6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#848 -
HUmanHunter #847 megjelentmá? -
tevel #846 Nem tudom mi alapján kaptam, aznap regisztráltam amikor lehetett, és az első körből mégis kimaradtam.
Egy Battlefieldet sem vettem, a Need for Speed Hot Pursuit-re vagyok reggelve a Heroesen kívül, ott vettem 25 Euro értékben BF-et, az se sok.
Tegnap találkoztam Drifting-el és Nither-el, ők ugyanazon a néven futnak itt is. Drifting is tegnap kapta a kulcsot, szal gondolom most volt a 2. kör az osztásból. -
#845 gondolom úgy akarta h egész ea fiókot, csakhát nekem ezen még vannak játékaim szal felejtős :D -
#844 ha egyszer aktiváltad a kulcsot, azt többet nem birod... -
RYO21 #843 Amúgy van valaki aki már megunta a játékot vagy nemtetszik neki és odaadná nekem a keyt? :D -
#842 akik kurva sok BFet vettek azok többnyire kaptak... -
#841 sztem nem -
RYO21 #840 Én még mindig nem kaptam. Amúgy azt nézik, hogy melyik battlefieldek vannak meg? -
tevel #839 Még mindig osztanak kulcsot, én pl. tegnap kaptam. -
RYO21 #838 Amúgy a hangok a bfbc2-ből vannak? -
#837 Ez rendben is van mondom, csak brutal bugosan adtak ezt alapbol a tesztre is oda, total alap dolgok sem mukodnek. -
#836 az előző elemzés folytatása... -
#835 Grifikával lett valami csinálva. -
Hurkans #834 Javítottak már bármilyen hibát? -
#833 Igen csak vannak olyan bugok amik így derülnek ki. Ez olyan mintha lenne egy állat kert ahova elvinnék a tulajdonosokat 100 ember és elvinnének 100 gyereket. Szerinted ki érne az állatkert végére hamarabb? Ez lehet nem jó példa. A lényeg hogy pl ezzel is pénzt spórolnak hogy nem fizetnek 20 embert azért hogy egész nap a gép előtt üljenek és játszanak. Kiosztanak 4350kódot (asszem ennyi van most) és várják a vissza jelzéseket. Mi pedig leülünk mert érdekel és írunk nekik ha találtunk valami hibát. Ők meg elolvassák és kijavítják. Így azért szerintem gyorsabb mintha nekik kéne megtalálniuk a hibákat. Sőt lehet hogy így olyan hibát is megtalálunk amivel ők nem is számolnának. -
#832 Ez igy is van kb ahogy irod, csak ilyen formaban ahogy most van (alfa kb) a jatek, nem lett volna szabad kiadniuk publikus zart betakent.
Oke hogy segitsunk megtalalni a hibakat/bugokat, de nincs kedve az emberenek 3 oldalt gepelni, mert a leghulyebb jatekos vagy fejleszto aki belep a mostani verzioba, 10 perc alatt 20 bazi nagy hibat talal benne.
Kb 1-2+ honap mulva lett volna ertelme ezt a verziot kiadniuk "tomeges" tesztelesre. -
Gyuszopapa #831 Hehe,nekem sincs kulcsom mégse síránkozok pedig szivesen kipróbálnám. -
#830 Én már írtam 2 bugot szerény angol tudásommal a fórumra
De tesztelem folyamatosan. Főleg jövőhéten ülök neki rendesen ha vége van a félévi vizsgáimnak. Amúgy talán 6-8 dolog az amire azt mondom hogy nagy hiba mit minél hamarabb jó lenne kijavítani. Aztán jöhetne a finomítások. -
#829 az a baj h.sokan azt hitték ez már a kész játék aztán "húúú ilyen bugos meg olyan bugos",közben még 1et sem írtak a fejlesztők fórumára h.javítsák ki,merthát itt élünk európa szívében de nálunk angolt is csak 4-ből 3 középiskolás tanul,míg ez majdnem minden szomszédos államban 95+%.
nem azért várom a játékot,hogy élményt adjon,hanem hogy valamivel hozzá tudjak járulni a jobbá tételéhez.lehúztam már 2000 óra körül a bf2ben,szóval tudom miről beszélek. -
#828 Az igen :D valami ott nincs rendben. Nekem 2 lvl6 osom van. Bár az assaultnak már nem kell sok a lvl7 hez. Elmentem kicsit csapatni a hóba Még mindig csúszik az út rendesen. -
#827 lol előbb felmentem, lvl4. 1 kill -> lvl6 -> tank kill -> lvl7 :D -
#826 Meg tudom érteni őket amúgy. Én is itt szenvedtem amíg nem volt kulcsom és mindenki írta hogy így a játék meg úgy a játék. De úgy gondolom hogy még mindig jobb ha írok róla infokat mint hogy pangjon a topic. -
#825 #818 ra írta -
#824 Ha genyo akarnek lenni akkor azt mondanam hogy a kulcs nelkulieknek van "csssst már", amig nem kapnak kulcsot.
Ezert tuti mindjart kapok egy kis anyazast az fejemre, de a ugyis mienk lesz a "gyozelem" mivel a kulcsosok lesznek tobben idovel. -
#823 Most az a baj hogy infókat mondunk? Vagy nem értelek. -
#822 +1 -
#821 csssst már,van akinek még kulcs sem jött:) -
Bala10 #820 ilyesmire gondoltam én is. :) -
tomonor #819 ez closed beta. -
Hurkans #818 Az a vicc hogy szar ump45el előbb kiszed kb 50méterről mint én sniperral...
Hát komolyan ez mi? Sniperrel se fogok játszani... -
#817 Tapad. Én úgy futottam egy tank után hogy a hátulján volt a medic doboz. És töltötte frankón a HP mat :D -
Bala10 #816 nekem az tetszik, hogy odatapad a falra:D azt nem tudom, hogy a jármű oldalára tapad e, mert az külön poén lehet. :) -
#815 na nekem most sikerűlt bejutni, hát az assault sokkal jobban adja az enginerhez képest, aminél meg csak 2 rpg van, ami nagyon nagyon kevés szvsz :S
töltényes dobozok meg viccesen ragadnak a falra, meg szét lehet őket lőni, és én spec kb sose tudtam felszedni töltényt magamnak :D másnak néha sikerűlt, legalábbis kiírta de passz h am kapott e
szal van még bug bőven, de ha összeáll még akár jó is lehet :) -
#814 Irtak hogy levoltak terhelve...
Amugy nekem a granat ability miatt nem engedett be a szerora. -
Bala10 #813 én már tegnap sem tudtam játsza...tesztelni -
#812 én ma egyszer tudtam csak játszani aztán annyi, feladtam :D -
#811 (Timed out error2) lassan 2 órája. De kitartó vagyok. -
#810 Igényelni lehet. Aztán hogy kapsz e az más dolog. -
#809 Lehet még igényelni kulcsot?