DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha olyan lesz a dota2.hu is akkor oda is csak vérpistikék fognak járni angol tudás nélkül...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wizard
1. Tudom hogy igazad is van és dicséretes hogy saját idõdet erre szánod. Én is szoktam olvasgatni a lol-hungary-t és az egyéb oldalakat.
2. Sajnos még mindig soknak tartom ezt a videót.
Szerintem még jó sokáig lehetne folytatni a marakodást, de jobban járunk ha hagyjuk egymást.
Hugh: Nem értem mitõl lehet egy alig fél perces videó valaki számára idegesítõ? Az, hogy téged felidegesített, szerintem lelki eredetû dolog, másoknak konkrétan tetszett, de már mondtam, bocsi, hogy belinkeltem, többet nem fogok.
lolSL: Légyszi dobj meg pár példával. Várj, hozok pár példát amikor "ilyen félék" csináltak weboldalt: www.counter-strike.hu - www.cod.hu - www.worldofwarcraft.hu - www.battlefield.hu - www.lol-hungary.hu
Látszik, hogy gõzöd nincs az ilyenekrõl. Az összes online játék közösségi oldala úgy indult, hogy volt pár önkéntes, aki nem sajnálta az idõt és elkezdett egy értékteremtõ folyamatot. Cs.hu - Sanciék Bf.hu anno Burnbaby kezdte, hl.hu anno Gergo indította. Én konkrétan a ma is létezõ half-life.hu-n kezdtem, majd natural-selection.hu, half-life2.hu-n folytattam. Ezután kértek fel a már megszûnt Gamer magazin weboldalára szerkesztõnek és bedolgoztam az újsághoz is. Jelenleg a lol-hungary.hu weboldal fõszerkesztõje vagyok, ahol több mint 1000 (!) regisztrált felhasználó van és naponta több mint 2000 (egyéni) ember nézi az oldalt. Ezek után, kedves lolSL, írd már le, mire is alapozod a tapasztalataidat, hogy sose lett jó vége, mikor az "ilyen félék" oldalakat indítgattak.
További referenciák: www.bfme.hu wwww.totalcs.hu www.eve-online.hu etc.
Bocsánat a hosszú hsz-ért, de amit és ahogy mondott kiverte a biztosítékot.
Wizard
akit eddig elértél azt felidegesítetted az amatõr videóval? igen
szerinted ez jó reklám?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bocsánat mindenkitõl, több "reklám" nem lesz, jöhet megint a több hetes üresjárat. Bár, ahogy elnézem, kedvelt idõtöltésetek mások flamelése, aminek most elég aktívan hódoltok.
Hefner-Viktor99: Ha már leszóljátok, akkor kérném szépen írjátok le akár itt, akár e-mailben, milyen lenne a jó reklám, mert úgy jött le, hogy értetek hozzá. Kíváncsian várom.
Wizard
2. A videoba nem hiszem, hogy 10másodpercnél többet beleöltél volna
3. Már egyszer beraktad a linket(mondjuk linkelni már luxus lett volna), mindenki tudomásul vette, de azért rá 4hsz mulva muszáj volt betenned egy teljesen felesleges nulla informácio-val teli videot.
4. Mertem megjegyezni, h felesleges ennyire reklámozni az oldalt, erre te letámadsz és bevágod a durcit teljesen feleslegesen...
5. Ha nem tudnád sg.hu-n más oldal reklámozása kitiltással jár
Persze a sértõdésre se volt semmi szükség, ez tény.
#83 - Ez már tényleg túlzás, és ha azt hiszed hogy azzal hogy ugyanazt csinálod állandóan, gondolok most arra hogy az oldalt finomítgatod, vagy ilyesmi videókat csinálsz, az még egyáltalán nem jelenti hogy a játékkal foglalkozol. Meg senkit nem kéne azért leszólni azért amiért elmondja a véleményét, amit még hozzáteszem végig sem gondolsz.
Ennek a videónak semmi értelme...
Wizard
Wizard
Wizard
Wizard
Örömmel jelenthetem be, hogy elindult a magyar honlap:
http://www.dota2.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Dota-Hungary/152108864834273?v=wall
Twitter: http://twitter.com/#!/dotahungary
Wizard
Wizard
Sokat mondjuk nem tudunk meg, de legalább már van hivatalos honlap 😄
Kicsit errõl a flamerõl. Szerintetek, a sok sok dota és icefrog fanatikus kis gyerek jobb lesz mint új scene? Nem akarok vészmadárkodni de ugyanez sõt rosszabb lesz a szituáció dota2-ben mint honban vagy dotában. Csapat játék, mindig is az lesz, vagy klánban vagy, vagy haverokkal játszol. Ha két magyar csapat játszana garantált anyázás? Ugyanakkora esélye van mintha külföldiekkel játszik az ember. Ez van. Aki nem tudja elviselni keressen más elfoglaltságot.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Míg ha tényleg van képe ugyan azokat a hõsöket csak átimportálni ebbe a "DoTA 2-be", az nem folytatás, hanem rókabõr.
Aki durván akarja tolni annak HoN, aki casual LoL, aki meg eddig is dotázott, az leszarja a grafot, és mivel más változás nincs még fel is fogja baszni, hogy lehúznak egy rókabõrt, nameg pénzt.
Bár a sok Valve fan úgyis rácuppan majd, de velük meg ki akar játszani?