2398
Resident Evil 6
-
#677 De az emberek két külön skálán nézik. Lehet, hogy 8 pontos jó játék, de mint ReEvil 2 pontos. Rossz volt a cím választás :) -
Zero 7th #676 Lol, C-vírus? Az meg már megint mi a véres hányás?
Még egy pár rész, és kifogynak az abc-ből. Fasznak ennyi különböző vírus, mikor már a t is képes letakarítani a világot? -
#675 bocs, rossz helyre ment -
#674 kint van a WRC 3
aki teszteli, ne fogja vissza magát :)
az autók fizikája nagyon érdekelne -
#673 VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
#672 Igen, kicsit fura volt a szellem... de inkább láttam volna elmenni SH irányába, mint amibe ment. -
#671 Ja, nagyon pöpec volt, csak már inkább Silent Hill volt a paranormális jelenségeivel. Szellemek abszolut nem illenek a RE univerzumba. A kastély, a bevilágítás viszont ott volt a szeren -
#670 Örülök, hogy neked tetszett, bár gondolom azért annyira nem, hogy megvedd.
A többségnek viszont nagyon nem. Gondolj csak bele: Resident Evil egy nagy cím, nagy cég van mögötte, pumpálják bele a pénzt... ennek ellenére ilyen értékelések lettek.
Szerintem a sok QTE simán megöl egy játékot. -
#669 Szinte biztos vagyok benne, hogy a 4, eredetileg egy másik játék volt... csak aztán belerakták a két karaktert, raktak bele virágokat meg kicsit átírták a sztorit. Gondolom nézted a korai béta videót? ÉG ÉS FÖLD. Semmi köze egymáshoz. Az pedig kurva jól nézett ki. -
#668 Meglett az Ada kampány is, ez is nagyon jó volt(kb 5 óra volt),szépen kiderültek dolgok,amiket az előző kampányokban esetleg nem értettél.
Összességében majdnem 28 órát töltöttem el a játékkal, abszolut kellemesen, az indulást leszámítva,amikor még bökte 1-2 dolog a csőrömet.
A multi, mercenaries nem hiszem hogy hosszútávon lekötne, de akinek arra igénye van még bele rakhat pár tíz órát.
8/10 nálam , nem értem ezeket az alacsony értékelőket. Oké ,megértem,hogy sok rajongónak ez már nem RE, de ne menjünk már olyan mélyre, hogy ez egy ócskaság és 3-4 pontot ér,annál ez sokkal több.Persze illik ide írni a végére, hogy szerintem :D -
#667 Hát ott is voltak olyan szekvenciák, amelyeknek semmi köze a ReEvilekhez. Viszont volt kastély, ami nálam kötelező ReEvil helyszín :)
Régebben azért jóval misztikusabb volt a sztori, mint manapság. Most egy egyszerű nagyravágyó cég és vírus által okozott fertőzés, nulla misztikum. -
#666 Szerintem meg semmilyen formában nem "fért bele". És nem a kameranézet miatt mondom. -
#665 Hang nélkül néztem és full gagyinak hat úgy az egész :) -
#664 A QTE nagy Shenmue találmány. Na, ott még tudtak vele bánni.
QTE paródia :D -
#663 Nekem a Code Veronica nagy kedvencem volt. Az tényleg 3D-s volt, mégis a régi jó játékmenet.
A 4. rész ugyan újított a játékon, mégis alapvető elemek maradtak meg. Abban pont annyi volt a változás, amit még elbírt a sorozat. Mára ez teljesen elszállt.
Már inkább olyan a ReEvil, mint a film :D -
#662 RE0 és az RE1 remake, sőt, még a RE:CV is megállja a helyát ma. -
Hoz_Hun #661 Bevallom őszintén nekem a RE4 kifejezetten tetszett. Új volt meg minden, több akció, de ezzel együtt nagyon bejött. Én alapvetően RE2 fan vagyok. Az nálam ami mindent visz. Azzal szerettem meg igazán a sorozatot. Még használtan vettem is egy Game Cube-ot csak az RE0 és az RE:Remake miatt (na ez utóbbi kettőt valami félelmetesen jóra sikerült). Lehet megcsal az emlékem, de szerintem grafikailag még ma is megállják a helyüket.
Ez meg a másik amit rohadtul utálok a Capcom-ban vagy a náluk érdekelt üzletemberekben. A szériát exkluzívan kidobják különböző konzolplatformokra mint most 3DS-re RE:Revelations-t. Ugyan ez volt anno a RE0 és a RE:Remake a GC-n. Mocskos húzás. Így aztán egyre másra maradnak ki nálam az RE játékok. -
Hoz_Hun #660 A QTE-t ne is emlegesd! Amikor elindítottam a játékot még nem lehet választani semmit sem, hanem automatikusan elindul egy prológus Leonnal. Na az kábé átvezető QTE-val vagy 3x, aztán séta (futni nem lehet) 50 m közben 2x QTE aztán átvezető (10 perces) közben QTE 6x stb... hát majdnem rosszul lettem. Nagyon megijedtem, hogy ilyen lesz végig a játék. Ezek után már majdnem örültem, hogy a normál játékmenetben alig 3 percenként van egy QTE.
Amúgy nincs bajom a QTE-vel általában. Sőt szoktam szeretni. De a mennyiség.... Ha fája a fejem beveszek egy algopirint aztán jó, de ha beveszek 50 db na akkor már feldobom a pacskert. A RE6-ban ez a baj a QTE-vel. Ez a része minden kritikának teljesen jogos. Itt alaposan túlzásba estek. Legalább is Leon esetében. A másik két karakterrel még nem játszottam. -
#659 Én már azt sem értem, hogy lehet sikernek elkönyvelni a 4ik részt. Az már nem RE rész. Zombik sincsenek. -
#658 Egyébként ez a játékmenet szétszabdalás is borzalmas. A 4. rész összefüggően adott 20-25 óra játékidőt + Ada kapány. Itt meg szét van szabdalva 'minijátékokra', aminek a fele QTE ...
Már a 3DS-es Revelationsban is borzalmas volt a két külön szál össze-vissza váltogatása ... -
#657 Nem is értem, hogy egy mega sikeres 4. rész után, majd egy lesajnált 5. és visszasírt 4. rész után hogy voltak képesek ezt összehozni ......
Ok, hogy trendi, meg csili vili menü, meg jól is néz ki ...... de akkor miért nem adták neki a Zombi Invasion of Duty 2012 nevet? :) -
Hoz_Hun #656 Ezért köszi. Így tudom milyen hosszú pályákra számítsak. Mondjuk nekem Leon első chapterja 2:30 körül volt. De elég sokat bénáztam és az irányítással vannak problémáim. Tegnap a 2. chapter közepéig jutottam Leonnal. -
Hoz_Hun #655 Mint Resident Evil (a hagyományos) na úgy elég rossz. Mint akció horror és összeségében mint játék, kifejezetten jó. -
Hoz_Hun #654 Ez nem AZ a Resident Evil játék, amit régen megszerettünk. Szereplők azok, de azon kívül semmi. Nem túlélő horror, legalább is nem úgy mint régen. Nagyon sok az akció benne, ami még idegesítőbb a QTE töménytelen alkalmazása.
Mindennek ellenére egy nagyon jó és izgalmas játék. Nagyon szép a grafikája, izgalmas és nagyon hosszú. Nekem meg még marha nehéz is (normálon...). Valami kifacsart logika alapján a fejlesztők azt hiszik hogy a RE attól RE, hogy medical herb-ek vannak benne, minden ajtó ugyanazzal a hangal nyílik (általában a hangok ugyan azok) meg az irányítás is kifacsart (legalább is nekem). -
#653 Már attól elkap az iszony, hogy vmi szarral le lehet kérdezni merre kell menni ....... egy ReEvilben? OMG ...
Nem tudom kiknek csinálták ezt a játékot, de egyre rosszabb az irány amerre ez az egész halad ...... már a Skyrim nyilal jelölős rendszere borzalmas volt, főleg mikor megjelenik a kva nagy sárkány feje búbján a nyíl, hogy bizony Őt kell leverni ... brrr ... még szerencse, hogy minden ilyen szart ki lehetett iktatni a játékból (a térképeset benne kellett hagyni, mert ezzel együtt a küldetés leírások meg 0-ák voltak, de iránytű és lebegő ikonok kikapcs). -
#652 Na, egyre jobban süllyed, hétfő este még 70%-os volt :)
Az egyik negatív kritika megmondja a frankót: 'Resident Evil 6 is a Michael Bay movie.' -
#651 A 'nem olyan rossz' mire vonatkozik? Mint vmi új akciójáték, vagy mint egy új Resident Evil játék? Nagyon nem mindegy ......
Már a 'haverral coop-ban' is sántít ...... -
#650 Remélem nem spoiler:
Saját eredmény,normal fokozat
Leon
Chapter 1: 1:49'19"
Chapter 2: 2:15'57"
Chapter 3: 0:59'29"
Chapter 4: 1:27'56"
Chapter 5: 2:03'08"
Total: 8:35'49"
Chris
Chapter 1: 1:08'18"
Chapter 2: 1:26'27"
Chapter 3: 1:21'30"
Chapter 4: 1:27'23"
Chapter 5: 1:48'15"
Total: 7:11'53"
Jake
Chapter 1: 1:09'09"
Chapter 2: 1:00'50"
Chapter 3: 0:55'31"
Chapter 4: 1:08'50"
Chapter 5: 0:53'57"
Total : 5:08'17"
és még megnyílt Ada, az még hátravan :)
-
#649 "semmiképp nem L4D"
Hát ha gyorsak a zombik , DE tudsz te is futni akkor az már nem gond az már nem L4D? :D
"rábeszélni nem akarlak, de sokat vesztesz, ha sztereotipizálsz ;)"
Amúgy játszottam vele tudom milyen. :D
Csak mondom hogy mitől lenne jobb? Mert később más helyszíneken futnak neked a zombik? -
#648 félreérted :)
semmiképp nem L4D
ebben a részben már tudsz sprintelni, de a zombie is.. :)
ja és a hátad mögé is kell néha nézni... :)
rábeszélni nem akarlak, de sokat vesztesz, ha sztereotipizálsz ;) -
#647 "zombik lassúak? - f.szt!!"
Innentől kezdve nem is érdekel hogy mi mikor indul be...nálam mint RE elvágta magát.
Meg az idióta közelharc. -
#646 Leon sztori?
az első pálya elég gyenge, de utána nagyon beindul az egész
zombik lassúak? - f.szt!!
konkrétan van amelyik úgy rohan feléd, mint CoD WaW náci zombijai 10-12. hullámában
a lassabbak közül, meg sok 5-6 méterről a nyakadba ugrik és széjjel harap
később meg hallani savköpködő zombikról is, de ott még nem tartok
eddig nagyon el van találva :)
továbbiak később
-
#645 Pont elég mi, :D -
#644 jaja :D -
#643 Most toltuk le haverral coopba leon első chaptert. Egyáltalán nem ilyen rossz...Tény, hogy van benne nem egy idióta designeri döntés, oda nem illő erőltetett QTE-k halmaza, de nem olyan rossz, főleg coopba. -
#642 Ja most nézem, hogy a jobb oldalt kell nézni :D -
#641 Sok lesz az... -
-
#639 Én viszont a 4-5ről mondtam ezt és te erre válaszoltál. -
#638 nem feltétlen maga a zombik hanem az egész, a rögzített kameraállások, az hogy épületbe, vagyis a Spencer kastélyban és más egyébb fasza helyeken mászkálták.
nem elég egy karaktert vagy szörnyet látványra véresen félelmetesre csinálni, kell az atmoszféra is hozzá.