539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
Micsu #99 mr white 4 prez :D -
#98 A 2/5-ben még többet mutattak talán, mint eddig, én nem bánom, de nehogy emiatt lehúzzák a sorozatot. -
#97 Eltalálták nagyon az akkori hangulatot, pedig én igazából nem szeretem ezt a gengszteres, 20-as évek témát, de most elég szépen megszerettem :) -
#96 Jó kis sorozat ez. A sok különféle sorozat közül kevés jó van, de ezt nagyon eltalálták. Sajnos, az új sorozatok közül a Homeland, a folytatások közül pedig a Strike Back azok, amelyek bejönnek, de tény, hogy a BEn látszik, hogy igényesek készítik és nem egykaptafa. -
Micsu #95 sok helyen megbukott a tervük csak ők ezt még nem tudják, kiv vagyok a fejleményekre -
#94 SPOILER
lehet valaminek a "felvezetője"... pl jobban tisztelni fogják Jimmy-t ezek után -
#93 ja az kicsit szokatlan volt az eddigiektől -
#92 jó rész volt, bár a késes részre nem tudom minek volt szükség. -
#91 van -
#90 hosszupuska halott, van felirat? -
#89 Ez a második rész némiképp altatóbb volt, de még magyar felirattal érdemes lesz megnézni még1x, egy két rész ködös volt -
#88 "júúúz to bíí kisszing hiz liiitöl twinkíííz"
júúúúúúúj;) belekavarnak egy kis mama-kisfiú perverzséget... -
#87 van, kalózöbölben :) -
#86 ez jó hír;) remélem van 720p-s verzsön is.. (azt megvárom)
-
#85 na majd ma este -
#84 faszán kezdődött a 2. szezon, kár is ecsetelni,
ott folytatódik, ahol abbamaradt :), zseniális -
#83 S2/E1 csorog :) -
#82 áíííjjjjj;)
váróóós -
#81 -
Micsu #80 game of thrones mellett legnagyobb sori -
#79 várós.. -
#78 -
#77 A Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) második évada szeptember 25-én indul az HBO-n.
via C:C -
#76 kábé nekem is ez jutott eszembe.. másrészről csak annyi konkrétum ment ,hogy relatíve happy vége lesz ami által ez az 1 évad egy kerek egész
nagyon reménykedem benne ,hogy a 2. évad hasonlóan jó lesz... példul a V-nk az első évada nagyon jó volt.. a 2. meg lerombolta az elsőt;)
az első rész végén az operás muksót (asszem Collisimo)-t azt miért ölték meg??? -
#75 hónapokkal az uccsó rész után? hagyjuk már...... -
#74 -
#73 SPOILER -
#72 tegnap este néztem meg az utolsó részt... háááát;)
tetszett hogy az évadzáró nem lett olyan véresen komoly mint amire számítottam a közepe tájékán... az utolsó jelenet különösen amolyan "happy endes" zárást adott az évadnak
ugyanakkor az a tény hogy szerveszkednek Nucky ellen... ráadásul ez pont az aki.......
én azt vártam hogy felindulásból lelövi a vén "liliomtiprót"... meg Nucky testvérének az "árulása" -> legalábbis egyelőre elméletben...
ez egy pici árnyékot vet az idillre;)
egy biztos.. Buscemi nagyot alakított.. -
#71 +megkövetelnek
-
#70 Csak októbertől? Hogy bírom ki addig:D
Most értem végére az 1. évadnak - hihetetlen jó sorozat, Battlestar Galactica után ez a kedvencem:D -
#69 perpill most tartok az 5. résznél..
határozottan tetszik;)
az első trailerek láttán azthitten valmi vígjáték féle lesz...... hát tévedtem
brilliáns a megvalósítás..
The Wire-el tudom egy napon emlegetni
csodálkozom hogy ilyen gyér a topik.. ugyanakkor megértem hogy ilyen kaliberű alkotások egyfajta értelmezési készséget is megkövetel
bár több ilyen alkotás lenne -
#68 lesz. októberben, ha jól emlékszem -
#67 Hello!
Lesz ebből 2. évad? -
#66 Jogos, kösz az észrevételt. -
#65 ha jól tudom Atlantic City a keleti parton van, sztem vmi itt el van írva:
"a térség legjelentősebb kikötővárosaként Atlantic City lehet az a hely, ahol a teljes nyugati part csempészhálózata összefut" -
#64 jöhetne már a második évad :D -
#63 Ha esetleg valaki nem olvasna leírásokat:
link -
#62 Ha esetleg valaki nem olvasna sg filmhíreket:
link -
#61 Meyer Lensky is valós személy, egy zsidó maffiózó volt, ha jól tudom való életben is Lucky Luciano barátja és üzlettársa volt. -
#60 huhú érdekes lett a vége.