Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
polluxware
tipikusan az álszent molesztáló papokra emlékeztet, meg a tetves egyházra..

sajnálom hogy nem vágták börtönbe

polluxware
azért hiányozna.. sztem kimondottan kellett az õ fizimiskája ahhoz hogy kicsit neki drukkoljon az ember

hányan mondták magukban azt amikor felmentette a bíró hogy: nemááán!

kell õ oda😉

polluxware
csicskás= A.R. emberei..

nem lekicsinylõen értettem

Azért Buscemit nem nevezném középszerû színésznek. Ebben a sorozatban nagyot alakít, de most hirtelen eszembe jutott a Reservoir Dogs is.
Nekem ebben a sorozatban nagy kedvencem a Van Aldent alakító Michael Shannon. Nem tudom, hogy a való életben mennyit mosolyog, de ebben a filmben (ahogy az egyik alkotó is mondta nem régen) õ az egyik poénforrás, köszönhetõen annak, hogy kb. minden 5. részben látjuk csak mosolyogni. 😊

I.C.ram
Amugy szerintem Buscemi kozepszeru szinesz, es ebben a sorozatban se nagy brilliroz. Nekem Luciano a kedvencem, mint szinesz. Baromi jol alakitja a digo gengsztert. Az akkcentusa meg zsenialis.
I.C.ram
Oket nem is fogja... Mindketto letezo karakter. Akit csicskasnak neveztel (Meyer Lensky) a 60as 70es evek egyik legnagyobb keresztapaja volt. Luciano korabban meghalt asszem.
gercse
jaja, egyik legjobb színész eddig, durván jól alakítja a szerepát A.R.

polluxware
meg a másik! azt csodálom hogy a lucsiánot, meg a csicskását a nagyfõnök nem ölette meg

egyébként az az ürge (boss) még tuti szerepelni fog a jövõben valmiben (nagyon nagy karakter)

polluxware
úgy értem, hogy eddig túl idilli képek voltak Nucky-ról, valamint itt valki sírt a Jimi fiú miatt... meg akarta öletni a Nucky-t😉

mondjuk egy olyan verzsönt is eltudtam volna képzelni, hogy éli mindenki tovább azt az életet ami "maradt" neki.

Iláj gyakorlatilag hazudott, hisz õ akarta Nucky-t megöletni..

szóval ezekre a sóhajos dolgokra mondom, hogy visszatértek a talajra az f.írók

gercse
Én eddig sem bírtam Nuckyt 😊, az egész sorozatot Kelly Macdonald miatt kezdtem el nézni, õ legalább nem hal meg talán 😄

Marad Richard még kedvencnek.

proway
h érted h visszatérjenek a földre? ki szállt el magától?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

polluxware
más valamit hallani az egyik fél szájából, mint látni is azt képekben

sztem kellett

ennyi

polluxware
sztem ez kellett hogy visszatérjenek a földre..

meg az is ahogy shrõõder asszonyság átruházott mindent😊))

most akkor vége?

Most káromkodok egyet:
A JÓ KURVA ANYJUKAT A MOCSKOS ÍRÓKNAK!!!
(Durva SPOILER)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
....hogy kinyirták Jimmy Darmodyt, az egyik, legjobb szereplõt! MIÉRT?!? Az a geci Eli meg az a mocskos Manny Horvitz meg meguszta....áááh. Pedig milyen királyul alakult minden a végére, erre elkurják az utolsó öt percben. De mérges vagyok. Rohadjanak meg! Ezekután tudjátok mit: dögölj meg Nucky Thompson!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a.carkey
Tudtuk, hogy menekült. Nucky folyamatosan ezt mondta. Az új elem az anyja és a beteg FBI-os leleplezése volt.

Engem az lepett meg, hogy Al Capone simán leírta, holott még a nejével is jól elcsevegett, és kb. barátjaként bánt vele. Már csak Harrow maradt meg igaz barátjának.

A medve nem játék.

polluxware
azért kellett ez a rész.. annó, csak annyi szó volt Jimbo-ról hogy a háborúba a hazáját ment védeni

erre kiderül hogy csak menekült

gyerek, meg a beteges anyjától..

(az anyjának sem volt "könnyû" gyerekkora)

a.carkey
Szerintem, meg ha kimarad a rész 91%-a, akkor is egész a történet.

A medve nem játék.

polluxware
ez volt eddig a legjobb rész

5*

már aki érti/értékeli az alakításokat

Az.
Kiváncsi leszek, hogy Van Alden sorsa hogy alakul a továbbiakban.
És végre láttunk tõle egy újabb mosolyt! 😄

Punker
nagyon beteg rész volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gercse
uhhh, ez a rész...mûvészire sikeredett, és úgy tûnik a vér mindennapossá válik

0ppika
igen, visszanéztem, õ az, csak az 1. évben full õsz volt...

http://epica.nl

Úgy rémlik, hogy a történet egy pontján a Kapitány befestette a haját feketére. Persze lehet, hogy valamivel keverem.
De az biztos, hogy a Kapitányt a méltán ismert Dabney Coleman alakítja:

0ppika
Akkor wtf? Festve van a haja? :S😄

Na nehogy Harrow meghaljon! 😊
Az egyik kedvencem a sorozatban, olyan, aki sokat hozzátesz az amúg is jó filmhez.

Egyébként magunk között szólva, egyáltalán nem bánom, hogy nem kell tovább néznem Jimmy feleségének a szenvedését...

gercse
jó gondolat valóban, hisz bele volt zúgva keményen
de ettõl függetlenül Jimmynek is feltûnik majd gondolom, hogy nincs felesége 😄

a.carkey
Szerintem meg nem fogja megtudni.

fogja megtalálni a hullát, és õ fog majd bosszútállni, amibe belehal (vagy mit tudom én ...) 😄

A medve nem játék.

gercse
most lesz az, hogy beleszarik az egészbe szerintem, és el fog borulni az agya, tudni fogja ki volt a gyilkos, és bosszú mindenképp várható

Háát... pedig megtörtént. Szegény Jimmy, nem elég, hogy megölték a feleségét, de hogy egy idegen nõvel majdhogynem meztelenül fogják megtalálni a hulláját... Ez vajon mennyire tesz jót az amúgy is megcsappant hírnevének?

a.carkey
Nem hittem volna, hogy megtörténik, ami megtörtént a végén ...

A medve nem játék.

A Kapitányt ugyanaz a színész játsza.

tényleg? nekem fel se tünt <#szomoru1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

0ppika
Most kezdtem csak el nézni a 2. évet. Miért játszotta másik színész a Kapitányt?

kemény dráma

gercse
szerintem kib.szotttul jó az összes 😄

polluxware
na ez a 8. rész...

jó volt😉

gercse
Hát a 6. sem marad le nagyon...hihetetlen jól fenn tudják tartani a szálakat, nem lankadhat senkinek a figyelme, hihetetlen egy sorozat

gercse
<#eljen>

daver88
Ez az 5. rész mekkora volt te jó isten...sztem a top3-ban benne van az elõzõ évadot is belevéve...

mr white 4 prez 😄

gercse
A 2/5-ben még többet mutattak talán, mint eddig, én nem bánom, de nehogy emiatt lehúzzák a sorozatot.

gercse
Eltalálták nagyon az akkori hangulatot, pedig én igazából nem szeretem ezt a gengszteres, 20-as évek témát, de most elég szépen megszerettem 😊

a.carkey
Jó kis sorozat ez. A sok különféle sorozat közül kevés jó van, de ezt nagyon eltalálták. Sajnos, az új sorozatok közül a Homeland, a folytatások közül pedig a Strike Back azok, amelyek bejönnek, de tény, hogy a BEn látszik, hogy igényesek készítik és nem egykaptafa.

A medve nem játék.

sok helyen megbukott a tervük csak õk ezt még nem tudják, kiv vagyok a fejleményekre

Shiwo
SPOILER

lehet valaminek a "felvezetõje"... pl jobban tisztelni fogják Jimmy-t ezek után

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gercse
ja az kicsit szokatlan volt az eddigiektõl

Punker
jó rész volt, bár a késes részre nem tudom minek volt szükség.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Drephis

help

Punker
hosszupuska halott, van felirat?