539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
#259 jujujj, de nagy rész volt megint... már igen vártam hogy Capone villantson valamit, remélem következő részben fog is :D -
#258 ahh capone belépője mekkora volt a végén:D
kurva jó rész volt, talán az idei legjobb. és végre nem volt margaret. komoly lesz az utolsó rész.. -
#257 Jaja, Rosetti óriási forma, de sajna ennyi lesz neki sztem. Pedig igazi digó badass, a pszichopatább fajtából :D -
#256 Az ám, őket hiányoltam már én is :) -
#255 Hát még Chalky is a négerbagázs. hiányoltam őket a szezonból. -
#254 Isten volt.
Hihetetlenül izgalmas.
Rosetti is nagy arc de Capone is. -
Janika114 #253 Tudtommal 1 már csak sajnos. -
Hoz_Hun #252 Még hány rész van hátra az évadból? -
Janika114 #251 Al Capone hatalmas volt a végén tényleg, nagyon jól felépített rész volt. Harrow is valószínű Gyp-ék ellen vonul, kérdés h Nuckyékkal vagy egyedül vág bele. Én azt hittem Chalky feladja Nuckyt, de szerencsére nem így lett.
És végre egy rész amiben nem kell Margaret hülyeségeit hallgatni :D -
#250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sanszos, hogy visszamegy, kinyírja az egész kupit, Gyp embereivel együtt, a kis Jimmyt meg elviszi magával :D -
bega82 #249 "Harrow.. sztem vagy kénytelen lesz kinyírni a csaj apját, vagy a csajt nyírják ki, valami biztos lesz vele..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami biztos, most ugye elküldte a "főkurva", és elég látványosan pakolászta a fegyvereit. :D -
bega82 #248 Zseniális volt, nem tudom, hogy intézte el Eli, de nem akármilyen diplomáciai érzéke lehet. :)
Valami amúgy furcsa volt nekem ebben a részben, és sokáig nem tudtam mi, olyan hiányérzetem volt. Aztán rájöttem, hogy Nelson nem szerepelt benne. Ő is beszáll majd vajon a háborúba? :D -
#247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a fej :DD
-
#246 "We've been on the road for 18 hours. I need a bath, a chow. And then, you and me sit down, and we talk about who dies..."
Attttttyaisten, mekkora belépő volt, milyen finálé lesz itt :DDDDD -
#245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a sereg, Mr. White, Capone :D Hatalmas! -
Micsu #244 jó karakterek? gyerekekre gondoltál? -
#243 Ki itt a jó karakter? Nekem pont ez tetszik h mindenki bűnös, elvileg mindenkinek jár a büntetés akár halál formájában is. Pengeélen táncol itt már az atyaúristen is. -
#242 Gypet a saját emberei fogják megölni. :)
Tartom, hogy a név amit súgtak, az Nuckyé, meg tartom, amit leírtam.
Kíváncsi leszek! -
#241 masseria vagy gyp likvidálására amúgy harrow tényleg pont jó lenne. nem is értem nucky-nak ez még miért nem jutott eszébe.. egy mesterlövő puskával harrow simán elintézné őket.. még a közelébe se kéne nagyon férkőznie. nála profibb embert nem is találhatna erre a feladatra. -
kingtomi #240 kezdenek felgyorsulni az események :)
én azért sajnálom ezt a Sleatert, de kicsit naív volt azt hitték h ketten szépen elintézik csendben Masseriat.
most Nucky körül szorul a hurok,mindenki ellene fordult,sztem ha nem ölte meg volna jimmy-t akkor most nagy segítségére lehetne
Harrow nekem eddig a kedvenc, mellesleg elég jó nője lett,megérdemelte ő is már de sztem a következő évadtól nagyobb szerepe lesz,Nucky-nak fog dolgozni
tényleg nagy háború lesz itt és nagyon kíváncsi leszek rá! -
#239 miért? a filmbelire eddig rá tudták bizonyítani a bíróságon? :)
btw szerintem Nucky nem akarta kinyíratni a csávót, megtette volna saját kezűleg is, fontosabb lett volna neki, hogy minden a terv szerint alakuljon..
persze meglepődött a hullán, de felesége reakcióját látva még inkább.. először tán nem is realizálódott benne, hogy miért bukott ki annyira a csaj.. persze aztán leeshetett neki a dolog..
kérdés, hogy most még jobban elhidegül tőle, vagy rádöbben, hogy mennyire közel állt ahhoz, hogy elveszítse a nőt, és jobban fog hozzá ragaszkodni..
Harrow.. sztem vagy kénytelen lesz kinyírni a csaj apját, vagy a csajt nyírják ki, valami biztos lesz vele...
bár az is lehet, hogy összejönnek, és hogy biztosítsa a megfelelő körülményeket, kénytelen lesz újra belekeveredni a bűnözők ügyeibe..
lehet Nucky pont vele fogja megoldatni 1-2 problémáját, ha már egyszer mesterlövész volt.. -
Hoz_Hun #238 Margaret nekem nagyon szimpatikus és az akcentusát is bírom. Igen az ügynök is érdekes színfolt. Nem mondom, hogy oda vagyok a karakterért, de a színész nagyon jól játsza. Rájár a rúd rendesen arra a karakterre. -
#237 nuckyt meg, hogy nyírnák már ki?:D ő a főszereplő, és elsősorban atlantic city-ről szól a sorozat, amit nucky irányít.
amúgy a valós karaktertől annyiban különbözik, hogy az igazi nuckyra soha nem tudták rábizonyítani, hogy embert ölt, vagy utasítást adott ki valakinek a megölésére. -
#236 nucky felesége iszonyat irritáló, én már ha meglátom rosszul vagyok.
előző évadokban még viszonylag tűrhető volt, de most.. -
Janika114 #235 Margaretes résszel nagyon egyetértek, nagyon idegesít az a nő. Még mindig azt várom h Harrow szálon történjen vmi túl nyugodt, bár gondolom a csaj apjával lesz vmi. -
#234 Nekem Nucky feleségéből nagyon elegem van, pont hogy ő lassítja a sorozatot! Viszont a volt szesztilalmis ügynök hatalmas figura, de Margaretnél 100x szórakoztatóbb figura, az fix. -
#233 Jaj bocsánat a duplázásért! -
#232 Hát nem is tudom, én arról a meglepett arcról inkább azt olvastam le, hogy akkor esett le neki a két fillér. Meg ugye ő máshogy képzelte el a merényletet, több emberrel, a Slater gyerek akarta egyedül (ok, +1 kísérő) intézni. No de ugye az igazán jó manipulátorok úgy tudják a szart keverni, hogy az áldozat azt hiszi, hogy minden a saját tervei szerint történik, pedig csak csak rá van vezetve, hogy ő döntsön úgy, ahogy a konspirátornak megfelelő. Nucky pedig világbajnok ebben, de most mégsem hiszem, hogy erről lenne szó -
#231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem is tudom, én arról a meglepett arcról inkább azt olvastam le, hogy akkor esett le neki a két fillér. Meg ugye ő máshogy képzelte el a merényletet, több emberrel, a Slater gyerek akarta egyedül (ok, +1 kísérő) intézni. No de ugye az igazán jó manipulátorok úgy tudják a szart keverni, hogy az áldozat azt hiszi, hogy minden a saját tervei szerint történik, pedig csak csak rá van vezetve, hogy ő döntsön úgy, ahogy a konspirátornak megfelelő. Nucky pedig világbajnok ebben, de most mégsem hiszem, hogy erről lenne szó. -
Hoz_Hun #230 Aaaaaaaagh. Most már részről részre frusztrálódom! Remélem nagyon katartikus vége lesz a szezonnak (pozitívan), mert kezd csömöröm lenni a sok szerencsétlenkedésből meg ebből Gyp szemétládából!!!! A jó karaktereket szépen lassan kihúzzák a sorozatból, míg a mocskok vígan éldegélnek. Ha ilyet akarok látni, csak bekapcsolom a híradót! Ha Harrow-ot is kiírják akkor abba is hagyom a sorozatot.
Most már csak négy karaktert kedvelek: Harrow, Nucky felesége, Capone, na meg az a simabeszédű pasas (nem tudom a nevét), aki most ment azt a dagadtat kinyírni 40 rugóért. Na ő egy viszanylag új de nagyon jó figura. -
#229 Masseria csak szimplán Lucianoéktól tudta meg, hogy Nucky készül ellene. Így már felkészült a "váratlan" látogatókra. Szerintem. -
Janika114 #228 Sztem meg azért lepődött meg Nucky mert akkor jött rá h a Margaret megcsalta, mi értelme lett volna Masseriával kinyíratni saját emberét, miközben ki akarja csinálni Masseriát?
Azt nem tudtam h Nuckyt is valós személyről mintázták, de ettől függetlenül lehet kezd kicsit feleslegessé válni, kíváncsi leszek h fogják csavarni ezt a Nucky vs Joe-Rosetti szálat. Az is lehet h Rosetti bekavar Masseriának és ezért át adja Nuckynak. -
#227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Torrio egy ellene irányuló gyilkossági kisérletben súlyosan megsebesült, melyből csak nagy nehezen épült fel. A fokozódó problémák, az elharapódzó erőszak és a halálközeli élmény visszavonulásra kényszerítette Torriót. Miután 1925-ben kijött a kórházból úgy döntött átadja hatalmát Caponenak: „''Al, most már mindenem a tied!''” Torrio a harmincmillió dollárjával előbb visszatért Olaszországba, majd 1934-ben Capone tárgyalására Brooklynba, ahol azután politikusként tevékenykedett hátralévő életében, tanácsadóként segítve a szervezett bűnözést. -
#226 Azért szenvedtek vele, hogy jobban tudják alakítani a sztorit, és szerintem ezért sincs annyit Capone sem, mert ő a legfixebb karakter.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megj. szerintem a fürdős résznél pont Nucky köpte be Masariának, mert megtudta valahonnan, hogy a neje félrekefélt, DE azt nem tudta, hogy a neje nem csak félrekefélt, pl. úgy, hogy a pasi elcsábította póni vásárlás alatt, hanem a felesége szereti is a pasit, és mivel ő meg - bármekkora genya is - szereti a nejét - persze csak a maga módján -, és annak gyerekeit is, így bárhogy is ki akarta nyiratni az ürgét, a legjobbat akarja a nejének, mégha el is veszíti, így nem bánta volna, ha szerelemből lép le. Legalábbis én ezt érzem, és ezért is értettem a döbbenetet az arcán, amikor a neje sírva fakadt. Persze lehet, hogy nem így volt, de mifaszért suttogtak volna? -
Micsu #225 nem nyírják ki mert akkor kell egy új főcím is -
#224 Bocs a sok "karakter"-ért, már félig alszok -
#223 Akkor most én jövök egy évszámmal:) Akiről Nuckyt mintázták 68-ban halt meg, tehát ha hűek maradnak az eredeti karakterhez nem valószínű, hogy megölik. Azonban hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű: míg Capone, Luciano, az eredeti teljes nevükkel nyomulnak, az igazi Nuckyt Enoch "Nucky" Johnsonnak hívták. Így akármennyi dologban is megfeleltethető a való élet-beli párjával a mi Nuckynk fiktív karakter, tehát nagyobb mozgásterük van a karakterrel, akárki is nyírhatják. A kérdés az, hogy akkor miért kellett létrehozni ezt a "hibrid" félig valós karaktert, miért szenvedtek vele, hogy megfeleljen egy élő karakternek, amikor egyszerűbb lett volna egy full fiktív karaktert kitalálni, akivel úgy játszanak ahogy akarnak. Szerintem nem nyírják ki. -
Janika114 #222 Én már azon is gondolkoztam mi van akkor ha megmerik lépni hogy meg ölik Nuckyt az évad végére, és jövőre tényleg Capone, Luciano felemelkedését látjuk teljesen. Azért anno ha egy Nucky féle ember meg akarta volna ölni Masseriát valamelyikük tuti holtan végzi és nem hiszem h Joe. -
#221 ez a vége durva volt..
szegény franco:D egyszer még elnézte neki gyp a beszólást de másodjára már nem volt kegyelem:D
érdekes, hogy ebben a részben minden főszereplő szerepelt, csak gillian nem. -
#220 Igen, ezért írtam a második mondatot ;)