6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#568 PlayNow gomb? És úgy érted, hogy az EA fiókod készült el? -
#567 az akkor is jobb mint a BFH ban. Amúgy snipereknek frankó "gazos" ruhájuk van? -
#566 jaja -
#565 a puska csak akkor öl egy lövésből ha fejbe megy,testre kettő kell -
#564 sinpa nagyon fura... egy lövésből nem öltem vele egyszer sem és nem látok túl messzire a scope-al :(
Viszont pisztoly elég fasza minden kasztnál messzire.
Egy sima SMG-vel bárki ledarál- bárkit 1másodperc tört része alatt!
Egy icipici lagot sem tapasztaltam.
A tankok ellen csak tanokat érdemes használni mert brutális dmg-et oszt.
Szerverre feljutni nagyon nehéz!
-
#563 Arra kaptad? hírlevelet is? -
#562 Én freemailos vagyok..... -
#561 Ez mi a fasz, elzsidult a gmail? Fizetős SMS-ben erősítsem meg a regisztrációt... haha. -
#560 Szerintem nekik azért van kódjuk mert gmail esek mi meg itt szívunk freemail el meg citromail el. -
#559 Képeket tolhatnál fel!!Te mikor reggeltél hogy már van kódod? -
#558 Sniper milyen? 1 lövés halál? Laggol a játék? -
#557 Én arra a gmail-os emailomra kaptam amivel EA Acc-omat is használom.
Nem is kellett regelnem a játknál, csak beléptem az EA acc-ommal... beadtam neki a CB kulcsot és kész.
Megcsináltam mind a 4 karit.
A játék biztosan jó lesz ,de jelenleg nagyon nehéz szeróra jutni :(
A Recon lvl3as :)
A többi lvl1 :/
Megnéztem miket lehet fejleszteni ,de jelenleg csak egy kaotikus táblázat nekem az egész :) -
#556 megcsináltam ez a gmail-t arra már jött is egy mail hogy elkészült a PLAY4FREE accom sőt láttam is már PLAYNOW gombot sárgán a jobb felső sarokban de kulcsom még nincs :( -
#555 Dehogy mondják... épp fontosabb baszogatni a másikat. -
#554 Büszke kocka vagy látom...
Am mint mondtam én igen csak noob vagyok ebben az FPS izéban :P...majd belejövök picit talán :P - a nikkelbekk meg hát nemtoom bármit meg lehet hallgatni csak hangulat kő hozzá. -
#553 Gmail.com-om meg frankón törölték. :) -
#552 Én is arra a 2 re várom de még semmi.
Viszont akik kaptak azok megírhatnák hogy mire kapták.
És jó lenne ha a játékra koncentrálnátok nem pedig egymás zenei izlését boncolgatnátok. -
#551 Hát végülis az arcod meg van hozzá :D Biztos sok pia belefér -
#550 nem,előtte nagyon sokat szoktam inni. -
#549 azzal dobálták volna meg biebert is,nem ásványvizes palackkal xd -
#548 -
#547 Atyaúristen ember :D Te szoktál hányni magadtól? :D:D:D -
#546 ja,hát nem is ártana,kiadnak egy ingyenes bfet aztán rögtön minden láma jön is ide,ez megengedhetetlen
btw,igen lehet jútúbon is rendes hangminőséget produkálni,ha hiszed ha nem.magasról telibeszarom ki milyen zenét hallgat,de ha már valami nevében van a "hardcore" és ilyen zenét játszik,az ne csodálkozzon,ha úgy jár mint a nickelback.
azért remélem néha majd felsírsz ha találkozunk a pályán,nem lesz nehéz észrevenni,ott csücsül majd a formás kis nevem a tabella legtetején
Successful troll is successful. -
#545 Valaki kapott kódot citromailra vagy freemailra? -
Bala10 #544 kaphatsz egyet, vagy kettőt. :D -
#543 mostmá azt is leszarom, ma vártam egész nap, nem küldtek, akkor bekaphatják, holnap BC2 map pack, elvagyok azzal vietnám kiegig -
#542 hja szerintem is :D -
#541 The first invited players will be entering the Closed Beta on November 30th, with Open Beta following early 2011.
This does not mean we are abandoning Battlefield Heroes! We continue to work on Heroes while we develop Battlefield Play4Free and we sincerely hope our fans and community will play and enjoy both.
Between November 5th, 2010 and the start of the Battlefield Play4Free Open Beta
Criteria:
* Win at least one round in Battlefield Heroes
* Play in the Battlefield Play4Free Closed Beta
What you get:
* A special Battlefield Play4Free Closed Beta forum tag on Battlefield Heroes.
* A special Battlefield Play4Free Closed Beta medal in Battlefield Heroes.
* A special Battlefield Heroes medal in Battlefield Play4Free.
* A special Battlefield Heroes forum tag on Battlefield Play4Free.
A BFH meg még mindig OB maradjunk annyiban, mert nem zárták le a játék készítését, meg a PTE-t se ahgyták rá. :P -
#540 na, miután kihúztátok a nyelveteket egymás seggéből, jöhetnek a beszámolók. -
#539 A "nap" előtt lemaradt egy "hó"... ;D -
#538 -
#537 Egyet értek tesó !!!! -
#536 Ehh ha trollkodás kell... hidd el örülök hogy úgy hívom a dolgokat ahogy nekem tetszik. Az külön jó hogy nem vagy az apám. Az hogy egy youTube videó alapján fikázzd valaminek a HANG minőségét az ismételten téged minősít nem engem. És csak hogy tisztán lásd a dolgokat hidd el a fostalicska véleményedet mindenki leszarja. ... ... és még szórhatnám a jobbnál jobb szöveget, de ez nem én lennék.
(Amúgy nemigazán nézem jó szemmel ha valaki másokat minősít, én se teszem ha nincs rá normális indítékom.)
Nah lávcsi. -
#535 mostmár ne idegeskedj, mi lemaradt ennyi, majd pár nap múlva mi is belenézünk... -
#534 xfire élő kapcsolást akkó má -
#533 ok felmegyek.
am rengeteg a bug... találkoztam még láthatatlan emberrel is :D -
#532 Mázlisták!
Nekem még mindig semmi. Bár a freemail re megjött az új jelszó.
Holnap meg holnapután meg megint este érek haza és nem lesz időm kipróbálni ha egyáltalán kapok kódot -
#531 kuss,azért dolgozom hogy én kapjam,nem látod? -
#530 esetleg feljöhetnél mumblera egy fél óra mulva, hogy mesélj valami szépet :P -
#529 Ez a HCSS micsoda Justin Bieber új csapata?