5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • setuh
    Jah értem, akkor ebből kimaradok.
  • Muki100
    Amit a valve random küld a jelentkezőknek azok kapnak 2 inviteot, de akiket már a barátjuk hív meg ők már nem kapnak több ilyet.
  • setuh
    Ajándék meghivót mirefel osztanak?Ha kapnék kiosztanám itt a fórumon.
  • Santata
    Hihetetlen Playdota-n kiosztottak 500 key-t, persze abba se voltam benne.
  • lolSL
    black friday akció
  • TurboX
    beszarok, itt meg 30 dolcsi..
  • Fallingstar
    PATCH - NINCS ÚJ HŐS, DE VAN MENTÉS!
    DOTA 2 Star - Az első meghívások
  • Muki100
    itt
    + battle.net 0.2
  • TurboX
    hol 60 euro?
  • Muki100
    Eddig EU-n nagyon rossz tapasztalataim vannak a társak skilljével kapcsolatosan (3-an vagyunk, 2 ismeretlen és ez már elég rossz). Kanin meg dotaliciouson jobban ki lehetett szűrni hogy kivel legyünk.

Mondjuk a pubok gondolom mindenhol ugyanolyan rosszak lesznek, de akkor is jó hogy van választék, meg hogy nincsenek elzárva a régiók - amerikai és eus barátok játszhatnak együtt nem úgy mint az SC2-ben (ami 60€ mellesleg).
  • Zomil
    nem elég az eu szerver? :D
    max 5percet kell várni, szoval sztem nem vészes :)

Amugy ezen a héten nem lesz nagy patch hálaadás miatt, csak tegnap jött ki egy minipatch amiben practice játék mentése/betöltése volt benne.
  • Muki100
    Shanghai, malaysia, US east szervert kipróbáltam practiceban és szinte 0 delay van, nem rossz. Szingapúr játszhatatlan, US west kicsit delayes, de mindegy is.

Azért az SC2-vel összehasonlítva ahol minden régióban meg kell vegye az ember a játékot ahol játszani akar és az EU-korea szerverek között akkor sem tud a lag miatt, ez már elég nagy előny.
  • JSbyMSI8800
    Nyugalom, majd mi segítünk, hogy eldöntsd mit kezdj vele
  • Inv1sus
    Igen én is kaptam 7 mehívót, nem tudom micinájjak vle.
  • donatus13
    Én sem
  • Santata
    Én se kaptam.
  • kisfigi
    Ne aggódj, énis nagyon várom, töltöttem tesztet meg minden, de semmi! :D És aki meg kapott az gondolom inkább a barátainak adja a péusz pár hozzáférést, nem itt fórumon osztja szét, ami persze teljesen érthető, csak hát megöl már vágy h kipróbálhassam élőben is:D
  • Fabio Capello
    Na szép, három ismerősöm is kapott kb 10 perce bétameghívót... A végén már csak én nem fogok játszani :/
  • SirAlo
    megvan, thx
  • donatus13
    rámész te international gombra és tekerd le a a scroll bart.
  • SirAlo
    miutan beirom a steam accomat vissza atrak a http://blog.dota2.com/ oldalra, mit nem csinalok jol ?
  • lolSL
    http://www.dota2.com/tournaments/international/

itt lent a zöld gombra nyomj.
  • SirAlo
    Es hol lehet a listara felkerulni? kiprobalnam en is
  • lolSL
    még nincs bejelentve, hogy ingyenes lesz-e a játék. a betába viszont mindenki bekerül majd előbb utóbb.
  • SirAlo
    akinek van beta key-e az a teljes jatekot is meg fogja kapni ? Steamgiftes-en 50 ponter adjak
  • Muki100
    Morphlinggal level 1-en szoktam 1-et tenni morphra, és agira alakítani jópár pontot. Ha nagyon tartok a first bloodtol akkor 1-nek wave 2-nak morph.

Huskar meg nem imba szerintem, mint akármelyik más dps hőst őt is gyors ki kell nyírni.
  • Zomil
    az a bajom a játékkal, h még nincs nagy választék a hösökben és a late game carry-k száma elég korlátozott, sztem most egyik legjobb hard carry a játékban anti-mage, ha sokáig elmegy a játék nagyon nehéz megfogni és nem igazán van ennyire erös hard carry a játékban jelenleg. jo lesz mikor már 100+ hös közül lehet választani
  • setuh
    Morphal nem vagyok valami mester, alig voltam vele párszor,de én olyan lvl 10 környékén szoktam rá tenni egyet aztán kismértékben variálom.
  • donatus13
    Egyedül amit most nem értek az morph a morphling 3 skillje ,hogy most van értelme emelni rajta lvl t a játék végéig vagy nincs:D
  • setuh
    Broodmother-ben tetszik h a háló alatt nem kell folyton nyomkodnom a hold positiont,nem egyszer mentett már meg.Huskar meg nálam nagy favorit :).
  • donatus13
    Most már elég sok meccset lejátszottam d2 ben s ez a huskar undorító egy op kb minden meccsen ahol ott van az a csapat nyer ahol van...Viszont broodmotherrel és morphlingel egyáltalán nem játszanak nekem eddig doom bringer tetszik a legjobban kidolgozottságra nagyon jók a hangok:)
  • setuh
    Akkor dotázz...nem csak dota2 létezik.
  • Essencia
    Bocsi Inv1sus én nem sirok:D, én türelmesen várok ... csak néha ,,nehéz" már végképp, hogy DotA buzi vagyok xD
  • Inv1sus
    Szerintem attól, ha itt sírtok, nem fogtok előbb key-t kapni. Türelmesnek kell lenni.
  • K Ace
    Adsz egy key-t ha felmegyek dumálni? :D
  • Essencia
    Valaki akinek van Dota 2 key, az nem akar TS3-ra feljönni ha adok neki egyet? csak dumálni?D:
  • Essencia
    Értem, akkor elnézést: ), deee wáááh bárcsak lenne key-em...:'(
  • lolSL
    egy ilyen távoli dátumot mint a február ne vegyél komolyan a valvetól
    szeptemberi csgo betájuk is most 30-án indul ha indul :D
  • Essencia
    Open Beta: Febr.-ban lesz. már megmondták Decemberben szerintem nem lesz.
  • Fallingstar
    Aki leakaszt egy béta kulcsot (nem giftet), az szóljon nekem azonnal legyen kedves! köszi