DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Ott a pont!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Raszta mit tettél😄

Kokler69
ez a topic tökéletesen mutatja, miért nem játszom magyarokkal DotA-t

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

legalább értelmeset tudnál írni te fasz, szar lehet, hogy az életben semmi sem jön össze, sajnos anyádéknak összejöttél :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
oké mostmár elég lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na ezért szar a hon community. ilyen túlkoros nerdekkel van tele, mint te : \ borzalmas, remélem itt máshogy lesz

Zomil
Gondolom még fejlesztenek rajta, de igen ilyesmi gépigényt lehet várni, és akinek ez nem megy el kopp minimumon 2010-ben annak tényleg régi gépe van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
wow, akkor ez egész korrekt gépigény lesz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lolSL
Nézd meg az Alien Swarm ingyenes gamet, ugyanez az engine lesz benne kiegészítve, minimum igénye hasonló lehet.

watto
Gratulálok, biztos eseménydús életed lehet ha már ez is kielégít.

sicc

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

miért? én jól szórakozom az ilyen kis faszokon, akik ugranak a hsz-eimre 😉)

watto
Sicc, nem azért járunk ebbe a topicba hogy a hupákolásod meg szájkaratéd halgassuk.

Köszönöm megértésed, bye.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

biztos felismerted magad bennem :o

egyelõre aki itt úgy viselkedik mint egy óvodás, az te vagy.

nem lesz neki elég a shader model 2.0 akkor qrva ideges leszek
Screenshotot, nevet, logot vagy akármit! nem szokásom "ugatni" játék közbe te marha.

na egész kis oviscsoport gyûlt össze az utáljuk RaSzTaH-t klubba! nice 😊

lolSL
láttalak/hallottalak már ingame, mindenkinek ugatsz összevissza aki nem ugyanúgy 7 éve 23 napja és 17 perce dotázik mint te..

FSpofon
mit vársz egy drogostól?😄

Arab money

biztos nagy csalódást okozhattam neked, amúgy meg csak gyökhefner tud így kiakasztani, hogy ilyen kommenteket szülök 😉
lolSL: te meg jobban tetted volna ha le sem írod ezt a kommentet "elitista férgek", legalább tisztában lennél azzal amit leírsz

lolSL
ez a dota közösség rákfenéje, csak ilyen elitista férgek maradtak meg. valve szerencsére pont ezen fog változtatni ha minden jól megy, jól le lehet majd pontozni az ilyeneket aztán játszhatnak egymás közt 😄

Hegi90
régen ennél értelmesebbnek tûntél :/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

TurboX
játék még meg sem jelent de már szidják egymás anyját.. bíztató<#eljen>
pszt.

majd te fogod megmondani, hogy hova menjek, a kis cigány hefnerrel együtt, IGEN😄 egy ilyen kis szarfaszú hülyegyerek nem fog nekem mondani semmit akinek heteken/hónapokon keresztül csak a sírását lehetett olvasni fórumon, mikor meg értelmes dolgot írt neki az ember elgondolkodott, aztán rá 2 napra megint elõadta a sírását, az ilyet fejbe kéne lõni aki csak erre képes.
nevezhetsz trollnak, kurvára leszarom, majd ha megtanul értelmeset is írni akkor majd én is úgy szólok hozzá, addigis gtfo
aztán most mehetsz reklamálni kitiltásért, akkor is egy patkány maradsz a buzi haveroddal együtt. 😊

lolSL
plz ne válaszolj neki és menj innen

Hegi90
kuss legyen már <#wilting>
raszta neked is.

de hogy le süllyedjek le a te szintedre, és reagáljak is érdemben rá (minek, néha megkérdezem magamtól), szerinted az nem ötlet, hogy a matchmaking rendzser színvonalát emelni kéne a legnagyobb versenytársához képest?

akkor vegyük szemben eddig te mit tettél a topichoz. hm, trollkodtál? egyes, leülhetsz

sokszor kell még elmondani a kiöregedett trolloknak, hogy hol van a határ, vagy úgy ha már olyan büszke vagy a bankszakmádra, akkor megérted magadtól is? néha olyan elkeserítõen ostobaságokat tudsz leírni, hogy már nekem fáj.

távozhatsz, megengedem

Rage47
a Pyro legalább jó😄
"itt ötletekkel dolgozunk, nem trollkodással " ne sírj! mit dolgozol te ötletekkel?😄DD l2p nethuszár

Hegi90
Bloodskeer pedig röhejesen néz ki...

Hegi90
Mindegyiknek szürkehályogja van? <#fejvakaras>

mondhatnám hogy pofád lapos és takarodj, de nem mondom, ez nem hon topic, itt ötletekkel dolgozunk, nem trollkodással (egyelõre), és nem solo matchmakinget játszom, kösziszia

aki solo-matchmakinget játszik ott az hülye, ahogy Te is ezek szerint, nem kell a cry itt is, köszi

Zomil
Amugy aki nem tudná az announcer hangját John S. John adja(duke nukem hangja) ugyhogy arra sem lesz panasz 😄

remélem hogy a matchmaking rendszer értelmesebb lesz mint a honban, ahol ugyanoda van eresztve a totál balfasz és a közepes játékos

lolSL
😊

lolSL
ez csak egy frissen futó belsõ infót szivárogtató viccsorozat része, nem kell komolyan venni..
tegnap a bioware-rõl, ma meg az epic games-rõl is jött hasonló 😊

Lammer
+fav!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Zomil
leginkább csak trollkodás, ami egy blogon megjelent...
azért a dota-hoz elég sokat hozzátett, miután pendragon-ék otthagyták

Muki100
Vagy lehet mégsem:
"Icefrog eredeti neve Abdul Ismail. A diploma megszerzése után volt egy nagy lyuk az önéletrajzában, amikor a Valvehoz került. Valójában a Riot Gamestõl és az S2-tõl (a LoL és a HoN cégei) is kapott pénzt ezen idõ alatt. A munkatársai szerint Abdul kiállhatatlan és mindenkit átvert."

Kb. ez a lényege a most terjengõ E-drámának amit pár blogról indítottak el...szerintem mindegy, hogy igaz-e. Azon a tényen nem változtat, hogy a mapot pár év alatt nagyon rendberakta Guinsoohoz képest. Én azt se bánom ha átvert mindenkit és szemét ember, a DotA fejlesztéséhez van érzéke, az biztos.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Esélyes a jövõ év eleji megjelenés mert már több mint 1 éve dolgozik rajta a csapat😮
<#eljen>
Muki100
Icefrog egy isten...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zomil
Remélem nem sokat kell várni 1-2 ingame képre/video-ra. Persze azt nem tudom hogy áll a fejlesztés.
Mindenesetre már alien swarm-on is látszik, h felülnézetben is szép ez a source motor.

VRSDM
"a játékaikat mennyire részletesen kidolgozzák és sokat foglalkoznak vele."

ezért késik az EP3/HL3 is. jól ki kell dolgozni :CCC 😄

erre meg kiváncsi leszek. bár nemszeretem ha nemlehet építeni valamiben.
warcraftosat pl. utáltam.

u dont have to listen anybody else but me

TurboX
FAVoffkorsz!
watto
Sejtettem 😄 Amugy morphling képe nagyon adja 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Zomil
Köszi!

Amugy végre bejött az oldal és a véleményem:
Ez egy Dota Valve Edition 😄
Ami persze nem baj, látva h a játékaikat mennyire részletesen kidolgozzák és sokat foglalkoznak vele. Szeretem a valve termékeket szoval ezt is várom 😊