10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• szebag79
    Abból, hogy a képembe vágtad, hogy legyek jogkövető állampolgár nekem az jött le, hogy te az vagy és a rendőrbácsinak meg az adóhivatalnak is előre köszönsz. Ezek szerint tévedtem, nem vagy előfizető, így már min. ketten vagyunk ezen a tetves sárgolyón, ahol az a legnagyobb problémája az embereknek, hogy a hbo-s készítők az aluljáróba kötnek ki, pedig ennél ezerszer nagyobb bajokról sem illik beszélgetni ugye. Persze tudom ne politizáljunk, de elárulom cica két dorombolásod közt, hogy ez is az...üzletpolitikának hívják:D Ha valakinek itt nagyon szaros a keze az 1. az hbo, aki nem tudja levédeni a dolgait és az idióta netes szervereken tárolja az anyagokat, 2. aki lenyúlta ezeket a szerverről, az ugye bűnöző, kapják el, négyeljék fel és vessék a sárkányok elé kit érdekel. Én csak áldozat vagyok, mosógépet nézek az árukeresőn és a fórumban ott is a GOT spoiler megy fasza na jöhet a moderálás:D