Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Shane is doing the Stone Roses documentary, but we're definitely gonna do
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A medve nem játék.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kis kurva Margaret megint idegesítõ volt, nem is értem Nucky miért bocsát meg neki! 😄
Richard meg igazi badass motha'fucka' volt, mint John Rambo, mikor bepöccen! 😄
Amúgy eszméletlen ez a sorozat, hogy mennyi jó karakter van benne, szerintem nincs is még egy ilyen sori... Nucky, A.R., Chalky, az a hülyén röhögõ fickó, most nem jut eszembe a neve 😄, Capone, Rosetti (RIP), még Eli is egyre jobb esküszöm, nem semmi! 😊
A tengerparton reméltem, hogy valamelyik lerendezi a Cigó digót
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ja, õ szerepelt a blöff-ben is.
nekem már régóta nagy kedvencem a csávó. nagyon jó színész.
Yo, Bitch!
Amúgy ez az a fickó, aki Tommyt játszotta a Blöffben?
Amúgy aki szereti az Al-t játszó színészt, annak ajánlom figyelmébe a This is England-et mind a filmet és utána a sorozatot is, nincs sok rész, és más a téma, de Al ott is nagyon jól játszik egy kemény figurát.
A medve nem játék.
Yo, Bitch!
A medve nem játék.
nekem Chalky karaktere nagyon tettszett ebbõl a részbõl, emg hogy kiállt Nucky mellett. szegény Kesslert azért sajnálom,de túl fogja élni. Al meg egyszerûen hihetetlen ahogy "elõjött" az emberei közül!
az uccsó részben alighanem lesz egy két shotgun meg thompson, de ez a pumpálós sörétes nekem nagyon bejön 😄
Az egyezségre Al-lal vagyok kíváncsi h miért hajlandó eljönni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kurva jó rész volt, talán az idei legjobb. és végre nem volt margaret. komoly lesz az utolsó rész..
Yo, Bitch!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hihetetlenül izgalmas.
Rosetti is nagy arc de Capone is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És végre egy rész amiben nem kell Margaret hülyeségeit hallgatni 😄
Valami amúgy furcsa volt nekem ebben a részben, és sokáig nem tudtam mi, olyan hiányérzetem volt. Aztán rájöttem, hogy Nelson nem szerepelt benne. Õ is beszáll majd vajon a háborúba? 😄

Attttttyaisten, mekkora belépõ volt, milyen finálé lesz itt 😄DDDD
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tartom, hogy a név amit súgtak, az Nuckyé, meg tartom, amit leírtam.
Kíváncsi leszek!
A medve nem játék.
Yo, Bitch!
én azért sajnálom ezt a Sleatert, de kicsit naív volt azt hitték h ketten szépen elintézik csendben Masseriat.
most Nucky körül szorul a hurok,mindenki ellene fordult,sztem ha nem ölte meg volna jimmy-t akkor most nagy segítségére lehetne
Harrow nekem eddig a kedvenc, mellesleg elég jó nõje lett,megérdemelte õ is már de sztem a következõ évadtól nagyobb szerepe lesz,Nucky-nak fog dolgozni
tényleg nagy háború lesz itt és nagyon kíváncsi leszek rá!