19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Sheffiled
    Igen mert arra hivatkoztak, hogy mivel a 7 és a 8 évad kevesebb részből fog állni ezért hosszabb részek lesznek, de amint látható ez nem így lett..
  • Nirz
  • molnibalage83
    Számomra a fura az, hogy hosszabb részeket ígértek, de az átlagos játékidő eddig a 7. évadban gyakorlatilag azonos a 6. évaddal. Nem lettek nemhogy 1,5 órás, de még átlagosan 1 órás részek sem. Pedig anno ettől zengtek a hírek. A végén már olyanokat írtak, hogy 1,5-2 órás részek lesznek a 8. évadban. Ezek után nekem kétségeim vannak...
  • Count Adyn
    van még hátra 7 rész, tök felesleges szerintem már:))
  • Woodpecker
    Stockbauer33 én rá szavazok.
  • Stockbauer33 #15462
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy épkézláb nevet nemtudtok leirni.Kis regényekben szidjátok Molnit v Parest holott 2 tökös srác leirja a véleményét.Sztetek a hátra levő 1,5 évadban mi lesz itt?Megmondom semmi.A megválasztott HG először felszólitja a faszkalopokat és utánna max törli v javitja a hsz-t.Itt sose lesz a Battlefield 2-3 vagy WOT káosz.

Neveket okoskák.Neveket.Ne kisregényt
  • Woodpecker
    Teljesen igazad van. Nem való hg-nak olyan aki folyton mindenkivel összevesszik. Bárki legyen csak ne a fizika tanár.
  • Pares
    A HG nem valami topikdiktátor, aki minden véleményt töröl, ami neki nem tetszik. Ha meg igen, akkor nem lesz sokáig HG az illető.
  • kastil
    2 eyed raven
  • RatBaG #15458
    https://www.instagram.com/p/BX5_r1xFWFX/?taken-by=emilia_clarke
  • sempronius18
    A tények kijelentése és az érzelmi kitörés között nagy különbség van.
  • UUUU
    Es ezt te melyik allitasbol szurted le, kotoszo nelkul? Mindenki tud ertelmes lenni, de ez nem jelenti azt, hogy partatlan hgnak is megfelelo, pont az ilyen erzelmi kitoresek miatt, ami teged is jellemez.
  • sempronius18
    B+ az 15453-as kommented szerint molnibalage tud értelmes is lenni + 1 szavazat rá.
  • Pares
    Jólvan, képzelődj csak tovább.
  • UUUU
    Jokor irtam le mindezt, amugy mint kivulallo es semleges allaspontot képviselő forumozo en egyik felsorolt forumtarsat sem ajanlanam, mivel egyik sem a higgadsagarol hires es ha ellenvelemenyt allitanak a nezopontjukrol egybol felhuzzak magukat es jon a "Figyu, te az emberiség része vagy és szerinted megértünk a pusztulásra. Ezt te magad mondtad. Akkor pusztulj, totális egyetértésben magaddal te zseni. Én szerintem meg nem, ezért én inkább maradnék életben, köszi

A magadfajta képmutató idiótákból van kurávra elegem. Divat szidni ma az emberiséget, pedig elődeid munkája tette lehetővé, hogy ekkora ordas hülyeségekkel böfögjed teli a netet... Aztán még megsértődsz, amikor véleményed következményeit kérik számon tőled.

Hát baszod, ez epic fail a javából. " (by molnibalage)

Szerintem ez elegge meggyozo ellenvelemeny, inkabb valami higgadt uriember, meg cifu havi egynapi jelenlete is jobb megoldas.

Sry molni, nem szemelyes indittatasbol irtam le mindezt, csak objektiv eszrevetel, hogy mas habitusu ember alkalmasabb, hiszen q vitak nagyobb turelmet igényelnek.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.18. 19:12:43
  • Renegade
    hááát egyet is értek meg nem is, ő olyan kis lelkiismeretes, de nem terhelhetjük szarrá :)
  • DantesHUN
    Nem, egész nyugodtan reagálhatsz bármire. Csak te leugatsz mindenkit aki bármit is kritizál. Merte te úgy érzed sarkított meg igazságtalan dolgot állít. Nem vagy képes megérteni azt ,hogy tudod az emberek különbözőek, és különböző módon is gondolkodnak. Van akit péládul zavar egy bizonyos hiba . Értjük: téged nem. Ezzel nincs is gond. Ha nem zavar, nem zavar. A gond azzal van, hogy mindenki hülye szerinted aki bármi hibát lát a sorozatban.
  • Kissssss0 #15450
    game of topic hosts...
  • DantesHUN
    Összes RGP topic-ban. Ez hazugság. És ez az ember legyen a házigazda. Jó.
  • UUUU
    Minek hg, ha itt van cifu es barmikor rendet tud tenni? Amugy meg nem tul jellemzo, a forumra a kifejezett veszekedes vagy null spoiler. Ellenkezo vélemények mindig voltak, ellenben a porges ellenere nem szokott tulzott ellensegeskedes, szemelyeskedes kialakulni. Tehat meg napi jelenlet sem szukseges.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.18. 18:50:12
  • Stockbauer33 #15447

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.18. 18:19:32
  • [NST]Cifu
    Az adekvált hsz.-t töröltem, az illető kapott három felkiáltójelet, pár másik hsz.-t is kiszórtam, a fejlécben kiemeltem az ide vonatkozó szabályt.

A HG választás terén szóljatok akkor az illetékeseknek (én nem vagyok az), ha jól értem Pares nem vállalja, és Molninak van már pár plusza, csatlakozom én is.

HG Molni +1

BTW az ilyesmire nincs jó megoldás, 7/24-ben senki sem nyomogatja az F5-öt a topic lapján, hogy na, mikor fog valaki valami csúnyaságot csinálni. Pláne egy pörgős topicban ez jobbára csak a topiclakókon múlik. Az illető nem tűnik annak, egyébként...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.08.18. 17:20:27
  • Master91
    +Molnibalage83

ha vállalja
  • Woodpecker
    A sima baltáknak meg kardoknak nem sokat kellett volna érniük a wightok ellen nem? Tudom, hogy mik a hatásos anyagok, csak meglepődtem, hogy A hound kis kézi baltával meg Tormund a fejszével és lecsapta őket. Vagy ezt úgy kell elképzelni, hogy lehet letörik a lába/karja stb a normál pengétől de aztán mászik tovább?
  • AnuluWork #15443
    Ki a legmagasabb? :)
  • RatBaG #15442
    ha szólnak nekik. olyan kéne aki azért gyakran itt rontja a levegőt, hogy lesújthasson.
  • Pares
    De én nem igazán akarok házigazda lenni. Különben is csak néhány hozzászólást kell spoiler tagek közé tenni időnként, azt meg a moderátorok is megcsinálják, nem?
  • Renegade
    én múltkor írtam a modiknak, két perc után kiszedték a nem odaillő kommentet, figyelnek ők na :)
  • kastil
    Jogos, bocs.

ep6-7

Nem bánom egyébként, ha lesz, csak kiváncsi vagyok, hogy... megint jön a húzzuk itt 20 percig, aztán teleport valami fontos helyre, elvégre évadzáró, ha csak nem

euron? vele még lehet valami csúnyát kezdeni, akár meg is halhat egy fontos "kedvencünk" akkor őket nem kellene elteleportálni a vízről

Utoljára szerkesztette: kastil, 2017.08.18. 13:46:47
  • Ainz
    Nekem is ok Molnibalage83 vagy Pares..
  • Ainz
    Tuti lesz.. eddig minden bejött kb amit írtak..BTW spoilerbe rakhattad volna.. :D
  • DantszEE
  • Pares
    Tényleg? Akkor nem szólhatok hozzá más hozzászólásához, ha úgy érzem, hogy szerintem valótlan, sarkított vagy igazságtalan dolgokat tartalmaz? Akkor mi értelme a fórumnak? De ez miatt biztos törölnék minden hozzászólást, ami nem tetszik, mert én ennyire fanatikusan elvakult vagyok. Akkor ezek szerint csak olyan ember lehet házigazda, aki a te mércéd szerint eléggé kritizálja a sorozatot? Ha leírnám, hogy az egész Aryas Braavosos szál mennyire szar és értelmetlen volt, akkor már kvalifikálnám magam a posztra? Vagy hogy van ez?
  • molnibalage83
    Monjda ezt az az ember, aki az összes RPG topikban ezt a felfogást mutatja. BTW senki torkának nem ugrottam...

Egyébként eddig egy paraszt volt itt eddig, aki nem volt képes a spolier tagot használni, az ő köcsögségén az sem segített volna, ha van más HG.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.18. 13:27:15
  • kastil
    Szerintem nem lesz boatszex bár direkt nem olvastam el ep7 'leakeket'. El kellene húzni egész epizódot, ha akarunk még ott beszélgetést pettinget meg dugást is. Évadzárásra meg nem túl jellemző az ilyesmi.
  • kastil
    sd filmek jobb képminőséggel rendelkeznek, mint ez a "fullhd" leak
  • DantesHUN
    Véleményem szerint mind kettő alkalmatlan. Túl elvakultak , aki kritizálni meri a sorozatot azonnal az illető torkának ugranak.
  • Stockbauer33 #15430
    molnibalage83 eléggé pörög a témán.Teszek rá egy +

Vagy Pares
  • Ainz
    Akkor meg kéne valami aktív ember..
  • Master91
    Ban?Csinál másik 5 accountot bumm.

Házigazda aki aktívan van fent rögtön spolierba tehetné / törölhetné.
    MaRee régen jóvolt ide de már eldobta a kardot

Kiáltsunk ki valakit hg-nak