DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm vajon miért csúsztatnak ennyit rajta? Lehet technikai gondok vannak a streammel.
TurboX
KAPCSOLÁS!
elvielg 10tõl indult volna, de még semmi.
alternativ stream: http://nl.twitch.tv/dimchen
Fpocok
Mikortól kezdõdik a stream?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
Unalom van... :/ Rájöttek hogy nem megy a matchmaking? 😄

setuh
Meg szerencse,hogy nem a blizzard csinalja mert akkor 2015 elott semmit nem latnanak a jatekbol <#zavart1>.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szintén.
zsakosfrodo2
Elvileg már mennek a meccsek, csak valve csúsztatja a "live" streamet.

TurboX
nekem be van kapcsolva és eddig nem szakadt meg
igen, a HD-t ne kapcsold be meg a kommentárt se. nekem egyedül így kezdte el
Nem indítja el a stream-et "subscription failed " üzenettel. Másnak megy már a stream?

Õsztõl szerintem. De nem lehet tudni.

A sztrím meg indulhatna már!! 😄
TurboX
Thank you. We will contact you with info about your status as we get closer to the BETA

ezt az infotömeget zúdították rám a reg. után, passzolom
már csúszásba vannak a srácok egy ideje 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

setuh
Gyaaaa!
Es a beta mikortol indul,lehet tudni?

TurboX
ha jól látom levették
setuh
A betareg hol van?

TurboX
tegnap még fasza volt, most mindenki rácuppant

apropó, a sztrím vajon bírni fogja a tömeget?!..vagy behal instant kapcsolásnál-.-
streamet behozza, de a betareg le van halva😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

setuh
Jah oke megvan,10-kor.

zsakosfrodo2
Élõ közvetítés 10:00-tõl.

Valszeg lesz valami felvezetõ elõtte, szóval érdemes követni már most.

setuh
Mikor indul pontosan?

TurboX
akkor elvileg már csak egy órácska
Zomil
Lehet jelentkezni a bétára a dota2.com-on 😊

és kinnt vannak a meccsek idöpontjai

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
A játék tetszik ahogy kinéz. Ahogy a krumpliorrú Gabe Newell méretû boltos aki úgy látszik a cigányt váltja a régi dotából felkonferálja az egészet az nem.

De tulajdonképpen lényegtelen, mivel a játékban nem sokat fogunk látni/hallani belõle.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Viktor99
Te is ilyen miszter krájzisz kettõ vagy?

Szerintem egyáltalán csúnya, sõt. Nekem tetszik ha egy játéknak egyedi grafikája van.
Jézusom fpocok te neked ez az életcélod hogy minden egyes sg fórumba trollkodsz? Szánalmas.

A trailer meg jó, ennél több nem kell hisz úgyis holnap lesz a nagy napja a játéknak, ez csak az elõétel volt.
zsakosfrodo2
Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy ez a trailer rossz, vagy szar:

Muki100
A trailer ahogy kinéz bizonyos részeknél, meg a nagyorrú hülye hangú narrátor miatt szégyenteljes.

Az egyetlen ami megmenti, hogy dota hõsök vannak benne és ez elég is hogy még nézegessem egy darabig.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pedig most lolnak igaza van, de nekem teljesen korrekt volt az egész én várom nagyon.

Anthrax
Fpöcök már itt is osztja az észt? Lol-ba mindenki leoltotta,ssot átjött ide trollkodni, ehh ez se jött össze neki

lolSL

Fpocok

lolSL
ez nem cgi
in-game, ahogy a tf2 trailerek is, kicsit cicomázva.

Fpocok
Felesleges sértegetni, attól még baromi ronda a CGI trailer... 2011 van.

Zomil
+1 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99

Grafbuzi
Fpocok
A játék grafikáját nem tudom milyen, szóval arról nem beszélek. De hogy a trailer szar, az biztos... mint valami gyúrma.
LOL trailere odabasz neki. Persze ettõl a játék még lehet szép, de ez szar kezdés.

Zomil
nemtudom miért sirsz, remekül meg tartotta a w3 grafika hangulatát és hozzátett egy kis tf2-t a komolyabb fajtábol 😊
Szvsz nagyon el lett találva.

Viktor99
KELL! MOST!

Aullah - Ok, semmi baj. Mert ugye a lol grafikája sokkal szebb, mi?
Fpocok
Izé... ez a grafika... izé... nekem kínos már.

Zomil
😄

Zomil
nocsak 😊

Muki100

/trollmode off

Õsszel lesz béta, évvégén jön ki valószínûleg.

meepo!! remélem benne lesz, talán õ hiányzik a legjobban, akkora poén hõs volt

nagyon bejövõsek a képek, a hon egy kicsit túl csicsa néha.

viszont nagyon nagyon remélem, hogy a community nem olyan lesz mint a honban. ott a magyar communityben is voltak azért erõsen botlások, legalábbis az elején, mikor még látogattam. de a nem magyarok semmivel sem jobbak, néha az embernek a kedve is elmegy a játéktól : ( meg remélem kezdõbarátabb lesz, mert a hon pl minden csak nem az

de a képek nagyon állatok, alig várom már, hogy legyen vmi video is : ) megjelensérõl lehet tduni vmit? vagy betarol, vagy vmi?

Akit felismertem: Kunkka, Slardar, Pudge,Tidehunter, Clockwerk, Yurnero, Trax, Morph, Dwarven Sniper, Lighting Revenant, Venomancer, Faceless void, Nerub Weaver, Zeus, Windrunner, Lina, Crystal Maiden, Tinker, (sztem az egyik techies de az nem tuti), Troll Priest.

A Dire Inteseket a legnehezebb felismerni.

Muki100
A július végi kiszivárogtatott changelog alapján több sentinel STR hõs van kész mint ahány ezen a képen van, ezért tûnik biztosnak, hogy ez szerencsére régi lista.

Storm meg elég hülyé néz ki az ikonja alapján. Nem lesz panda 😞

Zomil
tippek, h melyik ki lehet:

Zomil