5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#2520 -
#2519 -
#2518 Errol van szo :D,mar csak 26 hos. -
6/6/12
Note: This update won't be pushed to the main Dota 2 client until the Wild Cards qualifiers are done. We expect this to be on Monday. To distract you from this fact, here are three heroes!
GAMEPLAY
- Added Chaos Knight, Phantom Assassin, and Gyrocopter!
- Drow: Fixed Frost Arrows not working on mechanical units.
- Morphling: Added effects for strength and agility morph as well as an overhead timer for replicate.
- Nature's Prophet: Fixed Sprout destroying other trees around it.
- Shadow Demon: Fixed Soul Catcher being dispellable.
- Shadow Demon: Fixed Shadow Poison impact damage not hurting Disrupted units (and thus not disabling Blink).
- Fixed targeted spells not temporarily revealing the attacker.
- Fixed Orb of venom working on denies.
- Fixed the following spells being castable on magic immune allies: Nightmare, Frost Armor, Nature's Guise, Holy Persuasion, Decrepify, Astral Imprisonment, Shadow Word and X Marks The Spot
UI
- Selecting "Equip" on an item in the backpack now flips to the loadout and automatically does the equipping for you.
- Added support for watching replays via URL. For example, "dota2://matchid=15478&matchtime=300" will go directly to five minutes into match 15478.
- Added button in replay panel to copy an URL into the clipboard that can be used to get back to that point in that replay.
- Added Hall of Fame trophies to the bases. Clicking on them will display the winning teams of The International.
DOTA 2 BOTS
- Made bots not leave a gank if they currently have the ability to reincarnate and allies are still attacking.
- Fixed bug where bots would pick their heroes before humans locked in their picks.
-
petecz #2516 Dota kliensen belül lehet nézni az international 2re való selejtezőt. Lesz nyugati és keleti szekció, bármelyik meccsbe belehet tekinteni és elvileg a kommentátorok hangja is be lesz építve. -
#2515 Az a furion nem volt rossz. -
#2514 -
#2513 A valvenel a skin bundle miatt ennyi :D amugy én még a steam accodat is bannolnám az eula megsértése és a navval meg elvitetnélek a le nem adózott jövedelmed miatt :D -
sanyiiiii #2512 Én adok érte 5 forintot :D -
#2511 Nyugi, többször nem fogok hirdetni, mert úgy látom nincs már kereslet rá.
Valószínűleg a legtöbb ember azt hiszi, hogy maholnap már megjelenik a játék, de akkor szerintem nem kezdenék el árulni az early access-t külön a valve-nál. -
PunkZoli #2510 http://ipon.hu/hir/free_to_play_lesz_a_dota_2/20882 -
PunkZoli #2509 téged kitiltanálak a fórumról -
#2508 -
#2507 dota_2_es_steam_account_1ft -
#2506 fearless badger skinért adok kunka sapkát és prophet szarvat -
#2505 Nah az ilyenekre nagyon jo lenne,ha emberes buntetest szabna ki a valve,ahogy irtak az egyik postjukba h akar fizetni is kell majd az ilyenert,vagy valami ilyesmi. -
#2504 Faszom ebbe a fos játékba, h teli van 10éves kis szardarabokkal...huskar megy midre, végig nem rak pontot a w skilljére(tudom, igy is lehet pontozni, de ez most mellékes), 5ször meghal invokertöl, de mégis nagy nehezen gyözelemre állunk, egy jo teamfight után beverjük rosh-t, void felveszi, erre huskar besértödik, elmegy afk farmolni az erdöbe, a courerböl folyamatosan kiveszi és leüti az itemeket és egyfolytában küldi a másik csapatnak a couriert...természetesen vesztettünk, mert 4v5-ben nem volt esélyünk...hogy dögölne meg az összes ilyen kis szardarab... -
#2503 jo de azzal jár egy csomo item, egy "sima" dota2 meghivohoz meg nem jár semmi -
#2502 Most már a Valve megadta egy Dota 2 acc árfolyamát: 30€
Lehet hogy jól járt, lehet hogy nem :D -
#2501 Ötötdjére. -
donatus13 #2500 Eladta az accountját , már nem érti. -
#2499 miről beszélsz? ezek a szarok nem adnak semmi bónuszt csak kinézetet módosítanak -
#2498 Akkor gondolom ezután végképp eltűnik a játékból a counterpick kifejezés és felváltja az itempick :D -
#2497 Prá voltál :D -
#2496 minden meccs végén szétoszt randomra 3-4itemet -
#2495 aztán miért kaptál? -
#2494 :D kaptam prophet szakállat
-
#2493 Na elindul a nagy kozmetikázás... néhány nap és juggerből nyugger lesz. -
#2492 kicsit :D -
#2491 eltévedtél? :D -
petecz #2489 Én is. -
donatus13 #2488 Lehet én vagyok hülye, de én ebből azt vettem ki ,hogy csak a cuccok és a tranzakciók nem lesznek resetelve. -
#2487 Ugye ezt elolvastátok: #2471
Nem lesz reset...semmiféle... -
donatus13 #2486 Komplett reset lesz , de akkor ha élesbe megy a játék , az meg nem hat ki a cuccaidra.:) -
petecz #2485 Hát az tuti resetelve lesz a játék megjelenésekor, a shoppal a stat rendszer nincs összefüggésbe. -
#2484 win/loss-t nem ártana...nemtudom hogy vagy vele, de mivel béta a játék sok embernek vannak vereségei, exploitok/bugok/stb. miatt, ami egy béta játékban normális... -
petecz #2483 Pontosan mit kéne resetelni? -
#2482 Szerintem meg nagyon is béta szaga van a dolognak, egy csomo minden nincs még kész, egy rakat dolog változni fog még...egy végleges játék nem igy néz ki...és erre az a legfontosabb dolog, h pénzért árulják a szarokat? amit ráadásul még csak nem is a test kliensbe raktak bele, hanem egyböl közvetlenül a rendes játékba?
Arrol nem is beszélve, h eddig nem arrol volt szo véletlenül, h lesz reset?
Szvsz nyomott nekünk a valve egy gyönyörü trollface-t... -
petecz #2481 Q: Won't this hurt Dota's competitive scene?
A: All the items in the store are cosmetic, and don't affect gameplay. In addition, we have plans for how the Dota economy can directly contribute to professional players.
-
#2480 Jo en csak dotaztam ezelott es ahol en jatszottam kanin kivul mashol nem lattam hasznalni a swapot.