539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • cylonflatus
    Hát igen, Gyp Rosetti jelenlétében kétszer is meg kell gondolni mit mond az ember :)
  • Janika114
    Amikor az a Franco az elején megszólalt, már éreztem h nem éli meg a rész végét. :D

A csomagnál meg először azt hittem h egy levágott lófej lesz a ládában. Így azért jobban ütött. Lassan itt a finálé is sajnos. :/
  • Janika114
    Hát ennek a szezonnak a kezdetekor is ugrottunk 1,5 évet az időben, simán összejöhet.
  • ForzaInter
    én capone és luciano "felemelkedésére" lesz kíváncsi, azt mondták a készítők, hogy ezt fogjuk látni a sorozatban. de capone 26-ban míg luciano 31-ben lett főnök, most pedig a sorozat még csak 24-ben tart.

szóval vagy felgyorsítják az időt, vagy hamarább kerülnek hatalomra mint igazából. mert elvileg 6. évadot terveznek ebbe pedig csak max capone felemelkedése férne bele.

• Hoz_Hun
    Én viszont már nagyon szeretném látni, hogy a vérét veszik Gyp-nek! A következő évadban lesz majd más, de őt szeretném látni már ahogy megnyúvad.
    Jelenleg Harrow az egyik fő kedvencem, remélem ő sokáig marad. Jimmy anyicikája se semmi figura, remélem ő is ármánykodik még egy darabig. Ahogy azt a csávót elintézte az igazán számító és gonosz dolog volt. De tetszett! Legalább nem kínozta meg előtte... hehehehe.
  • Shiwo
    hát, ebben a sorozatban az lenne meglepő, ha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Harrow összejön végleg a csajjal, megházasodnak, gyereket csinálnak és boldogan élnek, míg meg nem halnak...

de nagyobb az esélye, hogy apucinak nem tetszik a kapcsolat, nekiáll kötekedni és a csaj megsérül.. vagy apuci kipurcan Harrow által..

azt is el tudom képzelni, hogy Nucky Harrow-ot bízza meg Gyp vagy Masaria lepuffantásával (sokat merít a valóságból, de azért nem törekednek feltétlenül a történelmi hűségre..)

• Janika114
    Masariát még bőven később ölték meg tudtommal, 1920 volt amikor elkezdődött a sorozat most olyan 24-et írunk a 3. évadban ha jól tudom, és Masseriát 31-ben ölték csak meg.
  • cylonflatus
    Mivel Masseriát a valóságban megölték és Gyp az ő embere, így túl sok jót nem jósolok neki. A kérdés a mikor, hogy milyen léptékkel halad a sorozat.
  • a.carkey
  • a.carkey
    Tudjuk valójában mi történt, azt is, hogy Nucky meddig volt hatalmon, úgyhogy nem hinném, hogy bedobja a törcsit.
  • Janika114
    Én is nagyon örülnék Gypnek, gondolom a készítők figyelembe veszik azt is h egy karakter mennyire népszerű, és gondolom nem csak mi szeretjük ennyire.
    Harrow pedig tényleg megérdemli h boldog legyen de akkor nem illene tovább a sorozatba. Én is szurkolok neki amúgy, de a legjobb jelenetei még mindig azok amikor zajlik körülötte az élet és "genszterkedik".
  • ForzaInter
    szerintem egyre nagyobb az esélye arra, hogy átmentik a 4. évadra, amit nem is bánnék.:D

a főszereplők közt is van feltüntetve, nem a visszatérő szereplők közt, és eddig az összes részben szerepelt. rajta kívül talán csak nucky és margaret szerepelt minden részben. harrow-al valami nagy dolog még tuti fog történni, tényleg túl nyugis vele kapcsolatban minden. bár valahogy őt jó nézni, hogy minden rendben van vele. én még szinte örülök a sikerének, ha valaki akkor ő megérdemelne egy normális életet. talán ő az a karakter akivel legjobban lehet azonosulni.
  • Janika114
    Szerintem valahogy ebbe még Harrow is belefog keveredni, vhogy nekem túl nyugis ez a kis szerelmi szál nála, többet várnék a karakterétől. Még az is lehet h Rosetti nem hal meg a szezon végére.
  • ForzaInter
    kíváncsi vagyok az utolsó 3 részben mi lesz. nucky most nagy szarban van, egyedül semmit se tud csinálni rosettivel..
  • Janika114
    Nekem erről egyből Napoleon ugrott be.:D
  • ForzaInter

like a boss
  • Tikal #203
    baszki, azt hittem majd odagurul egy auto ahogy szokták, aztán ratata, de ez?! kemény. nagy balhé lesz a következő részben, remélem.
    Capone is kapaszkodik fel szépen :)
  • Punker
    kemény rész volt az eladási szituációs gyakorlat :D
  • ForzaInter
    van aldennek van egy pszicho feje.:D kurvára bírom a csávót. már vártam mikor durran el az agya:D
  • Janika114
    Sztem tuti nem élte túl, így sajnos tuti h Rosetti se éli meg a következő évadot. :D
  • Shiwo
    jó rész volt :)

Nelson Van Aldennek megint elgurult a gyógyszere :D

a vége meg durva volt, kis csajszi ha túl is élte, biztos nem lesz már egy szépség
  • Tikal #198
    honnan szedték ezt a mrs röfit Nucky-nak? :D
  • berczely
    Most néztem végig a 1-2. évadot.
    A 2. vége rohadtul felbosszantott!
    Jimmy-t miért kellett megölni? Kedvenc karakterem volt! Feltörekvő fiatal gengszter. Erre fejen lövi Thomson... na mind1 ez van. Összeállhattak volna azt lehetett volna uralkodni faszán.
  • Micsu
    én azt hittem hogy senki se tud rosettinek parancsolni, ebben a részben hitelen 2en is tudtak :D
  • Janika114
    Ugyanezen gondolkodtam h vajon hogy lehetne megmenteni a karakterét, de hát nem hinném h benne lesz a 4. évadban, bár ki tudja, ha készítők felé is eljut h mennyire népszerű a karakter(gondolom nem csak nálunk népszerű kint is) akkor lehet úgy csavarják a dolgokat h maradjon.
  • ForzaInter
    zseni a pali:D

remélem nem hal meg, és átmentik a 4 évadra is, bár nem sok esély van rá:(
  • Janika114
    Úgy látom nem csak nekem maradt emlékezetes a templomi jelenet.
    "What kind of sick fuck thinks that way?" :D

Számomra Rosetti a legjobb színész meg karakter a 3 év alatt.
  • ForzaInter
    ez a jelenet isten volt:D:D:D

Where does he keep the rest of it?
  • ForzaInter
    na ez jó rész volt. rosseti-s jelenetek nagyon jók voltak. joe masseriát játszó színész kurva jól nyomja, nem volt eddig sok szerepe de azok a jelenetek amikben eddig szerepelt öröm volt nézni.

eli és mickey közt majd lesznek összetűzések:D

nagy háború közeleg, mi lesz itt a végén majd még..:)
  • gercse
    Julia szimpi nő, jelenleg a legnormálisabb a sorozatban, első ránézésre :)
  • Janika114
    Nagyon nagy, a végén Rosetti, I kill them all.. :D
  • ForzaInter

Rosetti is back!:)
  • ForzaInter
    nem vagy ezzel egyedül. ráadásul neki muszáj minden részben szerepelnie. 1 órából kb 15-20 percig nézhetjük a szenvedéseit.. míg olyan karakterek mint capone akinek a karaktere érdekes is lenne szerepel kb 3 részenként..
  • I.C.ram
    Engem ez az ír picsa (Margaret) a halálba idegesít azzal a debil skót akcentusával. Semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, és csak bosszant... :) Igazán kiírhatnák már a sorozatból.
  • Bladzs
    Én a fel tud váltani egy százast-on szakadtam.
  • ForzaInter
    Azon jót röhögtem mikor Mickye megkérdezte a rendőrt, hogy tényleg kutya nyakörv volt e rossettin, az a röhögés utána.:D Legjobb karakter a sorozatban.:D
  • ReszegKoldus
    Béna Bugsynak kár, hogy pont azt nem sikerült kinyírnia, akit ki kellett volna.
  • ForzaInter
    visszavonult egy kis időre, elvégre nem maradt 1 embere se. de fogjuk még őt látni:)
  • davidka003
    Furcsa volt,hogy Rosetti csak úgy elment.
  • Janika114
    Teljesen egyetértek, pont ma gondolkoztam ezen h milyen jó kezdődött a szezon, Rosetti, Capone szálakkal pl, erre az utóbbi két rész kicsit unalmas volt nekem egy-két részletet leszámítva. Harrowban bíztam h majd elindít vmi bosszú hadjáratot de hamar lezárták, remélem le fog még rendezni idén egy két embert :D