539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • polluxware
    hbo insider..
  • polluxware
    tipikusan az álszent molesztáló papokra emlékeztet, meg a tetves egyházra..

sajnálom hogy nem vágták börtönbe
  • polluxware
    azért hiányozna.. sztem kimondottan kellett az ő fizimiskája ahhoz hogy kicsit neki drukkoljon az ember

hányan mondták magukban azt amikor felmentette a bíró hogy: nemááán!

kell ő oda;)
  • polluxware
    csicskás= A.R. emberei..

nem lekicsinylően értettem
  • Kferro
    Azért Buscemit nem nevezném középszerű színésznek. Ebben a sorozatban nagyot alakít, de most hirtelen eszembe jutott a Reservoir Dogs is.
    Nekem ebben a sorozatban nagy kedvencem a Van Aldent alakító Michael Shannon. Nem tudom, hogy a való életben mennyit mosolyog, de ebben a filmben (ahogy az egyik alkotó is mondta nem régen) ő az egyik poénforrás, köszönhetően annak, hogy kb. minden 5. részben látjuk csak mosolyogni. :)
  • I.C.ram
    Amugy szerintem Buscemi kozepszeru szinesz, es ebben a sorozatban se nagy brilliroz. Nekem Luciano a kedvencem, mint szinesz. Baromi jol alakitja a digo gengsztert. Az akkcentusa meg zsenialis.
  • I.C.ram
    Oket nem is fogja... Mindketto letezo karakter. Akit csicskasnak neveztel (Meyer Lensky) a 60as 70es evek egyik legnagyobb keresztapaja volt. Luciano korabban meghalt asszem.
  • gercse
    jaja, egyik legjobb színész eddig, durván jól alakítja a szerepát A.R.
  • polluxware
    meg a másik! azt csodálom hogy a lucsiánot, meg a csicskását a nagyfőnök nem ölette meg

egyébként az az ürge (boss) még tuti szerepelni fog a jövőben valmiben (nagyon nagy karakter)
  • polluxware
    úgy értem, hogy eddig túl idilli képek voltak Nucky-ról, valamint itt valki sírt a Jimi fiú miatt... meg akarta öletni a Nucky-t;)

mondjuk egy olyan verzsönt is eltudtam volna képzelni, hogy éli mindenki tovább azt az életet ami "maradt" neki.

Iláj gyakorlatilag hazudott, hisz ő akarta Nucky-t megöletni..

szóval ezekre a sóhajos dolgokra mondom, hogy visszatértek a talajra az f.írók
  • gercse
    Én eddig sem bírtam Nuckyt :), az egész sorozatot Kelly Macdonald miatt kezdtem el nézni, ő legalább nem hal meg talán :D

Marad Richard még kedvencnek.

• proway
    h érted h visszatérjenek a földre? ki szállt el magától?
  • polluxware
    más valamit hallani az egyik fél szájából, mint látni is azt képekben

sztem kellett

ennyi
  • polluxware
    sztem ez kellett hogy visszatérjenek a földre..

meg az is ahogy shrőőder asszonyság átruházott mindent:)))

most akkor vége?
  • Hoz_Hun
    Most káromkodok egyet:
    A JÓ KURVA ANYJUKAT A MOCSKOS ÍRÓKNAK!!!
    (Durva SPOILER)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ....hogy kinyirták Jimmy Darmodyt, az egyik, legjobb szereplőt! MIÉRT?!? Az a geci Eli meg az a mocskos Manny Horvitz meg meguszta....áááh. Pedig milyen királyul alakult minden a végére, erre elkurják az utolsó öt percben. De mérges vagyok. Rohadjanak meg! Ezekután tudjátok mit: dögölj meg Nucky Thompson!!
  • a.carkey
    Tudtuk, hogy menekült. Nucky folyamatosan ezt mondta. Az új elem az anyja és a beteg FBI-os leleplezése volt.

Engem az lepett meg, hogy Al Capone simán leírta, holott még a nejével is jól elcsevegett, és kb. barátjaként bánt vele. Már csak Harrow maradt meg igaz barátjának.
  • polluxware
    azért kellett ez a rész.. annó, csak annyi szó volt Jimbo-ról hogy a háborúba a hazáját ment védeni

erre kiderül hogy csak menekült

gyerek, meg a beteges anyjától..

(az anyjának sem volt "könnyű" gyerekkora)

• a.carkey
    Szerintem, meg ha kimarad a rész 91%-a, akkor is egész a történet.
  • polluxware
    ez volt eddig a legjobb rész

5*

már aki érti/értékeli az alakításokat
  • Kferro
    Az.
    Kiváncsi leszek, hogy Van Alden sorsa hogy alakul a továbbiakban.
    És végre láttunk tőle egy újabb mosolyt! :D
  • Punker
    nagyon beteg rész volt
  • gercse
    uhhh, ez a rész...művészire sikeredett, és úgy tűnik a vér mindennapossá válik
  • 0ppika
    igen, visszanéztem, ő az, csak az 1. évben full ősz volt...
  • Kferro
    Úgy rémlik, hogy a történet egy pontján a Kapitány befestette a haját feketére. Persze lehet, hogy valamivel keverem.
    De az biztos, hogy a Kapitányt a méltán ismert Dabney Coleman alakítja:

• 0ppika
    Akkor wtf? Festve van a haja? :S:D
  • Kferro
    Na nehogy Harrow meghaljon! :)
    Az egyik kedvencem a sorozatban, olyan, aki sokat hozzátesz az amúg is jó filmhez.

Egyébként magunk között szólva, egyáltalán nem bánom, hogy nem kell tovább néznem Jimmy feleségének a szenvedését...
  • gercse
    jó gondolat valóban, hisz bele volt zúgva keményen
    de ettől függetlenül Jimmynek is feltűnik majd gondolom, hogy nincs felesége :D
  • a.carkey
    Szerintem meg nem fogja megtudni.

fogja megtalálni a hullát, és ő fog majd bosszútállni, amibe belehal (vagy mit tudom én ...) :D
  • gercse
    most lesz az, hogy beleszarik az egészbe szerintem, és el fog borulni az agya, tudni fogja ki volt a gyilkos, és bosszú mindenképp várható
  • Kferro
    Háát... pedig megtörtént. Szegény Jimmy, nem elég, hogy megölték a feleségét, de hogy egy idegen nővel majdhogynem meztelenül fogják megtalálni a hulláját... Ez vajon mennyire tesz jót az amúgy is megcsappant hírnevének?
  • a.carkey
    Nem hittem volna, hogy megtörténik, ami megtörtént a végén ...
  • Kferro
    A Kapitányt ugyanaz a színész játsza.
  • Micsu
    tényleg? nekem fel se tünt
  • 0ppika
    Most kezdtem csak el nézni a 2. évet. Miért játszotta másik színész a Kapitányt?
  • Micsu
    kemény dráma
  • gercse
    szerintem kib.szotttul jó az összes :D
  • polluxware
    na ez a 8. rész...

jó volt;)

• gercse
    Hát a 6. sem marad le nagyon...hihetetlen jól fenn tudják tartani a szálakat, nem lankadhat senkinek a figyelme, hihetetlen egy sorozat
  • gercse
  • daver88
    Ez az 5. rész mekkora volt te jó isten...sztem a top3-ban benne van az előző évadot is belevéve...