5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
puca007 #2157 Hali, akinek csak úgy feltűnt steam accountján, hogy ott a Dota2 gamek közt és le tudja tölteni, annak nincs valamilyen "Invite Friend" joga? -
#2156 van egy dota2 es steam accom fölös. Ha valakit érdekel mert nem jutott még hozzá az írjon itt egy pm-et és megegyezünk. -
Corten #2155 Küldtem pm-et. -
#2154 Az ilyen szerveződéseket kéne kiszélesíteni hogy belsős 5v5-öket játsszunk. -
#2153 Szervezek egy kis állandó létszámú pub csapatot, ha már unod hogy matchmaking csak szerencsétlenekkel dob össze, akik miatt bukod a meccseket sorra. Ha lenne kedved csatlakozni akkor pm-ben dobj meg egy üzivel, eddig jelenleg hárman vagyunk és jó lenne kitolni ezt a számot. Nem hátrány ha jártas vagy a dotában ;) -
Corten #2152 Néha megtudnám ütni azokat az emberek akikkel játszok, de úgy istenesen, egy székkel vagy valami nehézzel.
Botok ellen kikaptam, először. Gyerek 20. alkalomra is belefut a botokba mert ő majd 1v5-be elintézi őket. Másik meg folyton beszól hogy miért halok meg 1v2-be Venge meg Jugger ellen topon mikor ő 1v1-be elveri Zeust invokerrel. Látom ez se jobb community mint a lolos. -
Noszferatu #2151 Kulcseső a dota.rts.hu Facebook oldalán! https://www.facebook.com/DotA.RTS.hu -
gosumofo #2150 -
#2149 hát töröltem mindent újra is raktam, ugyan olyan fos :D
mind1 úgyis akartam jövő héten win7et újra rakni -
#2148 Nekem 6-os van,java szajtjarol kapd le ami van. -
#2147 és melyik a legújabb? kellene 1 link kösz -
#2146 Torold le es tedd fel tisztan a legujabbat. -
#2145 az melyik is? 6ost frissítettem honalpjárol, de felraktam 7SE-t is minden más javás dolog meg csak ez nem. -
#2144 próbáltad már a legfrissebb javával ? -
#2143 őő meg van a joindotás hiba
Error: the xajax Javascript component could not be included. Perhaps the URL is incorrect?
URL: http://www.gs-media.de/js/xajax_js/xajax_core.js
ezt hozza ki 5perc töltés után :D valakinek mond valamit? más jávás cucc simán megy csak ez nem akarja az igazságot :/ -
#2142 Nincs valakinek gift key vagy olyan acc amivel már nem játszik?
Szívesen kipróbálnám már a grafikailag megújított Dragon Knightomat. :P Holnap szerintem fel is rakom a warcraft3-at. Nem bírom ezt én így. -
#2141 Nah azért ismét sikerült találni egy nap emberét :D
Mirana: utoljára rak pontot az ultijára. mondjuk neki, h ha hamarabb rakott volna párszor megmentett volna minket. Erre rekcio: öt nem érdekli a csapat, ez csak pub játék, ö saját magáért játszik...mennek tovább az események, közben irogatja tovább, h ö szarik bele, mert h ez csak pub. Ekkor az egyik csapattársam megkérdezi, h de akkor mégis milyen klánban játszik: erre válasza, h ö nem játszik klánban, mert ö csak saját magáért játszik :D
meg még volt valami olyasmi random mondata, h ö cod játékos és ott is igy játszik... :DDDD
Hát komolyan mondom a végén sirtam a nevetéstöl...hogy a francba találják meg az ilyen emberek a dotát... :D -
Corten #2140 Danke, StarLadder Purge kommentál. -
#2139 tess
-
Corten #2138 Láttam Na'vi megnyerte, volt valami esélye EG-nek a végén? Azért kérdem mert végét nem volt kedvem már megnézni aztán inkább elmentem aludni. -
#2137 és mit csináljak hogy jó legyen eddig jó volt most meg nagy fehér semmi jön be -
#2136 Jah,EG-nek egyetlen eselye szvsz,ha megnyernek egy teamfightot es gyorsan bepusholnak. -
Corten #2135 Ezt már na'vi megnyeri. -
Corten #2134 Hát igen, minek változtassanak azon ami bevált. -
#2133 AM 20 furi 11,azert ez durva :D.De szimpatikusabban jatszik az EG,legalabb ok mernek kiprobalni uj strategiakat,navival ellentetbe... -
Corten #2132 Jó lenne ha befejeznék már, igaz hogy elmarad első órám de aludni kéne valamikor :D . -
#2131 Szerintem meg most is navi van elorebb,egy teamfightot se tudott meg megnyerni az EG. -
Corten #2130 *perc -
Corten #2129 15 barracks, az igen :D nem sokat ér na'vi a killekkel ha tornyokat veszítik. -
#2128 #2109 -
PunkZoli #2127 ip-t tudtok adni? -
#2126 Jaja rendesen megugrott a grafikonjuk is tole :D -
Corten #2125 Ez a stackelős cucc Tinkerrel hatalmas :D Igen jó ötlet. -
Corten #2124 Főleg így hogy AM már 2. killnél jár. -
#2123 En se bannam :P,de hard carry nelkul megfogni oket eleg nehez lesz az EG-nek. -
Corten #2122 EG, már csak azért is mert Na'Vi túl sok meccset nyert utóbbi időben :D kéne valaki aki elkeni a szájukat. -
#2121 Kemeny game lesz ez,mit tippeltek pickek alapjan?Szerintem navi elviszi. -
Corten #2120 Tobi legalább érzéssel kommentál, tehát kimutatja minden érzelmét a játékkal kapcsolatban. Purge meg folyamatosan egy hangon beszél (jó néha felemeli a hangját), ő inkább ilyen szakértő broadcaster, Tobi meg az akivel szórakozol meg jó hangulat van. Mindkettőt bírom :D . -
#2119 Nekem pl Tobi idegesítő, pont azért, mert semmiségeken ordibál, és csomószor hülyeségeket is beszél. Purge kommentárja ezerszer profibb szerintem. -