Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
júúúúúúúj;) belekavarnak egy kis mama-kisfiú perverzséget...<#pias>#pias>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
ott folytatódik, ahol abbamaradt :), zseniális
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
via C:C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nagyon reménykedem benne ,hogy a 2. évad hasonlóan jó lesz... példul a V-nk az elsõ évada nagyon jó volt.. a 2. meg lerombolta az elsõt;)
az elsõ rész végén az operás muksót (asszem Collisimo)-t azt miért ölték meg???
tetszett hogy az évadzáró nem lett olyan véresen komoly mint amire számítottam a közepe tájékán... az utolsó jelenet különösen amolyan "happy endes" zárást adott az évadnak
ugyanakkor az a tény hogy szerveszkednek Nucky ellen... ráadásul ez pont az aki.......
én azt vártam hogy felindulásból lelövi a vén "liliomtiprót"... meg Nucky testvérének az "árulása" -> legalábbis egyelõre elméletben...
ez egy pici árnyékot vet az idillre;)
egy biztos.. Buscemi nagyot alakított..
Most értem végére az 1. évadnak - hihetetlen jó sorozat, Battlestar Galactica után ez a kedvencem:D
határozottan tetszik;)
az elsõ trailerek láttán azthitten valmi vígjáték féle lesz...... hát tévedtem
brilliáns a megvalósítás..
The Wire-el tudom egy napon emlegetni
csodálkozom hogy ilyen gyér a topik.. ugyanakkor megértem hogy ilyen kaliberû alkotások egyfajta értelmezési készséget is megkövetel
bár több ilyen alkotás lenne
"a térség legjelentõsebb kikötõvárosaként Atlantic City lehet az a hely, ahol a teljes nyugati part csempészhálózata összefut"
link
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
Yo, Bitch!
Keresgéltem, hogy ki kicsoda volt a való életben(ha vki nem akarja tudni h kivel mi lesz az ne nézze meg :)), ezt találtam:
Nucky Thompson
Al Capone
Arnold Rothstein
Lucky Luciano
Johhny Torrio
James Colosimo
Wiki-n ezeket találtam, a többi szereplõ lehet h kitaláltak.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
pl. õ az IgazI Nucky:

ezek valós személyek? Én csak Al Caponet ismerem (nagyon jó szinészt is választottak a szerepre).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amugy direkt nem olvasok utana a szereploknek, mert nem akarom leloni a poent de kivancsi lennek valamire. Aki jol ismeri ezt a korszakot: tortenelmileg eddig mennyire hiteles a sztori?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
2. évadról infók?
A medve nem játék.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
mikroSPOILER
csodálkoztam, hogy az 5. rész milyen szolid lett, jóformán egy csupasz nõi mellet nem mutattak benne (ha jól rémlik:)
a 6. részben bepótolták kamatostul...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../