Boardwalk Empire

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
én is nézem, de valamiért nem érzem azt, hogy ezt ki lehetne tárgyalni

nincsenek benne óriási fordulatok, vagy nagy titkok. halad a sztori a saját medrében, mi meg csak nézzük, mint a birkák 😄 jól van ez így

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LaszloLedzenyi
én is nézem, alakulgat a történet<#nyes>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Punker
én nézem csak csúsztatva, az uccsó részt pl pénteken volt csak idõm megnézni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo
nézzük, csak nem kommentáljuk (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a.carkey
Ne már, hogy ezt senki sem nézi? <#confused><#szomoru1>

A medve nem játék.

Shiwo
jah, idõközbe én is rábukkantam erre a cikkre, de azért köszi 😊

BlackShadow
Boardwalk Empire: 3,40M – 2.0/3 – 18-49: 1.4/3
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/10/06/vasarnapi-amerikai-nezettseg-10-03/

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shiwo
nézettségrõl tudni valamit, hogy tartotta-e a premier szintjét ?

LaszloLedzenyi
nagyon jó kis sorozatnak ígérkezik, remélem egy Sopranos színvonalat megüt a végkifejlett azért.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát nem....mondjuk a faszi se volt semmi, hogy ennyi mindent kibírt..

Punker
fogorvosnál nem szarozik az ügynök bakker <#wow1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LaszloLedzenyi
The Brian Jonestown Massacre-Straight up and down

Punker
tudja valaki hogy az intro alatt milyen szám megy?

bakkerman
zsír sori,mindkét részt 720p-ben néztem,egyszerûen zseniális!! Buscemi nagyot fog játszani az már most lejött nekem!
Jimmy,és Al Capone eddig kedvenc 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BlackShadow
hmm sztem egy sopranos karakter felhasználásával nem jönne át a megtörtént események feeling.. v nemtom 😊 mindenesetre nem rossz 5let

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Akármelyik Sopranos karakter felbukkanása hatalmasat ütne 😄
LaszloLedzenyi
kiváncsian várom hogy nem e hozzák be valamelyik késõbbi részbe james gandolfini-t

ForzaInter
biztos hamarabb lesz

ma néztem meg az 1. részt, hatalmas volt, sok sorozatot nézek/néztem már de top3 közül mind hbos.. méltó utódja lehet ez a sorozat a sopranosnak.. steve buscemi meg nagy kedvenc

Yo, Bitch!

LaszloLedzenyi
este lesz a második rész , remélem hamarabb lesz felirat hozzá mint az elsõhöz

LaszloLedzenyi
Nagyon sok benne a szleng azért kell még sajnos hozzá a felirat, egyébként nekem tetszett, már várom a folytatást

Hosszúpuskán már van magyar felirat az xvid-fqm verzióhoz.
Köszönet érte a fordítóknak. <#worship>
BlackShadow
nagyon jóóó 😊
csak mondjuk itt annyi név és karakter jött hirtelen, h a végén csak pislogtam, h akkor most ki mit miért mikor mivan? 😄

az olasz dagit a végén ki, és miért ölte meg? v arra majd fény derül? al capone karaktere meg mennyire hasonlít már.. jól castingoltak 😊

Bulykin
be is rendelték a 2.évadot

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Punker
biztos hogy lesz magyar felirat is, hbo-n mikor ment? mûsorban nem találtam meg.

Ahhoz van angol felirat. Sajnos hiába a hétfõ hbo-s vetítés,sehol nem találom szinkronosan, feliratot meg szerintem senki sem csinál, így kénytelen vtam angol felirattal nézni.
Punker
boardwalk.empire.s01e01.hdtv.xvid-fqm nekem ez van, de feliratot nem találtam 😞

LoSA
Itt eléggé dicsérik... 😊

link

Igen én is elkezdtem de inkább kinyomtam mert sokat kéne szótáraznom. Csak nem tudom hogy aki készíti a feliratot hova szokott irogatni hogy kb mikor készül el..még anno prison breaknál volt ilyen hogy mindig írták h még kb mennyi idõ a feliratig.
Carloska
hallod eztvrõl szedtem le 😄

Shiwo
belenéztem egy picit, bár elég jól megértem az angolt, de ahogy elnéztem, ebben jócskán lesz szleng meg intrika, amit nem biztos, hogy felfognék, ezért remélem hamar lesz magyar felirat hozzá

ProGabe
dehogy van! én is azt néztem, matroskaban kikapcsolható a sub, ahogy kell

aztán persze lehet, hogy ahonnan szeded, oda már valami szutyok erziót pakoltak fel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carloska
pff Boardwalk.Empire.S01E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE hardsub van rajta ba********* meg írhatták volna..

na ezt meg kell sasolni
ProGabe
megnéztem. tökéletes bazzeg, tökéletes!

Carloska
én majd mkvbe szedem csak még nagyon kapós és lassan jön , ajánlom aki teheti 720p be szedje le

Shiwo
xvid van, feliratot csak angol

LaszloLedzenyi
elméletileg ma lesz a HBO a magyar premier, az usa-ba tegnap vetítették, talán már van xvid belõle felirat meg 1-2 nap

várós

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Gondoltam nyitok neki topikot. A sorozat ma indul, gondolom aki ismeri a Sopranost és szereti, az várja ezt is, mivel Terence Winter keze is benne van a dologban. Martin Scorsese készíti és Steve Buscemi a fõszereplõ, 1920as évek.

Ide jöhetnek majd vélemények. Ha valaki esetleg tud arról valamit, hogy készít-e hozzá valaki feliratot akkor írja meg, mert szívesebben nézem eredeti nyelven.
← ElőzőOldal 11 / 11