DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skymannn
Most komolyan ez az új Gondar olyan elbaszottul néz ki,kis sunyi patkány..de legalább illik a személyiségéhez és játékstílusához de akkor is.
W3as dotában azért jobban nézett ki, na de mind1 majd úgyis megszokom 😄

Zomil
gondar jön 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

speed01
>_< <#mf1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Inv1sus
NIncs dotaaaaaaaaaaaaa

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Zomil
leaveljenek csak utána már nem fogsz velük találkozni low priority miatt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

setuh
Egyre rosszabb a helyzet,a közösséget nézve...Napok óta nem játszottam egy normális gamet;vagy az én csapatomba vannak noobok vagy a másikba,de egy game kb eldõl 25p alatt és egyre több a leaver is,abból a fajtából akit megölnek egyszer és insta leave.Utoljára garénán találkoztam ilyenekkel.
Most egy ideig visszatérek a dotához,még ha nem is mindig de ott legalább néha összejön egy elég jól balanszált game.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

speed01
Ja, kb ide is jöhet egy! GIVE ME! 😄

Fec papa
Jah utánaolvastam hogy mivan /facepalm

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Akkor ha gondolod oszhatsz 1et a rakatból. <#idiota>

Muki100
playdota.com on sorsolnak naponta egy rakat kulcsot

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Radiant oldalon csak nekem nem sikerül mostanában soha nyerni? Ha Dire re rak akkor 90% a gyõzelem, ha Radiant akkor kb ennyi hogy vereség.

Inv1sus
mi az a daily draw

Akkor most itt is küldünk neked egy rakat könyörgõ pm-et😄

Zomil
lol 😄

Muki100
Daily draw nyertes lettem, 2 orosz ip-rõl próbálták eddig feltörni az accomat és jött egy halom könyörgõ PM...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

speed01
Okés, te leszel az elsõ! 😊
Amerikai gyerekkel nem tudtam meg egyezni mivel felsoroltam neki kb 10 steam játékot amit tudnék neki adni, de egy sem jó neki. csak rinyál egyfolytába! most megint regisztráltam dota 2 bétára, mellesleg ez volt a negyedik próbálozás. majd kiderül hogy volt-e értelme 😊

Zomil
nálam volt olyan, h vki 1percre dc-zet és eladták a cuccait 😄

Zomil
nem 😄

ToCsEk
az gáz ha sk discel ealdják blinkjét cipöjét radiját, 30perc múlva visszajön és elkezd ugatni hogy mindenkit reportol? 😄<#idiota><#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

köszi levi, hogy szóltál, írok Redinek a gondról! Ha ilyen baj van nyugodtan szólj nekem

Wizard

TurboX
csak én szívok mindig a ruszkikkal?-.-
speed01
Nemtom milyen levelezõ rendszere van, de hogy 9 nap után jött meg az aktivációs levél az is érdekes. O_o

speed01
Szia, Levente!

Köszönjük, hogy regisztráltál a(z) Dota2.hu - Dota2: Defense of the Ancients 2 Hungary webhelyen.
A fiókodat létrehoztuk, melyet a használatba vétel elõtt aktiválnod kell.

OHHH YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az a gond, hogy ugyanez van, a leavelés mellett. Nem kizáró tényezõ, hisz büntetik a leavet, és vannak akik nem akarják.

Inv1sus
Még mindig jobb, ha leavel, mint elkezdenek baszakodni a folyamatos votolással, aztán elkezd mindenféle szarságot csinálni unalmába, amivel konkrétan elbassza a meccset.
Dota2-be hiányolom azt, hogy nem lehet a hõst lezárni a kúthoz, de azt nagyon.

Dota2-be még ennél is ritkábbak, hisz nincs concede, ezért leavel kb. rögtön. Jó gamem 100ból volt v 6-7. (mármint szoros)

Én nemrég kezdtem bele a hon-ba hogy felkészüljek némileg a dota2re (nem akarok nekiállni megkeresni a war3 cdimet xD) és a concede funkció játékosok mentalitására gyakorolt hatása engem kifejezetten zavar. Nagyon könnyen feladják az emberek, ezért nagyon ritkák a jó játékok.

Muki100
A régi hõsök meg a dotából lettek másolva, ennyi. Õk is tudták hogy a játékuk életciklusa addig tart amíg a régi dota nem kap valamilyen folytatást, kivéve ha szörnyen elrontják azt.

tökéletes példája annak, hogyan kell egy jó játékot teljesen tönkretenni. az s2-t nem érdekli, hogy mik a játékos igényei. kap szép csillogó alt avatart, OP EA herot és örüljön, hogy luk van a s*ggén. én ezért hagytam abba hon-t, pedig 4k meccset tuti, hogy toltam.
Zomil
jo lenne a hon, ha a készitök nem lennének totál alkalmatlanok balance-ra és uj hösök kitalálására 😊

Muki100
Nem a játék a hibás csak a matchmaking. Ha mûködik majd és a többi hõs is át lesz hozva akkor elvileg "jobb" lesz mindennél versenytársánál a Dota 2. Ez szubjektív dolog de szerintem akik hosszabb ideje követték IceFrog munkásságát, biztos mind az eredeti dotát választanák a HoN meg a LoL helyett. A HoN olyan mintha dota 1,5 lenne, olyan funkciókat hozott be amik már nagyon hiányoztak a warcraft 3-ból, ezért lett neki kezdeti játékosbázisa.

Inv1sus
Egyébként meg úgy kellene játszani, ahogy már 100x le lett írva, hogy együtt, magyarokkal, akik értenek ehhez a játékhoz. Csak mindenki automatikusan rábök a keresésre, úgy nehéz összevárni egy-két embert...

Inv1sus
Engem is hülyékkel rak mindig össze, de ez nem a játék hibája, hanem a playerekké. Nagyon nem tudnak játszani ezzel a játékkal, késõbb biztos jobb lesz...
Meg bizonyos beállításokkal lehet finomítani az attackos rendszeren, egybõl jobban megy a lasthit meg a deny. Szóval jó lesz ez...

Nightwish006
Egyébként a hon pléjerek dotában témához, én sosem dotáztam, toltam kb. 6-7hónapot hon bétával, meg mostanság kb. 3hónapja hont, beta psr-em 1700volt max., mmr-en 1750-en mostanság, éshát nemtom milyen gémekbe rak be engem dotában, de kb. egy gém sem mult rajtam. Magamból kiundulva nem nehéz ez a dota, nem nehezebb a honnál egyáltalán. Sõt.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Nos hát így jópár gém után azthiszem nekem nem tetszik ez a gém. A hon jobban 😄 Legacy hon accra bármikor... D:

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

ha meghív valaki a betara akinek van meghívója.

Saccard
Sziasztok! Hogy lehet jeleneleg hozzájutni ehhez a játékhoz? Elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fec papa
Ha küldtök kulcsot akkor csatlakozok szívesen. <#zavart1>

Sziasztok,

Csapatunk jelenleg 2 tagból áll, régi HoN, illetve LoL játékosokból. Személy szerint rólam van szó és egy barátomról rHARDról. Elhatároztuk, hogy létre hozunk egy dota2-es csapatot, amelyet az alapoktól építünk fel és próbálunk minél tovább vinni az elvárásainkkal kapcsolatban.
3 játékost keresünk magunk mellé: Aki lehet akár kezdõ, a lényeg, hogy minimum 18 éves legyen, és lehetõleg legyen esténként szabadideje és rendelkezzen a bizonyos "csapatszellemmel".
Ha megvan a fix ember, elkezdünk gyakorolni..stb.
ToCsEk

szép álmokat, szia!

Wizard

speed01
Ha felkeltem te leszel az elsõ. na most zúzok aludni. bb

vegyél fel friendbe kérlek: http://steamcommunity.com/profiles/76561197963067207

Wizard

speed01
Steam játékot kért érte szóval lenyalhatja a bõröm 😊

speed01
Kulcs 😄

kulcsot vagy giftet?😊

Wizard

speed01
Szereztem kulcsot az amerikai haveromtól, csak jól jön a régi cod 4-es ismeretség 😊

van valakinek egy dota 2 giftje? kéne szerválnom egyet hamarjában, tudok fizetni érte.

Wizard