539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
Janika114 #419 Szerintem is nagyon jó volt, talán a legjobb rész idén számomra. Tele sok kis apró zseniális jelenettel. Capone mikor viccet mesélt, vagy mikor Masseria mikor beszólt Meyernek az asztalnál. :D Azt remélem hogy nem akarják meghúzni azt hogy most Chalky azt hiszi hogy Nucky ellene fordult dolgokat. -
kingtomi #418 hát gyerekek nem bírtam ki megnéztem az új részt,hát majdnem kardot nyeltem,hatalmasra sikeredett!!!
kezdenek beindulni a dolgok és tényleg haladunk a háborúk felé főleg Chicago-ban :) -
#417 csak ezek után ne öljék meg :D
évadok végén el szeretik játszani h azt öletik meg akire legkevésbé számítunk :d -
raymondcurto #416 Ha jól emlékszem Ő is létezett,de ezt most nem mondom biztosra,utána kell nézni. -
#415 sztem ő kitalált személy -
bega82 #414 Egyetértek az előttem szólókkal, Van Alden tényleg hatalmas! :D Egyébként ő is létező személy volt? Nagyon kemény volt, ahogy elmondta a virágboltban a dolgokat O'banionnak, hogy visszavett már az arcából egyből. :) -
#413 Hát, dehogynem. 12 rész egy évad és már a 9.-nél tartunk. Szóval bizony rég volt. -
#412 Azért a zseniális vasalós jelenet nem volt olyan régen.:) -
#411 Nem is tudom, hány év óta vártam erre a részre, nem hittem volna, hogy eddig halogatják, míg Van Alden újra bekattan... -
Janika114 #410 Hát gondolom azért bízta rá itt is másra, mert a valóságban se ő intézte el, és hogy akkor mi volt miért nem akarta ő elintézni már sose tudjuk meg. -
#409 Én inkább azon csodálkoztam, hogy Al nem saját kezűleg intézte el O'Baniont. Annyira rá volt pörögve, szinte mint ha egy fizikai szükségletét elégítené ki, hogy O'Banion megdögöljön (már csak a testvére miatt is, ugye őt okolta Frankért). Miután Torrio kiadta az ukázt azt vártam volna, hogy saját kezűleg fogja kibelezni, erre rábízza másra? Egy Al Capone, a testvére (vélt)gyilkosát nem saját kezűleg intézi? Nem tudom, ez nekem fura volt. -
#408 na ezzel a hsz-el meg mi lett:D nem baj így is érthető. -
Janika114 #407 Ja így már értem, köszi :D -
#406 Igazából egy másik olasz banda ölette meg O’Banian-t a “Genna Crime Family” (akik később beleolvadtak az Outfit-be) velük volt egy kis nézeteltérése O’Banian-nak (vmi kaszino ügy) de elvileg Torrio beleegyezésével történt. -
Janika114 #405 Le írhatnád mit találtál, azt tudtam eddig is h Frankie Yale ölte meg Capone megbízásából de itt tényleg nem értem én se miért nem várta meg hogy Van Alden kinyírja. -
#404 Most már tiszta, kicsit utána néztem a történelemnek.:D -
#403 Na végre Van Alden-nél megint elszakadt a cérna.:D
Fasza rész volt ez is, és a következő még jobbnak ígérkezik. Harrow szálával végre kezdtek valamit.
[spoiler]Bár azt nem értettem, hogy Al miért nem várta meg, hogy Van Alden kinyírja O'Banian-t. Mondta, hogy záráskor elintézi, ezért kicsit meglepődtem mikor megjelent Frankie Yale a 2 emberével..
Ja és Mickey vajon ezt is túléli? Ha igen akkor már egy igazi szuperhős lesz.:D [/spoiler -
Janika114 #402 Nagyon jó volt ez a rész, Van Alden tényleg zseniális volt. Remélem Richard -Nucky vonalból is valami jó fog kisülni már régen vártam erre. Pont ezen gondolkoztam hogy miért nem kér segítséget Harrow, Nuckytól a gyerek elhelyezési ügyben, ennyivel tartozna neki azok után hogy kinyírta helyette az egész Rosetti bandát. -
Micsu #401 az jó mert az előző is penge volt, várom már -
raymondcurto #400 Valami zseniális volt ebben a részben Van Alden.
Talán ez volt az évad eddigi legjobb része.
-
Micsu #399 nagy lámaság lenne még1x előhúzni az áruló kártyát -
#398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan érzésem, hogy Eli most nem fog Nucky ellen fordulni. Továbbá van egy olyan sejtésem, hogy Elitól elköszönünk az évad végeztével, szerintem inkább föláldozza magát a fiáért és Nuckyért. Ha hideg logikával gondolja végig: a fia fontos neki ugye, Nuckyval viszont többre viheti a fia mint vele. Szóval konfrontálódni fog az ügynökökkel, aminek viszont nagy valószínűséggel sitt vagy hullaház lesz a vége. -
#397 Kurva jó rész volt, pedig nem is volt Chicago és New York.
Masseria hernyója tuti a narancsban lesz majd. Ez is okozhat még gondot, úgy hogy Nucky nem tud róla.. -
#396 Akit esetleg érdekel, dec. 6-tól jön szinkronosan az HBO-n a 4. évad,már nyomják a reklámot :) -
#395 még nincs felirat hozzá? na mindegy…
-
NovaTerra #394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem igazán értem miért kellett Chalkynak vagánykodnia. Legalább egy kis pisztolyt elrejthetett volna vagy kést vagy valami. Purnsley jóval nagyobb fickó. Azt hittem még korábbi jelenet előtt felfedi a doktor előadásánál, hogy a doki árulja heroint. De gondolom ez amolyan maffia rítus. Elintézzük egymás között, a szennyes meg maradjon titok a nép előtt.
Nucky is megmutatta a hatalmát. Gondolok itt a sétapálcás részre. Jó rész volt. Saly is jó, érdekes karakter. Örülök, hogy feltűnt. Eli vajon megint testvére ellen fordul?
Következő részben úgy látom durvulnak majd a dolgok Chicagoban. -
bega82 #393 Necces volt... :D -
#392 Jó rész volt, csak túl sok szálat zsúfoltak bele ebbe a részbe sztem. Margaret szála meg először a sorozatban érdekes volt.:D -
bega82 #391 Nekem is az a gyanúm, hogy ő ilyen 1 évados szereplő lesz. :) -
bega82 #390 Ja értem, köszi. Lehet ha nem angol felirattal nézem, akkor érthetőbb lett volna. :D -
Janika114 #389 Úgy legyen :D -
#388 Ez a doktor doktor érzésem szerint nagyot fog szopni. -
Janika114 #387 Azért mert a pap rájött hogy ő árulja a drogot, és készült beköpni Chalkynak, mivel ő a drog ellen van. Purnsley meg védi magát... és megpróbálja rákenni Chalkyra az egészet. Remélem Chalkyt túléli az évadot. -
bega82 #386 Hmmm... nem értettem a mostani részben, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Margaret szála is kezd "bevetődni" így, hogyPurnsley miért nyírta ki a papot?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AR-ral hozta össze a sors. -
Micsu #385 "Mostani résztől el is búcsúzhatunk tőle, élheti az életét a nővel, meg a gyerekkel."
hogyne majd jön a fin felirat (not)
richard meg a normális élet 10 különböző fogalom -
Janika114 #384 Igen, azt is imádom :D Legszebb nyelv számomra :D -
#383 Én azt imádom mikor olaszul beszélnek, főleg mikor Masseria. Ez a Petrucelli csávó is elég jó karakter, remélem fogjuk még látni. -
Janika114 #382 Szerintem tuti hogy nem ennyi lesz Richard szerepe, olvastam valahol hogy a készítők tudják hogy ő a legnépszerűbb karakter, ezért is kap több szerepet idén, szóval szerintem vele sokáig terveznek biztos fog még valami történni. Én amúgy azon kívül amit Tommy is ír, még a Lucianot játszó színészt is bírom. Meg szeretem az olasz akcentust ahogy beszél, meg Masseriánál is. -
#381 Mert ismerjük a pályafutását, az alapján pedig az egyik legérdekesebb karakter. Ebben az évadban pedig méltánytalanul keveset szerepelt eddig..
Mondjuk a New York-i szál sztem majd később fog nagyobb szerepet kapni, már ha eljut a 7. évadig a sorozat. (a Winter ennyire tervezi) A nagy dolgok ott igazán 1928 után történnek. Ugye a Chicago-i szál sem szerepelt olyan sokat az elmúlt évadokban, de most ott is sok dolog történik és egyből sokkal több időt is kap az a szál. -
NovaTerra #380 Richard totál mellékvágány, mert Darmody nélkül nem kötődik a bűnszervezetekhez. Ha meg már eddig fontos szerepet kapott, akkor megérdemli, hogy kapjon figyelmet. Az, hogy lelkileg sérült, teljesen érthető. Az is, hogy elege van az eddigi életéből. Mostani résztől el is búcsúzhatunk tőle, élheti az életét a nővel, meg a gyerekkel.
Nekem nem lenne bajom azzal, ha new york-i maffia kerülne középpontba. Csak nem értem miért pont Lucianoért rajongtok.