5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#476 nagy meccs jon -
petecz #475 Az túlzás. GGnet rosszul pickelt aztán rossz itemeket is vettek. Kellet volna eul. Lich meg undorítóan erős. :D
Kövi meccs komoly lesz. -
donatus13 #474 kegyetlen volt, 279 last hittel zárt de borzalmas mákjai is voltak nagy meccs volt:D -
#473 Baszus alig vartam,hogy lassam,errefel errol lemaradtam,csak a legveget kaptam el. -
donatus13 #472 mit tolt most morphling ezen a meccsen:D -
Fallingstar #471 nah végre hazaértem Egerből uraim, mi újság? -
Santata #470 Ez volt számomra az első jó meccs, sokáig egyenlő felek, ingadozó gold lead. -
#469 Akkor ezekszerint ma egesz nap nyomjak a kozvetitest es meg csak nem is akad :). -
#468 ez győztes ági meccs most -
#467 Egy linket tudsz adni? Tegnap néztem egy meccset, de ott elég bénácskák voltak, jó lenne egy igazit látni. -
Santata #466 Maradjunk annyiba Cseh-szlovák. 3-3 cseh és szlovák játékos van, de mivel a captain cseh, és azt adták meg a DOTA2nél h csehek, így nekem cseh. -
#465 SF-nél összekeverte a Valve az agit az inttel. -
#464 nincs semmi baj a menetrendel -
#463 *Szlovak vs Francia :P,a menetrendbe a Danoke lett volna de azt nem kozvetitik ezekszerint... -
Santata #462 Ez egy Cseh vs francia meccs:D -
#461 Ha szerencsénk van akkor azért van ugyanannyi hős mint az állítólagos 4 hónapos képen, mert a csapatok ugyanazzal a jelenleg is bemutatott béta builddel gyakoroltak hónapokig, de azóta folyamatosan adtak már hozzá a valvenál.
De attól tartok hogy tetű tempóban dolgoznak most is mint mindig :\ -
#460 Az Ehome alaz.
Kovibe lehet szurkolni a danoknak! -
Santata #459 Ricefest volt, és folyamatos buybackek. Uncsi. -
#458 igen, ez tényleg izgalmas volt. Reménykedtem, hogy Tyloon még tud fordítani, az jó lett volna. :D -
#457 nah ez durva meccs volt :O
2 kommentátor nagyon adta :D -
#456 ez jó? -
#455 egy sd stream-et tudtok mondani nekem? sajnos a dota2.com-on nem müködik -
#454 Kaptam egy ilyen linket ma reggel havertól, gondolom ez is egy ilyen összefoglaló oldalacska.
itt. -
Fallingstar #453 Kezdődik :) -
Fallingstar #452 Igen, itt a mai menetrend, itt pedig láthatod a mai adást amint elérhetővé válik a stream -
#451 Ma is lesz kozvetites? -
#450 Szerintem full random, bár abban az esetben, ha a Steam megnézi a géped paramétereit, akkor az "átlaggép" lesz a nyerő. -
#449 ugy néz ki a béta pár héttel a gamescon után indul, elvileg mindenki kap béta kulcsot aki sikeresen feliratkozott(ebben nem vagyok biztos, majd kiderül, nem szabad elöre örülni :) )
a játék megjelenését 2011 végére vagy 2012elejére célozzák be, szoval sztem karácsonykor már játszani fogunk vele :P -
Fallingstar #448 nem tudni, nem is hiszem, hogy megtudjuk, de ha igen, akkor az oldalon majd kitesszük. nekem úgy tűnne logikusnak, hogy a többséget a fizetősök közül, párat a nem fizetősök közül:) -
Masakari #447 Ha a trailert vesszük ahogy írod akkor Dragon Knight-nak is lennie kell:)
Bár engem a Kucu meg még ezernyi hero érdekel/érdekelne hogy néz ki^^ -
#446 Random valogatnak vajon?Vagy benne lesz az is ki mennyire aktiv steamen,mennyi jatekot vasarolt,stb... -
Fallingstar #445 Nem tudom most kint van e a regelés, de itt az útmutató annak aki nem tudja hogyan kell
Béta teszt feliratkozás útmutató -
donatus13 #444 Akkor teljesen tiszta, kössz:d -
#443 dehogynem :D
honbol soul stealer -
donatus13 #442 Dota 2 es invoker, na arra leszek kíváncsi :D -
donatus13 #441 Amúgy shadow fiend jó hős, nem ismerem , régiek közt nem nem lelem:S -
#440 nevet vagy meg sem történt :D
igen 4hónapos de bármily furcsa más hero nem volt látható csak azok amik ott szerepelnek. (2kivétel) -
#439 nah igen, de az a kép 4honapos :)
meg ha jol tudom most volt olyan ami azon a képen nem volt rajta :) -
donatus13 #438 őő régi cikkek szerint az összes dota 1 es hős bent lesz , én hiszek nekik :D remélem így is lesz. -
#437 az összes választható hős a kínai képen van, nos azon van 46 hero, enyémen 44van 2 hiányzik axe és pudge mivel azokkal nem nyomultak.
ha még nem érted akkor elmondom, igen a bannoltak is benne vannak :)