Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Ez a második rész némiképp altatóbb volt, de még magyar felirattal érdemes lesz megnézni még1x, egy két rész ködös volt

polluxware
"júúúz to bíí kisszing hiz liiitöl twinkíííz"

júúúúúúúj;) belekavarnak egy kis mama-kisfiú perverzséget...<#pias>

gercse
van, kalózöbölben :)

polluxware
ez jó hír;) remélem van 720p-s verzsön is.. (azt megvárom)

Punker
na majd ma este

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

gercse
faszán kezdõdött a 2. szezon, kár is ecsetelni,
ott folytatódik, ahol abbamaradt :), zseniális

Punker
S2/E1 csorog :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

polluxware
áíííjjjjj;)

váróóós

Rage47
<#eljen>
game of thrones mellett legnagyobb sori

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ForzaInter
várós..

Yo, Bitch!

ProGabe
http://www.youtube.com/v/g_C_c7oZacA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
A Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) második évada szeptember 25-én indul az HBO-n.

via C:C

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

polluxware
kábé nekem is ez jutott eszembe.. másrészrõl csak annyi konkrétum ment ,hogy relatíve happy vége lesz ami által ez az 1 évad egy kerek egész

nagyon reménykedem benne ,hogy a 2. évad hasonlóan jó lesz... példul a V-nk az elsõ évada nagyon jó volt.. a 2. meg lerombolta az elsõt;)

az elsõ rész végén az operás muksót (asszem Collisimo)-t azt miért ölték meg???

Punker
hónapokkal az uccsó rész után? hagyjuk már......

polluxware
<#zavart1><#miaz>

Rage47
SPOILER
polluxware
tegnap este néztem meg az utolsó részt... háááát;)

tetszett hogy az évadzáró nem lett olyan véresen komoly mint amire számítottam a közepe tájékán... az utolsó jelenet különösen amolyan "happy endes" zárást adott az évadnak

ugyanakkor az a tény hogy szerveszkednek Nucky ellen... ráadásul ez pont az aki.......

én azt vártam hogy felindulásból lelövi a vén "liliomtiprót"... meg Nucky testvérének az "árulása" -> legalábbis egyelõre elméletben...

ez egy pici árnyékot vet az idillre;)

egy biztos.. Buscemi nagyot alakított..

polluxware
+megkövetelnek
<#zavart1>

Rage47
Csak októbertõl? Hogy bírom ki addig:D
Most értem végére az 1. évadnak - hihetetlen jó sorozat, Battlestar Galactica után ez a kedvencem:D
polluxware
perpill most tartok az 5. résznél..

határozottan tetszik;)

az elsõ trailerek láttán azthitten valmi vígjáték féle lesz...... hát tévedtem

brilliáns a megvalósítás..

The Wire-el tudom egy napon emlegetni

csodálkozom hogy ilyen gyér a topik.. ugyanakkor megértem hogy ilyen kaliberû alkotások egyfajta értelmezési készséget is megkövetel

bár több ilyen alkotás lenne

ProGabe
lesz. októberben, ha jól emlékszem

Örm
Hello!
Lesz ebbõl 2. évad?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

joeperry
Jogos, kösz az észrevételt.

http://joeperry.blog.hu/

Pookie
ha jól tudom Atlantic City a keleti parton van, sztem vmi itt el van írva:

"a térség legjelentõsebb kikötõvárosaként Atlantic City lehet az a hely, ahol a teljes nyugati part csempészhálózata összefut"

Punkerwork
jöhetne már a második évad :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

joeperry
Ha esetleg valaki nem olvasna leírásokat:
link

http://joeperry.blog.hu/

buklee
Ha esetleg valaki nem olvasna sg filmhíreket:
link

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

ForzaInter
Meyer Lensky is valós személy, egy zsidó maffiózó volt, ha jól tudom való életben is Lucky Luciano barátja és üzlettársa volt.

Yo, Bitch!

Punker
huhú érdekes lett a vége.

Pookie
Hi.
Keresgéltem, hogy ki kicsoda volt a való életben(ha vki nem akarja tudni h kivel mi lesz az ne nézze meg :)), ezt találtam:
Nucky Thompson
Al Capone
Arnold Rothstein
Lucky Luciano
Johhny Torrio
James Colosimo

Wiki-n ezeket találtam, a többi szereplõ lehet h kitaláltak.

Punker
a mai az uccsó rész?

Shiwo
ha jól tudom, akkor Jimmy Darmody, aki nem valós személyiség...bár mintha valami olyasmit írtak volna róla, hogy az eredeti Nucky valamilyen emberérõl mintázták nagyrészt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ProGabe
Igen, valósak!

pl. õ az IgazI Nucky:

A mûvészkedõs feleséggel (kihagyásával) egyetértek. Akár ne is szerepelne többet. Az ír csaj viszont szuper.

ezek valós személyek? Én csak Al Caponet ismerem (nagyon jó szinészt is választottak a szerepre).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hamed
Kicsit leult most nalam pedig eddig a topon volt:/ Utobbi ket reszben nekem mar sok volt a foszereplok csajaibol, valahogy nem tudom megkedvelni oket. Az akcentusos ir csaj meg elmegy, de Jimmy felesegenek a vergodesetol mar kivagyok. Az ilyen nyamnyila muveszlelek karakterek bennem mindig ellenszenvet keltenek valamiert... Sokkal jobban erdekelne a chicagoi es a new yorki vonal, remelem a kovetkezo evadban mar ok kerulnek kozpontba.

Amugy direkt nem olvasok utana a szereploknek, mert nem akarom leloni a poent de kivancsi lennek valamire. Aki jol ismeri ezt a korszakot: tortenelmileg eddig mennyire hiteles a sztori?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

DarkJedi
Igen, mostmár kár hogy csak két rész lesz, zseniális sorozat. Úgy látom ki is jött a 11. részhez a felirat, szal este meg lesz nézve.. :)

11dik pontosabban...

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Senki nem nézi a sorozatot?Jó volt a 10dik rész nagyon,kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebbõl az évadzáró részben.Van Alden ügynök ismét bebizonyította mennyire beteg, legjobb karakter benne!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Punker
na ne idegelj a 9. részt még nem láttam!

a.carkey
Kérdés: Ki éli meg a 2. évadot? :D

A medve nem játék.

Punker
már nincs sok hátra :(
2. évadról infók?

Punker
nem semmi csóka!

a.carkey
A mostani volt a legjobb rész. Zseniális Darmody új barátjának karaktere! :D

A medve nem játék.

BlackShadow
olyan nagyon nagy fordulat nem lehet benne, hisz igaz történetet dolgoz fel.. de nagyon jóféle :) a mostani vége is fasza lett :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Carloska
12 rész

12 December 2010 adják le.

Shiwo
azt lehet tudni, hogy hány részre terveztek egy évadot ?

LaszloLedzenyi
lesz itt fordulat még bõven ez csak 6. rész, aki látta a sopranos-t ott se volt nagy fordulat, hirtelen változás, nem egy 24,jack bauer el

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Shiwo
nahjó, kommentálok én is (:

mikroSPOILER

csodálkoztam, hogy az 5. rész milyen szolid lett, jóformán egy csupasz nõi mellet nem mutattak benne (ha jól rémlik:)

a 6. részben bepótolták kamatostul...

Punker
hát azért az uccsó végén én kicsit lestem, az ügynök csóka kissé zakkant