DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem lenne már meg a beta, akkor bizony én rászállnék 6 euroért. Ennyit röhögve megérne nekem.

Látom más is hasonló módon gondolkozik. -.-
Én is gondolkozok valami cserén, van egy Dota 2 giftem igazából nemtudok vele semmit sem csinálni.

setuh
Hát ha így haladnak a hõsök gyártásában akkor még nagyon sokáig nem lesz full játék és akinek nagyon kell annak biztos megéri...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

[Rush]
Hát szerintem meg 1általán nem éri meg😉

hTTp://ror.hu/

Hwsw-n steam-es topicban egy srac cserélne dota2-es accot cod4-re (vagy -75%-os kupont, így ~6 euro a cod4, amit elcserel dota2-re). szerintem megeri.
Zomil
15ös folyamatos vereség után megtört a jég 😄
de ez is akkora egy szar meccs volt 😄

az ellenfélnél 0-3 után dragon knight kilépett, tölünk meg sand king 0-6 után 😄
csak szerencsére náluk több volt a béna, mint nálunk, meg volt egy részeg orosz is(ki más...) earthshakerrel aki szépen feedelt minket 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nem a kezdökkel van bajom, attol kapok agyfaszt, h zsinorba 10meccset veszitek rajtam kivül esö szarságok miatt :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
te sem úgy kezdted hogy profi dotás voltál, nyilván. A ruszki meg egy más kérdés, az sajnos minden MOBA-játékban benne van...

Muki100
Tulajdonképpen tényleg jó lesz ha már a blizzardék ennyi ideig csinálják, inkább azért fog homályba merülni mert a dota tulajdonképpen kitört a warcraftból és az emberek már csak amiatt vették meg (vagy szedték le) a játékot és nem az alap miatt. A 60€-s SC2 mellett biztos nem fog ilyet elérni, és csak egy custom map lesz a sok között.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zomil
megint volt egy vicces meccsem, mikor dark seer midre ment, mikor én szerettem volna dk-val, és topra kellett mennem zeussal brood és veno ellen...aztán mikor kértem h cseréljünk helyet ds-el, és átmentem midre ö csak ott maradt és végig engem szidott, majd rámkente h miattam vesztettünk, mert nem farmoltam jol miden(miközben spammelte a shieldet...)
zeus kb. 20perc után már 0-6 volt(de azért öt dicsérte ds 😄 ), magina meg boton semmit nem farmolt egyedül 😄
de nyilván miattam vesztettük el...jhajj csak ne lenne annyi idiota akinek nem lehet megmagyarázni, h ö a balfasz nem, mindig a másik...

nem mondom, h én tökéletes vagyok, mert attol még messze vagyok, de kb. a 10utolso meccsemet egyhuzamba elvesztettem, mert vagy feedelö oroszokat kaptam vagy totál kezdöket(öket nem tudom szidni, de hát sajnos gyakran miattuk megy el egy játék), vagy ilyen idiota egoista balfaszok miatt akik olyan nagyon sokat gondolnak magukrol...
qq off... 😄

Inv1sus
Ez a blizzard dota kb annyira mozgat meg, mint a lol. Semennyire. Najó.. talán még kevésbé. 😄

Nem szeretem az ilyen überhitech témákat, de ráadásul még együgyûnek is tûnik.

Egyébként van ennek a mûfajnak akkora kedveltsége, hogy megpróbálják a játékosokat megosztani? <#bdead>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

setuh
Azért a blizzardot nem írnam le ilyen könnyen,de sztem is nagyobb játékos tábora marad a dota2-nek.

Igaz, neki van olyan nevû spellje is 😊.

Muki100
SC2 dota egyetlen erõssége: szépen néz majd ki, ismerõs karakterek fognak egymással harcolni. Egy hét után majd a többség ráun

Amúgy Spiritbreaker mellé valószínûleg silencert akarják.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

skymannn
Ezt kajak nem hiszem el hogy egy kurva normális meccset se lehet tolni mert van 2 noob mindig a csapatban akik elbasszák a gémet. Ezeknek mi a halál eres farkáért engedik be a bétába, de most komolyan. Nagyon várom már a rendes játék kijövetelét vmi jó kis rang szerinti matchmaking rendszerrel mert így förtelem az egész.

setuh
Nah, hát gyönyörû...szal jön Spiritbreaker és vajon melyik a másik?

mountok lesznek benne 😄
ennek csak a neve dota, meg a blizzardot ismerve olyan balance parák is lesznek hogy nemigaz.

Dota 2 nek már most 2 szer akkora tábora van mint ami ennek a blizz dotának lesz mert ugye meg kell venned hozzá 15 ezerért a sc 2 kiegészítõt 😊 nekem az alap megvan de ahoz ahogy írták nem valószínû ,hogy megkapjuk a blizz dotat , és jóval kevesebb hõssel indul kb 40 et írtak + tök más lesz a játékmenet sok mindenben😊

TurboX
"Ez a dota 2 megsem közelíti a közeljövõben kijövõ Blizzard dotát"

ezt a következtetést mibõl vontad le?
speed01
Ez a dota 2 megsem közelíti a közeljövõben kijövõ Blizzard dotát, utána olvastam és StarCraft 2 készítõk is benne vannak, 1-2 karaktert még onnan is átraknak.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ha megakarsz tanulni jatszani, eloszor ertsd meg mi a focel, megkell ismerned az osszes hero spelljeit.
Nem mindig jo ha guide okat kovetsz persze elejen erdemes elolvasni mi merre, jo iranyadok.
ha ismered a karaktereket johet a nehezebb dio, csapatjatek, lasthit, ha support vagy akkor meg van par dolog.
Es a legfontosabb soha ne lepj ki jatekbol.
Probalj az ellenfelre pickelni, ha meg nemismered a karaktereket a legelejen valassz randomot, igy megtanulod oket sorba, es 200+ goldal kezdesz amibol curier, ward , vagy kis + stat ot vasarolhatsz.

TurboX
..ezek sem törték magukat össze a nagy igyekezetben
mert a classic mode után tovább is lesz fejlesztve új szabályokkal stb, csak elõször ez mûködjön.

ez a valves dota ugyan az mint az egy?
mi értelme van akkor ennek? miért nem dota source-nak hívják?😊
kösz skacok
[Rush]
pl.: http://www.playdota.com/guides

oldalt filterezni lehet a hõsõket...

hTTp://ror.hu/

playdota fórum

ja, és persze nézem youtubeon a tutorialokat, de pl olyasmi érdekel, hogy hõsönként le van írva a fejlesztés sorrendje jól vizualizálva, hogy könnyen megjegyezhetõ legyen, meg miket érdemes venni. Ilyesmit nem találtam még.
üdv
most kezdtem el a játékot, és elõtte semmi hasonlóval nem játszottam.
Tudtok mondani olyan oldalakat, videókat, ahol a kezdõkre koncentrálnak? Esetleg megtûrtök kezdõket partikban?
A problémám az, hogy ha pubolok, idegesítõen sok a faszláma. No persze nem vagyok sokkal jobb, csak levettem, hogy lehet dinájolni és laszthitelni is érdemes 😄
Innentõl kezdve meg vagyok lõve, Linával kezdek tapasztalgatni, bejön a range miatt, viszont, hogy miket válogassak be késõbb pl, ha nem vele vagyok, mert foglalt...
Zomil
nem hiszem el 😞

"There won't be an update today as we're still gearing back up after the holidays.

Here are some highlights of next week's update for you too look forward to:

- Parity with the latest Dota update. This includes Stable/Current version switching, so tournaments will be able to run older versions of the game until they are ready to make the switch.
- Two Heroes will be making their return. One gets a real charge out of bashing heads. The other always has to get in the last word.
- 64 Spectators limit removed. An unlimited number of spectators can watch any live game."

Zomil
azért ezt a játékot is rendesen megszállták az oroszok, amikor orosz van a csapatomban esetek 90%-ban vesztek...és még ök sirnak, h ne legyünk elöitéletesek...

ToCsEk
én utoljára ott 2004körül toltam 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Milyen ideges is voltam olyankor, hogy nem tudok játszani. Hahahha

ToCsEk
volt ott hosszabb leállás is xD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Igen mindig azokat az 1-2 hónapos leállásokat kivéve, vagy mikor több napra szart be, és kutya se csinált vele semmit. XD

Ati

Muki100
<#idiota>

kani mindig ment!

alap dotás qq

Te mirõl beszélsz ? Kb az elmúlt 1 hétben ez az elsõ ilyen hosszabb leállás...

Benne van a szerzõdésben amit elfogadtál telepítéskor hogy nincs állandó hozzáférés garantálva.

Nem, de eléggé idegesítõ.. Azért egy steam kaliberû cégtõl elvárnám, hogy legalább a im kliens mûködjön.. Kezd nagyon S2-s lenni a helyzet..
setuh
Noob hõs 😄.

Nektek mûködik a steam?Nem akar elínditani egy játékot se.

skymannn
<#eljen>

Én Phantom Lancer-t várom nagyon.

Ati

Muki100
Remélem lesz az új szivárgás anyagok között valami olyan hõsökbõl amikbõl eddig még semmit se láttunk: Tuskarr, Luna, Syllabear, kutya, és a legfontosabb persze GOBLIN!

Zomil
holnap elvileg nagy patch jön, remélem invoker+spiritbreaker 😛

Inv1sus
Nem fanatikus csinálta.

ToCsEk

Zomil
gondolom csütörtökön, mint mindig 😊

Inv1sus
petecz: az üzlet mindig csak a aktuális felek számára izgalmas

setuh: Gondolom ünnepek alatt azért õk is pihennek. Majd most beindulnak megint.