539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • Janika114
    Bocs a dupláért de muszáj.

Boardwalk Empire 5. évad berendelve.

Bár várható volt.
  • Janika114
    Gondoltam, már csak a névből is :D Köszi :D Még régebben Inter fórumon is beszéltünk, meg adtam neked magos torrenteket anno :D De nem offolok itt :D

sb1: Még nincs hivatalos infó, de valószínű október közepén jön, ha a True Blood kifut
  • ForzaInter
    Jó lett.:) Matrix-os kommentet én írtam.:D
  • sb1
    Nálunk az HBO-n nem tudjátok az új évad mikor várható szinkronosan?
  • Janika114
    Igen én. :D Nem írtam még sose, csak mivel senki nem vállalta, nem akartam hogy kibeszélő nélkül maradjon, mint a tavalyi finálé is.
  • cylonflatus
    Capone hatalmas arc (ill. Stephen Graham, aki játssza). Úgy tud vigyorogni ahogy senki, mosolyog de közben azt érzed, hogy itt kurva nagy gáz lesz :)
  • ForzaInter
    a junkien te írtad az első rész kritikáját?:D
  • ForzaInter
    Rothstein-t láttuk.:D Ha jól tudom Masseria is bizniszel a heroinnal, szóval itt majd valoszínű összefog kapcsolódni a 2 szál.

Capone remélem idén többet fog szerepelni, elvileg rzt nyilatkozták a készítők.
  • Janika114
    Jaja, jól mondod, őket én is hiányoltam gondolom következő részben meg ők kapnak teret Richard helyett. Gilian se érdekelt, még szerencse hogy Margaret nincs :D
  • cylonflatus
    Kb én is így látom. Viszont Luciano, Masseria, a Capone család, valamint az ex-ügynök Nelson és vele kapcsolatban az O'banion gang - belőlük sokkal több kellene, még akkor is ha esetleg nem ők a jelenlegi nagyhalak (Masseria kivételével, ő egy nagy fehér:). A feka doki rendben van, az a szál érdekes, de ez a Kubai szál helyett simán a fentebb említett urakat kellett volna inkább szerepeltetni.
  • Janika114
    Eli fia, szépen a család nyomdokaiba fog lépni úgy érzem. Chalkyt remélem nem fogják kinyírni idén, valamiért ilyen érzés fogott el a 3. rész nézése közben. A Dr. még mindig nem szimpi, de a szála kezd érdekes lenni, remélem szenvedős halála lesz :D Richardot meg kezdik remélem nem akarják nagyon kiherélni, érthető hogy egy jellem fejlődésen megy keresztül, de sokan azért szeretjük nagyon mert igazi badass annak ellenére amin ő keresztül ment.
  • ForzaInter
    Bár ez mondjuk már inkább szicíliai nem is olasz.:D
  • Janika114
    Na akkor tényleg nem egyedül vagyok ezzel a olasz beszéd imádattal :D Tudom hogy Lucky még kezdő itt de azért tavaly is többet szerepelt már mint előző évadokban talán, már azzal is elégedett lennék, csak félek hogy a sok új karakter miatt háttérbe fog szorulni idén. Masseria is jöhet :D
  • ForzaInter
    Annyira jó hallgatni mikor olaszul beszél.:D szépen, nyugodtan olyan dallamosan beszél.:D
  • ForzaInter
    Az a baj, ő még nagyon a pályafutása elejen van. Sztem ő még most sem fog 6-7 résznél többet szerepelni. Attól tartok az ő felemelkedését és hatalomra kerülését nem fogjuk látni, ahhoz nagyon sokat kellene ugrani az időben. A sorozatot meg ha jól tudom 7 évadra tervezik, csak el ne kaszálják..
  • dave9004
    ezek az olasz karakterek :D mindenki őket akarja.
    am én is.
    én még a Masseriat is bírtam/birom nagy sztár
  • Janika114
    Igen, én is nagyon bírom őt is. Remélem én is hogy többet lesz idén, meg Lucianoból is lehetne több és akkor talán nem panaszkodom :D
  • ForzaInter
    Elvileg Capone többet fog most szerepelni. Ő pótolhatja, hasonlóan őrült ő is. Az őt játszó színész nekem nagy kedvencem.
  • Janika114
    Ne is mond :D Remélem elfeledtetik idén velem, de eddig nem nagyon megy, bár én tényleg nagy Gyp fan voltam :D
  • ForzaInter
    Nagyon drukkoltam neki. Magasan a legjobb mellékszereplő volt, megérdemelte.. Kár, hogy kinyírták a karakterét.:D
  • Janika114
    Van igazság! Ezt idén neki kellett kapnia, elvitte a hátán az egész szezont.
  • ForzaInter
    Bobby Cannavale nyerte a legjobb mellékszereplő kategóriát dráma sorozatban az Emmy díjátadón!
  • NovaTerra
    Capone mellé behoztak még egy érinthetetlen karaktert, Hoovert. Mindkettőnek ismert a története. Bár nem tudom mennyire fog FBI nyomozása kihatni a történetre. Az látszik, hogy szépen megvan már 3-4 konfliktus forrás és még egy pár kisebb is. Az ki volt, aki felhívta Richardot?
  • Janika114
    Igen, talán pont ezért. Kicsit olyan öntelt is, többnek érzi magát mint Chalky. De hát még változhat sok minden.
  • Micsu
    Dr. Narcisse érdekes, de egy kicsit sok volt a magasröptű szöveg, nekem előbb elment volna az agyam mint Chalkynak
  • Janika114
    Nekem elsőre nem olyan szimpatikus Dr. Narcisse. Capone testvéreit viszont nagyon bírom, remélem sokat látjuk majd őket is.
  • Tikal #313
    aha:)

ez a dr. feka is érdekes karakter lesz :)
  • Micsu
    hát ez a rész is kemény volt, bejött egy új hall of fame csak most a "másik" oldalra, érdekesen alakulnak az események
  • bega82
    Dr. Narcisse nagggyon laza...
  • Tikal #310
    Az új szesztilalmis tényleg jónak tűnik, meglepett :D
  • Tikal #309
    Jó az SoA, de ez egy másik osztály :)
  • Janika114
    Én nem tudok dönteni eközött és a SoA között :D
  • Tikal #307
    végre... azt hiszem ez az egyik legjobb jelenleg futo sorozat :)
  • Janika114
    Szokásos lassabb, építkezősebb kezdés. De már nagyon hiányzott. Az új szesztilalmis csávó érdekes lesz. Gilian úgy látom idén is szenvedni fog, az ő szálát már előre unom xd Szerencsére Margaret nem volt eddig :D
  • Janika114
    Szokásos lassabb, építkezősebb kezdés. De már nagyon hiányzott. Az új szesztilalmis csávó érdekes lesz. Gilian úgy látom idén is szenvedni fog, az ő szálát már előre unom xd Szerencsére Margaret nem volt eddig :D
  • ForzaInter
    Jó kezdés volt, hiányzott már. A Caponi ja bocs Capone:) családon szakadtam.:D
  • cylonflatus
    Ja, ez ilyen homlokracsapós volt tegnap amikor leszedtem, hogy "hoppá, tényleg" :)
  • kommersz
    Fasza volt a resz.Tortentek a dolgok,az elso 10 masodpercben dobbentem ra ,mennyire hianyzott ez a sorozat (is).
  • cylonflatus
    2 napja kint az évadnyitó és még nincs komment?
  • cylonflatus
    El is sült: Boardwalk.Empire.S04E01.720p.HDTV.x264-EVOLVE