6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#768 Lehet, hogy nem engedik a fejlődést egyenlőre. -
#767 amikor vége van egy körnek,akkor nekem mindig megfagy a játék a pontlistánál és nem tudok fejlődni.tudjátok hogy mi a baja? -
#766 Nekem egyelőre nagyon bejön, bár lesz mit javítani :D -
#765 Írjátok meg,mint hiba. -
#764 Szerintem ez valami szerver lag lehet. mivel a procim és ramom ugyan azon a szinten ált. -
#763 nekem olyan volt vele,hogy megyek és fél secre sprintet mutatta mikor nem is spinteltem :F nagyon idegesítő volt,hogy mindig ugrált a fegyver -
#762 Kis képernyőn nem csinálja. Viszont valamit csinálnom kell mert az ejtőernyőm nem nyílik ki :D És így elég nehéz ugrálni tetőről tetőre :D -
#761 szerintem lagg -
#760 Megnézem kis képen hátha úgy nem csinálja. Az a baj hogyha kirakom nagy képre akkor vibrál a kép. Vagyis így elfeketedik stb. Meg szerintem ezt is az idézi elő. -
#759 nálam nincs -
#758 Játszik még valaki rajtam kívül sniperrel? Nálatok nincs olyan hogy mikor rá közelítetek akkor elkezd össze vissza ugrálni a célkereszt? Aztán vissza és újra bele nézek és akkor jó. Bár van mikor még akkor sem. Elég zavaró. -
#757 na ja -
#756 Ez tiszta csakhogy Grr pont azt irta, hogy mar lemaradt az 500 emberes kodrol.
Pra: EA acc regelesrol volt szo, az pedig persze kell hozza. -
#755 Sőt nem is kellett regelni, csak belépni az ea acc-al. -
#754 ott volt 1 kód ami 500ember használhatott :) -
#753 Valoszinu hogy aki kapott kulcsot, a sajat EA acc-jara regelte a jatekot, ugyhogy nem fogja "tovabb adni" megha nem is tetszik neki a game.
Persze probalkozni lehet, hatha valaki kulon accra regelt, sose lehet tudni... -
#752 nem tudja valaki hogy mi az saault harmadik fegyvere?mert én nm tudom elképzelni,valami aidses tűket lő vagy mi?xd -
#751 Csak mert olyan sokan szidták, gondoltam néhányan már lemondtak róla, de úgy tűnik nem. :P -
#750 "amivel már nem játszik" ?
-
#749 rakd fel bf2-t sok különbséget nem fogsz találni :D -
#748 Nem akarok kunyerálni, de ha valakinek lenne egy regisztrált accountja, amivel már nem játszik, az megoszthatná velem, mert nagyon szeretném kipróbálni. :P -
#747 azzal nem működik,de alt+tabbal valahogy oda tudtam varázsolni a töltés kurzort,és nagy nehezen átállítottam... -
#746 alt+enter és vissza. És lesz benne egy windows egér. -
#745 meg kíséreltem berakni teljes képernyőre,de ebben a csoda játékban úgy nincsen egér abban a rohadt menüben :@ -
#744 Menteni még nem nagyon ment :S -
#743 Csak mondom az infokat. -
#742 Azért, hogy aztán ne gyere rinyálni. ;D -
#741 Sniper vagyok minek tankozzak? :D -
#740 bújj be 1 tankba -
#739 HITBOX ot túl lőtték kicsit szerintem. Fél pályáról egy SMG betalál az azért nekem furcsa. -
#738 Én ja... :D -
#737 akarsz játszani az accommal? :) -
Cat 02 #736 Jó ? Én lekéstem sajnos :/ -
#735 de mindenk körbe változik. egyszer amcsi egyszer ruszki vagyok. Vicces. Elég nehéz a sniper kevés a golyó. -
#734 Baszki, ezt is lekéstem. :) -
#733 szín
Timed Out ablakot ma csak 799x láttam :D elértem lvl2-tm kiléptem vissza és újra lvl1 -.- amúgy több értelme lett volna kiadni bf:2-t ilyen mikrotranzakcios cuccal,mert ez elég gány -
#732 Én is. :) Amúgy azt honnan tudom meg hogy ruszki vagy amcsi lettem? -
#731 szintlépést regisztrálja a játék? kiléptem azt maradtam level 1 :D -
Bala10 #730 még nemtom:) majd délután kipróbálom -
#729 :O
Nem lehet feküdni ebben a játékban sem?