539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
Micsu #299 áll már a faszotok? -
Janika114 #298 Még 4 darab poster az új évadhoz. A Caponéék komolyak nagyon. -
#297 Szeptember 8
-
Janika114 #296 1 perc alatt átjön az egész hangulata, hihetetlenül várós már a negyedik évad.
-
Janika114 #295 Fél perces kis előzetes az új évadból:
-
Janika114 #294 Új visszatérő szereplők a 4. szezonra: Eric Ladin, Domenick Lombardozzi és Patricia Arquette.
Új állandó szereplők a a4. szezonra: Jeffrey Wright és Ron Livingston.
Rövid 4.évados promó.
Nagyon várós az új szezon. -
NovaTerra #293 Nemrég fedeztem fel a sorozatot. Első rész is jó volt már. Nézette magát nagyon és már be is fejeztem a harmadikat. Nekem még új minden, mert lényegében 1 hét alatt megnéztem a 3 évadot. Talán az első volt a legjobb. Sajnálom, hogy Jimmyt megölte Nucky. Nagyon jó karakter volt. Nem is igazán értem miért tette azt, amit. Hisz lényegében belesétált a halálba, pedig azért ott volt még a fia, aki miatt felelősséggel tartozik. És, mint kiderült lényegében csak az események sodrása miatt, amiben az anyja jelentősen közrejátszott, vált azzá, akivé. Az várható volt a 3. évad vége felé, hogy Richard nagy aprításba kezd. Örültem, hogy megúszta. Bár sniper múltja miatt talán ő ölt meg legtöbb embert az egész sorozatban, talán mégis ő a legártatlanabb, ha szabad így fogalmaznom. És elég őszinte, aki kb. csak egy kis családra és boldogságra vágyik. Nucky miután megölte Jimmyt vált igazi gengszterré. Még az első részben mondja Jimmy neki, hogy nem lehet csak félig gengszter.
Rengeteg jól kitalált, fejlődő, változatos karakter van. És a történet is leköt. Most így harminchat rész után, már nézném is a következőt. -
Micsu #292 szept vége -
#291 Következő évad mikorra várható? -
Janika114 #290 Ááá király :D Már várom :D -
#289 This is England 90:
"Shane is doing the Stone Roses documentary, but we're definitely gonna do [the new series] next year and my character is going to be coming out of prison, so I'm really looking forward to that," Graham said. -
Janika114 #288 Én is olvastam, csak még nem volt biztos az infó. Reméljük hátha. -
#287 A 90' jon majd valamikor tobb helyen olvastam. -
Janika114 #286 Örülök h tetszett, remélem a sorozatnak lesz még folytatása. -
#285 Henry a Csengetett Mylordból jobboldalon :) -
#284 Kösz a tippet, haver! Nagyon ott van tényleg ez a film, és a sorozat is tetszett!
-
Micsu #283 Masseria már nem fog sok gondot okozni meg Rothstein sem, főleg ha korhű a sorozat -
#282 Annyira éreztem ... -
bega82 #281 Igen, ő még biztos fog problémákat okozni. -
bega82 #280 Azaz, köszi! :) -
#279 Masseria még okozhat gondot, amiért levágták az embereit, illetve hogy nem lett "király". -
#278 Mickey Doyle -
bega82 #277 Kicsit máshogy csinálták meg ezt a befejező részt, mint gondoltam, de persze ez nem baj, sőt! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából azt hittem, jobban ki lesz hegyezve ez a háború, Chalky-nak meg Capone-nek alig volt szerepe a civakodáson kívül, inkább megint a diplomáciai húzások voltak előtérbe helyezve. Nucky ezzel az overholti szeszfőzdével egy lépésben mattolta A.R-t és Rosettit, akitől ugye visszahívta az embereit Masseria. Az zseniális lépés volt.
A kis kurva Margaret megint idegesítő volt, nem is értem Nucky miért bocsát meg neki! :D
Richard meg igazi badass motha'fucka' volt, mint John Rambo, mikor bepöccen! :D
Amúgy eszméletlen ez a sorozat, hogy mennyi jó karakter van benne, szerintem nincs is még egy ilyen sori... Nucky, A.R., Chalky, az a hülyén röhögő fickó, most nem jut eszembe a neve :D, Capone, Rosetti (RIP), még Eli is egyre jobb esküszöm, nem semmi! :) -
#276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harrow odatette magát:DDD bár lehet őt se látjuk többet, eléggé ilyen érzésem van. ne legyen igazam! -
#275 [spoiler]Néhány ember meghalt, de amúgy semmi komoly nem történt
A tengerparton reméltem, hogy valamelyik lerendezi a Cigó digót -
#274 Luciano meg a hernyó bukta miatt lesz kénytelen Masseria ellen fordulni. Alakul a csipet csapat, Nucky amekkora hendikeppel indult, a végére elég finom társaság támogatja. -
kingtomi #273 na jó gyerekek én ezt már nem bírom!! :D -
#272 Te atyaisten, ez be fog vonulni a világtörténelembe :D -
Mi lesz itt az utolsó részben.. -
Janika114 #270 Én is pont most nézem a 2. évadot igen már nem sokat szerepel benne sajnos, de a filmben ő a főszereplő szinte, és jól is nyomja. Illik hozzá ez a tipikus badass karakter. -
#269 tegnap néztek meg a a sorozat második évadát. abban sajnos sokat már nem szerepelt, csak 2 jelenetet.
ja, ő szerepelt a blöff-ben is.
nekem már régóta nagy kedvencem a csávó. nagyon jó színész. -
bega82 #268 Köszi, ezt lehet meglesem majd. :)
Amúgy ez az a fickó, aki Tommyt játszotta a Blöffben? -
Janika114 #267 Sztem se adta még át a hatalmat teljesen Torrio, ez sztem csak egy felvezetése annak h Torrio szép lassan készül a visszavonulásra.
Amúgy aki szereti az Al-t játszó színészt, annak ajánlom figyelmébe a This is England-et mind a filmet és utána a sorozatot is, nincs sok rész, és más a téma, de Al ott is nagyon jól játszik egy kemény figurát. -
#266 Amikor visszajött Olaszországból, kicsit más lett. Csinálj azt Al, amit akarsz. Így vált el tőle az írek kapcsán. -
#265 sztem még nem vonult vissza. azt láttuk volna akkor, hogy átadja a hatalmat caponenak. -
#264 Torrio visszavonult. Történelmileg Caponenak odaadta a hatalmát, ami cirka ezer ember felügyeletét jelentette. :) -
kingtomi #263 zseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnniiiiiááááááááááááááááááááálllliiissssss! már nagyon várom az utolsó részt!
nekem Chalky karaktere nagyon tettszett ebből a részből, emg hogy kiállt Nucky mellett. szegény Kesslert azért sajnálom,de túl fogja élni. Al meg egyszerűen hihetetlen ahogy "előjött" az emberei közül!
az uccsó részben alighanem lesz egy két shotgun meg thompson, de ez a pumpálós sörétes nekem nagyon bejön :D -
#262 mindenki ezt várja. megcsavarhatnak 1-2 dolgot azért. Nem veszem még mindig biztosra h kinyírják Rosettit. Megölhetik valszeg ez lesz, de túl evidens nekem :D
Az egyezségre Al-lal vagyok kíváncsi h miért hajlandó eljönni. -
Hoz_Hun #261 Már csak egy? Akkor a múlthetit nem nézem meg, majd az utolsóval egybe a kettőt. :) -
#260 no country for old men-ben volt még jó, ahogy előadta a buta kis picsát :)