539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • ForzaInter
    hát ez elég gyenge rész volt..

margaret játékperceit nyugodtan lecsökkenthetnék, nem értem minek kell szerepelnie minden részben legalább 15 percet, rohadtul nem érdekel amit csinál. harrow-nak örülök, hogy most több szerepet kapott, de az írók úgy tűnik nem nagyon tudják mit kezdjenek vele. jimmy anyjának szála szintén teljesen érdektelen számomra.

capone, luciano, rothstein, rosetti, chalky, van alden. remélem a hátralévő 6 részben ők lesznek az előtérben, és több szerep jut nekik. főleg capone, mert botrány milyen keveset szerepelt eddig. pedig az írok azt mondták idén többet fog szerepelni. 6 részből eddig benne volt 2 részben..
  • Punker
    valami olyasmi :D
  • Janika114
    Fel kell épiteni a karakterét, valószínű h befog állni majd O'Brianhez vagy kihez, és az oda vezető utat mutatják be először, hiszen ő egy vallásos, ex sesztilalmis, nem lehet csak úgy egyből hirtelen átváltani.
  • davidka003
    Hát de mit csinál? Semmit. Annyira idegesítő amikor őt mutatják.
    Kit érdekel, hogy mit dolgozik?
    Nem vágom.
  • ForzaInter
    nulla színész??? az egyik legjobb színész a sorozatban. zseniális a karaktere. biztos véletlen jelölték már oscarra is:D
  • davidka003
    Ez a csávó minek szerepel benne?
    Annyira nulla színész, semmi jelentősége és csak idegesítő.
  • Janika114
    Még nem volt időm megnézni a részt, holnap délben pótolom, addig is akik a feliratra várnak és nem bírják ki míg kikerül feliratok.infora:
    Felirat
  • gercse
    Nucky egyre hidegvérűbb, ezt nem gondoltam volna róla, de hát valahol meg lehet érteni :)
  • ForzaInter
    elvileg este lesz
  • a.carkey
    A 4. részhez még nincs felirat?
  • a.carkey
  • ForzaInter

Capone már lesz a 4. részben.:)
  • ForzaInter
    de meglepett, hogy az elmúlt 2 részből kihagyták, pedig ő is a főszereplők közt van. de elvileg ő is meg luciano is többet fog ebben az évadban szerepelni. jó lenne eljutni addig míg átveszik a hatalmat mindketten, és látnánk a felemelkedésüket, de ahhoz kéne még kb 3-4 évad, és kb kettesével kéne az éveknek telniük. elvileg 6. évadra tervezik a készítők a sorozatot.

margaret karakterével nekem sincs bajom. sőt így, hogy elkezdte a kavarni a szart még kicsit érdekesebb is lett, de ez a kórházas szál nagyon nem tud érdekelni.
  • Micsu
    caponet láthatjuk még mivel ő is elkezdett egy szarkavarást ami még csak mélyebb lesz :D
  • Hoz_Hun
    Margaret nekem bejön ezért nem zavar ha ő van a vásznon. :)
    Egyetértek, hogy Capone-ra több időt szánhatnának. Nagyon jó figura és a színész is jól játszik.
  • ForzaInter
    jaja, igazi túlélő:D

eli is csodálkozott mikor kijött a sittről, hogy a faszba lehet még életben:D
  • Janika114
    Mickeyt én is bírom, kicsit meg is ijedtem h Harrow kinyírja, de hát ő olyan mint egy csótány, mindenkit túl él :D
  • ForzaInter
    Amúgy berendelték a 4. évadot.:)
  • ForzaInter
    Gyp nagyon nagy arc, én nekem már most kedvencem. A színész tényleg rohadt jól játsza a pszichopata maffiózót. Mickey Doyle-t bírom még, meglátom a csávót már nevetek, az a hang meg az a nevetés, kész a csávó nagyon.:D

A Capone szál kaphatna több szerepet. A Margaret meg kevesebbet, mert az tényleg elég uncsi szál.
  • Micsu
    hát azért gypt nagyobb játékos mint a szarrágó ricsi de majd kilátjuk

én margaretet eddig nem csipáztam de a szarkeveréseivel kezd szimpi lenni
  • Janika114
    Na őt én se szerettem, de itt nagyon szimpi ez a stílusú karakter.
  • Hoz_Hun
    Most hogy írod a Sopranost ez a Gyp pasas tiszta Richie Aprile. Azt is hogy utáltam. Vissza is tekertem vagy háromszor mikor kinyírták. :)
  • Janika114
    Igen, Gyp Rosetti az olasz fószer. Én remélem sokáig láthatjuk még, nekem Harrow mellett ő lett most nagy kedvenc. Margaretet meg utálom, meg az egész kórházas szálat az engem nagyon untat. Rosetti meghozta a kedvem újra Sopranost nézni :D
  • Hoz_Hun
    Melyik aza Gyp? Az olasz fószer? Hú, de várom hogy azt kinyírják már. Az annyira irritáló. Ebből is látszik, hogy a színész jól hozza a figurát.
    Jelenleg Harrow a kedvencem (utánna Margaret).
  • Janika114
    Szerintem meg a legnagyobb arc Gyp. Fantasztikusan játssza a szerepét is, mindegyik jelenetnél azt várom hogy elpukkan az agya, mikor a rendőr mondta neki h itt nem kellene dohányozni már tudtam h neki annyi. :D Másik kedvenc még mindig Harrow, pont azon gondolkoztam hogyha Rosetti elkezd kavargatni Jimmy anyjával, akkor végül egy oldalon köthetnek ki.
  • a.carkey
    Ez a harmadik műszakos faszi nem normális, totál pata ...
  • jugen
    A magyar HBO mikor kezdi?
  • ForzaInter
    itt a gond szerintem a laptoppal lesz. az x264-hez már túl gyenge a videokártya.
  • Hoz_Hun
    Örülök, hogy újra megy a sorozat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár Jimmy Darmody halálával nálam sokat zuhant. Nagyon csíptem azt a karaktert. Még hozzá kell szoknom, hogy nincs.

Egy OFF kérdés. Én annyira nem vagyok penge a videózgatás terén. Rohadtul zavar, hogy annyira elterjedt ez a X264 (vagy mi) formátum, hogy avi-ban szinte nem is tudom már letölteni. Egyik DVD lejátszóm se játssza le ezt a formátumot. Sajnos az ős öreg laptopomon meg szaggat mint állat (avi-val továbbra sincs semmi gondja), így ezt a formátumot csak az asztali gépemen tudom normálisan nézni. Az rohadt kényelmetlen ott guzsorogni a monitor előtt.
    Van valami mód vagy lejátszó, ami esetleg lehetővé teszi a régebbi laptopon is élvezhetően lejátssza? VLC-t használok. Konvertálgatni nem akarom, mert sok idő és tovább tart mint a film maga.
    A Boardwalkot pont megtalálom avi-ban, így azt tudom kényelmesen nézni, ez inkább általános kérdés.
  • gercse
    Na ez nyugis rész volt, de érdekes, alakul :)
  • Janika114
    Már van felirat, a feliratokinfon. Nekem valahogy nem adta, nálam nem nézős lett.
  • ForzaInter
    Alvilági szál miatt a pilotot megnézem. Már lent is van, csak a feliratra várok.:)
  • Steve Downie
    Munya szerepel egy új sorozatban (sőt az egyik főszerep lesz a pilot alapján), a Mob Doctor-ban. Számomra nézős lesz, főleg, hogy szerepel benne az egyik kedvenc színészem, Zeljko Ivanek.
    Sokan már előre a Fox kétségbeesett próbálkozásának kiáltották ki a House pótlására, de ez teljesen más műfaj, én ajánlom!
  • ForzaInter
    ja én is, elég pszichopata a csávó.

komoly szerepe lesz elvileg mert a főszereplők közt van feltüntetve, szóval min. évad végéig húzni fogja.

kíváncsi leszek erre az évadra nagyon. nucky most már tényleg igazi gengszter lett. al capone és lucky luciano pedig többet fog szerepelni az idei évadban.
  • Janika114
    Nem Nucky ölette meg sztem,Harrow bosszúja volt, ami remélem folytatódik is még, bár Nuckyt úgyse öli meg. Erre az új olasz csávóra leszek még kíváncsi mi lesz vele.

• ForzaInter
    ez így nyitásnak rendben volt nagyon:)

munyát sajnáltam, nagy arc volt. de őt most nucky nyiratta ki, vagy harrow csak bosszúból ölte meg őt, mert megölte jimmy feleségét?
    a rendőr csávó tuti beáll majd dolgozni az írekhez.
  • gercse
    Gyájjj :D

ott folytatódik, ahol abbamaradt :)
    remélem marad még szereplő az évad végéig :D, bár ha jönnek újak, akkor biztos :)
  • Steve Downie
    Indulunk végre
  • a.carkey
    Amikor Capone, aki nagy "haverja" volt Jimmynek is simán leírta a neje halála után, akkor éreztem, hogy ki fog meghalni.

• Micsu
    "Akit csicskasnak neveztel (Meyer Lensky) a 60as 70es evek egyik legnagyobb keresztapaja volt."

Luciano meg előtte volt Don, Caponet meg gondolom mindenki ismeri

kurva jó karakterek vannak a filmben, van aldent meg se említettek miközben nagyon nagy arc, még egy natur pap is remekel, sajnálom én is darmodyt de így kellett történnie, tudta ezt ő is, egyébként elinak se hiszem hogy minden el van felejtve
    az meg hogy buscemi középszerű szinész no comment kategória, max az rendben van hogy valakinek nem jön be az aktuális szerepe