Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
margaret játékperceit nyugodtan lecsökkenthetnék, nem értem minek kell szerepelnie minden részben legalább 15 percet, rohadtul nem érdekel amit csinál. harrow-nak örülök, hogy most több szerepet kapott, de az írók úgy tûnik nem nagyon tudják mit kezdjenek vele. jimmy anyjának szála szintén teljesen érdektelen számomra.
capone, luciano, rothstein, rosetti, chalky, van alden. remélem a hátralévõ 6 részben õk lesznek az elõtérben, és több szerep jut nekik. fõleg capone, mert botrány milyen keveset szerepelt eddig. pedig az írok azt mondták idén többet fog szerepelni. 6 részbõl eddig benne volt 2 részben..
Yo, Bitch!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kit érdekel, hogy mit dolgozik?
Nem vágom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Yo, Bitch!
Annyira nulla színész, semmi jelentõsége és csak idegesítõ.
Felirat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
margaret karakterével nekem sincs bajom. sõt így, hogy elkezdte a kavarni a szart még kicsit érdekesebb is lett, de ez a kórházas szál nagyon nem tud érdekelni.
Yo, Bitch!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyetértek, hogy Capone-ra több idõt szánhatnának. Nagyon jó figura és a színész is jól játszik.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
eli is csodálkozott mikor kijött a sittrõl, hogy a faszba lehet még életben😄
Yo, Bitch!
A Capone szál kaphatna több szerepet. A Margaret meg kevesebbet, mert az tényleg elég uncsi szál.
Yo, Bitch!
én margaretet eddig nem csipáztam de a szarkeveréseivel kezd szimpi lenni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jelenleg Harrow a kedvencem (utánna Margaret).
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Egy OFF kérdés. Én annyira nem vagyok penge a videózgatás terén. Rohadtul zavar, hogy annyira elterjedt ez a X264 (vagy mi) formátum, hogy avi-ban szinte nem is tudom már letölteni. Egyik DVD lejátszóm se játssza le ezt a formátumot. Sajnos az õs öreg laptopomon meg szaggat mint állat (avi-val továbbra sincs semmi gondja), így ezt a formátumot csak az asztali gépemen tudom normálisan nézni. Az rohadt kényelmetlen ott guzsorogni a monitor elõtt.
Van valami mód vagy lejátszó, ami esetleg lehetõvé teszi a régebbi laptopon is élvezhetõen lejátssza? VLC-t használok. Konvertálgatni nem akarom, mert sok idõ és tovább tart mint a film maga.
A Boardwalkot pont megtalálom avi-ban, így azt tudom kényelmesen nézni, ez inkább általános kérdés.
Sokan már elõre a Fox kétségbeesett próbálkozásának kiáltották ki a House pótlására, de ez teljesen más mûfaj, én ajánlom!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
komoly szerepe lesz elvileg mert a fõszereplõk közt van feltüntetve, szóval min. évad végéig húzni fogja.
kíváncsi leszek erre az évadra nagyon. nucky most már tényleg igazi gengszter lett. al capone és lucky luciano pedig többet fog szerepelni az idei évadban.
Yo, Bitch!
a rendõr csávó tuti beáll majd dolgozni az írekhez.
Yo, Bitch!
ott folytatódik, ahol abbamaradt 😊
remélem marad még szereplõ az évad végéig 😄, bár ha jönnek újak, akkor biztos 😊
A medve nem játék.
Luciano meg elõtte volt Don, Caponet meg gondolom mindenki ismeri
kurva jó karakterek vannak a filmben, van aldent meg se említettek miközben nagyon nagy arc, még egy natur pap is remekel, sajnálom én is darmodyt de így kellett történnie, tudta ezt õ is, egyébként elinak se hiszem hogy minden el van felejtve
az meg hogy buscemi középszerû szinész no comment kategória, max az rendben van hogy valakinek nem jön be az aktuális szerepe