Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
.. mondjuk, attól még mehet a menet 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.01. 20:44:04
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyértelműen hó.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.08.24. 13:17:56
De amúgy például a holland fordítás (Houd de deur) sem annyira hiteles és jól megoldott, mint első ránézésre tűnik. Ejtése ugyebár: háud dö dőr. (Egész pontos fordításban amúgy “Houd de deur tegen” lenne, de ez most mellékes. Mint ahogy az is, hogy a hollandok nem szinkronizálnak.) Tehát a magánhangzószótag: áu-ö-ő. Ebből hogy lesz o-o (hodor)? Transzbaesés ide vagy oda, a mássalhangzók elmotyogása és variálása még hihető szinte bármilyen formában, a magánhangzóké már nem annyira. A logika szerint akkor “hödőr”-nek kellett volna kijönnie. Persze lehet, csak nagyon rámjött a szőrszálhasogathatnék. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.08.17. 05:18:48
http://imgur.com/gallery/T6GPX

Már átjutottak a falon!