DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
szép 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
banner cserét!!!

én is beszállnék a mókába ha lehet 😄

Én is írtam , aki akar jöjjön innen aztán játszunk együtt hátha többet kilehetne hozni 😄

Inv1sus
Általába mosolyogni szoktam az olyan megjegyzéseken, hogy csapatba kellene menni stbstb, de tegnap csapatba mentünk öten magyarok és mindkettõt meg is nyertük. Én mindkétszer support voltam wardoltam rendesen stb stb.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Zomil
én meg azt vettem észre, h a többség aki ilyen faszkalap inkább hon játékosok(mert ránézésre értenek a játékok, csak éppen faszok) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én is ezt veszem észre, mindig nekem kell venni couriert és ami nagyon zavaró még ,hogy ész nélkül ami éppen tetszik pickelnek és nagyon ritka egy normális felállás általában az van ,hogy gyorsan pickelnek 4 carryt és akkor én vagy supportot vagy tankot , ezután elindul a játék általában morphling vagy spectre elkezd mindenkit noobozni meg anyázni ,hogy miatta hal meg 40 szer ellenfél jön ilyen agyon feedelt rombolókkal és vége a meccsnek tegnap kb 4 5 meccset játszottam és mind bukó lett 😊
Amúgy szerintem ezek ilyen 13-15 év közötti lol playerek, mivel ott teljesen mind 1 ,hogy milyen hõst hoz az ember bármikor építhetõ belõle tank vagy amit akarunk és azt hiszik ,hogy itt is így van ezt onnan gondoltam ,hogy ahogy észrevettem ezek a playerek egyáltalán nem last hitelnek nem wardolnak és deny t meg végképp nem csinálnak.

Zomil
elég rosszat tett a játéknak a rengeteg uj ember...mostmár tiszta hon hangulat van, ugy látom rá kell szoknom megint, h couriert vegyek mindegyik hössel, csak sajnos itt nem lehet a megosztást kikapcsolni :S

Muki100
Jól el kell dugni - mondjuk nekem nehezebbnek tûnik mint a warcraftban - és megszolgálja az árát.
A level 4-es wardnak elég nagy a range, pl. egy blinkes levente ha nem figyel és kolbászol egy darabig a környékén akkor nem lesz manája beugrani és elnyomni az ultit, vagy a klasszikus mana igényes papírhõsök kinyírására is hatékony.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nagy manaigényûeknél (Necrolyte, Stormspirit) elég jól jön. Valamint Str-s initiatorök ellen se utolsó.

Hmm , egész rákaptam most pugnára bár wardjat kicsit haszontalannak találom bár kitudja néha jó dmg ad de többségében úgy látom ,hogy rossz:S

Ohh, bocsi. Túl sok volt ez a három év hon.
Muki100
A magic immune miatt a régi dotában csak célozni nem lehetett rá tossal, de ha õt akartad dobni azt lehetett. Amíg a levegõben van addig megáll a spell, ez a warcraftban is mindennel így volt.

Amúgy meg a ww megtévesztõ mert szerintem rajtam kívül is sokan még a windwalkra gondolnak elsõre

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Konkrétan a magic immune juggert (ww miatt magic immune ugyebár)tossoltam.. nem is lehetne targetelni, eldobta, s kozben a ww meg is szakadt.
Zomil
pl. most storm spirit sepzödik ulti közben, ugyebár dota1-ben sebezhetetlen volt ezidö alatta(söt most még auto attackolni is tud), csak jo lenne tudni, h ez most dota2-es változtatás v bug 😄

De amugy bárki bármit talál nézzen fel dev forumra, aztán keressen rá a témára, ha még nincs, akkor irni kell 😊

Muki100
Ha a pörgésére gondoltál azt a régi dotában is lehetett dobálni, mint ahogy még jópár spell átmegy rajta (leginkább a naga és a meepo háló miatt szoktak kiakadni)
Ettõl függetlenül még valóban sok a bug és a kétes mechanikai dolog ahol nem tudom én se hogy rosszul emlékszek vagy dota 2-es hibával állok szemben.

Ha 1300 rangen kívül tud kerülni rövid idõ alatt, akkor nem sebzi a rupture. Ezen belül viszont sebeznie kell.

Btw vannak bugok is szép számmal még a játékban. Múltkor tiny tossal megszakítottam jugger ww-jét.. Néztem is, hogy ez így akkor most mi?
Zomil
amugy vki erösitsen már meg: ugye a dota1-ben bloodseeker ultija hatott a blinkelö hösökre is(pl. am, qop, és blink dagger)? mert most sztem bugos, mert még 1szer se láttam, h blinknél sebzett volna

mármint a dota ujabb verziojában, nemrég lett megnövelve ugy tudom a blink távolság amikor még hat a rupture

Zomil
ezért nem kell magyar channelen lenni, hanem csak ismerösökkel játszani 😊

ToCsEk
lehet mit nézni 😮

Attól, hogy ott rendezik, még nem lesz helyi a verseny. Azok a nevek nem éppen a helyi netkávézós playereket reprezentálják.
A gémben, a "magyar channel"-en már megy az egymás osztása, trágárkodás, erre akartam célozni. Ezenkívül a vérpistikék megérkeztek a játékba, akik magyarul szidják a másik teamet, annak ellenére, hogy azok nem beszélik a nyelvet.

avengir
És miért is izgat minket a helyi maláj verseny?

https://hotshu.wordpress.com/

Inv1sus
Milyen chaten milyen szájkarate?

ToCsEk

INVITED TEAMS

ORANGE ESPORTS
MUFC
MiTH - TRUST
Mineski.Infinity
RedSpade.DotA
AEON
MYM
N9 (to be confirm)

Zomil
leginkább stun, mivel amig nincs shadow blade-je addig nagyon elmenekülni sefog tudni 😊
ha meg folyamatosan gankelve van soha nem fogja tudni kirakni, csak farmolni ne engedd.

Ne is mond , minap játszottunk és egy eztneked névvel játszott egy magyar , kihozta pudge és össze vissza afk volt meg minden hookot elszart mondtam neki menjen másik lanere erre fogtak magát és leavelt...

Chat-en már megy a szájkarate Magyarországról. Nem sokáig tartott, hogy a vérpistikék is key-t kapjanak.

nukerek, stunnerek
Blademail, vagy par item amivel kihuzod a par sec silence-et.

Inv1sus
drowranger counterelési tippek? 😊

Szerkesztõ kerestetik

Köszönettel veszem a segítséget😊

Wizard

ToCsEk
😄

Muki100
Nem tetszik se a Garrall se a Károly 😞
A szövegek amiket mond és fent vannak dota2 wikin elég jónak tûnnek, de ami a legfontosabb szerintem hogy olyan jó hangja legyen mint a régi bloodmagenek, és még csak véletlenül se gagyi arcot tegyenek be neki, hanem valami komolyat ami illik hozzá, mint pl. amit omniherceghez is csináltak.

Zomil
hm, kijött egy véglegesnek mondhato lore Invokerhez, egy valamennyire kész Spirit breakerhez és Ursa-hoz, szoval sztem a héten Invokre jön utána meg spirit breaker 😊

😄D

Zomil
😄

speed01
Hali. Én kb 3x regisztráltam a dota 2-re de nem kaptam semmi levelet.
Ha valaki tudna privátba valami segítséget nyújtani nekem azt megköszönném!
Elõre is köszönöm 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

megcsinaltam a DOTA 2 hungary nevu steam groupot
Egyenlore public group ide varjuk a tagokat akik szeretnenek eggyut jatszani, es tapasztalataikat megosztani a tobbiekkel.
Egyenlore a fo cel a zavartalan leaverek nelkul meccsek lennenek.

Inv1sus
"Ha meg olyan jó vagy csinálj jobbat. köszönöm 😄" Az ilyen dedós hozzászólásoktól a falra tudok mászni.

Sziasztok, http://www.youtube.com/watch?v=BdwQohexzHk&feature=channel_video_title

Megcsináltam, pudge hookos vidim trailerét. Tudom, hogy nem a legepikusabb de a full movie jobb lesz!: )
ha valaki tud helyet ahol van esely meghivot szerezni az privatba kuldjon linket, ha nemgond.
Par helyen mar probaltam tobb steam accal is, de meg nemjartam sikerrel.

Muki100
Qop felett szerintem már rég eljárt az idõ, lehet vele azért még most is meccset nyerni de annyi jobb hõs van hogy sose húznám ki magamtól.

Magnus level 7-en shockwave: 90 mana, 8 sec cd és 300 damage
Qop level 6-os ulti: 250 mana, 135 sec cd és 350 damage

Akasha mint hõs nagyon jó volt a maga idejében, de azóta annyit változott már a játék - és nem Akasha - hogy elhúztak mellette.

Nem igazi hard carry. Viszont counter nélkül teljesen el tud vadulni a megfelelõ kezekben. Amiért sokan carryként építik: az a brutális agility gain-je, inthez képest az egyik, ha nem a legjobb. Auto attackkal brutális dps-t tud tolni. Mindez hihetetlenül jól szinergizál a a slow ability-jével. Blink miatt nagyon jó chasing ability, mobility (nehéz gankelni) és pont ebbõl adódóan képes jóval nagyobb szintet elérni az ellenfélnél. Hag/qop az a hõs, aki midgameben egy gyilkológép és ha ott nem fogják meg, akkor már szinte le is hozta a meccset.
Inv1sus
Szerintem lassan már mindenki megfogja szerezni a maga kulcsát, aki igazán akarja. Csak figyelni kell. Azt a fórumot is, amit nemrég belinkeltem.<#eljen>

Te már könnyen beszélsz. 😄

Ati

Inv1sus
A volt lakásom szekrénykulcsa nálam maradt. Az jó? <#zavart1>

Ha valakinek van fölösleges kulcsa azt szívesen elfogadnám.
Zomil
dehogynincs lol...olyan mint hon-ban van. vissza tudod keresni a meccseidet, letölteni replay-t és nézegetni

szerk: a recent match-nél keresd

Omlás
😉 nincs mit!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|