Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon nagy, a végén Rosetti, I kill them all.. 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter

Rosetti is back!😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem vagy ezzel egyedül. ráadásul neki muszáj minden részben szerepelnie. 1 órából kb 15-20 percig nézhetjük a szenvedéseit.. míg olyan karakterek mint capone akinek a karaktere érdekes is lenne szerepel kb 3 részenként..

Yo, Bitch!

I.C.ram
Engem ez az ír picsa (Margaret) a halálba idegesít azzal a debil skót akcentusával. Semmit nem tesz hozzá a sztorihoz, és csak bosszant... 😊 Igazán kiírhatnák már a sorozatból.
Én a fel tud váltani egy százast-on szakadtam.

ForzaInter
Azon jót röhögtem mikor Mickye megkérdezte a rendõrt, hogy tényleg kutya nyakörv volt e rossettin, az a röhögés utána.😄 Legjobb karakter a sorozatban.😄

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Béna Bugsynak kár, hogy pont azt nem sikerült kinyírnia, akit ki kellett volna.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
visszavonult egy kis idõre, elvégre nem maradt 1 embere se. de fogjuk még õt látni😊

Yo, Bitch!

davidka003
Furcsa volt,hogy Rosetti csak úgy elment.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Teljesen egyetértek, pont ma gondolkoztam ezen h milyen jó kezdõdött a szezon, Rosetti, Capone szálakkal pl, erre az utóbbi két rész kicsit unalmas volt nekem egy-két részletet leszámítva. Harrowban bíztam h majd elindít vmi bosszú hadjáratot de hamar lezárták, remélem le fog még rendezni idén egy két embert 😄

ForzaInter
hát ez elég gyenge rész volt..

margaret játékperceit nyugodtan lecsökkenthetnék, nem értem minek kell szerepelnie minden részben legalább 15 percet, rohadtul nem érdekel amit csinál. harrow-nak örülök, hogy most több szerepet kapott, de az írók úgy tûnik nem nagyon tudják mit kezdjenek vele. jimmy anyjának szála szintén teljesen érdektelen számomra.

capone, luciano, rothstein, rosetti, chalky, van alden. remélem a hátralévõ 6 részben õk lesznek az elõtérben, és több szerep jut nekik. fõleg capone, mert botrány milyen keveset szerepelt eddig. pedig az írok azt mondták idén többet fog szerepelni. 6 részbõl eddig benne volt 2 részben..

Yo, Bitch!

Punker
valami olyasmi 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fel kell épiteni a karakterét, valószínû h befog állni majd O'Brianhez vagy kihez, és az oda vezetõ utat mutatják be elõször, hiszen õ egy vallásos, ex sesztilalmis, nem lehet csak úgy egybõl hirtelen átváltani.

davidka003
Hát de mit csinál? Semmit. Annyira idegesítõ amikor õt mutatják.
Kit érdekel, hogy mit dolgozik?
Nem vágom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ForzaInter
nulla színész??? az egyik legjobb színész a sorozatban. zseniális a karaktere. biztos véletlen jelölték már oscarra is😄

Yo, Bitch!

davidka003
Ez a csávó minek szerepel benne?
Annyira nulla színész, semmi jelentõsége és csak idegesítõ.

Még nem volt idõm megnézni a részt, holnap délben pótolom, addig is akik a feliratra várnak és nem bírják ki míg kikerül feliratok.infora:
Felirat

gercse
Nucky egyre hidegvérûbb, ezt nem gondoltam volna róla, de hát valahol meg lehet érteni 😊

ForzaInter
elvileg este lesz

Yo, Bitch!

a.carkey
A 4. részhez még nincs felirat?

A medve nem játék.

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

ForzaInter

Capone már lesz a 4. részben.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
de meglepett, hogy az elmúlt 2 részbõl kihagyták, pedig õ is a fõszereplõk közt van. de elvileg õ is meg luciano is többet fog ebben az évadban szerepelni. jó lenne eljutni addig míg átveszik a hatalmat mindketten, és látnánk a felemelkedésüket, de ahhoz kéne még kb 3-4 évad, és kb kettesével kéne az éveknek telniük. elvileg 6. évadra tervezik a készítõk a sorozatot.

margaret karakterével nekem sincs bajom. sõt így, hogy elkezdte a kavarni a szart még kicsit érdekesebb is lett, de ez a kórházas szál nagyon nem tud érdekelni.

Yo, Bitch!

caponet láthatjuk még mivel õ is elkezdett egy szarkavarást ami még csak mélyebb lesz 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Margaret nekem bejön ezért nem zavar ha õ van a vásznon. 😊
Egyetértek, hogy Capone-ra több idõt szánhatnának. Nagyon jó figura és a színész is jól játszik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ForzaInter
jaja, igazi túlélõ😄

eli is csodálkozott mikor kijött a sittrõl, hogy a faszba lehet még életben😄

Yo, Bitch!

Mickeyt én is bírom, kicsit meg is ijedtem h Harrow kinyírja, de hát õ olyan mint egy csótány, mindenkit túl él 😄

ForzaInter
Amúgy berendelték a 4. évadot.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Gyp nagyon nagy arc, én nekem már most kedvencem. A színész tényleg rohadt jól játsza a pszichopata maffiózót. Mickey Doyle-t bírom még, meglátom a csávót már nevetek, az a hang meg az a nevetés, kész a csávó nagyon.😄

A Capone szál kaphatna több szerepet. A Margaret meg kevesebbet, mert az tényleg elég uncsi szál.

Yo, Bitch!

hát azért gypt nagyobb játékos mint a szarrágó ricsi de majd kilátjuk

én margaretet eddig nem csipáztam de a szarkeveréseivel kezd szimpi lenni

Na õt én se szerettem, de itt nagyon szimpi ez a stílusú karakter.

Most hogy írod a Sopranost ez a Gyp pasas tiszta Richie Aprile. Azt is hogy utáltam. Vissza is tekertem vagy háromszor mikor kinyírták. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen, Gyp Rosetti az olasz fószer. Én remélem sokáig láthatjuk még, nekem Harrow mellett õ lett most nagy kedvenc. Margaretet meg utálom, meg az egész kórházas szálat az engem nagyon untat. Rosetti meghozta a kedvem újra Sopranost nézni 😄

Melyik aza Gyp? Az olasz fószer? Hú, de várom hogy azt kinyírják már. Az annyira irritáló. Ebbõl is látszik, hogy a színész jól hozza a figurát.
Jelenleg Harrow a kedvencem (utánna Margaret).

Szerintem meg a legnagyobb arc Gyp. Fantasztikusan játssza a szerepét is, mindegyik jelenetnél azt várom hogy elpukkan az agya, mikor a rendõr mondta neki h itt nem kellene dohányozni már tudtam h neki annyi. 😄 Másik kedvenc még mindig Harrow, pont azon gondolkoztam hogyha Rosetti elkezd kavargatni Jimmy anyjával, akkor végül egy oldalon köthetnek ki.

a.carkey
Ez a harmadik mûszakos faszi nem normális, totál pata ...

A medve nem játék.

jugen
A magyar HBO mikor kezdi?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ForzaInter
itt a gond szerintem a laptoppal lesz. az x264-hez már túl gyenge a videokártya.

Yo, Bitch!

Örülök, hogy újra megy a sorozat.
Bár Jimmy Darmody halálával nálam sokat zuhant. Nagyon csíptem azt a karaktert. Még hozzá kell szoknom, hogy nincs.

Egy OFF kérdés. Én annyira nem vagyok penge a videózgatás terén. Rohadtul zavar, hogy annyira elterjedt ez a X264 (vagy mi) formátum, hogy avi-ban szinte nem is tudom már letölteni. Egyik DVD lejátszóm se játssza le ezt a formátumot. Sajnos az õs öreg laptopomon meg szaggat mint állat (avi-val továbbra sincs semmi gondja), így ezt a formátumot csak az asztali gépemen tudom normálisan nézni. Az rohadt kényelmetlen ott guzsorogni a monitor elõtt.
Van valami mód vagy lejátszó, ami esetleg lehetõvé teszi a régebbi laptopon is élvezhetõen lejátssza? VLC-t használok. Konvertálgatni nem akarom, mert sok idõ és tovább tart mint a film maga.
A Boardwalkot pont megtalálom avi-ban, így azt tudom kényelmesen nézni, ez inkább általános kérdés.

gercse
Na ez nyugis rész volt, de érdekes, alakul 😊

Már van felirat, a feliratokinfon. Nekem valahogy nem adta, nálam nem nézõs lett.

ForzaInter
Alvilági szál miatt a pilotot megnézem. Már lent is van, csak a feliratra várok.😊

Yo, Bitch!

Steve Downie
Munya szerepel egy új sorozatban (sõt az egyik fõszerep lesz a pilot alapján), a Mob Doctor-ban. Számomra nézõs lesz, fõleg, hogy szerepel benne az egyik kedvenc színészem, Zeljko Ivanek.
Sokan már elõre a Fox kétségbeesett próbálkozásának kiáltották ki a House pótlására, de ez teljesen más mûfaj, én ajánlom!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ForzaInter
ja én is, elég pszichopata a csávó.

komoly szerepe lesz elvileg mert a fõszereplõk közt van feltüntetve, szóval min. évad végéig húzni fogja.

kíváncsi leszek erre az évadra nagyon. nucky most már tényleg igazi gengszter lett. al capone és lucky luciano pedig többet fog szerepelni az idei évadban.

Yo, Bitch!

Nem Nucky ölette meg sztem,Harrow bosszúja volt, ami remélem folytatódik is még, bár Nuckyt úgyse öli meg. Erre az új olasz csávóra leszek még kíváncsi mi lesz vele.

ForzaInter
ez így nyitásnak rendben volt nagyon😊

munyát sajnáltam, nagy arc volt. de õt most nucky nyiratta ki, vagy harrow csak bosszúból ölte meg õt, mert megölte jimmy feleségét?
a rendõr csávó tuti beáll majd dolgozni az írekhez.

Yo, Bitch!

gercse
Gyájjj 😄

ott folytatódik, ahol abbamaradt 😊
remélem marad még szereplõ az évad végéig 😄, bár ha jönnek újak, akkor biztos 😊

Steve Downie
Indulunk végre

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

a.carkey
Amikor Capone, aki nagy "haverja" volt Jimmynek is simán leírta a neje halála után, akkor éreztem, hogy ki fog meghalni.

A medve nem játék.

"Akit csicskasnak neveztel (Meyer Lensky) a 60as 70es evek egyik legnagyobb keresztapaja volt."

Luciano meg elõtte volt Don, Caponet meg gondolom mindenki ismeri

kurva jó karakterek vannak a filmben, van aldent meg se említettek miközben nagyon nagy arc, még egy natur pap is remekel, sajnálom én is darmodyt de így kellett történnie, tudta ezt õ is, egyébként elinak se hiszem hogy minden el van felejtve
az meg hogy buscemi középszerû szinész no comment kategória, max az rendben van hogy valakinek nem jön be az aktuális szerepe