2398
Resident Evil 6
-
#637 Nem tudom, nekem a régi, lassan csoszogó zombik, meg ezek a gyorsak sem voltak soha félelmetesek. Ellenben a más, gusztustalan szörnyikéktől, pl az említett regenerálódó dög, meg a különböző morbid testrészt növesztő izéktől kirázott a hideg -
#636 Én a 6. részről fecsegek -
#635 4-5 ben? hol? Én nem láttam egyet sem. -
#634 De ezek a zombik L4D zombik...azért van eltérés, amik nem horrorisztikusak, hanem csak idegesítőek.
meg ha RE akkor a pisztolyos zombiktúl okádni lehetne, és ez már eleve kizárja a survival horror kategóriát. :D -
#633 Ugyanolyan "mélyenszántó" a sztori mint az előző részekben és sok minden utalás,kapcsolat van.
Ja és vannak zombik dögivel :D -
#632 "még Resident Evil marad, köszönhetően a sztorinak és a karaktereknek."
Szerintem meg nem. Kurvára nincs köze a sztorinak az eredetihez... elnök lánya? Afrika? ÉS MÉG ZOMBI SINCS? A karakterek meg teljesen rá vannak erőltetve a "sztorira". Szánalmas az egész.
És a játékmenetről még nem is beszéltem. -
#631 Hát nekem a Survival Horror az más, eleve kell horror is hozzá :) -
#630 Hát Resi 4 nem rossz, viszont mind2-ő akciós, ellenben Resi 5 szép nagyon. :) -
#629 Miért ne lehetne a kettőt összehozni? Majd amikor Chris-sel a hajón a 4.részből ismerős, bár máshogy kinéző regenerálódó dögöket írtod, meggondolod hogy elfuss vagy leállj velük harcolni -
#628 Orc? az nem méltó a Resihez, pedig én nem vagyok Resi fan sem!
Resi4, 5 ezeket ismerem. A resi 4 jóval klaszikusabbnak tünt a resi 5-höz képest. Fellingesebb, hangulatosabb volt, de a resi 5 is jó volt azért, jó keverék volt.
De ahogy olvasoma resi 6 átment akció irányába, pont mint most véglegesen a SC Blacklist is -
#627 Ha egyszer akciójáték akkor nem survival horror. :D -
#626 Mint Resident Evil játék a Resident Evil ORC és a RE6 egy kalap szar.
De mint akciójáték még nyomni fogom, csak nehéz a címével járó multtól elvonatkoztatnom.
Viszont az ORC-t fél perc után uninstalláltam. -
#625 Szinte az összes Resi rész megvolt, még a GameBoy Color-os Gaident is végigvittem emulátoron annak idején. Tudom milyen volt és most milyen lett. De ettől nekem ez még,hogy most akciójáték lett, még Resident Evil marad, köszönhetően a sztorinak és a karaktereknek. Ja és ez is lehetne nyugodtan survival horror kategória, mert bizony lőszer rohadt kevés van.
Rengeteg újféle szörny van, amik nagyon jól néznek ki, jól mozognak. a vége boss harcokról nem is beszélve.Nagyon jó (és nagy :D) mindegyik -
#624 No, te is csalódott vagy? -
#623 " de lehet csak mocskosul igénytelen vagyok"
Nem vagy igénytelen.
Csak én meg a rajongók nem ehhez a stílushoz vagyunk szokva mint Resident Evil... -
#622 Röhejes pontszám. Hadd ne mondjak példákat, a múltban mik kaptak e körüli értékelést.
A kezdeti csalódottságom viszonylag hamar átcsapott kíváncsiságba, addig meg sem álltam,amíg Leon, Chris kampány le nem ment. Most Jake 3. fejezet és még hátravan. Szóval kurvára élvezem , de lehet csak mocskosul igénytelen vagyok, ja és tovább játszottam, mint karakterenkénti első fejezet.... -
#621 :P ez az 1000-es skálán. -
#620 Megint olyan fogja tesztelni, aki még csak nem is ismeri a resi 5-öt, nemhogy a 4-et - legalább :D -
#619 na igen, pont az a tesztjük az amire nem érdemes még időt sem pazarolni :D -
#618 Nekik biztos tetszeni fog :) -
#617 Gamespot - 45
Destructoid - 30 -
#616 Nem figyeltem mennyit adtak rá? :) -
#615 Azok húzták le a Dark Souls-t 15 perc után? -
#614 A valóság szerintem olyan 65-75 között lehet. Egyik gamer oldalon azt írta a srác, hogy elkezdte nyomni a Leon kampányt és egyszerűen unalmas, hiányzik az a plusz ami a régi resikben megvolt és nekem is ez jött le a videokból. De azért tuti ebből is eladnak majd x millió darabot, ha máshol nem, Japánban :) -
#613 Majd magyarok közül az otherworld tesztjére leszek kíváncsi :D
ok, van 1 stílusuk, de az esetek nagy többségében nem beszélnek hülyeséget :) -
#612 a gamespot meg a destructoid féle score odabasz. -
#611 Good, good... -
#610 Ehhez nem kell internetes teszt hogy ezt tudjuk. :D -
#609 Úgy néz ki, csalódás a Resi 6
Első értékelések -
#608 igen? :P -
#607 Az eddig összes megjelent multiplatform játékra? :D -
#606 "Nagyon ellene szól nem olyan szép mint pc-n. :("
mire alapozod??? :P:P -
#605 Én sem emiatt vettem.Hanem azért a 3x-4x játékért ami nem jön pc-re.
No meg ugye előbb van rá warez
Mellette szól nem kell százezreket költeni rá hogy játszahtóak legyenek a játékok.
Nagyon ellene szól nem olyan szép mint pc-n. :( -
#604 Eddig is úgy volt hogy honapokkal később 2013 tavasza felé lesz csak pc-re, ez már ezelőtt is tudható volt
Ez van vagy vesznek boxot vagy ps3-at akik nem bírnak várni.
De ez a játék miatt kizárt hogy valaki ujjongjon és vegyen egy konzolt. -
#603 -
#602 Ez sem fog kevesebbet késni:
Csak 2013-ban jelenhet meg a PC-s Resident Evil 6?
Ezért jó ha van fosbox a háznál -
GTV #601 Várjuk PC-re is, hátha. -
GTV #600 Talán a 2008-as Bioterror jobb volt egy fokkal. -
GTV #599 Azt énis sajnos, egyrészt a magyar szinkron elvesz mindent, mivel az eredeti szinkron is fontos. -
#598 Kizárt, hogy jobb lesz. És a cgi film is egy nagy rakás kaki, hamar ki is nyomtam.