6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#808 -
#807 Recon lvl6 Assault lvl6 Holnap meg kommunikáció ZH -
#806 Hát a runes of magic elég érdekes, mivel azt még a hatszázhuszennegyedik hotfix patch meg minden szar utan is beta allapotban van :D -
#805 Bsszameg >.< -
#804 na lvl6 -
#803 facebookon volt 1 kód,amit 500ember használhatott :) -
#802 nem feltétlenül rád céloztam, inkább az állandóan picsogósokra. egyébként honnan jött neked ez a "duplavé"? :) -
#801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
betett egy meztelen nő képét, aki éppen rá akarnak kakilni egy döglött malacra -
#800 Nektek mikor küldték ki a betakulcsot? Én is akkor küldtem be email címet mikor ez a topic nyílt és még semmi :( -
Bala10 #799 naa, most nem láttam mi vót. :( -
#798 moderálva -
Bala10 #797 cső te nyomi zsíí:D hát nem tudom mennyire lehet már ezeknek hinni(semennyire szerintem) de a nemrégi interjúba megmondták, hogy ezzel a játékkel a pécéseket szeretnék visszaszoktatni, ezért nem is lesz konzolra. gondolom fosnak, hogy a bf3at nem veszi meg majd a kutya se:D -
#796 -
#795 -
#794 Hagyd már! Ő csak egy felbujtó. Azzal szórakozik hogy minden hova hülyeségeket írkál és várja a reakciókat. Hagyd rá majd megunja -
#793 Milyen? -
#792 ez a logó kicsit.... -
#791 Szasztok visszatértem , mi pöcs van. ÁÁáá igen , érdekes a BC2 Béta is így kezdte és hónapokig így is folytatta . -
kriszesz #790 Kulabá! Te gondolatolvasó vagy -
#789 hazucc!! -
kriszesz #788 Ha rám céloztál waxi tudom, mire való a closed beta, így van, bug keresésére, és azok feltárása a fejlesztők felé. Játszottam már a Runes of megic nevű mmorpg bétáján is:) -
kriszesz #787 A fórumokon már most rengeteg bug, hiba került felsorolásra, csak így tovább beta testerek:D -
Bala10 #786 én meg is értem miért nem szerveznek egyes játékgyártók bétát. sok agyatlan nem képes felfogni, hogy itt a hibakeresés és nem a szórakozás az első. de talán értük nem is kár, mehetnek mással játszani. :) -
#785 egyébként a tisztelt közönség felfogta agyilag, hogy ez egy BETA?
méghozzá a CLOSED BETA?
Nézem a fórumokat is, és a pofám leszakad. IQ teszthez kötöttem volna a kulcs osztást. -
kriszesz #784 Hát nekem ez a battlefield play4free nem jött be elég unalmas timed out Error 2 játékmenet.... Error 1 jobban tetszett. Maradok battlefield heroesnal -
kriszesz #783 Nekem tegnap délután jött a kód, szal még lehet kapsz:) -
#782 Nekem is azt csinálja 10-15 ilyen után néha sikerül bekerülni :D -
#781 Miért ír ki mindig vmi Timedout.(Error 2) hibát? Nem tudok játszani így -
#780 Szerintem biztos lesz még kód osztás. -
#779 -
#778 Nem! -
#777 Nekem már nem is fog jönni kód?:-( -
tomonor #776 de kapsz pontot, csak tudni kell hogy kell megkapni. Kilépsz a kliensből, újraindítod, soldier training, és ability refund. Ezután kiosztja majd az összes szerzett pontot. Ám még csak a gránát ability működik, szal nyugi. -
#775 Lehet őket újra kiosztani? -
#774 lvl5 ön van 4 pontom -
#773 minden 2. szinten van abi pont,mint BF:H-ban (szerintem) :D -
#772 Neked adott pontokat? :D Én lvl5 vagyok és még semmi. Bár én tegnap voltam csak fent lehet azóta már működik. -
#771 szerintem ha lépsz egy szintet akkor kapsz egyet -
#770 Training pointokat hogyan lehet szerezni?
szerk: aha, megvannak, ráfrissítettem, és megadta a pontokat :D -
#769 12.szintig lehet eljutni vele... Olyan nincs hogy nemlehet,csak nem frissit be annyira gyorsan.