Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ser Garlan Tyrell. Az egyik legjobb kardforgató. <#wink>#wink>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.06. 20:29:22
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kényszerű szövetség marad szerintem, és az ellenérzést majd a hideg szelek elfújják.
biztos van valami meg nem nevezett, huszadrangú unokatestvér, aki nem volt ott a robbanáskor
Riverrun - akinek előbb feltűnik, hogy a Freyeknek annyi, és elegendő hadereje van, hogy elfoglalja
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
dorne: Martellek kb kihaltak és most a 3 homoki ribi meg az anyjuk vezeti a bazárt.
highgarden: ha jól tudom akkor a nagy tűzijáték alkalmával ők is füstbe mentek és most csak a nagymammertől függ minden.
(egyáltalán ki fog örökölni ha a mamit elviszi a szívroham?)
casterly Rock: ha jól tudom akkor ez most Jaime tulajdona lett elvileg mivel ö már nem tagja a királyi testőrségnek.
stormlands: ??? cersei ???
Iron Islands: jelenleg euron tartja kézben a dolgokat a szigeteken de mivel yara és theon már keresztül húzta az eredeti terveit így most hoppon maradt... vagy esetleg fel fogja ajánlani a friss hajóhadát cerseinek?(meg a nagy szerszámát is?) <#guluszem1>#guluszem1>
riverrun: freyekböl süti lett arya gondos munkájának köszönhetően + még a nagypapáról is gondoskodott ha már arra járt, szóval akkor most ki is az úr itt? edmure vissza veszi talán? <#guluszem1>#guluszem1>
vale: nem jósolok túl sok jövőt ennek a wannabe Joffrey gyereknek... mi is volt a neve? ropi? robin? mindegy is...
winterfell: sansa és jon most kézben tartják a dolgokat... még.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"De a Sárkányok már jönnek! Már jönnek! "
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A nyílvessző azon a távolságon, ahonnan Ramsay lőtt, repül pár másodpercig. Ha a kilövés után vált irányt a futó, akkor elkerülheti.
Nem váltott irányt, így Ramsay képzett íjász lévén be tudta mérni a távolságot.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nem trollkodásnak szántam, de sejtettem, hogy te leszel az aki ugrani fog rá. Mégis ki más... <#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps>
Az egyenes futásra azt hozza fel,hogy kevesebbszer lőhetett rá,mert 15 méter volt a pálya,ez itt Rickonra nem illik.
És a harmadik tényező,hogy görnyedve futás fölösleges mert a találati arányt nem befolyásolta.
Konklúzió: ha fegyvertelen halandó vagy akkor a cikkcakk görnyedés nélkül a nyerő.
(a másik konklúzió hogy annyi változó van hogy nincs egységes jótanács 😄 )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.03.19. 10:51:47
CikkCakk futásról
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.19. 10:22:02
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"