539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
LeonKennedy #19 Hosszúpuskán már van magyar felirat az xvid-fqm verzióhoz.
Köszönet érte a fordítóknak. -
#18 nagyon jóóó :)
csak mondjuk itt annyi név és karakter jött hirtelen, h a végén csak pislogtam, h akkor most ki mit miért mikor mivan? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az olasz dagit a végén ki, és miért ölte meg? v arra majd fény derül? al capone karaktere meg mennyire hasonlít már.. jól castingoltak :) -
#17 be is rendelték a 2.évadot -
#16 biztos hogy lesz magyar felirat is, hbo-n mikor ment? műsorban nem találtam meg. -
Abruzzi #15 Ahhoz van angol felirat. Sajnos hiába a hétfő hbo-s vetítés,sehol nem találom szinkronosan, feliratot meg szerintem senki sem csinál, így kénytelen vtam angol felirattal nézni. -
#14 boardwalk.empire.s01e01.hdtv.xvid-fqm nekem ez van, de feliratot nem találtam :( -
#13 Itt eléggé dicsérik... :)
link -
Abruzzi #12 Igen én is elkezdtem de inkább kinyomtam mert sokat kéne szótáraznom. Csak nem tudom hogy aki készíti a feliratot hova szokott irogatni hogy kb mikor készül el..még anno prison breaknál volt ilyen hogy mindig írták h még kb mennyi idő a feliratig. -
#11 hallod eztvről szedtem le :D -
#10 belenéztem egy picit, bár elég jól megértem az angolt, de ahogy elnéztem, ebben jócskán lesz szleng meg intrika, amit nem biztos, hogy felfognék, ezért remélem hamar lesz magyar felirat hozzá -
#9 dehogy van! én is azt néztem, matroskaban kikapcsolható a sub, ahogy kell
aztán persze lehet, hogy ahonnan szeded, oda már valami szutyok erziót pakoltak fel -
#8 pff Boardwalk.Empire.S01E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE hardsub van rajta ba********* meg írhatták volna.. -
F1re #7 na ezt meg kell sasolni -
#6 megnéztem. tökéletes bazzeg, tökéletes! -
#5 én majd mkvbe szedem csak még nagyon kapós és lassan jön , ajánlom aki teheti 720p be szedje le -
#4 xvid van, feliratot csak angol -
#3 elméletileg ma lesz a HBO a magyar premier, az usa-ba tegnap vetítették, talán már van xvid belőle felirat meg 1-2 nap -
Micsu #2 várós -
Abruzzi #1 Gondoltam nyitok neki topikot. A sorozat ma indul, gondolom aki ismeri a Sopranost és szereti, az várja ezt is, mivel Terence Winter keze is benne van a dologban. Martin Scorsese készíti és Steve Buscemi a főszereplő, 1920as évek.
Ide jöhetnek majd vélemények. Ha valaki esetleg tud arról valamit, hogy készít-e hozzá valaki feliratot akkor írja meg, mert szívesebben nézem eredeti nyelven.