6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#728 honnan van kódotok?:-( -
#727 Hát ha ti is úgy gondoljátok :P...akkor holnap délután megteszem az ez irányú lépéseket :) -
Hurkans #726 Köszi sikerült :) -
#725 a földön való fekvés nekem nagyon hiányzik -
#724 No,jó? -
#723 Lupous kérvényezd a HG jogot :) -
Bala10 #722 play now -
#721 de jó erre is PB-t raktak... 1ik legelavultabb védelmi rendszer -
#720 Félek hogy megfagyott a cucc. Bár az írja hogy FUT. -
#719 Archive.md5 nél neketek is sokáig tart? -
#718 NEKEM IS ÁÁÁÁ! -
#717 köszi király megvan nekem is -
#716 ok,de azon a szinten lvl 5-6 osok voltak... -
#715 azért szóljon akinek megvan -
#714 ott van facebookon a key, 500 emberre van limitálva elvileg, haladjál ha akarod.
üzenetek -> frissítéseknél találod
a kódot nem akarom beírni
faszbúk direkt link, hogy keresni se kelljen... :D -
#713 Ha találok valami hibát úgy is megírom. Vagy felveszem fraps al mint anno BFH ban mikor a falból lőt a csávó. Felraktam youtube ra elküldtem nekik a linket azóta nem találkoztam a falban senkivel -
#712 Lehet félreértetted a CB lényegét. Nem a játszás a lényeg hanem az hogy az észrevételeidet megoszd a fórumon. (Jóh persze ahhoz játszani is kő...:P) -
#711 Írtam nekik hogy a másik videómat szeretném benevezni de semmi reakció. Mind1 remélem most küldenek egy kódot facebook on és tudok menni játszani :D -
#710 Én is néztem hogy hol lehet az a J betű...de nem találtam sehol a rossz reget :P -
#709 Azt én is néztem. Csak azt hittem hogy úgy regeltél valamiért :D -
#708 Figyu ez is gáz az igaz :P de nekem a nevemet írták szarul :O...hogy a gecibe kerül oda egy "J" betű? -
#707 Az a baj hogy nálam az első versiót tették fel és nem a javítottat. semmi effect semmi felirat szóval biztos az első hely hátulról :D -
#706 Úgy úgy -
#705 megtörtént! hajrá :D -
#704 -
#703 Battlefield Play4Free @Max : it should be sent to the mail you registered on facebook with ;)
And people, 16k emails is quite a big amount of mails to send, it's taking a while, so please be patient :) -
#702 Nah volt ez a BFP4F CBkód videó verseny (Vagy valami ilyesmi a neve :P)
Bekerültem a legjobb 10 be :P (Lehel és Kabel is.) Tessék szavazni :)(Ránk :P)
Itt! -
#701 Hol olvasted ezt? Uristen... csak 2000nek kuldenek... Ne beszelj ossze-vissza. -
#700 hát ige, ha több 10000-en játszanák a closed bétát, és ebből csak a negyede jelenti a bugokat, már azt is durva feldolgozni, nemhogy még boldog-boldogtalannak osztogassanak.
melleselg valaki tervezte is, hogy jelenti a bugokat? vagy csak játszani akartatok? -
#699 Azt írják hogy várjunk türelemmel mert 16000 embernek küldenek levelet és kicsit terheli a rendszert. Csak nem hazudnak -
#698 "so only the most eager soldiers will make it out into the field"
Magyarul a csókosoknak kiosztanak még párat, de nem neked. :D -
#697 Na ezt te hol olvasod? -
#696 az h te nem fogsz kapni kulcsot :( -
#695 Your fellow troops need you on the front lines, and we want to send some of our ever-ready recruits out there to help them. To do this we have sent an e-mail to all of the loyal soldiers who like our facebook page with a "special" beta key. This beta key will have limited uses, so only the most eager soldiers will make it out into the field on this occasion, make sure you are one of them.
Most akkor ez mi is? -
#694 Szokj hozzá. lvl20 környékén szinte csak olyanokkal fogsz találkozni. meg super cheeser es gunner ekkel. Na az az aki elől próbálj meg minél távolabb menni. Hamarabb szétszed mint egy uber knife os commando. De szerintem ezt a témát folytassuk a BFH topic ban. -
#693 Igen és próbáltam is őket PTEn... hidd el semmi külömbség! Amikor valaki azt mondja, hogy az AK jobb az ubernél az azért van mert egy ideig uberrel játszhatott utánna meg mikor megvette és használatba vette akkor az a zúzós hang alapján nagyon rambónak és halhatatlannak érezte magát így több volt a killje mert rusholt össze viszza ha engem kérdezel... Gunnereknél meg 145BFs MG változata szinte még jobb is az ubertől PRAval próbáltuk. Am valószínűleg azért öltek meg olyan sokszor mert gondolom most kezdted az accodat és amikor felmentél ilyen low lvles szerverre akik mind 10lvl alatt kellenének hogy legyenek, mindig lesz néhány f*szcibáló buzi aki megy alázni a kis lvleseket. AKt amúgy csak 10lvl felett birod csak venni, szóval szerintem ez lehetett. -
#692 Játszottál ezek a fegyverek ellen? -
#691 én azt tudom, de egyébként az uber és a super is ugyanolyan mint az AK47 amit ugye VPből is megbírsz venni! Szóval BFvel csak a játékélményt növeled azzal, hogy Barbie-zol xD Megveszed ezt a csini kis felsőt, aztán kell hozzá ez a kis stylishos vagy újra skinelt fegyver... De amúgy meg ott vannak Dr Pepper ruhák, azzal is birsz Barbiezni meg hát ingyen BFis volt... szóval aki egy kicsit is követte a játékot az már egy egész jó kis accot öszehozhatott magának anélkül, hogy költött volna a játékra.
Bocs az OFFért, Elektrót olvashatták xD -
#690 Bocs a tegnapi beszólásomért ritka egy rossz napom volt. -
#689 ha mind critel akkor is kell 10 golyó. Az viszont tény hogy piszok gyorsan lő :D Meg az se mind1 hogy milyen távolról lőnek vele.