Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs a dupláért de muszáj.

Boardwalk Empire 5. évad berendelve.<#taps><#vigyor2>

Bár várható volt.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Gondoltam, már csak a névbõl is :D Köszi :D Még régebben Inter fórumon is beszéltünk, meg adtam neked magos torrenteket anno :D De nem offolok itt :D

sb1: Még nincs hivatalos infó, de valószínû október közepén jön, ha a True Blood kifut

ForzaInter
Jó lett.:) Matrix-os kommentet én írtam.:D

Yo, Bitch!

sb1
Nálunk az HBO-n nem tudjátok az új évad mikor várható szinkronosan?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Igen én. :D Nem írtam még sose, csak mivel senki nem vállalta, nem akartam hogy kibeszélõ nélkül maradjon, mint a tavalyi finálé is.

cylonflatus
Capone hatalmas arc (ill. Stephen Graham, aki játssza). Úgy tud vigyorogni ahogy senki, mosolyog de közben azt érzed, hogy itt kurva nagy gáz lesz :)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
a junkien te írtad az elsõ rész kritikáját?:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Rothstein-t láttuk.:D Ha jól tudom Masseria is bizniszel a heroinnal, szóval itt majd valoszínû összefog kapcsolódni a 2 szál.

Capone remélem idén többet fog szerepelni, elvileg rzt nyilatkozták a készítõk.

Yo, Bitch!

Jaja, jól mondod, õket én is hiányoltam gondolom következõ részben meg õk kapnak teret Richard helyett. Gilian se érdekelt, még szerencse hogy Margaret nincs :D

cylonflatus
Kb én is így látom. Viszont Luciano, Masseria, a Capone család, valamint az ex-ügynök Nelson és vele kapcsolatban az O'banion gang - belõlük sokkal több kellene, még akkor is ha esetleg nem õk a jelenlegi nagyhalak (Masseria kivételével, õ egy nagy fehér:). A feka doki rendben van, az a szál érdekes, de ez a Kubai szál helyett simán a fentebb említett urakat kellett volna inkább szerepeltetni.

Eli fia, szépen a család nyomdokaiba fog lépni úgy érzem. Chalkyt remélem nem fogják kinyírni idén, valamiért ilyen érzés fogott el a 3. rész nézése közben. A Dr. még mindig nem szimpi, de a szála kezd érdekes lenni, remélem szenvedõs halála lesz :D Richardot meg kezdik remélem nem akarják nagyon kiherélni, érthetõ hogy egy jellem fejlõdésen megy keresztül, de sokan azért szeretjük nagyon mert igazi badass annak ellenére amin õ keresztül ment.

ForzaInter
Bár ez mondjuk már inkább szicíliai nem is olasz.:D

Yo, Bitch!

Na akkor tényleg nem egyedül vagyok ezzel a olasz beszéd imádattal :D Tudom hogy Lucky még kezdõ itt de azért tavaly is többet szerepelt már mint elõzõ évadokban talán, már azzal is elégedett lennék, csak félek hogy a sok új karakter miatt háttérbe fog szorulni idén. Masseria is jöhet :D

ForzaInter
Annyira jó hallgatni mikor olaszul beszél.:D szépen, nyugodtan olyan dallamosan beszél.:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az a baj, õ még nagyon a pályafutása elejen van. Sztem õ még most sem fog 6-7 résznél többet szerepelni. Attól tartok az õ felemelkedését és hatalomra kerülését nem fogjuk látni, ahhoz nagyon sokat kellene ugrani az idõben. A sorozatot meg ha jól tudom 7 évadra tervezik, csak el ne kaszálják..

Yo, Bitch!

dave9004
ezek az olasz karakterek :D mindenki õket akarja.
am én is.
én még a Masseriat is bírtam/birom nagy sztár
Igen, én is nagyon bírom õt is. Remélem én is hogy többet lesz idén, meg Lucianoból is lehetne több és akkor talán nem panaszkodom :D

ForzaInter
Elvileg Capone többet fog most szerepelni. Õ pótolhatja, hasonlóan õrült õ is. Az õt játszó színész nekem nagy kedvencem.

Yo, Bitch!

Ne is mond :D Remélem elfeledtetik idén velem, de eddig nem nagyon megy, bár én tényleg nagy Gyp fan voltam :D

ForzaInter
Nagyon drukkoltam neki. Magasan a legjobb mellékszereplõ volt, megérdemelte.. Kár, hogy kinyírták a karakterét.:D

Yo, Bitch!

Van igazság! Ezt idén neki kellett kapnia, elvitte a hátán az egész szezont.

ForzaInter
Bobby Cannavale nyerte a legjobb mellékszereplõ kategóriát dráma sorozatban az Emmy díjátadón!

Yo, Bitch!

Capone mellé behoztak még egy érinthetetlen karaktert, Hoovert. Mindkettõnek ismert a története. Bár nem tudom mennyire fog FBI nyomozása kihatni a történetre. Az látszik, hogy szépen megvan már 3-4 konfliktus forrás és még egy pár kisebb is. Az ki volt, aki felhívta Richardot?
Igen, talán pont ezért. Kicsit olyan öntelt is, többnek érzi magát mint Chalky. De hát még változhat sok minden.

Dr. Narcisse érdekes, de egy kicsit sok volt a magasröptû szöveg, nekem elõbb elment volna az agyam mint Chalkynak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nekem elsõre nem olyan szimpatikus Dr. Narcisse. Capone testvéreit viszont nagyon bírom, remélem sokat látjuk majd õket is.

Tikal
aha:)

ez a dr. feka is érdekes karakter lesz :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hát ez a rész is kemény volt, bejött egy új hall of fame csak most a "másik" oldalra, érdekesen alakulnak az események

Dr. Narcisse nagggyon laza... <#wink>
Tikal
Az új szesztilalmis tényleg jónak tûnik, meglepett :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Jó az SoA, de ez egy másik osztály :)

Én nem tudok dönteni eközött és a SoA között :D

Tikal
végre... azt hiszem ez az egyik legjobb jelenleg futo sorozat :)

Szokásos lassabb, építkezõsebb kezdés. De már nagyon hiányzott. Az új szesztilalmis csávó érdekes lesz. Gilian úgy látom idén is szenvedni fog, az õ szálát már elõre unom xd Szerencsére Margaret nem volt eddig :D

Szokásos lassabb, építkezõsebb kezdés. De már nagyon hiányzott. Az új szesztilalmis csávó érdekes lesz. Gilian úgy látom idén is szenvedni fog, az õ szálát már elõre unom xd Szerencsére Margaret nem volt eddig :D

ForzaInter
Jó kezdés volt, hiányzott már. A Caponi ja bocs Capone:) családon szakadtam.:D

Yo, Bitch!

cylonflatus
Ja, ez ilyen homlokracsapós volt tegnap amikor leszedtem, hogy "hoppá, tényleg" :)

kommersz
Fasza volt a resz.Tortentek a dolgok,az elso 10 masodpercben dobbentem ra ,mennyire hianyzott ez a sorozat (is).

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

cylonflatus
2 napja kint az évadnyitó és még nincs komment?<#nemtudom>

cylonflatus
El is sült: Boardwalk.Empire.S04E01.720p.HDTV.x264-EVOLVE

áll már a faszotok?

zzeN
Szeptember 8

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

1 perc alatt átjön az egész hangulata, hihetetlenül várós már a negyedik évad.
http://www.youtube.com/v/ge7MGTo6XVE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fél perces kis elõzetes az új évadból:
http://www.youtube.com/v/OFvEBh-kcsg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Új visszatérõ szereplõk a 4. szezonra: Eric Ladin, Domenick Lombardozzi és Patricia Arquette.
Új állandó szereplõk a a4. szezonra: Jeffrey Wright és Ron Livingston.
Rövid 4.évados promó.
Nagyon várós az új szezon.

Nemrég fedeztem fel a sorozatot. Elsõ rész is jó volt már. Nézette magát nagyon és már be is fejeztem a harmadikat. Nekem még új minden, mert lényegében 1 hét alatt megnéztem a 3 évadot. Talán az elsõ volt a legjobb. Sajnálom, hogy Jimmyt megölte Nucky. Nagyon jó karakter volt. Nem is igazán értem miért tette azt, amit. Hisz lényegében belesétált a halálba, pedig azért ott volt még a fia, aki miatt felelõsséggel tartozik. És, mint kiderült lényegében csak az események sodrása miatt, amiben az anyja jelentõsen közrejátszott, vált azzá, akivé. Az várható volt a 3. évad vége felé, hogy Richard nagy aprításba kezd. Örültem, hogy megúszta. Bár sniper múltja miatt talán õ ölt meg legtöbb embert az egész sorozatban, talán mégis õ a legártatlanabb, ha szabad így fogalmaznom. És elég õszinte, aki kb. csak egy kis családra és boldogságra vágyik. Nucky miután megölte Jimmyt vált igazi gengszterré. Még az elsõ részben mondja Jimmy neki, hogy nem lehet csak félig gengszter.
Rengeteg jól kitalált, fejlõdõ, változatos karakter van. És a történet is leköt. Most így harminchat rész után, már nézném is a következõt.
szept vége

LaszloLedzenyi
Következõ évad mikorra várható?<#nemtudom>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ááá király :D Már várom :D