10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Zozo0122 #15410
    Hát...határeset :D De amúgy úgy kéne, hogy minden hétfőről keddre éjféltől a mi időzónánk szerint :D 2017 van, szerintem nagyobb intervallumot felesleges megadni. Gyakorlatilag vasárnap este HBO angolul, vasárnapról hétfőre éjféltől torrenten elérhető, aztán kb. délre vagy előbb elkészül a magyar felirat is, onnantól meg bárki megnézheti munkában, buszon hazafelé, munka után otthon, vagy akár fürdés közben, vagy mit tudom én. Ha valakinek mégis több idő kell, hogy megnézze, akkor legalább tisztában van vele, hogy addig nem szabad feljönni a topicba, amíg nem látta.

(Persze senki ne vegye magára, na persze, melóban nézzem, stb. Mindenkinek amikor megfelelő, ha a hétfő nem jó, akkor kedden munka után otthon, és utána fórum.)

Aki meg megvárja a magyar hangot, az eleve többet várakozik, de akkor itt nagyon hosszú ideig kéne spoiler taggel beszélgetni, és nem tudjuk külön elkülöníteni a könyves meg az új részes spoileres hozzászólásokat...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.17. 21:05:15