539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • Pookie
    Hi.
    Keresgéltem, hogy ki kicsoda volt a való életben(ha vki nem akarja tudni h kivel mi lesz az ne nézze meg :)), ezt találtam:
    Nucky Thompson
    Al Capone
    Arnold Rothstein
    Lucky Luciano
    Johhny Torrio
    James Colosimo

Wiki-n ezeket találtam, a többi szereplő lehet h kitaláltak.
  • Punker
    a mai az uccsó rész?
  • Shiwo
    ha jól tudom, akkor Jimmy Darmody, aki nem valós személyiség...bár mintha valami olyasmit írtak volna róla, hogy az eredeti Nucky valamilyen emberéről mintázták nagyrészt..
  • ProGabe #56
    Igen, valósak!

pl. ő az IgazI Nucky:

• Hoz_Hun
    A művészkedős feleséggel (kihagyásával) egyetértek. Akár ne is szerepelne többet. Az ír csaj viszont szuper.

ezek valós személyek? Én csak Al Caponet ismerem (nagyon jó szinészt is választottak a szerepre).
  • Hamed
    Kicsit leult most nalam pedig eddig a topon volt:/ Utobbi ket reszben nekem mar sok volt a foszereplok csajaibol, valahogy nem tudom megkedvelni oket. Az akcentusos ir csaj meg elmegy, de Jimmy felesegenek a vergodesetol mar kivagyok. Az ilyen nyamnyila muveszlelek karakterek bennem mindig ellenszenvet keltenek valamiert... Sokkal jobban erdekelne a chicagoi es a new yorki vonal, remelem a kovetkezo evadban mar ok kerulnek kozpontba.

Amugy direkt nem olvasok utana a szereploknek, mert nem akarom leloni a poent de kivancsi lennek valamire. Aki jol ismeri ezt a korszakot: tortenelmileg eddig mennyire hiteles a sztori?
  • DarkJedi
    Igen, mostmár kár hogy csak két rész lesz, zseniális sorozat. Úgy látom ki is jött a 11. részhez a felirat, szal este meg lesz nézve.. :)
  • Oszi
    11dik pontosabban...
  • Oszi
    Senki nem nézi a sorozatot?Jó volt a 10dik rész nagyon,kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az évadzáró részben.Van Alden ügynök ismét bebizonyította mennyire beteg, legjobb karakter benne!
  • Punker
    na ne idegelj a 9. részt még nem láttam!
  • a.carkey
    Kérdés: Ki éli meg a 2. évadot? :D
  • Punker
    már nincs sok hátra :(
    2. évadról infók?
  • Punker
    nem semmi csóka!
  • a.carkey
    A mostani volt a legjobb rész. Zseniális Darmody új barátjának karaktere! :D
  • BlackShadow
    olyan nagyon nagy fordulat nem lehet benne, hisz igaz történetet dolgoz fel.. de nagyon jóféle :) a mostani vége is fasza lett :)
  • Carloska
    12 rész

12 December 2010 adják le.

• Shiwo
    azt lehet tudni, hogy hány részre terveztek egy évadot ?
  • LaszloLedzenyi
    lesz itt fordulat még bőven ez csak 6. rész, aki látta a sopranos-t ott se volt nagy fordulat, hirtelen változás, nem egy 24,jack bauer el
  • Shiwo
    nahjó, kommentálok én is (:

mikroSPOILER

csodálkoztam, hogy az 5. rész milyen szolid lett, jóformán egy csupasz női mellet nem mutattak benne (ha jól rémlik:)

a 6. részben bepótolták kamatostul...
  • Punker
    hát azért az uccsó végén én kicsit lestem, az ügynök csóka kissé zakkant
  • ProGabe #39
    én is nézem, de valamiért nem érzem azt, hogy ezt ki lehetne tárgyalni

nincsenek benne óriási fordulatok, vagy nagy titkok. halad a sztori a saját medrében, mi meg csak nézzük, mint a birkák :D jól van ez így
  • LaszloLedzenyi
    én is nézem, alakulgat a történet
  • Punker
    én nézem csak csúsztatva, az uccsó részt pl pénteken volt csak időm megnézni.
  • Shiwo
    nézzük, csak nem kommentáljuk (:
  • a.carkey
    Ne már, hogy ezt senki sem nézi?
  • Shiwo
    jah, időközbe én is rábukkantam erre a cikkre, de azért köszi :)
  • BlackShadow
    Boardwalk Empire: 3,40M – 2.0/3 – 18-49: 1.4/3
    http://www.sorozatjunkie.hu/2010/10/06/vasarnapi-amerikai-nezettseg-10-03/
  • Shiwo
    nézettségről tudni valamit, hogy tartotta-e a premier szintjét ?
  • LaszloLedzenyi
    nagyon jó kis sorozatnak ígérkezik, remélem egy Sopranos színvonalat megüt a végkifejlett azért.
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát nem....mondjuk a faszi se volt semmi, hogy ennyi mindent kibírt..
  • Punker
    fogorvosnál nem szarozik az ügynök bakker
  • LaszloLedzenyi
    The Brian Jonestown Massacre-Straight up and down
  • Punker
    tudja valaki hogy az intro alatt milyen szám megy?
  • bakkerman
    zsír sori,mindkét részt 720p-ben néztem,egyszerűen zseniális!! Buscemi nagyot fog játszani az már most lejött nekem!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jimmy,és Al Capone eddig kedvenc :)
  • BlackShadow
    hmm sztem egy sopranos karakter felhasználásával nem jönne át a megtörtént események feeling.. v nemtom :) mindenesetre nem rossz 5let
  • Abruzzi
    Akármelyik Sopranos karakter felbukkanása hatalmasat ütne :D
  • LaszloLedzenyi
    kiváncsian várom hogy nem e hozzák be valamelyik későbbi részbe james gandolfini-t
  • ForzaInter
    biztos hamarabb lesz

ma néztem meg az 1. részt, hatalmas volt, sok sorozatot nézek/néztem már de top3 közül mind hbos.. méltó utódja lehet ez a sorozat a sopranosnak.. steve buscemi meg nagy kedvenc
  • LaszloLedzenyi
    este lesz a második rész , remélem hamarabb lesz felirat hozzá mint az elsőhöz
  • LaszloLedzenyi
    Nagyon sok benne a szleng azért kell még sajnos hozzá a felirat, egyébként nekem tetszett, már várom a folytatást