5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#1157 Jah értem, akkor ebből kimaradok. -
#1156 Amit a valve random küld a jelentkezőknek azok kapnak 2 inviteot, de akiket már a barátjuk hív meg ők már nem kapnak több ilyet. -
#1155 Ajándék meghivót mirefel osztanak?Ha kapnék kiosztanám itt a fórumon. -
Santata #1154 Hihetetlen Playdota-n kiosztottak 500 key-t, persze abba se voltam benne. -
#1153 black friday akció -
#1152 beszarok, itt meg 30 dolcsi.. -
Fallingstar #1151 PATCH - NINCS ÚJ HŐS, DE VAN MENTÉS!
DOTA 2 Star - Az első meghívások -
#1150 itt
+ battle.net 0.2 -
#1149 hol 60 euro? -
#1148 Eddig EU-n nagyon rossz tapasztalataim vannak a társak skilljével kapcsolatosan (3-an vagyunk, 2 ismeretlen és ez már elég rossz). Kanin meg dotaliciouson jobban ki lehetett szűrni hogy kivel legyünk.
Mondjuk a pubok gondolom mindenhol ugyanolyan rosszak lesznek, de akkor is jó hogy van választék, meg hogy nincsenek elzárva a régiók - amerikai és eus barátok játszhatnak együtt nem úgy mint az SC2-ben (ami 60€ mellesleg). -
#1147 nem elég az eu szerver? :D
max 5percet kell várni, szoval sztem nem vészes :)
Amugy ezen a héten nem lesz nagy patch hálaadás miatt, csak tegnap jött ki egy minipatch amiben practice játék mentése/betöltése volt benne. -
#1146 Shanghai, malaysia, US east szervert kipróbáltam practiceban és szinte 0 delay van, nem rossz. Szingapúr játszhatatlan, US west kicsit delayes, de mindegy is.
Azért az SC2-vel összehasonlítva ahol minden régióban meg kell vegye az ember a játékot ahol játszani akar és az EU-korea szerverek között akkor sem tud a lag miatt, ez már elég nagy előny. -
#1145 Nyugalom, majd mi segítünk, hogy eldöntsd mit kezdj vele -
#1144 Igen én is kaptam 7 mehívót, nem tudom micinájjak vle. -
donatus13 #1143 Én sem
-
Santata #1142 Én se kaptam. -
#1141 Ne aggódj, énis nagyon várom, töltöttem tesztet meg minden, de semmi! :D És aki meg kapott az gondolom inkább a barátainak adja a péusz pár hozzáférést, nem itt fórumon osztja szét, ami persze teljesen érthető, csak hát megöl már vágy h kipróbálhassam élőben is:D -
#1140 Na szép, három ismerősöm is kapott kb 10 perce bétameghívót... A végén már csak én nem fogok játszani :/ -
#1139 megvan, thx -
donatus13 #1138 rámész te international gombra és tekerd le a a scroll bart. -
#1137 miutan beirom a steam accomat vissza atrak a http://blog.dota2.com/ oldalra, mit nem csinalok jol ? -
#1136 http://www.dota2.com/tournaments/international/
itt lent a zöld gombra nyomj. -
#1135 Es hol lehet a listara felkerulni? kiprobalnam en is -
#1134 még nincs bejelentve, hogy ingyenes lesz-e a játék. a betába viszont mindenki bekerül majd előbb utóbb. -
#1133 akinek van beta key-e az a teljes jatekot is meg fogja kapni ? Steamgiftes-en 50 ponter adjak -
#1132 Morphlinggal level 1-en szoktam 1-et tenni morphra, és agira alakítani jópár pontot. Ha nagyon tartok a first bloodtol akkor 1-nek wave 2-nak morph.
Huskar meg nem imba szerintem, mint akármelyik más dps hőst őt is gyors ki kell nyírni. -
#1131 az a bajom a játékkal, h még nincs nagy választék a hösökben és a late game carry-k száma elég korlátozott, sztem most egyik legjobb hard carry a játékban anti-mage, ha sokáig elmegy a játék nagyon nehéz megfogni és nem igazán van ennyire erös hard carry a játékban jelenleg. jo lesz mikor már 100+ hös közül lehet választani -
#1130 Morphal nem vagyok valami mester, alig voltam vele párszor,de én olyan lvl 10 környékén szoktam rá tenni egyet aztán kismértékben variálom. -
donatus13 #1129 Egyedül amit most nem értek az morph a morphling 3 skillje ,hogy most van értelme emelni rajta lvl t a játék végéig vagy nincs:D -
#1128 Broodmother-ben tetszik h a háló alatt nem kell folyton nyomkodnom a hold positiont,nem egyszer mentett már meg.Huskar meg nálam nagy favorit :). -
donatus13 #1127 Most már elég sok meccset lejátszottam d2 ben s ez a huskar undorító egy op kb minden meccsen ahol ott van az a csapat nyer ahol van...Viszont broodmotherrel és morphlingel egyáltalán nem játszanak nekem eddig doom bringer tetszik a legjobban kidolgozottságra nagyon jók a hangok:) -
#1126 Akkor dotázz...nem csak dota2 létezik. -
Essencia #1125 Bocsi Inv1sus én nem sirok:D, én türelmesen várok ... csak néha ,,nehéz" már végképp, hogy DotA buzi vagyok xD -
#1124 Szerintem attól, ha itt sírtok, nem fogtok előbb key-t kapni. Türelmesnek kell lenni. -
K Ace #1123 Adsz egy key-t ha felmegyek dumálni? :D -
Essencia #1122 Valaki akinek van Dota 2 key, az nem akar TS3-ra feljönni ha adok neki egyet? csak dumálni?D: -
Essencia #1121 Értem, akkor elnézést: ), deee wáááh bárcsak lenne key-em...:'( -
#1120 egy ilyen távoli dátumot mint a február ne vegyél komolyan a valvetól
szeptemberi csgo betájuk is most 30-án indul ha indul :D -
Essencia #1119 Open Beta: Febr.-ban lesz. már megmondták Decemberben szerintem nem lesz. -
Fallingstar #1118 Aki leakaszt egy béta kulcsot (nem giftet), az szóljon nekem azonnal legyen kedves! köszi