5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Hugh Hefner #516 ne haragudj meg, mert szemétség ám olyat leszólni, ami másnak munkájába került, de kérlek, inkább ne fordíts valamit, nem tudom eldönteni, hogy a google fordítót értelmezted rosszul, nem beszélsz olyan jól angolul, vagy csak fáradt voltál és azért értelmetlenek a mondatok, de ilyet inkább ne, ennél azért a google fordító jobbat rak össze. de nem parasztságból, de nagyon bántó helytelen fordítást olvasni -
#515 mekkora dark seer juuuke :D -
#514 Ja, nem görgettem lejjebb :D -
#513 Van, itt láthatod hogy lehet állítani -> #509 -
#512 Hát remélem azért lesz majd olyan beállítás hogy qwer, vagy a régi nagy dotásoknak az alap spell gombok. -
#511 Hát lehet az az alap nem a qwer -
#510 Nah ne,nem qwer+alt az inventorynak?! -
Fallingstar #509 Így néz ki a bindelés, azaz irányítás (Controls) a dota2-ben
Controls -
petecz #508 Remélem most Julznak jobban fog menni cicával. -
donatus13 #507 nem igaz :D venge minden meccsen ott van kb... -
Fallingstar #506 popcorn elő:) -
donatus13 #505 indul a meccs. -
donatus13 #504 így van. -
donatus13 #503 nekem nem számít ,hogy honos , vagy lolos playerek jönnek a játék attól még ugyan az marad, csak az ingyenesség teszi tönkre az egészet, de az nagyon,
farmolj hőst
early access
skin parádé
meg mindenféle szarság... -
petecz #502 Ingyenesség azért nem jó mert a matchaking rendszert nagyon szétcseszi. Mindenki bármikor tud csinálni új accountot és a kezdőket mehet alázni stb. Kell hogy értéke legyen egynek. -
#501 oroszok hogy kirageltek már :D:D:D:D:D
hát ne is legyen free mert akkor befosok de keményen, sok tard maradjon csak hon meg lolnál :P
tuti nem lesz free dota sem lett free...
-
Fallingstar #500 Amúgy tegnap óta változott az UI nem tudom láttátok e már. Szerintem gáz így, túl sok az infó ha így van a scoreboard -
#499 Legrovidebb meccs?Hajra Navi!! -
#498 Úgy se lehet elkerülni, hogy a fél LoL ne menjen át a sok hülyével együtt (köztük én is) Dota 2-ni -
Fallingstar #497 Őszintén? Ha annyira jó én is remélem, hogy nem lesz ingyenes:) -
donatus13 #496 Hát én is nagyon remélem ,hogy nem lesz ingyenes, inkább legyen ilyen dlc hero pack 4-5 hónaponként , azt kész de ne legyen ingyenes. -
#495 Nagyon remelem,hogy nem ingyenes jatek lesz,hanem egyszer fizetos.Inkabb fizetek egyszer tobbet, minthogy minden masodik host meg kelljen vegyek. -
#494 hát ez nemsemmi :D
az az 1 ward megnyeri nekik a gamet :D -
Fallingstar #493 Gabe Newell interjú magyarul -
gtronic #492 league of legendsel kezdtem, aztán magyaráztak valamit hogy dotából, meg ebből abból alakult, néztem dotás videókat, nem nagyon tetszett, de most ez a dota2 túlságosan is elnyerte a tetszésem. -
donatus13 #491 én is úgy gondolom nem baj ha 2012 be jön csak bétázni tudjak. -
#490 Te se dotaztal meg:D. -
gtronic #489 lesz béta meg ilyenek akkor nyugodt vagyok : )
Most látom itt este meg reggel is van, elképesztő.
vadítóan jó : D -
#488 remélem nem. van ezen még mit dolgozni -
#487 akarod mondani indul a lagg -
donatus13 #486 kezdődik sc 2 féle lagg parádé :D -
donatus13 #485 hmm indul a meccs jó lesz... -
petecz #484 2012
De egyébként szerintem ez nem rossz dolog. Lesz előtte closed meg open béta. Inkább dolgozzanak rajta. -
#483 Nem lehet meg tudni vagy decemberben vagy 2012 elejen... -
gtronic #482 ugye vicc ? -
petecz #481 2012-ben jelenik csak meg. -
donatus13 #480 összességében szerintem instant buy lesz ebből:D -
Fallingstar #479 jaja, DK a trailerben brutálnak van beállítva, kíváncsi leszek rá:) -
#478 o nincs meg... -
donatus13 #477 várom várom, nem érdekel :D morphling és kész :D dragon knightot látnék az lenne még a legjobb:D