5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Corten #2117 Nem olyan rossz ez. Nem ordibál csak felemeli a hangját :D . -
#2116 Inkább úgy mondanám a semmihez képest jó:D -
#2115 Nem vitatom,hogy Tobi-hoz kepest gyenge,de nem rossz ez se... -
#2114 Nem azt mondtam, hogy nem ért hozzá, csak olyan beleéléssel nyomják, mintha valami sakk közvetítés lenne. Tobi legalább ordibál, visít, örjöng, jó broadcaster, ez szar^^ -
#2113 :D,Purge sztem egesz jo,szoval ert hozza. -
#2112 nem örülök...ez az emós közvetítés elég lagymatag...dög unalom -
#2111 Fene tudja,delutan meg ugy volt, h kozvetiti. -
#2110 Tobi miért nem közvetít? -
#2109 http://www.joindota.com/en/livestreams/598-ggnet-purge -
#2108 nálam is bejön... a hiba az ön készülékében van :D
-
#2107 az lol, nálam se mozilla se chrome nem hozza be :/ -
#2106 ja -
#2105 joindota.com nektek bejön? -
#2104 valoban elég borzaszto volt mind a 2 meccs... :D -
#2103 Azt hiszem kár messze menő következtetéseket vonni a ma estéből: mind a két közös meccs szopás volt, az elsőben inkább mi voltunk benne, a másodikban meg olyan leosztás jött létre ami sd-ben szinte lehetetlen alázást biztosított.
Viszont utána mentünk egyet külön-külön és mindkét csapat nyert, de magában. Szerintem egyáltalán nem reménytelen az együttműködés csak ma rosszul sikerült és nem volt szerencsénk. Amikor tegnap 4.-ként csatlakoztam már egyből jó benyomásom volt.
Viszont az a gond, hogy egy igazi "ötöst" nehéz kihozni mivel elég véletlenszerű számokban jelenünk meg.
A régi időkben amikor még a kanin jó játékok mentek (2006 körül ) létrejöttek az első magyar inhouse meccsek a legjobbak között esténként, ahol csak a kevés megbízható jó ember játszott és a játékmód -sp valami volt. A kor legjobb magyar dota játékosai ott nevelkedtek véleményem szerint.
Össze kéne fogni és valami hasonlót összehozni, valamilyen kritériumokat meghatározni és valahogy megoldani a csapatok elosztástát, és akár rendszert is csinálhatnánk belőle. A matchmaking a szememben jelenleg egy nagy 0. A régi tapasztalataim szerint NAGYON más a játék egy előre leszervezett 5v5 inhouseban mint akármilyen public játékban, főleg amikbe manapság bele lehet futni a Dota 2-ben. -
#2102 Nemszóltam. -
#2101 Akkor ma jelenik meg? -
#2100 nah lesz valami akkor? :D -
donatus13 #2099 Ha lehetne akkor én is mennék :) ha majd valamikor beférek. -
#2098 este 9után nekem ok, mpeetz89 a stem nevem
ts3 adatokat majd beírom ide :) -
#2097 Attettek F-re,en is eleinte azt hittem valaki belepiszkal,hogy nem jon meg a cucc :D. -
PunkZoli #2096 mellesleg nekem csüt update óta nem megy a csacsi, azaz a d-vel hozatnám de nem reagál, tiszta macerás már a dolog:D -
#2095 Benne vagyok hogy valamikor csatlakozzak. -
#2094 Azt kifelejtetted h sokszor couriert is luxus venni supportal :D -
#2093 akár tolhatnák ma együtt is nem? -
#2092 Jaja, matchmaking volt kedves mindkét oldalt kisegíteni 1-1 feederrel, pedig a 3-asok mindkét meccsen jót játszottak volna. -
#2091 nah jah warodkat dustokat SENKI nem ismeri rajtam kívül, mindig nekem kell wardolni dustolni akár mivel is vagyok :D, de hát ez van :D -
#2090 hiába egy jó guide, ha szarnak a wardolásra. Tegnap tinyvel miden voltam és nem vettek semmi wardot + kifagytam pár percre lv4-en és mire visszajöttem tinker már lv6 volt (nem pausoltak a drágaságaim). Hogy növeljék nyerési esélyünket, se lina, se enchant, se winrunner, se earthshaker nem vett egyetlen wardot se. Én igen...
Aztán elkezdenek osztani hogy nem mentem gankolni és hogy nem vettem még daggert LOL?! -
#2089 Az a gaz,hogy raadasul egyutt voltunk es azon belul elkezdett az egyikojuk indokolatlanul szidni,hogy en vittem a gamet es kb 7 lvl kulonbseg volt koztunk(o viperrel volt,en meg clockal^^),de na,nehogy mar csak az oroszok legyenek gyokerek. -
#2088 Zomil meg én általában nem szoktuk figyelni, hogy magyar játszik-e ellenünk, de ilyet biztos nem írtunk volna akkor sem, ha tudjuk. :D -
#2087 Engem is osszevetett a sors ket kedves magyarral,amikor megtudtuk egymasrol, h magyarok vagyunk,az egyik igy kezdte:"Gondoltam,hogy magyar vagy,mert nem koszontel,paraszt".Remelem nem ti voltatok :D -
#2086 hát egyik sem volt vmi durva meccs, egyikben mi szivtunk, másikban ti :D -
#2085 Hello :3 -
#2084 Üdvözlöm Zomilt és Frodot, akivel összedobott a matchmaking :D
Kael's raging fury voltam -
#2083 durva ward guide :O -
#2082 frissítés -
bceeN #2081 venge / silencer :) -
#2080 Refresher Orb ^^ -
Corten #2079 Engima nagyon komoly, imádom :D. A kis minionjaival meg Maleficel elég hamar lehet kill szerezni akár fb-t is. Ultija meg fergeteges, blink ->blackhole -> profit .
Egyetlen bajom hogy hamar elfogy a manám, mit kéne rá vennem? Mert az ajánlott buildbe nem sok manás cucc van. -
#2078 Ez tenyleg mindfuck volt,hihetelen, h doom miatt mennyi ideig tudtak huzni.