19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#15427 Nem.
100% hogy meg fog történni.. már alapból ott is vannak, ahol ez a jelenet le fog játszódni. -
#15426 Ne haragudj, de nem azzal van baj, hogy a 6. részről beszélgetünk SPOILERBEN.
Hanem hogy valaki idejön és beböfögi a spoilert SPOILER tag nélkül.. Ezek után tök mindegy, hogy maga isten is a házigazda..
Annyi kéne csak, hogy lehetne ezeket a dolgokat reportolni..és aki ilyet csinál kapna 1 hónap bant vagy valami..
-
#15425 Tywin kapcsán nekem örök emlék marad az Ali G Indahouse utolsó jelenete ... :D -
#15424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6. részA 6. megnézése után felröhögtem. Ott vannak csórikáim, akik, mint egy Piszkos tizenkettő kommandó elmennek egy qurva élő zombiért, hogy esetlegesen később mutogathassák a jónépnek. Már az elején megdöglik a fél csapat, elsőre elveszítik a varázslójukat akit azért jó lett volna életben tartani legalább a 7. évad végéig, majd jön Dany, és még az egyik sárkányát is bukja. Aztán ezek után visszajutnak a zombival, Jon is majdnem rámegy, Benjen bácsi is. Elképzelem, hogy a következő részben, amikor az északiak és Cersei előtt elkezdenék mutogatni az egy szem zombit, megjelenik majd felettük az éjkirály egy zombissárkányon, és egy kis sárkánytűzzel rövidre zárja 7. évadot. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.18. 06:03:06 -
hawkie22 #15423 Nem tudom, kinek csúszik a hang, az én verziómban minden teljesen jó volt, az angol szöveget teljesen lehet érteni, minden a helyén volt. Nagyon badass rész volt.
Amúgy ma sikerült megnéztem a 4.-5.-6. részt, eddig sajna kimaradtak, azt kell mondjam, Arya elég jó karakter lett, egyik kedvencemmé lépett elö. :D Kíváncsi vagyok az évadzáróra. -
Zozo0122 #15422 Lehet, hogy codec probléma. -
szebag79 #15421 Na megnéztem, faxa volt meg viszonylag hosszú rész volt. Amit ajánlottatok az már megvan, sajna továbbra is szar volt a hangcsúszás, 10%-al a sebességből visszavéve szinkronba jött, kicsit így mélyebbek lettek a hangok, de nem zavaróan. Úgy látszik csak nálam szar valamiért... -
Zozo0122 #15420 Igen, valóban fullHD a kiszivárgott kép felbontása, de a képminőség, mai szemmel nézve - pocsék. Pocsék, DE magasan a nézhető kategória, de azért nem tettem ki nagy TV-re, monitoron lestem meg. -
no_way #15419 6. rész letöltés teszt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsiságból megnéztem.
Elérhető, tűrhetőnek mondott magyar felirat:
felirat
Ez alapján:
torrent.eval
Rákeres:
Game.of.Thrones.S07E06.1080p.HD.Good.Audio.Leaked
Én így próbálnám
Utoljára szerkesztette: no_way, 2017.08.17. 21:25:41 -
homeless #15418 Ez biztos, hogy jó és a korábban linkelt magyar felirat is jó hozzá:
Game of Thrones S07E06 HD - Good Audio [Leaked] - [ECLiPSE]
-
szebag79 #15417 Én a 6-ik résszel is beértem volna míg el nem spolierelik az egészet. Leszedtem egy verziót pirateról, de a szaggatás mellett nagyobb baj, hogy el van csúszva a hang a képtől -
sempronius18 #15416 Ne becsüld alá az emberi életképtelenséget. :)
Itt is vannak olyanok akik 2 db 3 soros hszt nem tudnak értelmezni. -
no_way #15415 Van aki szeretné letölteni és megnézni, de nem sikerül neki? -
sempronius18 #15414 Amit tegnap onnan letöltöttem FullHD-volt. Vannak fent az 5. részről annál sokkal gyengébb 200 mb-os fossok azt mégse törlik. Mind1 hagyjuk. Jó sorozat, de annyi energiát nem ér, mint amit itt beleöltem. -
szebag79 #15413 Abból, hogy a képembe vágtad, hogy legyek jogkövető állampolgár nekem az jött le, hogy te az vagy és a rendőrbácsinak meg az adóhivatalnak is előre köszönsz. Ezek szerint tévedtem, nem vagy előfizető, így már min. ketten vagyunk ezen a tetves sárgolyón, ahol az a legnagyobb problémája az embereknek, hogy a hbo-s készítők az aluljáróba kötnek ki, pedig ennél ezerszer nagyobb bajokról sem illik beszélgetni ugye. Persze tudom ne politizáljunk, de elárulom cica két dorombolásod közt, hogy ez is az...üzletpolitikának hívják:D Ha valakinek itt nagyon szaros a keze az 1. az hbo, aki nem tudja levédeni a dolgait és az idióta netes szervereken tárolja az anyagokat, 2. aki lenyúlta ezeket a szerverről, az ugye bűnöző, kapják el, négyeljék fel és vessék a sárkányok elé kit érdekel. Én csak áldozat vagyok, mosógépet nézek az árukeresőn és a fórumban ott is a GOT spoiler megy fasza na jöhet a moderálás:D -
Zozo0122 #15412 Az ncore problémája a release minősége :D Oda csak fullos minőségű cucc mehet fel évek óta, és ennek a képe nem az. -
sempronius18 #15411 Áh de ami az ncore-on is megy.... Folyamatosan feltölti valaki a részt majd törlik. Mintha az ncore az ország legnagyobb fizetős videókölcsönzője lenne, amely tisztességesen szerzői jogdíjat fizet és csak legális tartalmat oszt meg ami nem az azt törli.
Lehet csak én látom már ezt az év eddigi bullshitjének...? -
Zozo0122 #15410 Hát...határeset :D De amúgy úgy kéne, hogy minden hétfőről keddre éjféltől a mi időzónánk szerint :D 2017 van, szerintem nagyobb intervallumot felesleges megadni. Gyakorlatilag vasárnap este HBO angolul, vasárnapról hétfőre éjféltől torrenten elérhető, aztán kb. délre vagy előbb elkészül a magyar felirat is, onnantól meg bárki megnézheti munkában, buszon hazafelé, munka után otthon, vagy akár fürdés közben, vagy mit tudom én. Ha valakinek mégis több idő kell, hogy megnézze, akkor legalább tisztában van vele, hogy addig nem szabad feljönni a topicba, amíg nem látta.
(Persze senki ne vegye magára, na persze, melóban nézzem, stb. Mindenkinek amikor megfelelő, ha a hétfő nem jó, akkor kedden munka után otthon, és utána fórum.)
Aki meg megvárja a magyar hangot, az eleve többet várakozik, de akkor itt nagyon hosszú ideig kéne spoiler taggel beszélgetni, és nem tudjuk külön elkülöníteni a könyves meg az új részes spoileres hozzászólásokat...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.17. 21:05:15 -
sempronius18 #15409 Előfizetsz az HBO-ra cica? Én nem bevallom. Áldassék a nemes lelked.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2017.08.17. 20:54:50 -
Pares #15408 A mostani eset az HBO releasnek számít? -
szebag79 #15407 Végre egy jogkövető állampolgár...van remény:) Már csak a jogot és jogkövetést kell definiálnunk. -
Zozo0122 #15406 Asszem ideje, hogy új házigazdát válasszunk srácok :D A jelenlegi hónapok óta be sem lépett. És érvénybe kell léptetni a hivatalos HBO release + 1 nap spoiler szabályt is. -
Pares #15405 Most a HBO baszta el, ők adták le egy héttel hamarabb tévedésből... ráadásul a spanyoloknál és a skandinávoknál is... -
sempronius18 #15401 Ezzel semmi baj nincs, de tényleg olyanok sírnak nagy részt a szivárogtatás miatt, akik szintén letöltik ez pedig nevetséges. -
#15399 Nincs, csak script. Eddig kb minden bejött am, tuti a 7. script leakek is bejönnek. -
#15398 ncore forumon ott vannak a linkek, mindegyik "szaggat" egy picit, de hang/kép nincs elcsúszva -
DantesHUN #15397 Most komoly? Kint van a hetedik rész is? Miközben a hatodik se jelent meg hivatalosan...és már a hetediket is töltenének le? Ne már.
Ja, és van HBO előfizetésem mielőtt az jönne, hogy én megvárom a megjelenést és aztán lopom el.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2017.08.17. 19:56:46 -
#15396 Ezt a számlálót nem csak viccből tették ki redditen? -
sempronius18 #15395 Kedves barátom. Légy jó polgár és tiszteld meg azzal a készítőket, hogy csak hétfőn lopod el a szellemi terméküket! -
szebag79 #15394 Fasza, sehol nincs fent normális állapotban, már az ncoren sem...na kihúzom akkor a netet mert a spoilereket elkerülni hétfőig elég nehéz lesz -
sempronius18 #15393 Azt hittem ha már úgy is mindegy "véletlenül" kiszivárgott az utolsó rész is. Most amúgy ha az s07e07 full más lesz, mint a kiszivárgott forgatókönyv 100%-ig biztos a szándékos szivárogtatás. -
#15392 7 évad UTOLSÓ RÉSZ spoiler!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora poén már, hogy egyesek abban a hitben élnek, hogy Dany nem jön össze Jonnal.. Pedig a következő részben jön az EPIC BOATSEX -
szebag79 #15391 Én leszedtem a 6-ik részt az itt ajánlott virágboltos linkről, de úgy szaggat és el van csúszva a kép a hangtól mint a kur@aisten Most valmi megásat próbálok ha ez sem jó akkor nyert a hbo:) -
no_way #15390 ' "fejet hajtasz, vagy meghalsz" politikát folytatja '
Igen ez világos, de mi okból folytatja ezt a politikát?
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Kérlek nézd meg még egyszer amit írtam.
"2. Bebörtönzés, "láncra verés" => a rabszolgaság eltörlés és láncleverés élharcosaként elfogadhatatlan opció"
Azt próbáltam kifejteni, hogy Dany számára a Tyrion által javasolt börtön egyenlő a láncra veréssel. A forgatókönyvírók számtalan más megfogalmazást találhattak volna a börtönbe zárásra, de ők a láncra verést adták Dany szájába.
" I'm not here to put men in chains. "
Ezt én úgy értelmeztem, hogy Daenerys, ahogy az a titulusaiban is szerepel, a láncok leverője (rabszolga felszabadító), ezért a bebörtönzés (láncra verés) számára "politikai kampány" okokból nem választható opció.
Utoljára szerkesztette: no_way, 2017.08.17. 19:08:50 -
#15389 tegnap megnéztem ezt a pusztulat fos Underworld: Blood Wars-t, kicsit meglepődtem, mikor az első tíz perc alatt szembejött Tywin Lannister, Randyll Tarly, és Edmure Tully... -
#15388 Ez nem a rabszolgaságra utal szerintem, hanem arra, hogy a "fejet hajtasz, vagy meghalsz" politikát folytatja, nincs középút. -
KaBuTo666 #15387 Hosszúpuskán a Huzsi féle magyar fordítás megfelelő? :) -
#15386 Igen, ez az a rész, amivel én sem tudok mit kezdeni... -
no_way #15385 "A bebörtönzés miért egyenlő a rabszolgasággal? "
Szerintem sem egyenlő, de a forgatókönyvírók ezt a szöveget adták Dany szájába.
Tyrion: -Felség, semmi sem józanítja ki jobban az embert néhány hétnél egy sötét cellában.
Dany: -Komolyan beszéltem. Senkit sem fogok láncra verni. Ha ezt is lehetne választani, sokan élnének vele. Választhattak. Meghozták a döntést. -
#15384 Dany a novellában ~18 éves lehet, mire ide jut (A Dance with Dragons idejében 16 éves), a sorozatban mennyi lehet? Mondjuk 20-21? Oké, Emilia Clarke 30 éves, de mégse a színész kora legyen azért a mérvadó. :)
Fiatal és továbbra se igazán van meg benne a valódi uralkodói képesség, pont ezért fontos a tanácsadói támogatása. Nyilván az sem tetszik neki, hogy a döntést rájuk hagyja, és a saját feje után megy - de pont erről értekezett ugye Varys és Tyrion...