DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
nekem hasonlít új warwick skinre lolból

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

setuh
Szvsz eddig a legszarabbul kinézõ hõs.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zomil
engem az zavar h néha nagyon nehéz kiszurni éppen hol a courier

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
Ursa épp most érkezett.

A couriert én is sokszor elkúrom, de nem szándékosan. Mindig ahogy megveszek valamit a shopból reflexszerûen nyomom a 3 gombot ami ahhoz kell, hogy hozza felém a ló a tárgyat, és utána szoktam észrevenni, hogy a minimapon épp másnak visz valamit. Meg kell szokni, hogy elõbb nézek rá és utána nyomom a gombokat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ToCsEk
hajnalban lesz patch, és azzal jön

Inv1sus
Olyat is bele lehetne rakni, hogy ha disconnectelt hõst vagy couriert kezdenek el rángatni kétfelé, akkor a program automatikusan hazaküldje 5 percre.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

setuh
Azt bírom még mikor én használom a couriert és várom,h hozza ki az itemem,de vmilyek geci belenyúl és visszaviszi a bázisba,h õ használja én meg nem tudom miért nincs még nálam az adott item.

Ursaval mivan am?

Inv1sus
Jó lenne, ha a Valve maximalizálná az egy adott idõben vehetõ courierek számát, hogy a faszláma teamtársak ne vegyenek belõle 500-at.

HEROES

Added Ursa Ursa!
Broodmother Broodmother
Fixed Insatiable Hunger working against illusions.
Death Prophet Death Prophet
Fixed Crypt Swarm not allowing unit targets.
Nature's Prophet Nature's Prophet
Fixed Treants spawning the maximum amount regardless of the number of trees present.
Razor Razor
Fixed Static Link not showing bonus damage on the modifier
Fixed Static Link interaction rules.

Inv1sus
Észrevettem... de akkor mi a fenérõl beszéltek? O.o

ToCsEk
még bent sincs 😄

Inv1sus
Hm, ursa... Az egy imba hõs. 😊 Én mindig randomra nyomok, remélem kikapom majd 😉

Az nálam már str buildet jelent így oda veszem 😄

Muki100
agi hõs de több strengthet kap mint agit

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Úgy érted hogy Ursa Agis.

Ne hisztizz, STR hõs, annál jobb sosem jöhet 😛

Nektek patchelt már a játék mert nekem az istenért se akarja patchelni magát.

setuh
Õt én se vártam,vele nem nagyon tudok de ellene meg egy megfelelõ kézben nem szeretek lenni...

Zomil
Ursa 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kry
Én már elsõ béta kulcs osztás óta várom hogy kapjak vagy a dotától vagy itt sg-n de hiába. Jobb ha az open betara készülsz :p

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

tescodr
valakinek van fölös dota 2 invite ja pls gondoljon rám!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Zomil
only mid se jo, mert akkor pistike sir, h deakkoris ö akar mindre menni és vagy ottmarad vagy bevágja a durcit és afk :S

Inv1sus
Az is sokat számít, hogy ki szokott sokat mid-elni. Én például nem nagyon szeretek ott lenni, és akkor odamegy egy full idióta, aki 2-3 halál után leavel. Úgyhogy egyelõre azért vagyok minuszban win loss-ot tekintve 😄.

Lehet kipróbálom az only midet.

Én most fent vagyok , DODZYLLA néven vagyok steamen ha valakinek lenne kedve jöjjön😊

Zomil
nemtudom én hon-ban képtelen voltam 1630-fölé jutni(ingyenessé válás után), mert folyamatosan kaptam a friss játékosokat akiket 1-2-3-4 meccs után dobott be mellém, vagy olyanokat akik az 1200-as haverjukkal játszanak(ök meg 1600-on vannak) egyszerüen nem tudtam tartosan 1630+fölé vinni magam, mert azon kivül, h 1-2 vereségben én is hibás vagyok, bármilyen hihetetlen is a szerencse is beleszol abban, h solo-ban ki milyen embereket kap és bármilyen meglepö én kifejezetten szerencsétlen vagyok a kapott csapattársakat tekintve.
Persze 2emberrel már gyerekjáték felhuzni magunka 1700fölé, de solo-ban szvsz rohatt nehéz. Irányitani játékosokat? Hát...hon-ban elég ritkán sikerül, pedig én aztán probáltam szépen is meg csunyán is beszélni 😄
Most is dota2-ben mindig szépen kérem h vegyenek couriert, de mindenki szarik bele...vagy szépen kérem, h vegyen wardot(én is szoktam venni), de arra is általában szarnak és az a válasz, h vegyél te, ha akarsz...de könyörgöm ök nem akarnak nyerni vagy mi?

Amugyis unalmas mindig carry-nek lenni, supportként meg sajnos hiába vagy jo, ha nincs egy jo carry igy nagyon könnyü összeszedni pár vereséget.

1400, 1500-hoz képest igen. Viszont egy 1750-hez képest ugyanez az 1600 is. És még ezt is simán lehet solo matchmakingben teljesíteni. Nem értem meg ezt a csapatom miatt vagyok xy mmr. Meg kell tanulni noobokat is irányítani. Most nem az alatt lévõ Jsby kollégát akarom szapulni, teljesen tõle függetlenül mondom. Lehet másokat hibáztatni, de egyedül is le lehet hozni ilyen meccseket ebben a bracketben.
Nem kell oda az 1750, mar 1600 felett is drasztikus a kulonbseg, legalabbis regen az volt.

1750 mmr-ig el lehet solozni, szoval lehet a csapatot hibaztatni, de hosszabb tavon is ez az ertek szinte barki szamara elerheto.
Fec papa
Az ajánlatom 5Ft.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ma úgy 6 után nincs kedvetek csapatozni egyet akinek lenne dobjon egy privit a steam nevével vagy leírhatja ide is felveszem és hátha össze jön egy 5 fõs csapat😊

Dota 2 beta eladó. e-mail: [email protected]

JSbyMSI8800
"Az emberek 80+ %-a úgyis rosszul játszik a dota 2-ben akármivel is foglalkozott azelõtt."
Ez mennyire igaz!! Én játszottam lol-t sokat meg hon-t is nagyon sokat. lol-ba volt egy idõbe hogy nagyon jól tudtam játszani most meg egyre rosszabb, hon-ba meg felemás de itt meg sokszor nem rajtam múlik hogy kikap a csapatom, persze nem mondom azt hogy én nem hibázhatok mert volt olyan meccs hogy én baztam el de többsége nem rajtam múlt ezért vagyok 1400 mmr-fele. A dota 2 meg egyenlõre nagyon rosszul megy nekem és nagyon idegesít, mert valahogy mintha kicsit lassabban reagálna a dolgokra mint a hon.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Muki100
Ja szerintem ennyiben lehet maradni, mint a legtöbb általánosításnak ezeknek az elõítéleteknek is szilárd alapjai vannak, de a lehetséges kivételekre való tekintettel nem fair elõre megítélni. Az emberek 80+ %-a úgyis rosszul játszik a dota 2-ben akármivel is foglalkozott azelõtt.

Aki azért felszenvedte 1750+ mmr-re magát Honban, az dotában is jól teljesít. Aki ott rossz, az dotában is ugyanúgy rossz. Van high elos lol ismerõsöm, borzasztó volt honban/dotában egyaránt. De ez is csak egyéni vélemény. Biztos akadnak kivételek.
Muki100
Szerintem annyira a mentalitás nem függ a HoN-tól meg a dotától, a LoLnál meg abból következik hogy az egy sokkal lebutítottabb játék, így aki hirtelen átugrik dotába az bizony sokat fog szívni és nem fogja megérteni ha a többieknek nem tetszik.
Ha a régi dotában is efféle matchmaking lenne akkor is csak hajszálnyival lenne jobb ott a színvonal, az olyan megoldások ahol egyszerre kevés ember van (kani, dotalicious) jobb közösséget eredményez ahol ennyire nem rossz a helyzet.

Nem azért van szerintem a nagy utálat a LoL meg HoN felé elsõsorban, mert onnan jöttek át, hanem mert nem tudnak rendesen játszani a dotával. De van olyan is aki dota 1-bõl jött mégis ugyanolyan rossz.

+ ott volt még kick ami szerintem nagyon jó lenne ha itt is lenne 😊

Azért Honban high level gamekben ne tudd meg milyen pirítást kapott micben az, aki még csak vétlenül is ks-elt.. ^^
Igen és az a baj ,hogy ezeket a fõként HoN os playereket emiatt pronak gondolják...

Ugyanazért amiért Lion/Lina 10 hp-sba tolja bele az ultiját, hogy biztos az övé legyen. "Jaj de pró vagyok, X-szer öltem" - statb-ziság.

Zomil
mondja már meg nekem valaki, h miért érzi minden zeus azt, h ha szarrá ks-eli magát akkor nyerni fog a csapat?

most is zeus végig engem fikázott mikor 2x annyi assistom volt mint neki...razorral...

ha azok a killek az enyémek akkor akár még nyerünk is...de a kis idiota csak azt irkálta, h ö milyen pro, h 2x annyi killje van mint nekem...nem értem az ilyeneket, hogy a faszba nem látják be, h zeussal nem fognak meccset nyerni...

Inv1sus
Valaki bíbelõdött már a hangok hangerejének beállítgatásaival?

Mert én valahányszor játszok rohadtul zavarónak találom az arányokat. A hõsöm hangja kurvahangos, a minimapos jelzések rohadt halkak, a csaj meg a kettõ között beszél (barátnõmet meg a nõi hang idegesíti rofl)

TurboX
<#worship>
skymannn

TurboX
a hangopciókban nem találtam megoldást az általunk hallgatott zene/mp3/miegymás automatikus lehalkítása ellen amint bekerülünk a játékba. valak?
Nightwish006
Én úgy vettem észre, hogy azok akik honoztak azok eléggé aláznak 😄 Szerintem a játék sebessége miatt, lehet skillesebbek mint a dotások nem ? Márhogy honban 5mp egy teamfight, aztán gyorsan reagálnak az emberek, stb...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

ha esetleg van olyan társaság akik nem bánnák ha velük játszanák, annak örülnék

Túl sok a leave a meccseken.
Régen 2-3 évet DOTa-ztam aztan 4 hónap HON, de mostanság a LoL-el játszottam sokat.
a steam ID-m: sampodelux

Inv1sus
Úgy látom ma nem lesz játék :/

JSbyMSI8800
hmmmmmm rózsaszín fehérnemû

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Steam sz-rakszik, ráadásul EUban a szerverek se voltak éppen stabilak.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?