5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#2199 elég jó lehetett...
furcsa amúgy ,hogy egyáltalán nem reagálnak emberkék SEMMIRE még akkor sem ha szépen beszélek hozzájuk -
#2198 mid or feed... :DDDD -
Az ilyeneket miért nem lehet instant kibanolni? Akkora egy szar game volt természetesen hogy már fizikai fájdalmaim voltak... -
#2196 Hihetetlen azert,h egy zart betaval 45 ezren jatszanak egyszerre!Mi lesz meg itt:) -
#2195 valszeg fájerfokszal próbálkoztál(ahogy először én is) -
#2194 próbáld akkor itt -
#2193 a háttér linkje halott:( -
ey jó kis háttér :) -
#2191 Ismét hon legacyra cserélném alig játszott dota accom ^^ -
Corten #2190 NA neeee, ez nagyon mocsok dologvolt :D -
#2189 Deal with it :D de homár ez a furion :D -
HAHA -
sanyiiiii #2187 De van. -
#2184 :O -
gosumofo #2183 faszfej -
#2182 de már a tizediket te állat... -
PunkZoli #2181 nem te voltál az a szerencsétlen, aki már ugyanezt bejátszotta és vergődött kulcsért itt? -
#2180 és ez kit érdekel? -
#2179 Eladtam az accom! -
PunkZoli #2178 duplán :D -
#2177 fail
-
Corten #2176 Hehehehahahahehehaha, ez k*rva jó, fetrengek. Miket meg nem csinálnak ebben a játékban. Látszik tényleg hogy minden részletet kidolgoznak. -
cukiság -
Corten #2174 Anti Maget nem szabad farmolni hagyni, ezt a saját magam tapasztaltam mert 13/0-át mentem vele annak ellenére hogy egyik csapat se volt low, killek között max 2-3 volt a különbség. De towereket daráltuk :D volt hogy 4-en lefoglalták midet én meg betoltam topon T2-es tornyot. Jó meccs volt majdnem összejött egy triple void is. -
#2173 top 7,6,1 adta nah meg Balazs :O :D a vége meg dasdas :D -
#2172 Dota2 ACCOUNTOT cserélnék HoN legacyra, lehetöleg minél kevesebb meccsel. Ha érdekel írj! :D -
#2171 -
#2170 Hoppá, itt 50 darabot sorsolnak ki. Mondjuk a jelentkezők száma is elég nagy, de akkor is van esély. -
#2169 A steamgifts-re sokszor teszik fel a játékot, pályázzatok rá hátha nyertek. -
#2168 sajnos olyat már régota nem osztogatnak :(
mostanában küldtek ki megint sok ilyen meghivási lehetöséget, de csak az eurpán kivüli játékosoknak...sajnos...azt irták, h azért küldenek meghivokat, h feltöltsék a többi szervert. Gondolom akkor EU kb. fullon lehet. -
gosumofo #2167 hát ha nem látod az inventoryban akkor nincs, de idővel majd lehet adnak az aktív játékosoknak párat. -
puca007 #2166 Valószínűleg ez lesz az, a steames survey kitöltésért. Így akkor nincs is meghívás lehetőségem? vagy már a béta kulccsal regelőknek sincs? -
#2165 sztem azok kapják meg igy randomra akik a survey-t kitöltötték steam-en. :)
Sztem ha abbol választanak ki valakit nem kap semmilyen értesitést. -
gosumofo #2164 ha meghívót is kapsz azt a steam fent zölddel jelzi és az inventory-ban lesz -
Corten #2163 Dota 2 Test az ilyen béta a bétában (Yo dawg, we heard you like testing dota so we put a beta into your beta so you can test while you are testing xDD) új hősöket kilehet ott próbálni, megnézni bugoksak-e. Ugyan olyan mint Tf2-be. -
puca007 #2162 Nem hinném, mert haverom nem kapott ilyen invet, felmentem seambe volt egy Dota 2, Dota 2 test, mindkettőt letölthettem, maradtam sima dota2-nél le is játszottam első meccsem, csak gondoltam hátha valahogy meg tudom hívni haverom :) -
Corten #2161 Remélem nem nyitották meg a bétát mert akkor agyf*szt kapok -
puca007 #2160 komolyan nem kaptam se kulcsot, semmi üzenetet, csak bementem steam accomba és le tudtam tölteni :D szval jótékonykodott :D -
Corten #2159 Nem egész hanem minden nap. My bad. -
Corten #2158 Csak úgy feltűnt? Mivan Valve jótékonykodik? :D Csak úgy nem tűnik fel, vagy aktiválni kell a kulcsot vagy tradelni. Amúgy playdota daily drawot próbáld meg én is onnan szereztem. 180 keyt osztanak ki egész nap bár elég sok ember jelentkezett rá, én kb 3 hét alatt kaptam, de teljesen random az egész.