539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
#139 hbo insider.. -
#138 tipikusan az álszent molesztáló papokra emlékeztet, meg a tetves egyházra..
sajnálom hogy nem vágták börtönbe
-
#137 azért hiányozna.. sztem kimondottan kellett az ő fizimiskája ahhoz hogy kicsit neki drukkoljon az ember
hányan mondták magukban azt amikor felmentette a bíró hogy: nemááán!
kell ő oda;) -
#136 csicskás= A.R. emberei..
nem lekicsinylően értettem -
Kferro #135 Azért Buscemit nem nevezném középszerű színésznek. Ebben a sorozatban nagyot alakít, de most hirtelen eszembe jutott a Reservoir Dogs is.
Nekem ebben a sorozatban nagy kedvencem a Van Aldent alakító Michael Shannon. Nem tudom, hogy a való életben mennyit mosolyog, de ebben a filmben (ahogy az egyik alkotó is mondta nem régen) ő az egyik poénforrás, köszönhetően annak, hogy kb. minden 5. részben látjuk csak mosolyogni. :) -
#134 Amugy szerintem Buscemi kozepszeru szinesz, es ebben a sorozatban se nagy brilliroz. Nekem Luciano a kedvencem, mint szinesz. Baromi jol alakitja a digo gengsztert. Az akkcentusa meg zsenialis. -
#133 Oket nem is fogja... Mindketto letezo karakter. Akit csicskasnak neveztel (Meyer Lensky) a 60as 70es evek egyik legnagyobb keresztapaja volt. Luciano korabban meghalt asszem. -
#132 jaja, egyik legjobb színész eddig, durván jól alakítja a szerepát A.R. -
#131 meg a másik! azt csodálom hogy a lucsiánot, meg a csicskását a nagyfőnök nem ölette meg
egyébként az az ürge (boss) még tuti szerepelni fog a jövőben valmiben (nagyon nagy karakter) -
#130 úgy értem, hogy eddig túl idilli képek voltak Nucky-ról, valamint itt valki sírt a Jimi fiú miatt... meg akarta öletni a Nucky-t;)
mondjuk egy olyan verzsönt is eltudtam volna képzelni, hogy éli mindenki tovább azt az életet ami "maradt" neki.
Iláj gyakorlatilag hazudott, hisz ő akarta Nucky-t megöletni..
szóval ezekre a sóhajos dolgokra mondom, hogy visszatértek a talajra az f.írók -
#129 Én eddig sem bírtam Nuckyt :), az egész sorozatot Kelly Macdonald miatt kezdtem el nézni, ő legalább nem hal meg talán :D
Marad Richard még kedvencnek.
-
#128 h érted h visszatérjenek a földre? ki szállt el magától? -
#127 más valamit hallani az egyik fél szájából, mint látni is azt képekben
sztem kellett
ennyi -
#126 sztem ez kellett hogy visszatérjenek a földre..
meg az is ahogy shrőőder asszonyság átruházott mindent:)))
most akkor vége? -
Hoz_Hun #125 Most káromkodok egyet:
A JÓ KURVA ANYJUKAT A MOCSKOS ÍRÓKNAK!!!
(Durva SPOILER)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....hogy kinyirták Jimmy Darmodyt, az egyik, legjobb szereplőt! MIÉRT?!? Az a geci Eli meg az a mocskos Manny Horvitz meg meguszta....áááh. Pedig milyen királyul alakult minden a végére, erre elkurják az utolsó öt percben. De mérges vagyok. Rohadjanak meg! Ezekután tudjátok mit: dögölj meg Nucky Thompson!! -
#124 Tudtuk, hogy menekült. Nucky folyamatosan ezt mondta. Az új elem az anyja és a beteg FBI-os leleplezése volt.
Engem az lepett meg, hogy Al Capone simán leírta, holott még a nejével is jól elcsevegett, és kb. barátjaként bánt vele. Már csak Harrow maradt meg igaz barátjának. -
#123 azért kellett ez a rész.. annó, csak annyi szó volt Jimbo-ról hogy a háborúba a hazáját ment védeni
erre kiderül hogy csak menekült
gyerek, meg a beteges anyjától..
(az anyjának sem volt "könnyű" gyerekkora)
-
#122 Szerintem, meg ha kimarad a rész 91%-a, akkor is egész a történet. -
#121 ez volt eddig a legjobb rész
5*
már aki érti/értékeli az alakításokat -
Kferro #120 Az.
Kiváncsi leszek, hogy Van Alden sorsa hogy alakul a továbbiakban.
És végre láttunk tőle egy újabb mosolyt! :D -
#119 nagyon beteg rész volt -
#118 uhhh, ez a rész...művészire sikeredett, és úgy tűnik a vér mindennapossá válik -
#117 igen, visszanéztem, ő az, csak az 1. évben full ősz volt... -
Kferro #116 Úgy rémlik, hogy a történet egy pontján a Kapitány befestette a haját feketére. Persze lehet, hogy valamivel keverem.
De az biztos, hogy a Kapitányt a méltán ismert Dabney Coleman alakítja:
-
#115 Akkor wtf? Festve van a haja? :S:D -
Kferro #114 Na nehogy Harrow meghaljon! :)
Az egyik kedvencem a sorozatban, olyan, aki sokat hozzátesz az amúg is jó filmhez.
Egyébként magunk között szólva, egyáltalán nem bánom, hogy nem kell tovább néznem Jimmy feleségének a szenvedését... -
#113 jó gondolat valóban, hisz bele volt zúgva keményen
de ettől függetlenül Jimmynek is feltűnik majd gondolom, hogy nincs felesége :D -
#112 Szerintem meg nem fogja megtudni.
fogja megtalálni a hullát, és ő fog majd bosszútállni, amibe belehal (vagy mit tudom én ...) :D -
#111 most lesz az, hogy beleszarik az egészbe szerintem, és el fog borulni az agya, tudni fogja ki volt a gyilkos, és bosszú mindenképp várható -
Kferro #110 Háát... pedig megtörtént. Szegény Jimmy, nem elég, hogy megölték a feleségét, de hogy egy idegen nővel majdhogynem meztelenül fogják megtalálni a hulláját... Ez vajon mennyire tesz jót az amúgy is megcsappant hírnevének? -
#109 Nem hittem volna, hogy megtörténik, ami megtörtént a végén ... -
Kferro #108 A Kapitányt ugyanaz a színész játsza. -
Micsu #107 tényleg? nekem fel se tünt -
#106 Most kezdtem csak el nézni a 2. évet. Miért játszotta másik színész a Kapitányt? -
Micsu #105 kemény dráma -
#104 szerintem kib.szotttul jó az összes :D -
#103 na ez a 8. rész...
jó volt;)
-
#102 Hát a 6. sem marad le nagyon...hihetetlen jól fenn tudják tartani a szálakat, nem lankadhat senkinek a figyelme, hihetetlen egy sorozat -
#101 -
#100 Ez az 5. rész mekkora volt te jó isten...sztem a top3-ban benne van az előző évadot is belevéve...