Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
This is England 90:

"Shane is doing the Stone Roses documentary, but we're definitely gonna do next year and my character is going to be coming out of prison, so I'm really looking forward to that," Graham said.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Én is olvastam, csak még nem volt biztos az infó. Reméljük hátha.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

kommersz
A 90' jon majd valamikor tobb helyen olvastam.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Örülök h tetszett, remélem a sorozatnak lesz még folytatása.

ReszegKoldus
Henry a Csengetett Mylordból jobboldalon 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Steve Downie
Kösz a tippet, haver! Nagyon ott van tényleg ez a film, és a sorozat is tetszett!

Masseria már nem fog sok gondot okozni meg Rothstein sem, fõleg ha korhû a sorozat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

a.carkey

A medve nem játék.

Igen, õ még biztos fog problémákat okozni.
Azaz, köszi! 😊
gabo91
Masseria még okozhat gondot, amiért levágták az embereit, illetve hogy nem lett "király".

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

ForzaInter
Mickey Doyle

Yo, Bitch!

Kicsit máshogy csinálták meg ezt a befejezõ részt, mint gondoltam, de persze ez nem baj, sõt! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazából azt hittem, jobban ki lesz hegyezve ez a háború, Chalky-nak meg Capone-nek alig volt szerepe a civakodáson kívül, inkább megint a diplomáciai húzások voltak elõtérbe helyezve. Nucky ezzel az overholti szeszfõzdével egy lépésben mattolta A.R-t és Rosettit, akitõl ugye visszahívta az embereit Masseria. Az zseniális lépés volt.
A kis kurva Margaret megint idegesítõ volt, nem is értem Nucky miért bocsát meg neki! 😄
Richard meg igazi badass motha'fucka' volt, mint John Rambo, mikor bepöccen! 😄

Amúgy eszméletlen ez a sorozat, hogy mennyi jó karakter van benne, szerintem nincs is még egy ilyen sori... Nucky, A.R., Chalky, az a hülyén röhögõ fickó, most nem jut eszembe a neve 😄, Capone, Rosetti (RIP), még Eli is egyre jobb esküszöm, nem semmi! 😊
arsnl
Harrow odatette magát😄DD bár lehet õt se látjuk többet, eléggé ilyen érzésem van. ne legyen igazam!

ReszegKoldus
Néhány ember meghalt, de amúgy semmi komoly nem történt <#idiota>

A tengerparton reméltem, hogy valamelyik lerendezi a Cigó digót

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

cylonflatus
Luciano meg a hernyó bukta miatt lesz kénytelen Masseria ellen fordulni. Alakul a csipet csapat, Nucky amekkora hendikeppel indult, a végére elég finom társaság támogatja.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

na jó gyerekek én ezt már nem bírom!! 😄
Mor3llo
Te atyaisten, ez be fog vonulni a világtörténelembe 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ForzaInter

Mi lesz itt az utolsó részben..

Yo, Bitch!

Én is pont most nézem a 2. évadot igen már nem sokat szerepel benne sajnos, de a filmben õ a fõszereplõ szinte, és jól is nyomja. Illik hozzá ez a tipikus badass karakter.

ForzaInter
tegnap néztek meg a a sorozat második évadát. abban sajnos sokat már nem szerepelt, csak 2 jelenetet.

ja, õ szerepelt a blöff-ben is.

nekem már régóta nagy kedvencem a csávó. nagyon jó színész.

Yo, Bitch!

Köszi, ezt lehet meglesem majd. 😊
Amúgy ez az a fickó, aki Tommyt játszotta a Blöffben?
Sztem se adta még át a hatalmat teljesen Torrio, ez sztem csak egy felvezetése annak h Torrio szép lassan készül a visszavonulásra.

Amúgy aki szereti az Al-t játszó színészt, annak ajánlom figyelmébe a This is England-et mind a filmet és utána a sorozatot is, nincs sok rész, és más a téma, de Al ott is nagyon jól játszik egy kemény figurát.

a.carkey
Amikor visszajött Olaszországból, kicsit más lett. Csinálj azt Al, amit akarsz. Így vált el tõle az írek kapcsán.

A medve nem játék.

ForzaInter
sztem még nem vonult vissza. azt láttuk volna akkor, hogy átadja a hatalmat caponenak.

Yo, Bitch!

a.carkey
Torrio visszavonult. Történelmileg Caponenak odaadta a hatalmát, ami cirka ezer ember felügyeletét jelentette. 😊

A medve nem játék.

zseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnniiiiiááááááááááááááááááááálllliiissssss! már nagyon várom az utolsó részt!
nekem Chalky karaktere nagyon tettszett ebbõl a részbõl, emg hogy kiállt Nucky mellett. szegény Kesslert azért sajnálom,de túl fogja élni. Al meg egyszerûen hihetetlen ahogy "elõjött" az emberei közül!
az uccsó részben alighanem lesz egy két shotgun meg thompson, de ez a pumpálós sörétes nekem nagyon bejön 😄
dave9004
mindenki ezt várja. megcsavarhatnak 1-2 dolgot azért. Nem veszem még mindig biztosra h kinyírják Rosettit. Megölhetik valszeg ez lesz, de túl evidens nekem 😄
Az egyezségre Al-lal vagyok kíváncsi h miért hajlandó eljönni.
Már csak egy? Akkor a múlthetit nem nézem meg, majd az utolsóval egybe a kettõt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tikal
no country for old men-ben volt még jó, ahogy elõadta a buta kis picsát 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
jujujj, de nagy rész volt megint... már igen vártam hogy Capone villantson valamit, remélem következõ részben fog is 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
ahh capone belépõje mekkora volt a végén😄

kurva jó rész volt, talán az idei legjobb. és végre nem volt margaret. komoly lesz az utolsó rész..

Yo, Bitch!

Mor3llo
Jaja, Rosetti óriási forma, de sajna ennyi lesz neki sztem. Pedig igazi digó badass, a pszichopatább fajtából 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gercse
Az ám, õket hiányoltam már én is 😊

dave9004
Hát még Chalky is a négerbagázs. hiányoltam õket a szezonból.
davidka003
Isten volt.
Hihetetlenül izgalmas.

Rosetti is nagy arc de Capone is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tudtommal 1 már csak sajnos.

Még hány rész van hátra az évadból?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Al Capone hatalmas volt a végén tényleg, nagyon jól felépített rész volt. Harrow is valószínû Gyp-ék ellen vonul, kérdés h Nuckyékkal vagy egyedül vág bele. Én azt hittem Chalky feladja Nuckyt, de szerencsére nem így lett.

És végre egy rész amiben nem kell Margaret hülyeségeit hallgatni 😄

Mor3llo
sanszos, hogy visszamegy, kinyírja az egész kupit, Gyp embereivel együtt, a kis Jimmyt meg elviszi magával 😄

"Harrow.. sztem vagy kénytelen lesz kinyírni a csaj apját, vagy a csajt nyírják ki, valami biztos lesz vele..."

Valami biztos, most ugye elküldte a "fõkurva", és elég látványosan pakolászta a fegyvereit. 😄
Zseniális volt, nem tudom, hogy intézte el Eli, de nem akármilyen diplomáciai érzéke lehet. 😊
Valami amúgy furcsa volt nekem ebben a részben, és sokáig nem tudtam mi, olyan hiányérzetem volt. Aztán rájöttem, hogy Nelson nem szerepelt benne. Õ is beszáll majd vajon a háborúba? 😄
Mor3llo
Az a fej 😄D

Mor3llo
"We've been on the road for 18 hours. I need a bath, a chow. And then, you and me sit down, and we talk about who dies..."

Attttttyaisten, mekkora belépõ volt, milyen finálé lesz itt 😄DDDD

Steve Downie
Az a sereg, Mr. White, Capone 😄 Hatalmas!

jó karakterek? gyerekekre gondoltál?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dave9004
Ki itt a jó karakter? Nekem pont ez tetszik h mindenki bûnös, elvileg mindenkinek jár a büntetés akár halál formájában is. Pengeélen táncol itt már az atyaúristen is.
a.carkey
Gypet a saját emberei fogják megölni. 😊
Tartom, hogy a név amit súgtak, az Nuckyé, meg tartom, amit leírtam.
Kíváncsi leszek!

A medve nem játék.

ForzaInter
masseria vagy gyp likvidálására amúgy harrow tényleg pont jó lenne. nem is értem nucky-nak ez még miért nem jutott eszébe.. egy mesterlövõ puskával harrow simán elintézné õket.. még a közelébe se kéne nagyon férkõznie. nála profibb embert nem is találhatna erre a feladatra.

Yo, Bitch!

kezdenek felgyorsulni az események 😊
én azért sajnálom ezt a Sleatert, de kicsit naív volt azt hitték h ketten szépen elintézik csendben Masseriat.
most Nucky körül szorul a hurok,mindenki ellene fordult,sztem ha nem ölte meg volna jimmy-t akkor most nagy segítségére lehetne
Harrow nekem eddig a kedvenc, mellesleg elég jó nõje lett,megérdemelte õ is már de sztem a következõ évadtól nagyobb szerepe lesz,Nucky-nak fog dolgozni
tényleg nagy háború lesz itt és nagyon kíváncsi leszek rá!