6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Lupous
  • kabel15
    Recon lvl6 Assault lvl6 Holnap meg kommunikáció ZH
  • kastil
    Hát a runes of magic elég érdekes, mivel azt még a hatszázhuszennegyedik hotfix patch meg minden szar utan is beta allapotban van :D
  • Czdano
    Bsszameg >.<
  • kabel15
    na lvl6
  • byzhouse
    facebookon volt 1 kód,amit 500ember használhatott :)
  • Vaxi
    nem feltétlenül rád céloztam, inkább az állandóan picsogósokra. egyébként honnan jött neked ez a "duplavé"? :)
  • szabii98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

betett egy meztelen nő képét, aki éppen rá akarnak kakilni egy döglött malacra
  • Czdano
    Nektek mikor küldték ki a betakulcsot? Én is akkor küldtem be email címet mikor ez a topic nyílt és még semmi :(
  • Bala10
    naa, most nem láttam mi vót. :(
  • Moslékos dézsa
    moderálva
  • Bala10
    cső te nyomi zsíí:D hát nem tudom mennyire lehet már ezeknek hinni(semennyire szerintem) de a nemrégi interjúba megmondták, hogy ezzel a játékkel a pécéseket szeretnék visszaszoktatni, ezért nem is lesz konzolra. gondolom fosnak, hogy a bf3at nem veszi meg majd a kutya se:D
  • Grr1234
  • Lupous
  • kabel15
    Hagyd már! Ő csak egy felbujtó. Azzal szórakozik hogy minden hova hülyeségeket írkál és várja a reakciókat. Hagyd rá majd megunja
  • Moslékos dézsa
    Milyen?
  • MR ME
    ez a logó kicsit....
  • Moslékos dézsa
    Szasztok visszatértem , mi pöcs van. ÁÁáá igen , érdekes a BC2 Béta is így kezdte és hónapokig így is folytatta .
  • kriszesz
    Kulabá! Te gondolatolvasó vagy
  • MR ME
    hazucc!!
  • kriszesz
    Ha rám céloztál waxi tudom, mire való a closed beta, így van, bug keresésére, és azok feltárása a fejlesztők felé. Játszottam már a Runes of megic nevű mmorpg bétáján is:)
  • kriszesz
    A fórumokon már most rengeteg bug, hiba került felsorolásra, csak így tovább beta testerek:D
  • Bala10
    én meg is értem miért nem szerveznek egyes játékgyártók bétát. sok agyatlan nem képes felfogni, hogy itt a hibakeresés és nem a szórakozás az első. de talán értük nem is kár, mehetnek mással játszani. :)
  • Vaxi
    egyébként a tisztelt közönség felfogta agyilag, hogy ez egy BETA?
    méghozzá a CLOSED BETA?
    Nézem a fórumokat is, és a pofám leszakad. IQ teszthez kötöttem volna a kulcs osztást.
  • kriszesz
    Hát nekem ez a battlefield play4free nem jött be elég unalmas timed out Error 2 játékmenet.... Error 1 jobban tetszett. Maradok battlefield heroesnal
  • kriszesz
    Nekem tegnap délután jött a kód, szal még lehet kapsz:)
  • kabel15
    Nekem is azt csinálja 10-15 ilyen után néha sikerül bekerülni :D
  • bali24
    Miért ír ki mindig vmi Timedout.(Error 2) hibát? Nem tudok játszani így
  • kabel15
    Szerintem biztos lesz még kód osztás.
  • zotya10002
  • Elektrofrombc2
    Nem!
  • zotya10002
    Nekem már nem is fog jönni kód?:-(
  • tomonor
    de kapsz pontot, csak tudni kell hogy kell megkapni. Kilépsz a kliensből, újraindítod, soldier training, és ability refund. Ezután kiosztja majd az összes szerzett pontot. Ám még csak a gránát ability működik, szal nyugi.
  • kabel15
    Lehet őket újra kiosztani?
  • kabel15
    lvl5 ön van 4 pontom
  • byzhouse
    minden 2. szinten van abi pont,mint BF:H-ban (szerintem) :D
  • kabel15
    Neked adott pontokat? :D Én lvl5 vagyok és még semmi. Bár én tegnap voltam csak fent lehet azóta már működik.
  • SzLehel
    szerintem ha lépsz egy szintet akkor kapsz egyet
  • Vaxi
    Training pointokat hogyan lehet szerezni?
    szerk: aha, megvannak, ráfrissítettem, és megadta a pontokat :D
  • nandorb
    12.szintig lehet eljutni vele... Olyan nincs hogy nemlehet,csak nem frissit be annyira gyorsan.