Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnálom hogy nem vágták börtönbe
hányan mondták magukban azt amikor felmentette a bíró hogy: nemááán!
kell õ oda😉
Nekem ebben a sorozatban nagy kedvencem a Van Aldent alakító Michael Shannon. Nem tudom, hogy a való életben mennyit mosolyog, de ebben a filmben (ahogy az egyik alkotó is mondta nem régen) õ az egyik poénforrás, köszönhetõen annak, hogy kb. minden 5. részben látjuk csak mosolyogni. 😊
egyébként az az ürge (boss) még tuti szerepelni fog a jövõben valmiben (nagyon nagy karakter)
mondjuk egy olyan verzsönt is eltudtam volna képzelni, hogy éli mindenki tovább azt az életet ami "maradt" neki.
Iláj gyakorlatilag hazudott, hisz õ akarta Nucky-t megöletni..
szóval ezekre a sóhajos dolgokra mondom, hogy visszatértek a talajra az f.írók
Marad Richard még kedvencnek.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
meg az is ahogy shrõõder asszonyság átruházott mindent😊))
most akkor vége?
A JÓ KURVA ANYJUKAT A MOCSKOS ÍRÓKNAK!!!
(Durva SPOILER)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Engem az lepett meg, hogy Al Capone simán leírta, holott még a nejével is jól elcsevegett, és kb. barátjaként bánt vele. Már csak Harrow maradt meg igaz barátjának.
A medve nem játék.
erre kiderül hogy csak menekült
gyerek, meg a beteges anyjától..
(az anyjának sem volt "könnyû" gyerekkora)
Kiváncsi leszek, hogy Van Alden sorsa hogy alakul a továbbiakban.
És végre láttunk tõle egy újabb mosolyt! 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De az biztos, hogy a Kapitányt a méltán ismert Dabney Coleman alakítja:

Az egyik kedvencem a sorozatban, olyan, aki sokat hozzátesz az amúg is jó filmhez.
Egyébként magunk között szólva, egyáltalán nem bánom, hogy nem kell tovább néznem Jimmy feleségének a szenvedését...
de ettõl függetlenül Jimmynek is feltûnik majd gondolom, hogy nincs felesége 😄
fogja megtalálni a hullát, és õ fog majd bosszútállni, amibe belehal (vagy mit tudom én ...) 😄A medve nem játék.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A medve nem játék.
lehet valaminek a "felvezetõje"... pl jobban tisztelni fogják Jimmy-t ezek után
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
help