DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A couriert én is sokszor elkúrom, de nem szándékosan. Mindig ahogy megveszek valamit a shopból reflexszerûen nyomom a 3 gombot ami ahhoz kell, hogy hozza felém a ló a tárgyat, és utána szoktam észrevenni, hogy a minimapon épp másnak visz valamit. Meg kell szokni, hogy elõbb nézek rá és utána nyomom a gombokat.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Ursaval mivan am?
Added Ursa Ursa!
Broodmother Broodmother
Fixed Insatiable Hunger working against illusions.
Death Prophet Death Prophet
Fixed Crypt Swarm not allowing unit targets.
Nature's Prophet Nature's Prophet
Fixed Treants spawning the maximum amount regardless of the number of trees present.
Razor Razor
Fixed Static Link not showing bonus damage on the modifier
Fixed Static Link interaction rules.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Lehet kipróbálom az only midet.
Persze 2emberrel már gyerekjáték felhuzni magunka 1700fölé, de solo-ban szvsz rohatt nehéz. Irányitani játékosokat? Hát...hon-ban elég ritkán sikerül, pedig én aztán probáltam szépen is meg csunyán is beszélni 😄
Most is dota2-ben mindig szépen kérem h vegyenek couriert, de mindenki szarik bele...vagy szépen kérem, h vegyen wardot(én is szoktam venni), de arra is általában szarnak és az a válasz, h vegyél te, ha akarsz...de könyörgöm ök nem akarnak nyerni vagy mi?
Amugyis unalmas mindig carry-nek lenni, supportként meg sajnos hiába vagy jo, ha nincs egy jo carry igy nagyon könnyü összeszedni pár vereséget.
Ez mennyire igaz!! Én játszottam lol-t sokat meg hon-t is nagyon sokat. lol-ba volt egy idõbe hogy nagyon jól tudtam játszani most meg egyre rosszabb, hon-ba meg felemás de itt meg sokszor nem rajtam múlik hogy kikap a csapatom, persze nem mondom azt hogy én nem hibázhatok mert volt olyan meccs hogy én baztam el de többsége nem rajtam múlt ezért vagyok 1400 mmr-fele. A dota 2 meg egyenlõre nagyon rosszul megy nekem és nagyon idegesít, mert valahogy mintha kicsit lassabban reagálna a dolgokra mint a hon.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Ha a régi dotában is efféle matchmaking lenne akkor is csak hajszálnyival lenne jobb ott a színvonal, az olyan megoldások ahol egyszerre kevés ember van (kani, dotalicious) jobb közösséget eredményez ahol ennyire nem rossz a helyzet.
Nem azért van szerintem a nagy utálat a LoL meg HoN felé elsõsorban, mert onnan jöttek át, hanem mert nem tudnak rendesen játszani a dotával. De van olyan is aki dota 1-bõl jött mégis ugyanolyan rossz.
most is zeus végig engem fikázott mikor 2x annyi assistom volt mint neki...razorral...
ha azok a killek az enyémek akkor akár még nyerünk is...de a kis idiota csak azt irkálta, h ö milyen pro, h 2x annyi killje van mint nekem...nem értem az ilyeneket, hogy a faszba nem látják be, h zeussal nem fognak meccset nyerni...
Mert én valahányszor játszok rohadtul zavarónak találom az arányokat. A hõsöm hangja kurvahangos, a minimapos jelzések rohadt halkak, a csaj meg a kettõ között beszél (barátnõmet meg a nõi hang idegesíti rofl)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Túl sok a leave a meccseken.
Régen 2-3 évet DOTa-ztam aztan 4 hónap HON, de mostanság a LoL-el játszottam sokat.
a steam ID-m: sampodelux
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
http://i499.photobucket.com/albums/rr357/GoldenT-34/leak1.jpg
http://i499.photobucket.com/albums/rr357/GoldenT-34/leak2.jpg
http://i499.photobucket.com/albums/rr357/GoldenT-34/leak3.jpg