6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Wreck86
    Lehet, hogy nem engedik a fejlődést egyenlőre.
  • SzLehel
    amikor vége van egy körnek,akkor nekem mindig megfagy a játék a pontlistánál és nem tudok fejlődni.tudjátok hogy mi a baja?
  • Vaxi
    Nekem egyelőre nagyon bejön, bár lesz mit javítani :D
  • Wreck86
    Írjátok meg,mint hiba.
  • kabel15
    Szerintem ez valami szerver lag lehet. mivel a procim és ramom ugyan azon a szinten ált.
  • byzhouse
    nekem olyan volt vele,hogy megyek és fél secre sprintet mutatta mikor nem is spinteltem :F nagyon idegesítő volt,hogy mindig ugrált a fegyver
  • kabel15
    Kis képernyőn nem csinálja. Viszont valamit csinálnom kell mert az ejtőernyőm nem nyílik ki :D És így elég nehéz ugrálni tetőről tetőre :D
  • Elektrofrombc2
    szerintem lagg
  • kabel15
    Megnézem kis képen hátha úgy nem csinálja. Az a baj hogyha kirakom nagy képre akkor vibrál a kép. Vagyis így elfeketedik stb. Meg szerintem ezt is az idézi elő.
  • Pra
    nálam nincs
  • kabel15
    Játszik még valaki rajtam kívül sniperrel? Nálatok nincs olyan hogy mikor rá közelítetek akkor elkezd össze vissza ugrálni a célkereszt? Aztán vissza és újra bele nézek és akkor jó. Bár van mikor még akkor sem. Elég zavaró.
  • Pra
    na ja
  • Smithwarden
    Ez tiszta csakhogy Grr pont azt irta, hogy mar lemaradt az 500 emberes kodrol.
    Pra: EA acc regelesrol volt szo, az pedig persze kell hozza.
  • Pra
    Sőt nem is kellett regelni, csak belépni az ea acc-al.
  • byzhouse
    ott volt 1 kód ami 500ember használhatott :)
  • Smithwarden
    Valoszinu hogy aki kapott kulcsot, a sajat EA acc-jara regelte a jatekot, ugyhogy nem fogja "tovabb adni" megha nem is tetszik neki a game.
    Persze probalkozni lehet, hatha valaki kulon accra regelt, sose lehet tudni...
  • SzLehel
    nem tudja valaki hogy mi az saault harmadik fegyvere?mert én nm tudom elképzelni,valami aidses tűket lő vagy mi?xd
  • Grr1234
    Csak mert olyan sokan szidták, gondoltam néhányan már lemondtak róla, de úgy tűnik nem. :P
  • Pra
    "amivel már nem játszik" ?
  • byzhouse
    rakd fel bf2-t sok különbséget nem fogsz találni :D
  • Grr1234
    Nem akarok kunyerálni, de ha valakinek lenne egy regisztrált accountja, amivel már nem játszik, az megoszthatná velem, mert nagyon szeretném kipróbálni. :P
  • SzLehel
    azzal nem működik,de alt+tabbal valahogy oda tudtam varázsolni a töltés kurzort,és nagy nehezen átállítottam...
  • kabel15
    alt+enter és vissza. És lesz benne egy windows egér.
  • SzLehel
    meg kíséreltem berakni teljes képernyőre,de ebben a csoda játékban úgy nincsen egér abban a rohadt menüben :@
  • kabel15
    Menteni még nem nagyon ment :S
  • kabel15
    Csak mondom az infokat.
  • Grr1234
    Azért, hogy aztán ne gyere rinyálni. ;D
  • kabel15
    Sniper vagyok minek tankozzak? :D
  • lolSL
    bújj be 1 tankba
  • kabel15
    HITBOX ot túl lőtték kicsit szerintem. Fél pályáról egy SMG betalál az azért nekem furcsa.
  • Grr1234
    Én ja... :D
  • byzhouse
    akarsz játszani az accommal? :)
  • Cat 02 #736
    Jó ? Én lekéstem sajnos :/
  • kabel15
    de mindenk körbe változik. egyszer amcsi egyszer ruszki vagyok. Vicces. Elég nehéz a sniper kevés a golyó.
  • Grr1234
    Baszki, ezt is lekéstem. :)
  • byzhouse
    szín

Timed Out ablakot ma csak 799x láttam :D elértem lvl2-tm kiléptem vissza és újra lvl1 -.- amúgy több értelme lett volna kiadni bf:2-t ilyen mikrotranzakcios cuccal,mert ez elég gány
  • kabel15
    Én is. :) Amúgy azt honnan tudom meg hogy ruszki vagy amcsi lettem?
  • MR ME
    szintlépést regisztrálja a játék? kiléptem azt maradtam level 1 :D
  • Bala10
    még nemtom:) majd délután kipróbálom
  • Csirke4
    :O
    Nem lehet feküdni ebben a játékban sem?