539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • LeonKennedy
    Hosszúpuskán már van magyar felirat az xvid-fqm verzióhoz.
    Köszönet érte a fordítóknak.
  • BlackShadow
    nagyon jóóó :)
    csak mondjuk itt annyi név és karakter jött hirtelen, h a végén csak pislogtam, h akkor most ki mit miért mikor mivan? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

az olasz dagit a végén ki, és miért ölte meg? v arra majd fény derül? al capone karaktere meg mennyire hasonlít már.. jól castingoltak :)
  • Bulykin
    be is rendelték a 2.évadot
  • Punker
    biztos hogy lesz magyar felirat is, hbo-n mikor ment? műsorban nem találtam meg.
  • Abruzzi
    Ahhoz van angol felirat. Sajnos hiába a hétfő hbo-s vetítés,sehol nem találom szinkronosan, feliratot meg szerintem senki sem csinál, így kénytelen vtam angol felirattal nézni.
  • Punker
    boardwalk.empire.s01e01.hdtv.xvid-fqm nekem ez van, de feliratot nem találtam :(
  • LoSA
    Itt eléggé dicsérik... :)

link
  • Abruzzi
    Igen én is elkezdtem de inkább kinyomtam mert sokat kéne szótáraznom. Csak nem tudom hogy aki készíti a feliratot hova szokott irogatni hogy kb mikor készül el..még anno prison breaknál volt ilyen hogy mindig írták h még kb mennyi idő a feliratig.
  • Carloska
    hallod eztvről szedtem le :D
  • Shiwo
    belenéztem egy picit, bár elég jól megértem az angolt, de ahogy elnéztem, ebben jócskán lesz szleng meg intrika, amit nem biztos, hogy felfognék, ezért remélem hamar lesz magyar felirat hozzá
  • ProGabe #9
    dehogy van! én is azt néztem, matroskaban kikapcsolható a sub, ahogy kell

aztán persze lehet, hogy ahonnan szeded, oda már valami szutyok erziót pakoltak fel
  • Carloska
    pff Boardwalk.Empire.S01E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE hardsub van rajta ba********* meg írhatták volna..
  • F1re
    na ezt meg kell sasolni
  • ProGabe #6
    megnéztem. tökéletes bazzeg, tökéletes!
  • Carloska
    én majd mkvbe szedem csak még nagyon kapós és lassan jön , ajánlom aki teheti 720p be szedje le
  • Shiwo
    xvid van, feliratot csak angol
  • LaszloLedzenyi
    elméletileg ma lesz a HBO a magyar premier, az usa-ba tegnap vetítették, talán már van xvid belőle felirat meg 1-2 nap
  • Micsu
    várós
  • Abruzzi
    Gondoltam nyitok neki topikot. A sorozat ma indul, gondolom aki ismeri a Sopranost és szereti, az várja ezt is, mivel Terence Winter keze is benne van a dologban. Martin Scorsese készíti és Steve Buscemi a főszereplő, 1920as évek.

Ide jöhetnek majd vélemények. Ha valaki esetleg tud arról valamit, hogy készít-e hozzá valaki feliratot akkor írja meg, mert szívesebben nézem eredeti nyelven.