6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#968 Jah és én citromailesre kaptam :) -
#967 Van 1 fölös kulcsom.....aki először rám ír, annak adom !!!!!! -
RYO21 #966 nincs valakinek egy fölösleg (nem aktivált) kulcsa? -
RYO21 #965 Van aki citromailes és kapott kulcsot? -
#964 Nahát, meglepődtem de kaptam kulcsot. :-) Ma még ránézek. -
#963 kaptam végre én is kulcsot, erre vmi loginerror. hát bazzeg. -
RYO21 #962 Ó hogy szaruk a szájukba! 5 email címmel reggeltem 1-re se kaptam key-t. Amúgy tegnap éjfélkor én már rég aludtam. -
Gyuszopapa #961 Ja lehet. -
#960 lehet h ez a baj, gondolták te elvagy addig mással is az ob-ig -
Gyuszopapa #959 Nekem még mindig nem jött semmi.Pedig pár bétába benne voltam plusz szinte az összes bf-el játszom. -
#958 20.000 kulcs kiküldve -
Csokis #957 Most jött levél a beta kóddal együtt! -
#956 ejfelkor volt is:)
Most kuldtek ki megint 20ezer kulcsot. -
RYO21 #955 Baszódjanak meg, azt igérték, hogy megint lesz kiírva egy key twitteren! -
#954 Még mindig nem kaptam kódot:-( -
#953 csak a gránátra,de akárhányszor szintet lépek és lefrissítem a pontjaimat,elveszi... -
#952 Abilityikre tudtatok már pontot rakni? -
Cat 02 #951 Hm, felraktam asztalira és a sniper tényleg wtf :D -
Gyuszopapa #950 Ja tetejébe még halálpontosabbak a sníperfegyverek(a hitbox is jobb). -
Gyuszopapa #949 AIX mód felrak bf2-höz fellépsz karkand pályára teli szerveren és elkezdesz sétálni mint a síma bf2-be.Mivel nincs ködhatár nem sokáig fogsz sétálni.Kb. ezért fos a BC2 is. -
Cat 02 #948 Szerintem ott van a Play Now csak nagyobb jobb oldalt és amiatt nem látszik. Felbontást próbáld feljebb rakni. -
#947 Ez egyszer nálam is előfordult BC2 ben :D -
RYO21 #946 Port Valdez? :D -
#945 -
kriszesz #944 üdv! Új problémám akadt, amiota ujraraktam op-t a battlefield play4free ndításakor a menuben csak a karakterem látszik,( másnál is van ilyen olvastam forumon,) késöbb aztan minden bejön kivéve a soldierem action barjat)amin a fegyverek, és abilityk találhatók) továbbá nem jelenikmeg a menüben a palynow felirat:( most mit tegyek?XD -
#943 Talán ezért
-
#942 Ez engem is zavar mivel nem tudok a pálya másik felére fejest adni -
#941 igazából én csak egyvalamit nem értek,miért erőltetik a bf2 megjelenése után 5 évvel is azt,hogy 200 méternél nem lehet messzebbre látni mert por/ködfelhő van...oké,értem,így jó szeműek előnyben,de azért na...kicsit a bf2ben is untam a banánt,ez viszont eléggé idegesít,simán meglenne a konfig meg minden alá,dehát...remélem azért a véglegesből már kiveszik. -
#940 Remélem a távcsövön is javítanak. A mostaninak a 2x jobb lenne ha közelítene. -
#939 nem hiszem -
#938 Na majd ha berakják az M95 akkor mi lesz itt
Remélem 1 golyó olyan 90HP-t levisz -
Cat 02 #937 OFF: BFH-ban a sniper az elején rohadt erős volt és a sok vérpistike aki nem tudta őket lelőni rinyált a fórumokon (de aki skilled volt röhögve ölte őket...).
ON: ezt még nem tudtam kipróbálni, de ijesztő a hasonlóság a hozzszolásod alapján :D -
#936 Hidd el hogy mikor kijön a teljes 10% lesz a reconok aránya. Mindenki assault lesz meg medic. Mert ő a rambo és 20 embert ől le 1 kör alatt -
#935 ez oké, de ranged kill el is én nyerek ott pedig már nem kellene :D -
#934 jólvan nyugi, nehogy kárt tegyél magadban a végén..
nem azzal volt bajom, hogy a camper a ház tetejéről lövöldözik, az a dolga. a bajom azzal volt, hogy ha van 10000 karakter, abból 9000 recon.
szövegértést meg majd megtanítják az iskolában :) -
#933 Mivel az M16 3 golyót lő ki. És mi kilövi a másik 3 at te már 10 et eresztettél bele. -
#932 ezzel egyet értek, UMP vel m16 ellen szemtől szemben általában én kerülök ki győztesen -
#931 Jó. Ha te így látod. Amúgy most jön majd a hosszas vita hogy NOOB CAMPER SNIPER egy helyben álsz és onnan lősz téma. De igazatok van egy snipernél az a logikus hogy a harctér közepén rohangál egy IDE LŐJJJJÉÉÉÉÉÉ B+ vörösre festett táblával a hátán és a melkasán. -
#930 oké, de azt meg lenerfelik a picsába, a vérpistikék csakkempelek hozzáállását meg nem tudják :D
egyébként meg gond nélkül le lehet lőni azokat akik m16-tal jönnek -
#929 Szídjátok a recon-t mikor az M16=GOD MOD! Elhiszitek hogy m16 al hamarabb leszedsz egy embert mint sniperel? M16 ugyan úgy adja a fejest mint a sniper.