra, hogy mind a két email címem regelve volt már a EA nél, mert gondoltam elküldöm még tesóm email-jét is több az esély, beírtam erre elkezdte ezt a új acc cuccot, na itt kicsit meglepődtem :D -
#607 Nyugi már. Nekem még ennyi sincs. -
#606 Na mind1 mára ennyi elég volt ebből. Ha valakinek a birtokába jut esetleg egy kód azt PÜ ben szívesen várom. Sziasztok -
#605 Piszok idegesítő ám Azt hittem hogy ma már kipróbálhatom.
Tévedtem -
tomonor #604 nem árulják el, legalábbis eddig nem tették. Annyit tudunk hogy szakaszosan küldik. -
#603 Viszont ha már így benne vagy a közepében megkérdezhetnéd tőlük hátha tudják hogy mikor lesz a következő kulcs osztogatás. -
#602 Hát ja. De egy kicsivel több angol tudás rámférne hogy felkerüljek arra a listára. De megpróbáljuk majd :D -
#601 Jajj te... -
#600 azok akik sok battlefundot vettek :) -
tomonor #599 jah, vagy a Honourable Herok. -
#598 "regularok" azok meg kik? Azok akik fórumon lógtak egész nap? :D Nem ezen hanem a BFH on? -
#597 Aha... egyszer átadják a 4-es metrót, egyszer euróval fogunk fizetni... :) -
tomonor #596 attól még hogy jelentkeztél az elsők között, nem biztos, hogy kiválasztanak. Mint mondtam, elsősorban BFH regularok közül válogattak, mint én vagyok. -
#595 ennyi... -
#594 Ja igen valaki írta hogy nem osszák szét egy nap alatt a kódokat. Ez azt jelenti hogy holnap is fognak osztani még pár ezret? -
#593 De amúgy én is tuti hogy az első 1000 ben voltam mikor kijött a bétára jelentkezés. Mármint mikor csak az email címet kellet megadni. meg ma is INFO órán szinte percenként figyeltem az oldalt hátha változik. És ahogy bejött rögtön léptem be sé csináltam. Amúgy ilyen vissza igazolós levél valószínűleg azért jött mert ahoz a fiókomhoz még nem tartozott semilyen játék. Mikor egy olyannal lépek be amihez már társítva van a BFH akkor csak az emailt és a jelszót kéri. aztán kiírja hogy sorba állok
és csak várok és várok és várok hogy megjelenjen egy (1) a freemalemben az érkezett leveleknél. és végre ne lakáshítel reklám legyen -
#592 Hát jah!!Na mentem jó éjt mindenkinek!!!
Ui:ne idegeskedjeteeek:-DD -
#591 De nekem még ilyen hülye igazolj vissza levél se jött! Semmi nem jött az EA-től az elmúlt két hétben (kivéve hírleveles baromság). -
#590 Egyszer... höhö. :) -
#589 Itt a kép !Ha visszaigazolsz!
-
#588 kb. nemtom mit aggódik mindenki, majd egyszer bejutunk :D -
#587 mind1 én már leszarom -
#586 1nem nagyon szoktam levelezni
2most jött meg a 3 órával ezelőtti password csere levél
3Akik már játszanak. Fegyvereket lehet vásárolni? itt is van ilyen long short fast long meghatározás vagy semmi? Ruhákat lehet venni? A karakter alakítása hogy történik? Ugyan úgy mint a BFH ban? -
#585 Most perpillanat az Assault jön be ;) -
#584 Csak azt nem értem, hogy Dokinak miért jött kód Freemailre, nekem meg még egy kis fos izé se jött, hogy regisztráltál, vagy mi... pedig első nap rögtön jelentkeztem bétára... -
#583 Igen freemailos vok :D -
#582 Az nem jelenti azt, hogy most is így lesz. Azért reménykedjünk... -
#581 bocsánat, de ha a szutyok citrofost használod levelezésre, akkor meg is érdemled :) -
#580 Na húzzunk bele:-)
-
#579 Pedig így szokott lenni sajna:-(Itt küzdünk hogy legyen valami ,holnap meg mindenkinek lesz vagy min 2db kódja
Aztán meg osztogatjuk:-.)) -
#578 Doki, neked freemailesre jött? -
#577 Ez mekkora kicseszés.
FREEMAIL en semmi Citromailen semmi. Gmail en csinálok egy EA accot arra jön a vissza igazoló. De ahoz még BFH acc sem tartozok mennyi az esélye hogy kapok kulcsot 0.0001%? Aminél meg lenne esély oda meg nem kapok semmit. -
#576 hát énse :S -
#575 Úristen, nekem még ilyen sincs... Egyik e-mailemre se jött semmilyen P4F-el kapcsolatos levél.
-
#574 hova regelsz? hol igazolsz vissza? -
#573 kaptam egy linket gmail en Verify your Battlefield Play4Free account
Ez volt a címe. Volt benne egy link. Arra rámentem és ott volt fent HOME CREATE SOLDIER FORUM és jobb oldalon volt egy PLAY NOW szögletes felirat. De bármire mentem mindenképpen kérte a béta kulcsot. És mivel az nincs ezért nem tudtam belépni :S
Lehet hogy freemail nél si ez volt a baj mert eddig én ilyet nem láttam se freemailen se citromail en. -
#572 Amikor reggelsz és visszaigazolsz az emil címedről! -
#571 A PlayNow gombot? És azt hol? :/ Nekem még az sincs! -
#570 ja,aljnövény ruha vagy susnyás ahogy mondta egy haverom -
#569 Azt már láttam én is de kód is kéne:-(