Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
miért? a filmbelire eddig rá tudták bizonyítani a bíróságon? :)

btw szerintem Nucky nem akarta kinyíratni a csávót, megtette volna saját kezûleg is, fontosabb lett volna neki, hogy minden a terv szerint alakuljon..

persze meglepõdött a hullán, de felesége reakcióját látva még inkább.. elõször tán nem is realizálódott benne, hogy miért bukott ki annyira a csaj.. persze aztán leeshetett neki a dolog..

kérdés, hogy most még jobban elhidegül tõle, vagy rádöbben, hogy mennyire közel állt ahhoz, hogy elveszítse a nõt, és jobban fog hozzá ragaszkodni..

Harrow.. sztem vagy kénytelen lesz kinyírni a csaj apját, vagy a csajt nyírják ki, valami biztos lesz vele...

bár az is lehet, hogy összejönnek, és hogy biztosítsa a megfelelõ körülményeket, kénytelen lesz újra belekeveredni a bûnözõk ügyeibe..

lehet Nucky pont vele fogja megoldatni 1-2 problémáját, ha már egyszer mesterlövész volt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Margaret nekem nagyon szimpatikus és az akcentusát is bírom. Igen az ügynök is érdekes színfolt. Nem mondom, hogy oda vagyok a karakterért, de a színész nagyon jól játsza. Rájár a rúd rendesen arra a karakterre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ForzaInter
nuckyt meg, hogy nyírnák már ki?:D õ a fõszereplõ, és elsõsorban atlantic city-rõl szól a sorozat, amit nucky irányít.

amúgy a valós karaktertõl annyiban különbözik, hogy az igazi nuckyra soha nem tudták rábizonyítani, hogy embert ölt, vagy utasítást adott ki valakinek a megölésére.

Yo, Bitch!

ForzaInter
nucky felesége iszonyat irritáló, én már ha meglátom rosszul vagyok.

elõzõ évadokban még viszonylag tûrhetõ volt, de most..

Yo, Bitch!

Margaretes résszel nagyon egyetértek, nagyon idegesít az a nõ. Még mindig azt várom h Harrow szálon történjen vmi túl nyugodt, bár gondolom a csaj apjával lesz vmi.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

cylonflatus
Nekem Nucky feleségébõl nagyon elegem van, pont hogy õ lassítja a sorozatot! Viszont a volt szesztilalmis ügynök hatalmas figura, de Margaretnél 100x szórakoztatóbb figura, az fix.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Jaj bocsánat a duplázásért!

cylonflatus
Hát nem is tudom, én arról a meglepett arcról inkább azt olvastam le, hogy akkor esett le neki a két fillér. Meg ugye õ máshogy képzelte el a merényletet, több emberrel, a Slater gyerek akarta egyedül (ok, +1 kísérõ) intézni. No de ugye az igazán jó manipulátorok úgy tudják a szart keverni, hogy az áldozat azt hiszi, hogy minden a saját tervei szerint történik, pedig csak csak rá van vezetve, hogy õ döntsön úgy, ahogy a konspirátornak megfelelõ. Nucky pedig világbajnok ebben, de most mégsem hiszem, hogy errõl lenne szó

cylonflatus
Hát nem is tudom, én arról a meglepett arcról inkább azt olvastam le, hogy akkor esett le neki a két fillér. Meg ugye õ máshogy képzelte el a merényletet, több emberrel, a Slater gyerek akarta egyedül (ok, +1 kísérõ) intézni. No de ugye az igazán jó manipulátorok úgy tudják a szart keverni, hogy az áldozat azt hiszi, hogy minden a saját tervei szerint történik, pedig csak csak rá van vezetve, hogy õ döntsön úgy, ahogy a konspirátornak megfelelõ. Nucky pedig világbajnok ebben, de most mégsem hiszem, hogy errõl lenne szó.

Aaaaaaaagh. Most már részrõl részre frusztrálódom! Remélem nagyon katartikus vége lesz a szezonnak (pozitívan), mert kezd csömöröm lenni a sok szerencsétlenkedésbõl meg ebbõl Gyp szemétládából!!!! A jó karaktereket szépen lassan kihúzzák a sorozatból, míg a mocskok vígan éldegélnek. Ha ilyet akarok látni, csak bekapcsolom a híradót! Ha Harrow-ot is kiírják akkor abba is hagyom a sorozatot.
Most már csak négy karaktert kedvelek: Harrow, Nucky felesége, Capone, na meg az a simabeszédû pasas (nem tudom a nevét), aki most ment azt a dagadtat kinyírni 40 rugóért. Na õ egy viszanylag új de nagyon jó figura.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gercse
Masseria csak szimplán Lucianoéktól tudta meg, hogy Nucky készül ellene. Így már felkészült a "váratlan" látogatókra. Szerintem.

Sztem meg azért lepõdött meg Nucky mert akkor jött rá h a Margaret megcsalta, mi értelme lett volna Masseriával kinyíratni saját emberét, miközben ki akarja csinálni Masseriát?

Azt nem tudtam h Nuckyt is valós személyrõl mintázták, de ettõl függetlenül lehet kezd kicsit feleslegessé válni, kíváncsi leszek h fogják csavarni ezt a Nucky vs Joe-Rosetti szálat. Az is lehet h Rosetti bekavar Masseriának és ezért át adja Nuckynak.

a.carkey
Torrio egy ellene irányuló gyilkossági kisérletben súlyosan megsebesült, melybõl csak nagy nehezen épült fel. A fokozódó problémák, az elharapódzó erõszak és a halálközeli élmény visszavonulásra kényszerítette Torriót. Miután 1925-ben kijött a kórházból úgy döntött átadja hatalmát Caponenak: „''Al, most már mindenem a tied!''” Torrio a harmincmillió dollárjával elõbb visszatért Olaszországba, majd 1934-ben Capone tárgyalására Brooklynba, ahol azután politikusként tevékenykedett hátralévõ életében, tanácsadóként segítve a szervezett bûnözést.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért szenvedtek vele, hogy jobban tudják alakítani a sztorit, és szerintem ezért sincs annyit Capone sem, mert õ a legfixebb karakter.

Megj. szerintem a fürdõs résznél pont Nucky köpte be Masariának, mert megtudta valahonnan, hogy a neje félrekefélt, DE azt nem tudta, hogy a neje nem csak félrekefélt, pl. úgy, hogy a pasi elcsábította póni vásárlás alatt, hanem a felesége szereti is a pasit, és mivel õ meg - bármekkora genya is - szereti a nejét - persze csak a maga módján -, és annak gyerekeit is, így bárhogy is ki akarta nyiratni az ürgét, a legjobbat akarja a nejének, mégha el is veszíti, így nem bánta volna, ha szerelembõl lép le. Legalábbis én ezt érzem, és ezért is értettem a döbbenetet az arcán, amikor a neje sírva fakadt. Persze lehet, hogy nem így volt, de mifaszért suttogtak volna?

A medve nem játék.

nem nyírják ki mert akkor kell egy új fõcím is<#eplus2>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

cylonflatus
Bocs a sok "karakter"-ért, már félig alszok

cylonflatus
Akkor most én jövök egy évszámmal:) Akirõl Nuckyt mintázták 68-ban halt meg, tehát ha hûek maradnak az eredeti karakterhez nem valószínû, hogy megölik. Azonban hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerû: míg Capone, Luciano, az eredeti teljes nevükkel nyomulnak, az igazi Nuckyt Enoch "Nucky" Johnsonnak hívták. Így akármennyi dologban is megfeleltethetõ a való élet-beli párjával a mi Nuckynk fiktív karakter, tehát nagyobb mozgásterük van a karakterrel, akárki is nyírhatják. A kérdés az, hogy akkor miért kellett létrehozni ezt a "hibrid" félig valós karaktert, miért szenvedtek vele, hogy megfeleljen egy élõ karakternek, amikor egyszerûbb lett volna egy full fiktív karaktert kitalálni, akivel úgy játszanak ahogy akarnak. Szerintem nem nyírják ki.

Én már azon is gondolkoztam mi van akkor ha megmerik lépni hogy meg ölik Nuckyt az évad végére, és jövõre tényleg Capone, Luciano felemelkedését látjuk teljesen. Azért anno ha egy Nucky féle ember meg akarta volna ölni Masseriát valamelyikük tuti holtan végzi és nem hiszem h Joe.

ForzaInter
ez a vége durva volt..

szegény franco:D egyszer még elnézte neki gyp a beszólást de másodjára már nem volt kegyelem:D

érdekes, hogy ebben a részben minden fõszereplõ szerepelt, csak gillian nem.

Yo, Bitch!

cylonflatus
Igen, ezért írtam a második mondatot ;)

cylonflatus
Hát igen, Gyp Rosetti jelenlétében kétszer is meg kell gondolni mit mond az ember :)

Amikor az a Franco az elején megszólalt, már éreztem h nem éli meg a rész végét. :D

A csomagnál meg elõször azt hittem h egy levágott lófej lesz a ládában. Így azért jobban ütött. Lassan itt a finálé is sajnos. :/

Hát ennek a szezonnak a kezdetekor is ugrottunk 1,5 évet az idõben, simán összejöhet.

ForzaInter
én capone és luciano "felemelkedésére" lesz kíváncsi, azt mondták a készítõk, hogy ezt fogjuk látni a sorozatban. de capone 26-ban míg luciano 31-ben lett fõnök, most pedig a sorozat még csak 24-ben tart.

szóval vagy felgyorsítják az idõt, vagy hamarább kerülnek hatalomra mint igazából. mert elvileg 6. évadot terveznek ebbe pedig csak max capone felemelkedése férne bele.

Yo, Bitch!

Én viszont már nagyon szeretném látni, hogy a vérét veszik Gyp-nek! A következõ évadban lesz majd más, de õt szeretném látni már ahogy megnyúvad.
Jelenleg Harrow az egyik fõ kedvencem, remélem õ sokáig marad. Jimmy anyicikája se semmi figura, remélem õ is ármánykodik még egy darabig. Ahogy azt a csávót elintézte az igazán számító és gonosz dolog volt. De tetszett! Legalább nem kínozta meg elõtte... hehehehe.

Shiwo
hát, ebben a sorozatban az lenne meglepõ, ha
Harrow összejön végleg a csajjal, megházasodnak, gyereket csinálnak és boldogan élnek, míg meg nem halnak...

de nagyobb az esélye, hogy apucinak nem tetszik a kapcsolat, nekiáll kötekedni és a csaj megsérül.. vagy apuci kipurcan Harrow által..

azt is el tudom képzelni, hogy Nucky Harrow-ot bízza meg Gyp vagy Masaria lepuffantásával (sokat merít a valóságból, de azért nem törekednek feltétlenül a történelmi hûségre..)

Masariát még bõven késõbb ölték meg tudtommal, 1920 volt amikor elkezdõdött a sorozat most olyan 24-et írunk a 3. évadban ha jól tudom, és Masseriát 31-ben ölték csak meg.

cylonflatus
Mivel Masseriát a valóságban megölték és Gyp az õ embere, így túl sok jót nem jósolok neki. A kérdés a mikor, hogy milyen léptékkel halad a sorozat.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Tudjuk valójában mi történt, azt is, hogy Nucky meddig volt hatalmon, úgyhogy nem hinném, hogy bedobja a törcsit. <#vigyor5>

A medve nem játék.

Én is nagyon örülnék Gypnek, gondolom a készítõk figyelembe veszik azt is h egy karakter mennyire népszerû, és gondolom nem csak mi szeretjük ennyire.
Harrow pedig tényleg megérdemli h boldog legyen de akkor nem illene tovább a sorozatba. Én is szurkolok neki amúgy, de a legjobb jelenetei még mindig azok amikor zajlik körülötte az élet és "genszterkedik".

ForzaInter
szerintem egyre nagyobb az esélye arra, hogy átmentik a 4. évadra, amit nem is bánnék.:D

a fõszereplõk közt is van feltüntetve, nem a visszatérõ szereplõk közt, és eddig az összes részben szerepelt. rajta kívül talán csak nucky és margaret szerepelt minden részben. harrow-al valami nagy dolog még tuti fog történni, tényleg túl nyugis vele kapcsolatban minden. bár valahogy õt jó nézni, hogy minden rendben van vele. én még szinte örülök a sikerének, ha valaki akkor õ megérdemelne egy normális életet. talán õ az a karakter akivel legjobban lehet azonosulni.

Yo, Bitch!

Szerintem valahogy ebbe még Harrow is belefog keveredni, vhogy nekem túl nyugis ez a kis szerelmi szál nála, többet várnék a karakterétõl. Még az is lehet h Rosetti nem hal meg a szezon végére.

ForzaInter
kíváncsi vagyok az utolsó 3 részben mi lesz. nucky most nagy szarban van, egyedül semmit se tud csinálni rosettivel..

Yo, Bitch!

Nekem errõl egybõl Napoleon ugrott be.:D

ForzaInter

like a boss<#violent>

Yo, Bitch!

Tikal
baszki, azt hittem majd odagurul egy auto ahogy szokták, aztán ratata, de ez?! kemény. nagy balhé lesz a következõ részben, remélem.
Capone is kapaszkodik fel szépen :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
kemény rész volt az eladási szituációs gyakorlat :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

ForzaInter
van aldennek van egy pszicho feje.:D kurvára bírom a csávót. már vártam mikor durran el az agya:D

Yo, Bitch!

Sztem tuti nem élte túl, így sajnos tuti h Rosetti se éli meg a következõ évadot. :D

Shiwo
jó rész volt :)

Nelson Van Aldennek megint elgurult a gyógyszere :D

a vége meg durva volt, kis csajszi ha túl is élte, biztos nem lesz már egy szépség

Tikal
honnan szedték ezt a mrs röfit Nucky-nak? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

berczely
Most néztem végig a 1-2. évadot.
A 2. vége rohadtul felbosszantott!
Jimmy-t miért kellett megölni? Kedvenc karakterem volt! Feltörekvõ fiatal gengszter. Erre fejen lövi Thomson... na mind1 ez van. Összeállhattak volna azt lehetett volna uralkodni faszán.

én azt hittem hogy senki se tud rosettinek parancsolni, ebben a részben hitelen 2en is tudtak :D

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ugyanezen gondolkodtam h vajon hogy lehetne megmenteni a karakterét, de hát nem hinném h benne lesz a 4. évadban, bár ki tudja, ha készítõk felé is eljut h mennyire népszerû a karakter(gondolom nem csak nálunk népszerû kint is) akkor lehet úgy csavarják a dolgokat h maradjon.

ForzaInter
zseni a pali:D

remélem nem hal meg, és átmentik a 4 évadra is, bár nem sok esély van rá:(

Yo, Bitch!

Úgy látom nem csak nekem maradt emlékezetes a templomi jelenet.
"What kind of sick fuck thinks that way?" :D

Számomra Rosetti a legjobb színész meg karakter a 3 év alatt.

ForzaInter
ez a jelenet isten volt:D:D:D

http://www.youtube.com/v/pXAa6Lf2VFM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Where does he keep the rest of it?<#violent><#taps>

Yo, Bitch!

ForzaInter
na ez jó rész volt. rosseti-s jelenetek nagyon jók voltak. joe masseriát játszó színész kurva jól nyomja, nem volt eddig sok szerepe de azok a jelenetek amikben eddig szerepelt öröm volt nézni.

eli és mickey közt majd lesznek összetûzések:D

nagy háború közeleg, mi lesz itt a végén majd még..:)

Yo, Bitch!

gercse
Julia szimpi nõ, jelenleg a legnormálisabb a sorozatban, elsõ ránézésre :)