DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TurboX
nem ez a lényeg..
Zomil
500hsz-ig nem lehet házigazda jogot kérni, addig a modiknál kell reklamálni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TurboX
valamelyik vállalkozókedvû kérhetne házigazda jogot és törölhetné a böfögéseket mert ez elég negatív lesz a jövõre nézve. normális emberek többsége az új infók miatt látogatja a topikot (amiben persze egyelõre szûkölködünk, de ez miatt nem kellene telehányni az egészet). valaki belinkelt egy gáz videót, na bumm. osszuk még 4 oldalon keresztül.. már elõdre félek mi lesz in-game ha véletlenül magyarokkal akadok össze
watto
IStenem, 1 videó miatt mekkora flame indult. Itt mindenki unatkozik?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

a tudás még hagyján, a stílus... részemrõl kerülöm a magyar gyûjtõhelyeket, valahogy azt vettem észre, hogy sokkal értelmesebbek minden játékban azok az emberek, akik kerülik az ilyeneket, hogy hun csati, bloodscalp, régen külön öröm volt néha bemenni publikus ventrilora, az iq szint az egész szobában szummázva nem volt háromjegyá

Muki100
Sajnos a magyar dota közösség nagy része olyan. Meg is látszik a tudásukon.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zomil
lol-hungary.hu....haha...én inkább elriasztonak tartom azt az odalt, ahol azt hiszik a készitök, h mindent le kell forditani magyarra...

Ha olyan lesz a dota2.hu is akkor oda is csak vérpistikék fognak járni angol tudás nélkül...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
csinál*

Zomil
És ilyen ember csináld dota2 oldalt...no comment...

Okés, köszönöm. Tegnap felraktam w3-at, hogy dotázzak. Hát. az õskövület finom szó rá:/

Wizard

Viktor99
Na most jutottam el arra a pontra, amikor nem tudom erre mit írjak vissza.
1. Tudom hogy igazad is van és dicséretes hogy saját idõdet erre szánod. Én is szoktam olvasgatni a lol-hungary-t és az egyéb oldalakat.

2. Sajnos még mindig soknak tartom ezt a videót.

Szerintem még jó sokáig lehetne folytatni a marakodást, de jobban járunk ha hagyjuk egymást.
Sejtettem Viktor99😊

Hugh: Nem értem mitõl lehet egy alig fél perces videó valaki számára idegesítõ? Az, hogy téged felidegesített, szerintem lelki eredetû dolog, másoknak konkrétan tetszett, de már mondtam, bocsi, hogy belinkeltem, többet nem fogok.

lolSL: Légyszi dobj meg pár példával. Várj, hozok pár példát amikor "ilyen félék" csináltak weboldalt: www.counter-strike.hu - www.cod.hu - www.worldofwarcraft.hu - www.battlefield.hu - www.lol-hungary.hu

Látszik, hogy gõzöd nincs az ilyenekrõl. Az összes online játék közösségi oldala úgy indult, hogy volt pár önkéntes, aki nem sajnálta az idõt és elkezdett egy értékteremtõ folyamatot. Cs.hu - Sanciék Bf.hu anno Burnbaby kezdte, hl.hu anno Gergo indította. Én konkrétan a ma is létezõ half-life.hu-n kezdtem, majd natural-selection.hu, half-life2.hu-n folytattam. Ezután kértek fel a már megszûnt Gamer magazin weboldalára szerkesztõnek és bedolgoztam az újsághoz is. Jelenleg a lol-hungary.hu weboldal fõszerkesztõje vagyok, ahol több mint 1000 (!) regisztrált felhasználó van és naponta több mint 2000 (egyéni) ember nézi az oldalt. Ezek után, kedves lolSL, írd már le, mire is alapozod a tapasztalataidat, hogy sose lett jó vége, mikor az "ilyen félék" oldalakat indítgattak.

További referenciák: www.bfme.hu wwww.totalcs.hu www.eve-online.hu etc.

Bocsánat a hosszú hsz-ért, de amit és ahogy mondott kiverte a biztosítékot.

Wizard

csak egy picit gondold végig. elértél bárkit is azzal a videoval akit eddig nem? nem
akit eddig elértél azt felidegesítetted az amatõr videóval? igen

szerinted ez jó reklám?

ToCsEk
te sem láttál még bf topicot sgn<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

lolSL
sosem lett annak jó vége amikor az ilyen fallingstar félék önkéntes scene vezetõnek kikiáltották magukat és mindenféle oldalalakat indítgattak. csak gyûlölködés lesz a vége. ne spammeld a szarod majd rátalál aki akar, elég kézenfekvõ a címe.

Viktor99
Egyáltalán nem értek hozzá! Tessék... Remélem most ettõl nõtt az e-penis. Ja még annyit hogy hogy lehetne egy topikba úgy írni bármit is hogy nincs mirõl?
November 2-án volt utolsó hsz, egy héttel utána ideírok, 2 naponta váltok össz. 2 üzenetet watto-val, utolsó nap (szintén 2 nap szünet után) beteszem a linket és már sok a reklám. Engem ez zavart, hogy a full halálszagba beírok 3x és már spamelek.

Bocsánat mindenkitõl, több "reklám" nem lesz, jöhet megint a több hetes üresjárat. Bár, ahogy elnézem, kedvelt idõtöltésetek mások flamelése, aminek most elég aktívan hódoltok.

Hefner-Viktor99: Ha már leszóljátok, akkor kérném szépen írjátok le akár itt, akár e-mailben, milyen lenne a jó reklám, mert úgy jött le, hogy értetek hozzá. Kíváncsian várom.

Wizard

így van, ha több ember egyet ért, az tömegpszichózis, ha 3 ember egymás mellett áll, akkor az az állam elleni bûntett, mint Indiában

Zomil
1. Nem az én topicom, csak én nyitottam
2. A videoba nem hiszem, hogy 10másodpercnél többet beleöltél volna
3. Már egyszer beraktad a linket(mondjuk linkelni már luxus lett volna), mindenki tudomásul vette, de azért rá 4hsz mulva muszáj volt betenned egy teljesen felesleges nulla informácio-val teli videot.
4. Mertem megjegyezni, h felesleges ennyire reklámozni az oldalt, erre te letámadsz és bevágod a durcit teljesen feleslegesen...
5. Ha nem tudnád sg.hu-n más oldal reklámozása kitiltással jár

TurboX
tömegpszichózis?
Azért keresztre ne feszítsétek már, betett egy linket meg külön postban egy videót, ráadásul egyiket se nevezném OFFnak.

Persze a sértõdésre se volt semmi szükség, ez tény.
Viktor99
Hidd el teljesen igazad, van.

#83 - Ez már tényleg túlzás, és ha azt hiszed hogy azzal hogy ugyanazt csinálod állandóan, gondolok most arra hogy az oldalt finomítgatod, vagy ilyesmi videókat csinálsz, az még egyáltalán nem jelenti hogy a játékkal foglalkozol. Meg senkit nem kéne azért leszólni azért amiért elmondja a véleményét, amit még hozzáteszem végig sem gondolsz.
bocsi, engem zavarnak a rossz reklámok, mert látszik a hozzánemértés. mégjobban zavar ha a negatív kritikát valaki picsogással kezeli le. +1 arra, hogy felesleges youtube videot csinálni, lol, nem is tudom honnan jött az ötlet

Szerintem sincs +1.

+1
Ennek a videónak semmi értelme...

Bocsi. Biztos zavar, hogy idepiszkítok a topicodba amibe beleölted az 5 mp-es megnyitási idõt és elveszem a helyet más hozzászólóktól. Mea culpa.

Wizard

Zomil
Kicsit kezdetek tulzásokba esni az oldal reklámozásával kapcsolatban...

http://www.youtube.com/watch?v=Rk0uH2h51q0

Wizard

watto
Holnap regelek is, ma nem volt túl sok szabad percem 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Nincs mit! Ugyanezt a véleményt az oldalon is el lehet mondani, hisz a mi profitunk a pozitív visszajelzés😊

Wizard

watto
Áhh, nagyon fasza, grat. 'és köszönet is jár érte 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ez a Pyro-s kép meg fake, mielõtt valaki elhinné 😊

Wizard

Sziasztok!
Örömmel jelenthetem be, hogy elindult a magyar honlap:

http://www.dota2.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Dota-Hungary/152108864834273?v=wall

Twitter: http://twitter.com/#!/dotahungary

Wizard

Wizard

Zomil
Végre némi friss hir 😊
Sokat mondjuk nem tudunk meg, de legalább már van hivatalos honlap 😄

lolSL
Ezért változtatták meg a nevét, csak dota2 és dota3 lesz levédve a valve-hoz.

TurboX
kifelejted az oroszokat!😊
Anthrax
Még mindig azt mondom,hogy franciáknál nincs rosszabb, azok csak whineolnak egész meccs alatt. De felhívnám egy marha jó funkcióra az emberek figyelmét: ignore és nem azt fogod lesni,hogy anyáz a magyar vagy hogy sír a francia.

Baromi jó megközelítés.

Kicsit errõl a flamerõl. Szerintetek, a sok sok dota és icefrog fanatikus kis gyerek jobb lesz mint új scene? Nem akarok vészmadárkodni de ugyanez sõt rosszabb lesz a szituáció dota2-ben mint honban vagy dotában. Csapat játék, mindig is az lesz, vagy klánban vagy, vagy haverokkal játszol. Ha két magyar csapat játszana garantált anyázás? Ugyanakkora esélye van mintha külföldiekkel játszik az ember. Ez van. Aki nem tudja elviselni keressen más elfoglaltságot.
TurboX
lolSL
lehet hogy a megjelenéskor hasonló lesz, de esélyes hogy ott a dota támogatása véget ér, és egy évre rá akkora lehet a különbség mint a mostani dota meg mondjuk egy 4 évvel ezelõtti változathoz képest.

setuh
Hat en pl eppen azert nem jatszom hon-t mert nem ugyanazok a hosok...Sztem boven jo lesz ugyanezekkel a hosokkel esetleg par ujal,nehany konnyitessel kisebb ujitasokkal es persze szebb grafikaval.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Honban a legtöbb hõs a dotából van átvéve.

Az az egy tény kerülte el a figyelmedet, hogy a HoNba és a LoLba nem ugyan azok a hõsök vannak, mint DoTAban. Tehát azok nem rókabõrök, hanem csak azonos kategóriájú játékok.
Míg ha tényleg van képe ugyan azokat a hõsöket csak átimportálni ebbe a "DoTA 2-be", az nem folytatás, hanem rókabõr.

kezdesz ideges lenni picirigó? : D

pont ugyanezen a véleményen vagyok, szánalmas ahogy kapirgálnak.

TurboX
azért vicces, vagy inkább érdekes hogy 3 játékot említesz, amibõl 2 rókabõr kategória, mégis az eredeti név folytatását(/modern változatát) nevezed eme szép jelzõvel..
Én.

Csúnya bukó lesz ez a game.
Aki durván akarja tolni annak HoN, aki casual LoL, aki meg eddig is dotázott, az leszarja a grafot, és mivel más változás nincs még fel is fogja baszni, hogy lehúznak egy rókabõrt, nameg pénzt.
Bár a sok Valve fan úgyis rácuppan majd, de velük meg ki akar játszani?

Hegi90
<#eljen>
Max olyanokkal akiket személysen is ismerek 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S