5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#2359 Az mikor lesz kb,marmint az international? -
donatus13 #2358 ja mert ha kiszámoljuk kb 33 hős hiányzik és heti 1 el is sok idő nem hogy még 2 hetente 1 el:D -
#2357 Biztos van tervbe véve valamiféle töltöképernyö, de hát ez eléggé alacsony prioritásu...elöszöris a hösöket kéne végre befejezni, h International 2-re tényleg csak 5-10hös legyen csak hátra :D -
#2356 Ha a Valve látja ezt és van egy kis esze, akkor megcsinálja, mert EZ BASZOTT HANGULATOS -
#2355 -
#2354 Fanmade loading screen
Need. -
#2353 Igen, egy steelseries qck+ :) -
#2352 Az ott becsomagolva egy dotás egérpad? :) (kéne... :D ) -
#2351 Nah megjött a csomag a valve-tol amit a forditásért kaptunk :)
-
#2350 Én ilyet használok:
Szegény Mirana-t meg Beastmster-t sajnálom. Tuti nem rajtuk múlott a dolog. -
#2349 epénisz:
izzadtunk rendesen
-
RaSzTaH #2348 a vége üt! :D -
-
#2346 Ilyenkor én fel szoktam upgradelni, esetleg még wardot is veszek. Más választásom úgy sincs, akár carry vagyok, akár nem. -
Corten #2345 Az a legszebb amikor senki nem vesz csirkét, még a support se. Meg mikor megveszem, szállítok vele egyet kettőt aztán 10 percig semmi, használnám újra látom alap courrier van (20. perc). No comment. -
#2344 Egyébként ennek ellenére én vettem az összes wardot a játékba, csirkét is upgraddel együtt. Annál szebb nincs, amikor mindent te csinálsz és a többiek annyit nem bírnak megtenni, hogy életbe maradjanak, szétnézzenek... -
#2343 Az a baj, hogy néha már elszáll az agyam, bevágom a durcit és supportal carryzek. Aztán ilyenkor jön az anyázás, hogy pl. Chen-nel miért nincs kimaxolva a creepkontrolos skill, miért veszek neki desot, mi a faszt csinálok... Azért mert dota 1 óta tudom, hogy rohadt durva hentelős hőst lehet csinálni belőle. JA BOCS EZ NINCS BENNE A NAGYKÖNYVBE GYEREKEK, MAJD BELEÍROM NEKTEK. -
Rane19 #2342 Dota 2 invet vennék firefall bétáért akit érdekel vegyen fel steamen http://steamcommunity.com/profiles/76561197987014828/ -
#2341 playerlist bal felül, katt a nevére, dota profil... -
#2340 Azt hol nezitek meg game kozben,hogy hany jateka van? -
RaSzTaH #2339 hamár pub élmények, a carrysupportok ütnek mindent, főleg ha megy az autoatk... -
Corten #2338 Azt én is szeretem, boldog-boldogtalan carryzni akar. Én meg nem bírom felfogni, ha egyszerűen nem megy neki, akkor mi a francért???? De persze a csapat hibás, mindig... -
eddy12345 #2337 Félreértések elkerülése végett, nem fogom odaadni normál fegyverekért meg 2-3 sapkáért ami összesen nem ér többet 3-4 refnél. -
RaSzTaH #2336 én sokszor az ellenkezőjét tapasztalom, 150~ dota2-es meccsem mellé kapok 300+ meccses embereket akik instant pickelnek carryt aztán failelnek :) -
eddy12345 #2335 Sziasztok, ha valakit érdekel, dota2-t szerzek tf2 itemekért cserébe. -
Corten #2334 Na neeeee :D:D -
#2333 dehogynem találkozom, többek közt ezért nem tudok 50% fölé menni, mert a játékok 90%-a abbol áll, h vagy szarrá verjük a másik csapatot vagy forditva. 4-5 nyertes meccs után általában a következö 4-5 meccsre rendszerint a 700játszott meccsem mellé kapok 100-150 játékkal rendelkezö embereket és rendszerint miattuk veszitek...persze van mikor én vagyok a balfasz, de olyankor nincs mit tenni mikor megnyered midet, de a másik 2 lane feedel, vagy 5perce vagy az erdöben de nem is z, h a solo lane, de a 2v2 lane feedel...ilyenkor nincs mit tenni :S -
#2332 -
#2331 Na. Ez egy kurvajó videó. Minden videónak ilyennek kéne lennie. Ötletes, átgondolt, jó killek.
2:20-nél én fel is röhögtem. :D -
PunkZoli #2330 feed, nem az a zavaró, hogy kezdő, mert előtte megnézem mennyi a nyert meccseinek a száma, de ha mondjuk 50 nél több akkor ne 0-10 ben álljon a 20. percben
olyan emberek vannak, hogy ihaj, nagy mázli, ha te nem találkozol ilyenekkel, de általában az orosz a hunyó mindig -
#2329 és milyen indokkal reportolod? hogy balfasz? -
PunkZoli #2328 reportolni kell az oroszokat és kész, nekem zsinórban volt, hogy 5-6 könnyű győzelmem volt miután reportoltam vagy 10 szennnyládát -
#2327 Az én megfigyeléseim 100%-osan igazolják a te által leírtakat. Az új statos oldalon is a barátom barátaim szobatársait leelenőrizve is mindenkinek 50%-hoz nagyon közeli winrateje van. Ami nagyon nem tetszik hogy mindig nagyon egyoldalú játékok vannak, vagy az egyik vagy a másik nyom egy klasszikus "stompot" a másikon, szoros és kiegyensúlyozott játék ahol mindenki jól játszik nincs. Még kanin is közelebb álltak egymáshoz a játékosok pedig ott csak pár száz emberből állt az egész matchmaking pool. -
#2326 Elég gáz amugy hogy a matchmaking úgy éri el az 50%os winratet, hogy egyszer az egyik, másszor a másik csapatba rak be valami feeder, kommunikációra képtelen, fullkezdő/trollkodó játékost. És igen, ugyanúgy elbassza a játékot ha az ellenfélbe van, egyáltalán nem lehet így élvezetes meccseket játszani. -
#2325 -
#2324 degeci :D én mióta nyomom csak 1x állt le a dota2.exe az is tegnap volt :D
frissíts vga drivert vagy csak lehet túl melege van gépdnek -
PunkZoli #2323 szerintem add el az accod ! :D -
#2322 Nekem két patch óta azt csinálja, hogy randomszerűen kifagy a gépem játék közben és legtöbbször újra is indul. Másnak csinál ilyet? -
#2321 majd megunják :D -
#2320 szép kis pubstomp lesz phantom lancerrel elöre látom :D