Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
volt a cellában.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Legalább Aryát kedveli, ha mást nem is 😄
Amúgy meg
Ugye az első részben most beszéltek arról, hogy mi volt a Greyjoy lázadás idején, amikor elfoglalták a Roberték a kastélyt, és hogy Jaime milyen jól küzdött. Ez tény, de nem ő rontott be először, hanem Thoros, totál berúgva és lángoló karddal 😄D
Thoros is érdekes karakter. Eredetileg azért küldték Királyvárba, hogy az őrült király tűzmániájával kezdjen valamit, de nem sikerült neki.
Aztán Robert ivópajtása lett. Később Ned küldte Berricet a Hegyért, miután az mészárolni kezdett a Folyóvidéken, Thoros is vele ment,
de amikor elkapták, a Hegy szétcsapta őket, Berricet ekkor ölte meg először 😄 Aztán még még megölték egy párszor, de Thoros mindig felkapta.
A könyvben egyébként mostanra végleg meghalt, hogy más élhessen helyette. Szóval Thorosnak sikerült máson is a feltámasztás.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kap majd valami hegyölő fegyvert, szembenéz bátyussal, aki már gyengült, jók az esélyei... De Qyburn közbelép és sárkánytüzet dob a kutyusra.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vagy a WhiteWalkerek leigázzák a világot.
De kinek is mondom, ha ennyit tudsz a történetről, és ő a kedvenced <#whatever>#whatever>
ಥ_ಥ
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.07.18. 23:04:45
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sandor. Alig várom, hogy legyen Cleganebowl. De komolyan, imádnám és a Véreb eleve az egyik kedvencem. Hiába utálja a bátyját, ha megölné, talán Cersei ellen fordulna, azért amilyen állapotba került a bátyja a halála után miatta. Most, hogy a feltámasztás egészen más módjával kezd megbarátkozni (Berric) és egyre jobban előjönnek a vívódásai, talán feldühíti majd az a förtelem, amit a bátyjával tettek. Már csak egyszerűen a Clegane ház ellen is sértés (Na nem mintha akkora nagy ház lenne, kaptak egy kisebb várat Tywin apjától, mert Sandorék nagyapja megmentette őt az erdőben a kutyáival - egy oroszlántól 😄DDDD Igen, a Lannister papát egy rohadt oroszlántól kellett megvédeni...), meg egyébként is, becsületbeli dolog.
Sandor is Valonqar, azaz kis testvér...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.18. 22:10:31
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
" Queen regnant, a female monarch who reigns in her own right having equivalent status to a reigning king
Queen regent, a female monarch who reigns temporarily while the reigning king is incapacitated or deceased but the heir
apparent is a minor
Queen consort, the wife of a reigning king
Queen dowager, the widow of a deceased reigning king
Queen mother, the mother of a reigning monarch "
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jaime sem tűnt olyan elhivatottnak Cersei iránt, mint korábban, könnyen el tudom képzelni, hogy ő lesz az, aki végül megfojtja Cerseit, és nem Tyrion. Bár van még néhány variáció, ahogy el tudom képzelni a halálát 😄
A Királyölő gyúnynév mellé meg felveszi a Királyné-ölőt is. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bocs. 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az egész epizód pedig összesen 58 perces volt. Plusz tudjuk, hogy innentől szinte minden rész 1 órás lesz, kövi évadban pedig másfél órás.
Nem lehet mindig rohanni. Kellenek a jellemépítő jelenetek is. Sőt! Azok a legfontosabbak. Különben egy lelketlen fos lesz a koncepció.
De mit is magyarázkodok. Mint sokaknak, nekem is tetszett a nyitány. Szal jobban jártam, mint te.😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.07.17. 21:37:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És kb fél óra Vérebbel illetve Sammal ment el a nagy büdös semmiről, és igen Danny 10 perces lassú lépkedése
Ez különösen problémás ha következő epizódok is hasonló semmitmondók lesznek aztán, mivel el lett szúrva, ezért az utolsó két epizódba a képünkbe lesz tolva rengeteg esemény, az előző évadok jellemző hibája volt, kb nagyrészt semmi aztán utolsó 1-2 részbe sok minden, ami rossz szájízt hagyott emberben
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Sam, Véreb, Dany is nagyon vonatott, hosszú rész volt
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2017.07.17. 18:54:37
Amúgy jó rész volt szerintem, már hiányoztak a színészek / karakterek 😊 Jó sokat kellett várni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
de mégis csak van két dolog, ami piszkálja a csőröm:
a másik, ed sheeran. nagyon kilógott a lóláb. sok más híresség is cameozott már, de ez tök idegen volt, hakni, egyáltalán nem illett bele.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.07.17. 15:47:56
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.07.17. 13:51:48
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szóval Jon dragonglasst keres, Daenerys meg egy dragonglass hegyen csücsül. Már csak informálni kell Daeneryst, hogy mi a helyzet. Szerintem Daenerys nem fog akadékoskodni, de úgy is azt fogják csinálni, amit amúgy is meg kell tenni minél hamarabb: eltakarítani Cerseit meg az összes szövetségesét.
Arya meg egyedül kiirtotta az összes Freyt, zseniális volt 😄 Ha emlékeztek, akkor Bravosban mérgeket is kevergetett... Azt hittem, hogy ezek után ő is elindul Winterfellbe, de úgy látszik, hogy ki kell még húzni néhány nevet a listáról, mielőtt az összes Stark újra találkozhat. Kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőle 😄 Jaime sem tűnt olyan elhivatottnak Cersei iránt, mint korábban, könnyen el tudom képzelni, hogy ő lesz az, aki végül megfojtja Cerseit, és nem Tyrion. Bár van még néhány variáció, ahogy el tudom képzelni a halálát 😄
Tormundék és Dondarrionék is Eastwatch felé tartanak. Nem hiszem, hogy a WW-k át tudnak vagy át akarnak menni a vízen, vagy hajót építenének maguknak, viszont azt el tudom képzelni, hogy az élőhalottak átsétálnak a tengerfenéken.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.07.17. 11:38:14